![]() |
پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری (/Thread-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%85%D8%B3%D8%AA%D9%82%DB%8C%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%D9%85%D9%82%D8%B7%D8%B9-%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D8%A8%D9%87-PhD-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%DB%8C) |
RE: پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری - over - 17-01-2016 (16-01-2016, 07:22 PM)iman7 نوشته: شانس کور یعنی اینکه من با شرایط معمولی اپلی کنم و منتظر باشم که مثل لاتاری برنده شدن، دانشگاه عالی قبول بشم. متاسفم که فقط اسم دانشگاه مشکل داره RE: پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری - Torkan - 17-01-2016 (16-01-2016, 07:22 PM)iman7 نوشته: شانس کور یعنی اینکه من با شرایط معمولی اپلی کنم و منتظر باشم که مثل لاتاری برنده شدن، دانشگاه عالی قبول بشم.درود اصلا ربطی به این تاپیک نداره ولی من قسم خوردم اگر مجبور بشم با اون استادای ایرانی یا چیزی شبیه اون! دکترا بخونم، مدرک ارشدم رو هم برگردونم و بی خیال درس بشم ![]() با احترام به تمام اساتیدی که طوطی وار کلمه شریف رو حفظ نکردن! بااحترام، ترکان RE: پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری - iman7 - 17-01-2016 (17-01-2016, 12:26 AM)over نوشته: متاسفم که فقط اسم دانشگاه مشکل داره (17-01-2016, 01:02 AM)Torkan نوشته: درود البته من که تو کمیته پذیرش نیستم ولی شواهد اینطور بوده. لزوما هم ربطی به استاد ایرانی نداره بعضی جاها استاد ایرانی هم ندارن ولی در گذشته از مثلا شریف یا تهران دانشجو گرفتن و اونا هم خودی نشون دادن و این جا افتاده ولی اسم دانشگاه آزاد رو ممکنه نشنیده باشن. بهتره تو وبسایت دانشگاه دنبال دانشجوهای ایرانی بگردید ببینید تو ایران کدوم دانشگاه ها بودن. بحث اینکه این مساله چقدر اکادمیکه یا بر مبنای عدالته هم نیست. اینطوریه دیگه. RE: پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری - Torkan - 17-01-2016 (17-01-2016, 01:29 AM)iman7 نوشته: البته من که تو کمیته پذیرش نیستم ولی شواهد اینطور بوده. لزوما هم ربطی به استاد ایرانی نداره بعضی جاها استاد ایرانی هم ندارن ولی در گذشته از مثلا شریف یا تهران دانشجو گرفتن و اونا هم خودی نشون دادن و این جا افتاده ولی اسم دانشگاه آزاد رو ممکنه نشنیده باشن. من کاری با ملیت اساتید به طور صرف ندارم. بله شواهدتون کاملا قابل استناد هست! من صرفا نظر خودم رو گفتم و اینکه این مساله چقدر اپیدمی شده بین اساتید هم به خودشون ربط داره!بحث در مورد عدالت هم بی فایدس چون ذاتا در دنیای بی عدالتی ها در حال گذران زندگی هستیم! فقط در نهایت میخواستم این رو بگم که من میتونم به تعداد زیادی دانشجوی دکتری یا پست داک نشونتون بدم که از دانشگاههای غیر از دانشگاههایی که شما معرفی کردید، دارای مقالات معتبر هستند و در سطی بین المللی در مورد مقالاتشون بحث بوده و تعداد citation هاشون هم گواه بر این ادعاست. بااحترام، ترکان RE: پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری - iman7 - 17-01-2016 (17-01-2016, 01:48 AM)Torkan نوشته: من کاری با ملیت اساتید به طور صرف ندارم. بله شواهدتون کاملا قابل استناد هست! من صرفا نظر خودم رو گفتم و اینکه این مساله چقدر اپیدمی شده بین اساتید هم به خودشون ربط داره!