آکادمیا کافه
سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - مهمان - 27-11-2015

سلام دوستان من کارشناسی مدیریت دارم و ارشد روانشناسی با معدل 17.23 و نمره ایلنس 6 واسه دانشگاه مسی نیوزلند اپلای فرستادم برای دکترا والان جوابی که برام امده نوشته شما مشکلی ندارید ولی ما سوپروایزر نداریم و حتی من گفتم موضوع پروپزال زو عوض میکنم ولی جوابی که دادن اینه که باز عوض کردن موضوع هم مشکل حل نمشه حالا از دوستانی که اطلاعات دارن خواستم بپرسم پیشنهادشون چیه و با این شرایطی که من دارم واسه کجا اپلای بدم بهتر هستش

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - احمد حیدری - 29-11-2015

سلام.من دانشجوی ترم دوم ارشد بیماری شناسی گیاهی گرایش پروکاریوت های بیماریزا هستم.معدل لیسانسم 12/5 ولی واسه ارشد خیلی خوب دارم میخونم و احتمالا معدل نزدیک 18 میارم.پایه زبانم رو دارم قوی میکنم و شبی سه ساعت کار میکنم و واسه آزمون تافل آماده میشم.
موضوع پایان نامم هم خیلی خلاقانه هست و استادم که خیلی هم معتبره گفته که میتونم لااقل دوتا مقاله خوب ازش چاپ کنم.
به نظرتون واسه گرفتن فاند اقدام کنم از آمریکا یا موسسه NCBI هلند؟
شانسی دارم؟؟
لطفا راهنمایی کنید دوستان ممنون.

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - مهمان - 07-12-2015

سلام
من میخوام برای دکترا توی دانشگاههای رنک بالا مثل تورنتو
اقدام کنم.ممنون میشم کمک کنید و بگید احتمال پذیرشم چقدره؟
لیسانس از دانشگاه سراسری اصفهان با معدل 17.98
دوتا مقاله علمی پژوهشی و چندتا ترویجی و همایشی دارم 
فوق لیسانس به عنوان شارگرد برتر تو همون دانشگاه انتخاب شدم و معدلمم 18.17 شدو نمره پایان نامم هم 20شد
رشتمم جغرافیا و برنامه ریزی شهری هست
نمره زبان آیلتس 6.5
لطفا راهنمایی کنید

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Andre - 07-12-2015

(07-12-2015, 04:00 PM)مهمان نوشته: سلام
من میخوام برای دکترا توی دانشگاههای رنک بالا مثل تورنتو
اقدام کنم.ممنون میشم کمک کنید و بگید احتمال پذیرشم چقدره؟
لیسانس از دانشگاه سراسری اصفهان با معدل 17.98
دوتا مقاله علمی پژوهشی و چندتا ترویجی و همایشی دارم 
فوق لیسانس به عنوان شارگرد برتر تو همون دانشگاه انتخاب شدم و معدلمم 18.17 شدو نمره پایان نامم هم 20شد
رشتمم جغرافیا و برنامه ریزی شهری هست
نمره زبان آیلتس 6.5
لطفا راهنمایی کنید

درود،

معدل هاتون خوبه. راجع به مقاله باید با توجه به رشته خودتون بسنجید که در چه وضعیتی هستید. در مورد نمره زبان نمره زبان این دانشگاه 6.5 هست ولی همچنان بعضی از دانشکده ها نمره 7 رو درخواست دارند. اگر بتونید استادی پیدا کنید که شما رو بپذیره که بسیار مطلوب خواهد بود. در غیر اینصورت باید کار رو بر پایه شانس و اقبال بگذارید.

ناگفته نماند که گاهاً رتبه دانشگاهها گول زننده میتوند باشن. مثلاً در رشته من دانشگاه تورنتو و مک گیل در کانادا بهترین نیستند و اساتید محدودی در این شاخه پژوهشی وجود ندارند. اگر هدف از رتبه بالا پیشرفت و موفق بودن در آینده هست که این مسأله بیشتر راجع به رشته هایی هست که حالت مشابه دارن در همه جا مثل MBA که رتبه دانشگاه و دانشکده رابطه مستقیم با پیدا کردن شغل داره. ولی در مورد سایر موارد بهتره بهتر در نظر بگیرید.

در پایان با وضعیت شما به نظرم هر جایی که دیدید شانس خوبی دارید اقدام کنید و درگیر رتبه نباشید. کمک هزینه و بورسیه برای رشته شما مثل رشته های برق و کامپیوتر رایج و متداول نیست (هر چند کم هم نیست). 

موفق باشید

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - amin2015bodo - 09-12-2015

سلام من دانشجوی ترم یک مهندسی برق قدرت در یکی از دانشگاه های دولتی تهران هستم و میخوام برای دکترا برا استرالیا اقدام کنم ولی واقعا هیچ اطلاعاتی ندارم که باید از کی و کجا شروع کنم و چه کاری بکنم لطفا راهنماییم کنین ( میدونم که IELTS  حداقل 7 لازم دارم و سعی میکنم تعداد مقاله هام حداقل به چهارتا برسه) لطفا از پایه راهنماییم کنین باید از چه وقتی و چه کارهایی رو انجام بدم  و چطوری فاند بگیرم؟ مرسی

