آکادمیا کافه
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Emir - 16-12-2015

(16-12-2015, 03:09 PM)مهمان نوشته: با سلام و خسته نباشید
برای پذیرش در مقطع دکترا برای کشور آلمان به چه زبانی نیاز هست؟
من خودم در حال گذراندن کلاس های آیلتس هستم و با هر دانشجویی که واسه آلمان اکسپت گرفته صحبت کردم همه گفتند با زبان انگلیسی وارد این مرحله شدن (با هر رشته ای که بودن)
اما بعضی از دانشگاه ها برای مقطع دکترا مینویسن بستگی به نوع دانشگاه داره
این همه انگلیسیمو تکمیل نکنم بعد بفهمم به زبان آلمانی نیاز بوده!!!
ممنون میشم کمکم کنید.

سلام 

دوست عزیز اول بگم که در مقطع دکتذی دوره هایی که به انگلیسی اریه میشن زیاد هستن به نسبت ارشد.
شما بهتره قبل از تصمیم به مدرک زبان یه سرچی در وب سایت دانشگاه و گروه بکنین و مطمین بشین که به کدوم زبان ارایه میشه.

موفق باشین

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - مهمان - 16-12-2015

سوال دیگه ای هم داشتم
1- میخواستم بدونم شرایط گرفتن فاند در مقطع دکترا واسه کشور آلمان چیه؟
ما درخواست میدیم و بستگی به استاد داره که قبول کنه یا نه؟
2-چند درصد شانس گرفتن فاند وجود داره؟
ممنون از پاسختون

(16-12-2015, 03:13 PM)Emir نوشته: سلام 

دوست عزیز اول بگم که در مقطع دکتذی دوره هایی که به انگلیسی اریه میشن زیاد هستن به نسبت ارشد.
شما بهتره قبل از تصمیم به مدرک زبان یه سرچی در وب سایت دانشگاه و گروه بکنین و مطمین بشین که به کدوم زبان ارایه میشه.

موفق باشین
خب آخه من از الان نمیدونم دقیق چه رشته ای رو میخوام ادامه بدم. در حال حاضر رشته ی ارشدم مدیریت فناوری اطلاعات هست و در نظر ندارم در مورد مسائل مربوط به رابطه ی IT با محیط زیست کار کنم

موفق باشین
خب آخه من از الان نمیدونم دقیق چه رشته ای رو میخوام ادامه بدم. در حال حاضر رشته ی ارشدم مدیریت فناوری اطلاعات هست و در نظر ندارم در مورد مسائل مربوط به رابطه ی IT با محیط زیست کار کنم

موفق باشین
خب من الان دقیق نمیدونم چه رشته ای رو میخوام ادامه بدم. در حال حاضر رشته ارشدم مدیریت فناوری اطلاعات هست و احتمال میدم در باره رشته هایی مربوط به رابطه IT با محیط زیست کار کنم

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Emir - 16-12-2015

(16-12-2015, 03:19 PM)مهمان نوشته: خب آخه من از الان نمیدونم دقیق چه رشته ای رو میخوام ادامه بدم. در حال حاضر رشته ی ارشدم مدیریت فناوری اطلاعات هست و در نظر ندارم در مورد مسائل مربوط به رابطه ی IT  با محیط زیست کار کنم

خب رشته شما بین رشته ای هستش.

شما باید برین دنبال استادایی که زمینه فعالیتشون با تحقیقات و تز شما تقریبا در یک راستا باشه. 
باید ببینین کدوم استاد در مقالتش در زمینه ای که شما هم کار میکنین کار کرده.

راه دیگه هم اینکه باید از طریق سایت هایی ببینین کدوم دانشگاه رشته شما را در دکتری اریه میده. البته اوپن پوزیشن منظورمه.
از ساین=ت زیر هم فکر کنم میتونین کمک بگیرین.
https://www.daad.de/deutschland/promotion/phd/en/

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - afrooz.a - 16-12-2015

(16-12-2015, 03:27 PM)Emir نوشته: خب رشته شما بین رشته ای هستش.

