آکادمیا کافه
هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: کارنامه و مدارک تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+---- موضوع: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه (/Thread-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%D9%86%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49

RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - butterfly - 17-09-2013

(17-09-2013, 11:12 PM)'lidoma' نوشته: من آئین نامه رو خوندم گفته دانش آموختگان نمی توانند مدرک تحصیلی مقطع پائینتر را بازخرید و گواهی انجام کار خود را برای مقطع بالاتر ارائه دهند.با این تبصره میشه کاری کرد؟

ببینید کاملا واضحه که هدف از اون وضع اون تبصره جلوگیری از زدن ترفندیه که شما می خواستی استفاده کنید. من خودم هم قبل از اینکه برای مدرکم اقدام کنم همین راه حل به ذهنم رسیده بود که چون هزینه خرید لیسانس خیلی کمتر از فوق لیسانسم بود مثل شما اول لیسانس رو بخرم و بعدش برای فوقم سابقه کار جور کنم ولی قبلش سایت دانشگاهمون رو چک کردم و متوجه شدم که اینکار امکان پذیر نیست. البته به نظرم برای ماها که بعد از اتمام فوق لیسانس برای گرفتن مدارک اقدام کردیم وگرنه مثالی که دوستمون charming گفتن فرق داره چون برداشت من اینه که دوست ایشون اول لیسانسش رو خریده و بعد از چند سال ادامه تحصیل داده و خب بعد برای تعهد خدمت دوره ارشدش از سابقه کار استفاده کرده. 
یه نکته دیگه هم اینکه همواره ممکنه یه بخشنامه یا تبصره جدید با توجه به شرایط فارغ التحصیلان وضع بشه مثلا قبلا قانون می گفت که از سابقه کار دوره ارشد نمیشه برای کم کردن تعهد خدمت لیسانس استفاده کرد ولی بعدا بخشنامه جدید اومد که میشه البته تا جایی که من متوجه شدم به شرطی که دوره ارشد روزانه نبوده باشی.
در تصحیح پست قبلم هم باید بگم که اون 4 سال برای دانشجوهای سهمیه منطقه 1 صادقه و در صورتی که شما سهمیه منطقه 2 یا 3 باشید این مدت به ترتیب 8 و 12 سال خواهد بود. 

RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - Leopold - 17-09-2013

(17-09-2013, 11:12 PM)'lidoma' نوشته: من آئین نامه رو خوندم گفته دانش آموختگان نمی توانند مدرک تحصیلی مقطع پائینتر را بازخرید و گواهی انجام کار خود را برای مقطع بالاتر ارائه دهند.با این تبصره میشه کاری کرد؟

این همون تبصره ای هست که مسئولین دانشگاه بهش استناط می کنن. شما بهتره دنبال تبصره دیگه باشی که شرایط شما را داشته باشه. شما باید حساب کنی از زمان خرید مدرک لیسانست تا الان چقدر سابقه کار داری و از این مدت واسه کاهش هزینه مدرک ارشدت استفاده کنی. به اون مسئول دانشگاه هم بگین به جای اینکه دائم به این تبصره اشاره کنه کمی فکر کنه Big Grin

RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - Torkan - 18-09-2013

(17-09-2013, 11:38 PM)'butterfly' نوشته:
ببینید کاملا واضحه که هدف از اون وضع اون تبصره جلوگیری از زدن ترفندیه که شما می خواستی استفاده کنید. من خودم هم قبل از اینکه برای مدرکم اقدام کنم همین راه حل به ذهنم رسیده بود که چون هزینه خرید لیسانس خیلی کمتر از فوق لیسانسم بود مثل شما اول لیسانس رو بخرم و بعدش برای فوقم سابقه کار جور کنم ولی قبلش سایت دانشگاهمون رو چک کردم و متوجه شدم که اینکار امکان پذیر نیست. البته به نظرم برای ماها که بعد از اتمام فوق لیسانس برای گرفتن مدارک اقدام کردیم وگرنه مثالی که دوستمون charming گفتن فرق داره چون برداشت من اینه که دوست ایشون اول لیسانسش رو خریده و بعد از چند سال ادامه تحصیل داده و خب بعد برای تعهد خدمت دوره ارشدش از سابقه کار استفاده کرده. 
یه نکته دیگه هم اینکه همواره ممکنه یه بخشنامه یا تبصره جدید با توجه به شرایط فارغ التحصیلان وضع بشه مثلا قبلا قانون می گفت که از سابقه کار دوره ارشد نمیشه برای کم کردن تعهد خدمت لیسانس استفاده کرد ولی بعدا بخشنامه جدید اومد که میشه البته تا جایی که من متوجه شدم به شرطی که دوره ارشد روزانه نبوده باشی.
در تصحیح پست قبلم هم باید بگم که اون 4 سال برای دانشجوهای سهمیه منطقه 1 صادقه و در صورتی که شما سهمیه منطقه 2 یا 3 باشید این مدت به ترتیب 8 و 12 سال خواهد بود. 

دوست خوبم درست اشاره کردین
البته دوست بنده هبود یکم سنش زیاد بود ولی خوب دیگه بلاخره من تو اتاق بودم دیدم که کارش داره راه میفته
ولی نمیدونم در نهایت چه فرقی داره؟
یکی لیسانس تموم کرده و با پول خریده
بعد رفته ارشد رو تموم کرده به اندازه اون کار کرده حالا میخواد ازاد کنه(البته باید کار در حین تحصیل نباشه)
خوب تو دانشنامه هم مینویسن که با سابقه کار میشه دیگه...لیسانس جدا از ارشد هستش و هر کدوم متفاوت دیگه به این ترفند میگن؟
 اول لیسانسش رو خریده و بعد از چند سال ادامه تحصیل داده و خب بعد برای تعهد خدمت دوره ارشدش از سابقه کار استفاده کرده. 
در هر حال
ممنون
بااحترام

RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - butterfly - 18-09-2013

به نظر من با هم فرق دارن، اون موردی که شما مدنظرتون هست اینجوریه: یه فارغ التحصیل لیسانس که  مدرکشو با پول می خره بعد  از یه مدت کوتاه یا شاید بعد از چند سال تصمیم به ادامه تحصیل می گیره. بعدش بعد از گرفتن فوق لیسانس دوباره احتمال زیاد چند سال کار می کنه و با استفاده از اون سابقه کار مدرک فوقشو آزاد می کنه. واقعا من مطمئن نیستم که این فرد بتونه از سابقه کار بین دو مقطع تحصیلیش برای آزاد کردن مدرک فوقش استفاده کنه.
ولی شرایط این دوستمون متفاوته: ایشون بعد از لیسانس برای آزاد کردن مدرکش از هر طریقی اقدام نکرده. ممکنه کار پیدا کرده باشه و بعد در حین کار ادامه تحصیل داده یا اینکه بدون کار کردن مدرک فوقشو گرفته. ایشون بعد از اتمام هر دو مقطع تحصیلی خواسته  برای آزاد کردن مدارکش استفاده کنه و چون  اول باید اصل لیسانس رو بگیره تا بتونه بعدش فوق رو بگیره می بایست اون سابقه کار رو همون اول برای لیسانسش رو می کرد. منظور من از ترفند در مورد این دوستمون بود نه اون موردی که شما گفتین و خب به هرحال مخفی کردن سابقه کار به منظور ارائه دادن برای مقطع فوق لیسانس ترفنده.

RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - QUPHAS - 18-09-2013

(17-09-2013, 11:38 PM)'butterfly' نوشته:  اون 4 سال برای دانشجوهای سهمیه منطقه 1 صادقه و در صورتی که شما سهمیه منطقه 2 یا 3 باشید این مدت به ترتیب 8 و 12 سال خواهد بود. 

