![]() |
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87) |
RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - mnsh - 26-07-2013 ممنون simon عزیز من لیسانس ورودی 89 ام اما چون فک کنم زبانم انچنان خوب نباشه تصمیم گرفتم برای بهار اپلای کنم که تا اون موقع هم زبانم رو بهتر کنم هم مقاله ام رو به جایی برسونم. ولی نمی دونم تو ترم بهار میتونم یه دانشگاه با رنک خوب پیدا کنم که منو فول فاند پذیرش کنه؟با این شرایط چه رنک دانشگاهی رو میتونم انتخاب کنم (میتونم برای دانشگاه های زیر 100 اقدام کنم؟) اگه کسی قبلا ترم بهار واسه ریاضی تونسته از یه دانشگاه خوب پذیرش بگیره لطفا کمکم کنه ، به خاطر زبانم احساس میکنم خیلی دیر شروع کردم و نگرانم ![]() RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - Simon2007 - 26-07-2013 (26-07-2013, 12:28 PM)'mnsh' نوشته: ممنون simon عزیز
با اينكه ديديم دوستاني بهار فاند گرفتند اما زياد به فاند بهار خوشبين نيستم. انتخابهاتون خيلي كم ميشه. برخي دانشگاه ها بهار International studentنميگيرند. اكثرا تو سايتها ميگن بهار فاند به دانشجو نميديم كه اينم باز مختص دانشجوي بين الملليه.
در مورد زبان به نظرم اين ترس رو كنار بگذاريد. مساله دو تا آزمون نيست اگر نتونيد با اعتماد به نفس باهاش برخورد كنيد چطوري مي خواهيد يك عمر به زبان ديگه گويش كنيد و ارتباط برقرار كنيد؟ ضمنا شما براي آمريكا از الان تا چند ماه وقت داريد نمرات زبان آماده كنيد و براي پاييز با دست بازتري اقدام كنيد. بازم با خودتونه شايد شانستون خوب بود در ارتباط با اساتيد تونستيد براي بهار فاند جور كنيد.فقط اميدوار و محكم پيش بريد. در مورد رنك رشته ي شما اگر ديدي هم داشتم چون شما و تواناييهاتون رو نميشناسم نميتونستم پيشگويي كنم[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] شادزي [img]images/smilies/smile.gif[/img] RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - mnsh - 26-07-2013 قضیه این نیست که اعتماد به نفس ندارم اتفاقا با سابقه ای تو کارای دیگم داشتم مثل کنکور و المپیاد و ...همیشه دقیقه نود هم اگه کاری رو شروع کردم اگه خواستم که تمومش کنم اینکارو کردم ولی بعد از اینکه چند موسسه زبان رفتم که به طور جدی تری از اوضاعه زبانم با خبر بشم اینطور ناامیدم کردن و گفتن که حداقل 9 ماه باید کار کنی و من شنیده بودم که برای پاییز باید ابان امسال امتحان تافل رو بدم و یعنی این روزا باید ثبت نام کنم(گویا زود ظرفیتش تکمیل میشه) و هنوز موندم که اینکار رو بکنم یا ارزش داره که برای تقویت زبان تا بهار صبر کنم.اخه رنک دانشگام مهمه! ![]() البته درمورد اینکه پاییز سال بعد هم فکر کردم ولی چون احتمالا بتونم بدون کنکور؛ ارشد تهران رو برم ، نمیدونم میشه همزمان اپلای هم بکنم؟و ارزش 1 سال عقب افتادن رو داره؟ با هر کسی که مشورت میکنم یه چیز ی میگه نمیدونم کدوم درسته ؛البته متن های زبان رو میتونم بفهمم ویا بخونم .با speaking مشکل دارم چون باید رو هرچی که میخام بگم فک کنم و طول میکشه خیلی.. ممنون میشم اگه بتونی بیشتر راهنماییم کنی. ![]() RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - Simon2007 - 26-07-2013 (26-07-2013, 05:35 PM)'mnsh' نوشته: قضیه این نیست که اعتماد به نفس ندارم اتفاقا با سابقه ای تو کارای دیگم داشتم مثل کنکور و المپیاد و ...همیشه دقیقه نود هم اگه کاری رو شروع کردم اگه خواستم که تمومش کنم اینکارو کردم ولی بعد از اینکه چند موسسه زبان رفتم که به طور جدی تری از اوضاعه زبانم با خبر بشم اینطور ناامیدم کردن و گفتن که حداقل 9 ماه باید کار کنی و من شنیده بودم که برای پاییز باید ابان امسال امتحان تافل رو بدم و یعنی این روزا باید ثبت نام کنم(گویا زود ظرفیتش تکمیل میشه) و هنوز موندم که اینکار رو بکنم یا ارزش داره که برای تقویت زبان تا بهار صبر کنم.اخه رنک دانشگام مهمه!
