آکادمیا کافه
شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های سوئیس - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: سوئیس (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%B3)
+----- انجمن: تحصیل در سوئیس (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%B3)
+----- موضوع: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های سوئیس (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%DB%8C%D8%A7-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D9%88%D8%A6%DB%8C%D8%B3)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: رشته ها و دانشگاه ها در سوئیس - Emir - 18-10-2015

(18-10-2015, 03:39 PM)saharjooon نوشته: سلام.سوییس رشته های روانشناسی رو هم بورسیه میکنه؟برای دکتری آیا تنها داشتن ندرک زبان انگلیسی کفایت نیکنه یا نه؟

سلام 

دوست عزیز این از همون سوالا بود ها Smile

رزومه فقط به مدرک زبان ختم نمیشه دوست عزیز . شما برای بورس شدن در دانشگاه های سویس خودش هم در رشته روانشناسی باید رزومه جالبی داشته باشین. 

منظورم مقاله - سابقه شغلی - نمره زبان خوب معدل دانشگاهی لیسانس و ارشد مناسب و از این قبیل.
در مورد رشته شما واقعیتش چون اپلای کنندگان خیلی معدود هستند برای همین اطلاعات کافی نداریم ولی تنها چیزی که  میدونم شما باید تک تک ساین دانشگاه ها و دپارتمان های مربوطه را جستجو کرده و به دنبال موقیت خالی برای دکترا باشین. چون دکتر در سویس اکثرا به صورت پوزیشنی هستش. 
شما در کنار این کار سعی کنین با اساتید رشته مربوطه در دانشگاه های سویس هم ارتباط داشته باشین . منظورم بهشون میل بزنین و بخواین که شما رو به عنوان دانشجو قبول کنن البته در این بین شاید شاید اساتیدی پیدا شوند که فاند نداشته باشند . برخی اساتید همون اول میکن که فاند ندارند و برخی هم نمیگن. 

این نکته را هم بدونین که چیزی که توجه اساتید رو جلب میکنه رزومه شما شامل مواردی بود که در بالا گفتم. 

در تخر برای جستجو جهت یافتن موقعیت خالی شما میتونین از وب سایت های مرجع برای دانشجویان برای یافتن موقعیت خالی در دانشگاهها ی سویس و حتی اروپایی استفاده کنین . 
الان دقیقا خاطرم نیس کدوم سایت بود. 
پیشنهاد میکنم اینجا رو هم مرو نمایید 

با تشکر

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های سوئیس - saharjooon - 18-10-2015

ممنون از پاسختون.البته سوال من منحصرا در مورد زبان بود اینکه بقیه موارد از قبیل مقالات و معدل و .... هم در پذیرش فاکتورهای مهمی هستند که خب کاملا مبرهنه اما سوال من این بود که برای پذیزش در دانشگاههای سوید علاوه بر زبان انگلیسی تسلط و داشتن مدرک زبان دیگری مورد نیاز هست یانه؟چدن در برخی کشورها تدریس در دانشگاهها به زبان خود همان کشور انجام میشه نه انگلیسی.

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های سوئیس - Emir - 18-10-2015

(18-10-2015, 04:33 PM)saharjooon نوشته: ممنون از پاسختون.البته سوال من منحصرا در مورد زبان بود اینکه بقیه موارد از قبیل مقالات و معدل و .... هم در پذیرش فاکتورهای مهمی هستند که خب کاملا مبرهنه اما سوال من این بود که برای پذیزش در دانشگاههای سوید علاوه بر زبان انگلیسی تسلط و داشتن مدرک زبان دیگری مورد نیاز هست یانه؟چدن در برخی کشورها تدریس در دانشگاهها به زبان خود همان کشور انجام میشه نه انگلیسی.

خب در این مورد شما باید جستجو کنین که ایا برای شما مورس انگلیسی هست یا نه و اکه هست کدوم دانشگاه ها ارایه میکنن .
سویس از جمله کشور های پیشرفته هست که شما میتونی خیلی از کورس های انگلیسی را اونجا یافت کنین .
اگر پیدا کردین همون کافیه هم برای پذیرش و هم برای سفارت و اخذ ویزا.

موفق باشین

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های سوئیس - سونیا12 - 26-10-2015

سلام .ببخشیدمن دانشجوی رشته ادبیات فرانسه دانشگاه تهرانم.معدلمم خوبه.خواستم بدونم برای master امکان پذیرش با فاندوتودانشگاه های سوییس دارم؟

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های سوئیس - Emir - 26-10-2015

(26-10-2015, 03:10 PM)سونیا12 نوشته: سلام .ببخشیدمن دانشجوی رشته ادبیات فرانسه دانشگاه تهرانم.معدلمم خوبه.خواستم بدونم برای master امکان پذیرش با فاندوتودانشگاه های سوییس دارم؟
سلام 

دوست عزیز بورس برای ارشد خیلی محدوده . بیشتر دانشجوها بعد از سروع تحصیل اگر اکی باشن میتونن بورس بگیرن . 
در ضمن معدلتون رو اشاره نکردین .

