![]() |
چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +--- موضوع: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ (/Thread-%DA%86%D9%87-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%B1%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D8%B4%D8%B1%D8%A7%DB%8C%D8%B7-%D9%85%D9%86-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7-%D9%BE%DB%8C%D8%B4%D9%86%D9%87%D8%A7%D8%AF-%D9%85%DB%8C%DA%A9%D9%86%DB%8C%D8%AF%D8%9F) |
RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - P.E - 25-08-2013 (25-08-2013, 09:31 PM)'roshanak25' نوشته: سلام!
من نمیتونم معیار خاصیا بهتون بگم ولی در کل تجربه به من میگه شما وقتی برای position اقدام میکنید بیشتر میتونید روی رزومتون مانور بدین چون میتونید راحت با استاد گفتگو کنید و اهمیت کارتون را بهش بگین ولی برای Program اگر اجباری نباشه شاید جزو آخرین فاکتور ها مدنظر قرار بدنش. کلا برای من خیلی خوب بود وقتی که با استاد ارتباط داشتم در مقایسه با اقدام برای پروگرام. بنظرم بهترین کار اینه قبل از اقدام باهاشون مکاتبه کنید (با قسمت مربوط به رشته خودتون که تصمیم میگیرند) و بهشون بگیم که این مدرکم ببیند. کلا داخل اروپا مکاتبه خیلی مهمه برای دکتری فقط مشکل اینه که بعضی از position ها ممکنه شما را به مصاحبه حضوری دعوت کنند که خوب گرفتن ویزا از ایران سخته ولی به هر حال نظر من بازم سمت position هست. امیدوارم سوالتون را جواب داده باشم. موفق باشید. [برش] کلاسهای تصویری دوره آموزش روانشناسی در دانشگاه های معتبر جهان - Azin77 - 26-08-2013 سلام دوستان میخوام بدونم با دیپـلم انسـانی بـا معدله کـلـه 19/81 و مجـاز شدن در انتخاب رشته کنکور در ایـران آیـا راهی هست کـه پذیرش در خـارج از ایران ترجیحا اتریش یا مجارستـان برای کـارشناسی حقوق گرفت؟؟ لطفـا توضیـح کـامل دهیـد... بـااتشـکر RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - roshanak25 - 27-08-2013 دوستان ببخشین که من باز این بحث رو ادامه میدم. من و نامزدم قصد داریم سال بعد اپلای کنیم و باید دانشگاه هارو طوری انتخاب کنیم که شانس پذیرش در یک شهر بیشتر بشه. (هم رشته هستیم گرایشامون فرق دارن). باتوجه به اینکه نامزدم زبانش در سطح ابتدایی هست و شاغله، و باید تا سال بعد روی زبان کار کنه، فکر نکنم فرصت داشته باشه برای GRE. پس آمریکا حذف میشه. من زبانم متوسط به بالا هست و فرصت کافیم دارم. حالا از اونجایی که بعضی از دانشگاه های کانادا GRE میخوان و در اروپا هم مزیت محسوب میشه، حالا من موندم بین دوراهی: 1) GRE بخونم تا حداقل شانس یکیمون بیشتر باشه 2) به جای GRE وقت بذارم روی زبان و سایر بخشهای رزومه ام و اینطوری شانسمون بالا بره میشه دوستان نظراتشون رو بگن؟ RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - ARNAVAZ - 27-08-2013 (27-08-2013, 11:13 PM)'roshanak25' نوشته: دوستان ببخشین که من باز این بحث رو ادامه میدم. درود ببین روشنک جان شما اول حتما باید دانشگاهتو انتخاب کنی >> دوم که ببینی آیا GRE جزه ریکوایرمنتهاش هست برای رشته شما و همسرتون. فرض بگیریم>> شما وقت نمیکنی با توجه به سطح زبانتون هم زبان بدی هم جی آر ای خب مسلما دانشگاههای رو انتخاب می کنی که این مورد رو نخواد! شما هم موقعی که دارین سرچ میکنید اینو باید حتما در اولویت قرار بدین (هم برای مستر /هم دکتری) در مورد سوال دوم: وقتی اولویت و دانشگاه مشخص بشه خیلی سریع باقی چیزا حل میشه پس اگه لازم به مدرک جی آر ای نبود حتماً حتماً دنبال قوی کردن رزومه تون باشین پیروز باشین RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - roshanak25 - 28-08-2013 فکر کنم منظورم رو نتونستم برسونم ![]() RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - reza_1st - 28-08-2013 (28-08-2013, 12:56 AM)'roshanak25' نوشته: فکر کنم منظورم رو نتونستم برسونم درسته که GRE خوب، خارج از آمریکا هم در مواردی موثر هست ولی در مجموع بنظر من اگر مطمئن هستین که آمریکا جز انتخاب هاتون نیست، GRE ارزش وقت زیادی که لازم داره رو نداره. مخصوصاً اگر معدل هاتون هم خوب و قابل قبوله. به این نکته توجه کنین که یه GRE متوسط یا حتی متوسط رو به بالا در مورد هدف شما کارکردی نداره و حتماً باید یه نمره درخشان داشته باشین که به چشم بیاد، که اونم گرفتنش تو GRE یعنی زمان و انرژی خیلی زیاد. به صرفه تره که GRE ندین و همون زمان رو صرف کارهای دیگه ای مثل زبان خوندن و گشتن دنبال Position و مکاتبه با استادها و ... بکنین.
موفق باشین RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Emir - 28-08-2013 (28-08-2013, 12:56 AM)'roshanak25' نوشته: فکر کنم منظورم رو نتونستم برسونم با سلام
دوست من بغیر از امریکا و کانادا هیچ جایی gre نمیخواد اروپا مخصوصا اسکاندیناوی به معدل حساس هستن و در کل نمره زبان رو ببر بالا . سر جمع واسه اروپا : معدل - نمره زبان - و مقالات خارجی (برای دکتری ) خیلی موثرند . در ضمن قبل از اپلای واسه پوزیشن , بهتره با یه استاد در ارتباط باشی . RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Azin77 - 28-08-2013 لیسانس حقوق دانشگاه تهران معدل 18/67 آیلتس6/5 مدرکb2هم دارم 1مقاله من شانس پذیرش تو دانشگاهای اتریش رو دارم؟ برای ارشد حقوق؟ آیا در وین دانشگاه علوم انشانی زیرشاخه(حقوق)هست یا خیر؟؟ RE: چه دانشگاهی را با شرایط من در اروپا پیشنهاد میکنید؟ - Shihan - 28-08-2013 (28-08-2013, 12:00 PM)'Azin77' نوشته: لیسانس حقوق دانشگاه تهران بله. شما با این رزومه شانس بالایی برای بیشتر اروپا داری نه فقط اتریش!
[برش] با شرایط من چه کشورهایی را برای پذیرش توصیه میکنید؟ - ehsanazadi - 06-09-2013 سلام. ممنون از دوستمون که این موضوع رو مطرح کردن. منم کاردانی سراسری ساخت و تولید معدل 15 کارشناسی آزاد 17.8 میتونم ielts 6.5 بیارم.2 سال سابقه کار تو پروژه ذوب آهن به عنوان سرباز امریه دارم.به نظرتون میتونم واسه دانشگاههای اروپا مثلا آلمان,سوئد یا اتریش بورسیه بگیرم؟؟؟؟ ممنون میشم کمکم کنید. |