دوست خوبم
راستش و بهت بگم ناراحت نميشي؟ دوراني كه شما الان در اون بسر ميبري شك و دو دلي و بلاتكليفيه. همهي ماها روزي اون رو تجربه كرديم كم و بيش هر كي اندازه ي ظرفيتش. در اون دوران من تصميم گرفتم زبان بخونم اما چون خود اصل قضه هنوز رو هوا بود كه بمونم برم. كدوم بهتره، خلاصه زباني كه نخوندم هيچ همه جام اين كتاباش باهام بود ولي اصلا پيشرفني حاصل نميشد. تا اينكه اين مرحله رد. شد. اول تصمصم نهاييت و بگير بنا به مصالحت و بعد كه ديگه مسلم شد ميخواي ارشد اينجا بخوني يا بري اونجا بخوني و ... زبان خوندن با اراده پي ميگيري و به هدفت ميرسه. من اصلا نه آموزشگاه توصيه ميكنم نه حرفاشون برام سنده. اينا براي رضاي تو كه نميخوان 9 ماه ببرن بيارنت بري MIT مثلا. اينا فكر جيب مباركن. اكثرشونم براي تافل رفتن از هر كتابي يه سري متريال جمع كردن شده جزوه ي خودشون همونو كار ميكنن. تازه اوناش كه وجدان دارن لانگمن و ميچسبن اگر برسن تموم شه. اگر در خودت ميبيني بخوني بعد از اينكه تكليفت معلوم شد شروع كن. اگر نميبيني باز بعد اينكه تكليفت قطعي شد فوقش يه ترم برو تافل راه و بهت نشون بده ديگه بقيه اش و بيايي از كتاب بخوني دستت مياد. در مورد ارشدم ميتوني هر دو كار و انجام بدي يعني هم اپلاي هم ارشد. فقط به شرطي كه خيالت كه از ارشده راحت شد براي اپلاي نخواي سست عمل كني. اپلاي كردن آسون نيست كلي مارحل داره مدارك داره اعصاب خوردكني داره. ارشد خوندنم وقتي شروع شه كلي وقت آدم و ميگيره. ديگه اين وسط زبان خوندنم از نوع GRE ميشه مزيد بر علت. اگر ميتوني تا آبان نمره ي تافل و GRE جور كني هر دو رو انجام بده وگرنه بعيد ميدونم درسات شروع شه بري دانشگاه فرصتي براي GRE و تافل و جمع كردن مدارك داشته باشي. بازم به ظرفيتت بر ميگرده. اگر در خودت ميبيني يا علي در مورد اسپيكينگ هم اينجا خوب جاش نيست تو تاپيك مربوطه بپرس لطفا. شادزي [img]images/smilies/shy.gif[/img] RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - afshins - 31-07-2013 با سلام خدمت تمام دوستان من فارغ التحصیل رشته مهندسی الکترونیک از دانشگاه شیراز با معدل 15 هستم در سال 82 و از سال 83 تا حالا هم کارمند رسمی شرکت نفت در ولحد ابزاردقیق هستم .سال 90 در آزمون ورودی دانشکده اموزشهای الکترونیکی(مجازی)دانشگاه شیراز ر رشته ابزاردقیق پذیرفته شدم و تا اوایل مهر 92 به احتمال زیاد درسم تمام میشه. خیلی دوست داشتم یه مقطعی از تحصیل را تو یه دانشگاه خارجی درس بخونم.سوال من اینه که : با شرایط من و اینکه دوره ارشدممجازی بوده ،امکان گرفتن پذیرش در دوره دکتری وجود داره ؟ ایا ارزش داره کارم رو رها کنم و برا ادامه تحصیل دنبال پذیرش باشم؟ ایا در صورت گرفتن پذیرش احتمال اقامت و کار در اون کشور وجود داره ؟ ممنون از توجه و پاسخ شما دوست گرامی [برش] سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - soha*star - 31-07-2013 سلام دوستان به نظرتون من شانس گرفتن بورسیه از دانشگاه های معتبردرکانادا یا استرالیا رو دارم: معدل لیسانس : 14 از دانشگاه شیراز معدل فوق : 17 از دانشگاه چمران اهواز زبانم بدنیس اما هنوزاقدامی برا آزمون نکردم. تاچندماه آینده چندتامقاله داخلی و 1 مقاله isiخواهم داشت. به نظرتون با این وضعیت شانسی براگرفتن بورس دارم و به دنبال آزمون زبان باشم یا اینکه به فکر ادامه تحصیل در ایران باشم باتشکر. RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Shahrouz - 31-07-2013 (31-07-2013, 04:30 PM)'soha*star' نوشته: سلام دوستان درود