بحث در مورد عدالت هم بی فایدس چون ذاتا در دنیای بی عدالتی ها در حال گذران زندگی هستیم! بله کاملا درسته که اسم دانشگاه صرفا کاری نمی کنه. من خودم هم نه شریف بودم نه تهران. علم و صنعت و امیرکبیر بودم! RE: پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری - over - 17-01-2016 (17-01-2016, 02:10 AM)iman7 نوشته: بله کاملا درسته که اسم دانشگاه صرفا کاری نمی کنه. دارید میگید اسم دانشگاه هیچ کاری نمی کنه و بعد به دلیل اینکه اسم دانشگاه من بده میکوبید تو سر رزومه من من نمیگم اسونه ولی یکی از استاد هامون میگفت دوستی داره که با لیسانس از دانشگاه ازاد گناباد فول فاند از برکلی شد RE: پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری - iman7 - 17-01-2016 (17-01-2016, 01:29 AM)iman7 نوشته: (17-01-2016, 11:58 AM)over نوشته: دارید میگید اسم دانشگاه هیچ کاری نمی کنه و بعد به دلیل اینکه اسم دانشگاه من بده میکوبید تو سر رزومه من لطفا بدون پیش داوری دوباره بخونید. من صریحا گفتم دنبال عدالت نباشید تو این قضیه. بحث بر سر سابقه هست. وقتی اشنا نباشند شانس کم میشه. برای همین توصیه کردم ببینید قبلا دانشجوی ایرانی گرفتن یا نه. اگه گرفتن پس اشنا هستن و شانس بالاتره. در مورد کوبیدن تو سر رزومه شما (یا دوست شما؟) هم به این جمله من تو 2 تا پست قبلی دقت کنید: "البته رزومه ایشون عالیه ولی احتمالا 5 تا عالی دیگه فقط از ایران اپلی خواهند کرد برای اون رشته خاص تو top10." اگه شما اینطور نتیجه گیری می کنید که کوبیدم تو سر رزومتون، امیدوارم در مقالات علمی تون روش استنتاجتون رو عوض کنید. ![]() ضمنا برای خودم گفتم که من امیرکبیر و علم و صنعت بودم و شریف نبودم. RE: پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری - Torkan - 17-01-2016 (17-01-2016, 11:58 AM)over نوشته: دارید میگید اسم دانشگاه هیچ کاری نمی کنه و بعد به دلیل اینکه اسم دانشگاه من بده میکوبید تو سر رزومه من درود دوستان لطفا کمی آرامش داشته باشید. سر این گونه مسایل جر و بحث کردن در نهایت باعث سوتفاهم میشه. جناب ایمان غرضی نداشت جناب over. ایشون نظرش رو گفت و در مورد اساتید ایرانی به خصوص کاملا درست گفتن. یک مورد رو هم عرض کنم وقتی حرفی رو میزنیم بهتره با سند باشه. شما هم درست میگید ولی وقتی میاییم به طور کلی تعمیم میدیم ممکنه باعث امید واهی یا ناامیدی صرف بشه. مثلا شما میگید از دانشگاه ازاد گناباد رفتن برکلی با فاند. این جمله ممکنه دوستانی که در سودای رفتن به top 10 از دانشگاههای ازاد و حتی سراسری رو دارند امید واهی بده بهشون. در حالی که اگر برید رزومه ایشون رو بررسی کنید میبینید که نمره gre و تعداد citation های مقالاتش (نه صرفا) تعداد مقالات و حتی recom از دانشگاه خارجی که با استاداش کار کرده مواردی هست که تونسته برکلی رو متقاعد کنه. متاسفانه اینجا من نمیخوام لینک این چنین افراد رو که در linkedin هستن بدم. در صفحه کانادا نمونه ای آوردم که کاملا با نه تنها شنیده ها و حتی دیده ها متناقض هست. فردی که با معدل 15 بدون مقاله و تافل 100 به بالا رفت toronto و ارشد با فاند هست! همون دانشگاهی که همون سال دقیقا 10 نفر از شریف رو رد کرد در همون رشته. عکس این حالت هم میتونه اتفاق بیفته. پ.ن: همه چیز رو سیاه یا سفید نبینیم و به نظرات احترام بذاریم. بااحترام، ترکان RE: پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری - over - 17-01-2016 (17-01-2016, 12:33 PM)iman7 نوشته: لطفا بدون پیش داوری دوباره بخونید. من صریحا گفتم دنبال عدالت نباشید تو این قضیه. بحث بر سر سابقه هست. وقتی اشنا نباشند شانس کم میشه. برای همین توصیه کردم ببینید قبلا دانشجوی ایرانی گرفتن یا نه. اگه گرفتن پس اشنا هستن و شانس بالاتره. (17-01-2016, 02:10 PM)Torkan نوشته: درود بند از دوستان عذر خواهی می کنم مثل اینه از دست من ناراحت شدن دیگه این موضوع از نظر من تمومه و دیگه چیزی در بارش نمیگم ![]() RE: پذیرش مستقیم از مقطع لیسانس به PhD - دکتری - ForeverBlue - 17-01-2016 چیزی که هست پذیرش هم مثل بسیاری موقعیت های دیگری (شبیه به پیدا کردن کار مناسب یا ...) همیشه لزوما بر اساس شایستگی و امتیاز و ... نیست و به شدت به وضعیت زمانی و شانس و سلیقه استاد یا کمیته پذیرش و شرایط دانشجویان مشابه سالهای قبل و ... و ... هم بستگی داره. به خاطر همینه که گاهی موارد متناقضی که مثلا ترکان عزیز در پست قبلی بهش اشاره کردند پیش میاد. موفق باشید ![]() |