شما باید برین دنبال استادایی که زمینه فعالیتشون با تحقیقات و تز شما تقریبا در یک راستا باشه. 
باید ببینین کدوم استاد در مقالتش در زمینه ای که شما هم کار میکنین کار کرده.

راه دیگه هم اینکه باید از طریق سایت هایی ببینین کدوم دانشگاه رشته شما را در دکتری اریه میده. البته اوپن پوزیشن منظورمه.
از ساین=ت زیر هم فکر کنم میتونین کمک بگیرین.
https://www.daad.de/deutschland/promotion/phd/en/
ببخشید سوالاتم زیاده.
1-من میتونم همین زبان انگلیسیمو ادامه بدم و خودم دانشگاهی رو در نهایت انتخاب کنم که با توجه به رشته ی من زبان انگلیسی مدنظرشون باشه.چون من که روی شهر یا دانشگاه خاصی تعصب ندارم. این نظر من درسته؟
2- سایت daad که معرفی کردین قسمت انتخاب رشته هیچ آپشنی رشته ی منو ( مدیریت فناوری اطلاعات) نداره. همیشه همه جا سردرگمم که کدومو باید انتخاب کنم.
رشته هایی که هست: art, sport,engineering, medicine,language, law, economic, social science, natural science, mathematics
هیچ کدوم رشته ی من نیست. با توجه به اینکه موضوع مورد علاقم پایداری محیط زیست از طریق IT هست

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - سومیا میر - 19-12-2015

سلام و وقت بخیر 
من لیسانسم بهداشت حرفه ای  ,ارشدم HSE , در حال حاضر دانشجوی دکترای مدیریت محیط زیست در دانشگاه علوم تحقیقات هستم و پروپوزالمم تصویب شده میخواستم بدونم میتونم برای فرصت مطالعاتی بورس بکیرم وکدوم دانشکاهها؟در ضمن معدل ارشد ودکترا بالای 17 ویک مقاله ISI هم دارم  ممنون میشم راهنماییم کنید.

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - somayeh s - 19-12-2015

سلام
 خوشحال میشم کسی منو هم راهنمایی کنه....
من لیسانسمو با معدل 17.98 از دانشگاه سراسری اصفهان فارغ التحصیل شدم و برای ارشد به خاطر استعداد درخشان بدون کنکور دانشگاه قبولم کرد و ارشدمو به تازگی تموم کردم با معدل 18.17. البته الانم ماکس نمرات بین بقیه هستم و ریزنمرات خوبی دارم.دو تا مقاله پژوهشی با چندتا همایشی و ترویجی دارم با یه isc البته در شرف انجام isi هم هستم.
نمره آیلتس 6.5 و میخوام بدونم چقدر شانس دارم برای بورس شدن تو دانشگاه های کانادا یا آمریکا در مقطع دکتری ؟؟ البته بورسی که نخوام هزینه ای به اون دانشگاه بدم...

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Emir - 19-12-2015

(19-12-2015, 03:38 PM)somayeh s نوشته: سلام
 خوشحال میشم کسی منو هم راهنمایی کنه....
من لیسانسمو با معدل 17.98 از دانشگاه سراسری اصفهان فارغ التحصیل شدم و برای ارشد به خاطر استعداد درخشان بدون کنکور دانشگاه قبولم کرد و ارشدمو به تازگی تموم کردم با معدل 18.17. البته الانم ماکس نمرات بین بقیه هستم و ریزنمرات خوبی دارم.دو تا مقاله پژوهشی با چندتا همایشی و ترویجی دارم با یه isc البته در شرف انجام isi هم هستم.
نمره آیلتس 6.5 و میخوام بدونم چقدر شانس دارم برای بورس شدن تو دانشگاه های کانادا یا آمریکا در مقطع دکتری ؟؟ البته بورسی که نخوام هزینه ای به اون دانشگاه بدم...

با سلام

دوست عزیز معدل عالی . نمره زبان حداقل خیلی دانشگاه ها هستش ولی برای رقابت دانشگاه های تاپ بهتره در حد 7 باشه .
راستی رشته رو نفرمودین چون رشته خیلی مهمه .
بگبن تا بهتر راهنمایی کنیم .

با تشکر