اگر مقاله ISI داشته باشید برای دانشگاههای غیر جی 8 استرالیا شانس اسکالرشیپ دارید. نمره زبان آیلتس حداقل 6.5 رو هم فراموش نکنید. RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - spt - 31-07-2013 (31-07-2013, 02:41 AM)'afshins' نوشته: با سلام خدمت تمام دوستان سلام و خوش آمدید
![]() اگه مدرک رسمی از یه دانشگاه معتبر مثل دانشگاه شیراز داشته باشید (مدرک کارشناسی ارشد) میتونید اپلای کنید برای دکترا و فک نمیکنم مجازی بودن دوره ی ارشدتون خیلی جلوگیری کنه... به هر حال من تا حالا ندیدم کسی رو که اینطوری اقدام برای پذیرش گرفتن کنه برای همین نمیدونم شانستون زیاد یا کم میشه اما مطمئنا شانس دارید که قبول بشید مثل بقیه که شانس دارن ![]() اینکه ارزش داره یا نه به خودتون بستگی داره.. برای بعضی ها ارزش داره و برای بعضی ها ارزش نداره... این یه مسئله ی شخصی هست و خودتون باید با خودتون کنار بیاید... از نظر مالی نه ارزش نداره!! از نظر من حتما ارزش داره.. خودتون میدونید جواب این سوال رو، فقط باید با فک کردن و اطلاعات کسب کردن جواب خودتون رو ظاهر کنید در ذهنتون.. مطمئنا احتمالش وجود داره که کار پیدا کنید و اقامت بگیرید... حالا بعضی کشورا بیشتر و بعضی کشور ها کمتر... الان خیلی از بچه ها که میرن برای ادامه تحصیل خارج هدفشون همینه و موفق هستن توی این راه که بعد از تحصیل کار پیدا کنن و بمونن، اما صرف تحصیل توی یه کشوری هرگز منجر به اقامت در اون کشور نمیشه... و اینکه کار پیدا کردن هم بعضی وقتا خیلی مشکل میشه... موفق باشید و لطفا مباحث گذشته ی این تاپیک و تاپیک های مشابه رو بخونید و همچنین جزوه ی راهنمای پذیرش رو... خیلی چیزا براتون روشن میشه.. روز خوش ![]() RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - spt - 31-07-2013 (31-07-2013, 04:30 PM)'soha*star' نوشته: سلام دوستان شرایطتون نه خیلی خوبه نه خیلی بد... البته معدل هاتون خیلی خوب نیست.... اگه فرض کنیم یه نمره زبان خوب میارید و بازم فرض کنیم که رشتتون رشته ی خوبیه برای بورس گرفتن میتونم بگم شانس دارید... اگرچه شانس کمی هست ولی شانس دارید...
(فراموش نکنید که کشور های سختی هستن استرالیا و کانادا برای بورس گرفتن) به نظر من که حتما مدرک زبان بگیرید و شانستون رو امتحان کنید... مخصوصا اگه مقاله تون چاپ بشه که دیگه خیلی خوب میشه... هرگز نا امید نشید و به هر حال بورس مال ماهاست... اگه بخایم و تلاش کنیم حتما میتونیم بگیریمش... این چیزا یه درصدی از پروسه ی بورس گرفتنه و یه قسمت مهمش ایمیل زدن و استاد پیدا کردنه که خیلی به معدلتون بستگی نداره... موفق باشید.. ![]() RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد (صرف نظر از کشور مقصد) - faezeh_f - 07-08-2013 سلام..من دانش آموز سوم دبیرستان هستم.به زبان انگلیسی مسلط هستم تقریبا" ولی تا 1 الی دو سال دیگر مدرک تافل ام رو می گیرم..دوست دارم در رشته پزشکی یا داروسازی یا پرستاری یا زیست شناسی یا شیمی یا سینما و بازیگری برای دانشگاه تحصیل کنم.درسم خوبه و در تیزهوشان درس میخونم.آهان! زبان های دیگر هم فقط در حد مکالمه(نهایتا" 15 یا 20کلمه) کره ای می دونم. با شرایط من کدوم کشور رو توصیه می کنید؟ +دانشگاهی که هزینه خیلی بالایی نداشته باشه و البته مدرک کارشناسی آن معتبر باشه.. |