البته برای منطقه 3 هم همون 8 ساله! و با منطقه 2 برابره!

RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - Torkan - 19-09-2013

(15-09-2013, 09:20 AM)'Taba22' نوشته: دوست عزيز اتفاقا داخل تهرانه دانشگام! بله پول زوره كه ميخوان از دانشجو بگيرن.
ممنونم

دوست من شما پیش معاون اموزشی داخل دانشگاه برو نامه بنویسه ببری سنجش...این قانون همچنان پابرجاست ظاهرا
فک میکنم کارت حل بشه
بااحترام

RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - lidoma - 20-09-2013

من دیروز رفتم بخش دانش اموختگان وبا هزار توضیح وبهونه مجبورشون کردم که حداقل تخفیف بدن کارمنده  به خانم محمدی زنگ زد و و شرایط توضیح داد ایشونم هم منت گذاشتن تبصره جدیدی مصوب کردن که سابقه کار منو برای لیسانس حساب کردن (با وجود اینکه من کل هزینه لیسانس بدون تعهد خدمت پرداخت کرده بودم) و از فوق لیسانس کم کردن و در پایان به خیر و خوشی تموم شد.[img]images/smilies/smile.gif[/img]

RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - Torkan - 20-09-2013

پس دوست من سابقه کار واسه لیسانس حساب میشه اگه بخرین مدرکش رو هم حتی بعد باقی مونده واسه فوق
قبلا هم گفتم که این کار شدنیه
بااحترام

RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - Leopold - 20-09-2013

سلام، لطف می کنین بیشتر توضیح بدین شاید این توضیحات شما واسه آیندگان مفید باشه. اینکه چقدر سابقه کار داشتید و آیا حاضر شدن اشتباهی که شما کرده بودی و مدرکت خریده بودی را نادیده بگیرن (پولی که بایت لیسانس داده بودی را پس بدن (یا واسه ارشد حساب کنند) و به جاش سابقه کار رو قبول کنن؟)
(20-09-2013, 01:12 AM)'lidoma' نوشته: من دیروز رفتم بخش دانش اموختگان وبا هزار توضیح وبهونه مجبورشون کردم که حداقل تخفیف بدن کارمنده  به خانم محمدی زنگ زد و و شرایط توضیح داد ایشونم هم منت گذاشتن تبصره جدیدی مصوب کردن که سابقه کار منو برای لیسانس حساب کردن (با وجود اینکه من کل هزینه لیسانس بدون تعهد خدمت پرداخت کرده بودم) و از فوق لیسانس کم کردن و در پایان به خیر و خوشی تموم شد.[img]images/smilies/smile.gif[/img]

RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - lidoma - 20-09-2013

من تقریبا یکسال و نیم سابقه کار داشتم و دو ماه و نیم هم خدمت سربازی. سابقه کار منو و دوماه خدمت منو برای لیسانس حساب کردن(واسه منطقه 2) که تقریبا 350تومن میشد حالا اینا اومدن این مقدار از هزینه ارشد من که 1600000میشد کم کردن و مابقی من پرداخت کردم .همچنین خدمت سربازی هم جز تعهد خدمت محسوب میشه .که برای من 42000تومن شده بود یعنی برای دوماه و نیم. به من گفتن که سابقه کارتون ببرین دانشگاه کارشناسیتون و مابه تفاوتشو بگیرین. اما خانم محمدی گفت اشکالی نداره این مابه تفاوت از همین ارشد کم کنید.
در مورد بیمه نکته ای عرض کنم دانشگاه اصلا به بیمه شما نگا نمیکنه فقط تاریخ شروع کار و پایان کار محاسبه میکنن حالا از زمان فارغ تحصیلی تا الان میتونی یه نامه از یه شرکت بگیری و به عنوان سابقه کار محسوب بشه بدون اینکه حتی بیمه هم رد شده باشه