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Andre - 09-12-2015

(09-12-2015, 04:26 PM)amin2015bodo نوشته: سلام من دانشجوی ترم یک مهندسی برق قدرت در یکی از دانشگاه های دولتی تهران هستم و میخوام برای دکترا برا استرالیا اقدام کنم ولی واقعا هیچ اطلاعاتی ندارم که باید از کی و کجا شروع کنم و چه کاری بکنم لطفا راهنماییم کنین ( میدونم که IELTS  حداقل 7 لازم دارم و سعی میکنم تعداد مقاله هام حداقل به چهارتا برسه) لطفا از پایه راهنماییم کنین باید از چه وقتی و چه کارهایی رو انجام بدم  و چطوری فاند بگیرم؟ مرسی

سوالتون خیلی خیلی کلی هست. شما اگر ترم یک کارشناسی هستید باید برای دکتری اقدام کنید و پیش از اون باید کارشناسی و ارشدتون رو در ایران و یا خارج از ایران تمام کنید. برای استرالیا خیلی بورسیه برای ارشد مطرح نیست و در مورد دکترا وضعیت بسیار مناسبه. پیشنهاد میکنم که جزوء و تاپیکهای این قسمت رو بخونید.

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - amin2015bodo - 10-12-2015

(09-12-2015, 08:53 PM)Andre نوشته: سوالتون خیلی خیلی کلی هست. شما اگر ترم یک کارشناسی هستید باید برای دکتری اقدام کنید و پیش از اون باید کارشناسی و ارشدتون رو در ایران و یا خارج از ایران تمام کنید. برای استرالیا خیلی بورسیه برای ارشد مطرح نیست و در مورد دکترا وضعیت بسیار مناسبه. پیشنهاد میکنم که جزوء و تاپیکهای این قسمت رو بخونید.

از اینکه وقتتون رو گذاشتید و مطلب منو خوندید بی نهایت سپاس گذارم . متاسفانه یادم رفت بگم من ترم اول ارشد هستم ن کارشناسی
درمورد جزوه راستش بیشتر رو امریکا و کانادا فوکوس کرده اگه دوستان بتونن راهنماییم کنن ک چی کارهایی رو و از کی باید انجام بدم خیلی خوب میشه(انشا الله 2017 شروع کنم دکترا رو)

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Andre - 10-12-2015

(10-12-2015, 03:01 PM)amin2015bodo نوشته: از اینکه وقتتون رو گذاشتید و مطلب منو خوندید بی نهایت سپاس گذارم . متاسفانه یادم رفت بگم من ترم اول ارشد هستم ن کارشناسی
درمورد جزوه راستش بیشتر رو امریکا و کانادا فوکوس کرده اگه دوستان بتونن راهنماییم کنن ک چی کارهایی رو و از کی باید انجام بدم خیلی خوب میشه(انشا الله 2017 شروع کنم دکترا رو)

بسیار خوب. در اینصورت سعی کنید سابقه پژوهشی خودتون رو تقویت کنید و معدلهاتون رو (البته الان فقط معدل ارشد واستون قابل تغییره) بالا نگه دارید. تقریباً برای همه دانشگاهها ریز نمرات و معدل مهمه. مثلاً اینکه در چه درسی چه نمره ای کسب کردید. با معدل و رزومه پژوهشی خوب و داشتن حداقل نمره IELTS (فکر میکنم در رشته شما حداقل 6.5 به شرط نداشتن نمره زیر 6 در مهارتی هست، چک کنید) میتونید امیدوار باشید که از دانشگاههای استرلیا موقعیتی برای ادامه تحصیل دریافت کنید.

بعد ها که درستون تمام شد و همه مدارک رو حاضر کردید میتونید به اساتیدی که زمینه کاریشون مورد علاقه شماست ایمیل بزنید و باهاشون راجع به یک پروپوزال به توافق برسید.

این کل قضیه و خلاصه ای از فرآیندی بود که باید طی کنید. جزئیات رو در تاپیکهای مرتب میتونید دنبال کنید.

موفق باشید

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - hamid90 - 14-12-2015

سلام دوستان عزیز
من کارشناسی مهندسی نفت بهره برداری از دانشگاه آزاد با معدل 17.05 و فعلا هم دانشجوی ارشد نفت گرایش مخزن هستم معدلم بدون پایان نامه16.98 هست و  پایان نامم رو تا دو هفته دیگه دفاع میکنم البته موضوع پایان نامم جدید هست و فعلا یک مقاله  isi listed  در آمریکا همین ماه چاپ کردم و  یک مقاله دیگه فرستادم elsevier  ولی هنوز جوابی نگرفتم .میخواستم دوستان جهت پذیرش دکترا مهندسی نفت گرایش مخزن از دانشگاههای کانادا ،استرالیا ،اتریش ،نروژ و سوئد یا دانشگاههای معتبر دیگه منو راهنمایی کنند و اگه اطلاعاتی در مورد دکترا مهندسی نفت دارند در اختیارم بزارن.
ممنون از همه دوستان@Andre

RE: سوال‌های اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - مهمان - 16-12-2015

با سلام و خسته نباشید
برای پذیرش در مقطع دکترا برای کشور آلمان به چه زبانی نیاز هست؟
من خودم در حال گذراندن کلاس های آیلتس هستم و با هر دانشجویی که واسه آلمان اکسپت گرفته صحبت کردم همه گفتند با زبان انگلیسی وارد این مرحله شدن (با هر رشته ای که بودن)
اما بعضی از دانشگاه ها برای مقطع دکترا مینویسن بستگی به نوع دانشگاه داره
این همه انگلیسیمو تکمیل نکنم بعد بفهمم به زبان آلمانی نیاز بوده!!!
ممنون میشم کمکم کنید.