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های سوئیس - سونیا12 - 27-10-2015

سلام, اطلاعی دارین ازوضعیت پذیرش و گرفتن فاند تو رشته ادبیات فرانسه؟معدلمم 17/12

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های سوئیس - Matinking - 30-10-2015

(27-10-2015, 02:27 AM)سونیا12 نوشته: سلام, اطلاعی دارین ازوضعیت پذیرش و گرفتن فاند تو رشته ادبیات فرانسه؟معدلمم 17/12

سلام

وقتی حتی نفرمودید که برای M.Sc. قصد اقدام دارید یا Ph.D. بعید می دونم دوستان بتونند راهنمایی خیلی دقیقی رو خدمتتون ارائه کنند!!!

ولی در کل، اگر هدفتون M.Sc. هست، "عملا" شانسی برای بورس اون هم در رشته شما نمیشه قائل شد...

ولی در مورد Ph.D. اگر بتونید استادی رو پیدا کنید که مایل باشه در حیطه زمینه تحقیقاتی اش با شما کار کنه، بعید هست که fund دور از دسترستون باشه...

فقط نکته مهم معدل شماست... که از دید خیلی از دانشگاه های سوییس (که طرفداران بسیار زیادی از همه جای دنیا خصوصا جای جای اتحادیه اروپا دارند) می تونه خیلی بالا به حساب نیاد...

در کل توصیه می کنم همه سیب های apply تون رو در سبد سوییس نچینید...

براتون آرزوی موفقیت دارم

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های سوئیس - Homaansari - 12-12-2015

سلام
من كارشناسي ارشد زبان فرانسه دارم . با هشت سال سابقه . تصميم دارم از دانشگاه لوزان در رشته خودم براي مستر پذيرش بگيرم . ايلتس ٦،٥ دارم و الماني هم كم و بيش تا سطح A 3 اشنايي دارم .معدل كارشناسي ارشد هم ١٧،٥ . احتمال گرفتن پذيرش من از دانشگاه و از طريق سفارت چقدر هست ؟ ممنون از راهنماييتون.

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های سوئیس - nazmabadcity - 12-02-2016

با سلام
من فارغ التحصیل ارشد دانشگاه شریف، رشته م هست.. ای با معدل 16.4 و لیسانس فیزیک با معدل 15.37
دو مقاله کنفرانس داخلی، یک مقاله علمی پژوهشی داخلی و یک مقاله ISI با ایمپکت 1 دارم.
رتبه ارشد 51، رتبه المپیاد کشوری 12
رتبه آزمون استخدامی دستگاههای اجرای 1
آزمون زبان بین المللی ندارم ولی تولیمو 513 شدم بدون خوندن
به زبان های اسپانیایی فرانسه آلمانی و ترکی هم آشنایی کمی دارم
شانس پذیرشم چقدره به نظر شما؟ و چقدر میتونم فاند بگیرم برای PhD

RE: شانس پذیرش یا گرفتن کمک هزینه از دانشگاه های سوئیس - Shihan - 12-02-2016

(12-02-2016, 01:09 AM)nazmabadcity نوشته: با سلام
من فارغ التحصیل ارشد دانشگاه شریف، رشته م هست.. ای با معدل 16.4 و لیسانس فیزیک با معدل 15.37
دو مقاله کنفرانس داخلی، یک مقاله علمی پژوهشی داخلی و یک مقاله ISI با ایمپکت 1 دارم.
رتبه ارشد 51، رتبه المپیاد کشوری 12
رتبه آزمون استخدامی دستگاههای اجرای 1
آزمون زبان بین المللی ندارم ولی تولیمو 513 شدم بدون خوندن
به زبان های اسپانیایی فرانسه آلمانی و ترکی هم آشنایی کمی دارم
شانس پذیرشم چقدره به نظر شما؟ و چقدر میتونم فاند بگیرم برای PhD

از اونجایی که فارغ التحصیل دانشگاه صنعتی شریف افرادی شناخته شده برای دانشگاههای سوییس هستن و شما هم رزومه خوبی دارید به نظرم با داشتن نمره زبان بالا و GRE شانست رو افزایش خواهی داد. و با تماس با استادها امکان گرفتن پذیرش وجود داره. در خصوص فاند نمیشه نظری داد بدون نمره زبان و GRE