آکادمیا کافه
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا (/Thread-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D8%B2%D9%86-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 08-12-2015

فرقی نمی کنه ازدواج در چه مکانی صورت بگیره شما چون هنوز شهروند نشدین فقط می تونید برای همسرتون درخواست ویزا کنید و گزینه ویزای نامزدی براتون موجود نیست. تاپیک زیر رو بخونید:

http://www.academiacafe.com/pf/Thread-مراحل-کلی-دریافت-ویزای-نامزدی-و-گرین-کارت-از-طریق-ازدواج

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - زهرا 12 - 08-12-2015

ممنون از راهنماییتون.من این فرم را مطالعه کردم ولی متاسفانه خیلی سخت بود.زیاد متوجه نشدم.من فعلا وقتی رفتم امریکا برای گرفتن گرین کارت از همونجا درخواست ویزای ازدواج برای نامزدم بگیرم.اخه ما هنوز عقد نکردیم!!

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - فرید - 08-12-2015

به دنبال تیراندازی هفته گذشته بک زوج در شهر سان برناردینو در ایالت کالیفرنیا، ایالت متحده در نظر دارد برنامه صدور ویزای نامزدی را تغییر دهد. یکی از مهاجمان یک زن پاکستانی به نام تفشین مالک معرفی شده که با ویزای نامزدی وارد آمریکا شده بود.
او و سید رضوان فاروق، که از پدر و مادر پاکستانی در آمریکا متولد شده بود، در حمله به یک مرکز بهزیستی در سان برناردینو، ۱۴ نفر را کشتند و دست کم ۱۷ نفر دیگر را مجروح کردند. هر دو بعدا در جریان تعقیب و گریز ماموران پلیس کشته شدند.
حدود ۲۵ هزار نفر در سال از طریق ویزای نامزدی - نامزدی با یک شهروند آمریکایی - وارد ایالات متحده می شوند.
آمریکا همچنین می خواهد برنامه ورود بدون ویزا که عمدتا شهروندان ۳۸ کشور دوست آمریکا را در بر می گیرد، تغییر دهد. آنها می توانند فعلا به مدت ۹۰ روز در آمریکا بدون ویزا بمانند. اما باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا در سخنرانی روز یکشنبه خود خواستار بررسی دقیق تر کسانی شد که از این طریق به آمریکا سفر می کنند.
مجلس نمایندگان آمریکا این هفته به لایحه ای رای می دهد که در صورت تصویب، ورود به آمریکا را سخت تر می کند.
این مصوبه شهروندان و ساکنان کشورهایی که اکنون بدون ویزا می توانند به آمریکا سفر کنند را در صورتی که طی پنج سال گذشته به عراق، سوریه،  یا "هر منطقه ای که مورد نگرانی باشد" سفر کرده باشند، از ورود بدون ویزا به آمریکا منع می کند.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 09-12-2015

اصطلاح "نامزد" نزد اداره مهاجرت و سفارت کسی هست که شما بواسطه آشنایی قبلی قصد دارین باهاشون ازدواج کنید ولی هنوز این کار رو نکردین. شهروندان آمریکا می تونند برای کسی که قصد دارند باهاش ازدواج کنند درخواست ویزای نامزدی کنند که بعد از تایید واقعی بودن رابطه و اثبات اون از طریق عکس مشترک و غیره، فرد موردنظر با ویزای نامزدی که غیرمهاجرتی هست وارد آمریکا میشه و این دو ۳ ماه فرصت دارند تا با هم ازدواج کنند و نامزد موردنظر پیگیر وضعیت گرین کارت و اقامت دایم بشه. ولی برای افرادی مثل شما که به تازگی گرین کارت گرفتین و هنوز شهروند نشدین این گزینه موجود نیست و فقط می تونید برای فردی که باهاش ازدواج کردین و رسما همسر شماست درخواست ویزای ازدواج کنید که مهاجرتی هست و همسر شما بعد از ورود به آمریکا می تونند مستقیما برای گرفتن گرین کارت اقدام کنند. در این حالت چون عقدنامه رسمی وجود داره نیازی به مدارکی مثل عکس مشترک برای اثبات رابطه نخواهید بود.

در نتیجه قبل از هر اقدامی شما می بایست به شکلی رسما با ایشون ازدواج کنید، چه در ایران، چه در ترکیه یا حتی در آمریکا (با فرض اینکه ایشون بتونند با ویزای دیگری مثلا دانشجویی یا توریستی وارد آمریکا بشن و با شما ازدواج کنند). بعد از ازدواج می تونید از گروه F2A براشون درخواست اقامت پر کنید. در حال حاضر پرونده های گروه F2A که مخصوص همسر و فرزندان مقیمان هست تا حدود ۱۵ ژوئن ۲۰۱۴ بررسی شده و به عبارت دیگه از زمان اقدام تقریبا یک و نیم سال زمان میبره تا نوبت پرونده تون بشه و چند ماه بعد هم می تونند ویزا بگیرند.

(08-12-2015, 01:36 PM)زهرا 12 نوشته: ممنون از راهنماییتون.من این فرم را مطالعه کردم ولی متاسفانه خیلی سخت بود.زیاد متوجه نشدم.من فعلا وقتی رفتم امریکا برای گرفتن گرین کارت از همونجا درخواست ویزای ازدواج برای نامزدم بگیرم.اخه ما هنوز عقد نکردیم!!

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - زهرا 12 - 09-12-2015

خیلی ممنون.ی سوال دیگه داشتم اگه ما بخوایم ترکیه ازدواج کنیم یا مثلا امریکا نیاز ب قوانینی ک توی ایران هست وجود داره؟مثلا اجازه پدر برای ازدواج دختر؟یا مثل قوانین اون کشور فقط دو شاهد نیاز هست؟

شرایط و مراحل ازدواج در ترکیه رو ۸-۷ صفحه قبل تر (پست های شماره ۸۵ و ۱۰۷ به ترتیب در صفحات ۹ و ۱۱) در همین تاپیک اشاره کردم. چون با موبایل پاسخ میدم لینک دادن به اونها سخته.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - زهرا 12 - 09-12-2015

منظورتون اینه دیگه؟
در صورتی که گرفتن گواهی تجرد و تولد از کنسولگری ایران در آنکارا یک تا دو روز بیشتر وقت نمیبره (به شرط آماده بودن همه مدارک مثل عکس و کپی کارت ملی، شناسنامه و گذرنامه). توجه داشته باشید که روزهای شنبه و یکشنبه تعطیل هستند. ترجمه گذرنامه ها در دارالترجمه و سپس تایید ترجمه اونها در دفتر اسناد رسمی هم یک ساعتی بیشتر نباید وقت ببره. نتایج آزمایش های پزشکی ممکنه یک هفته ای وقت ببره ولی اگر بهشون بگین که مسافر هستین ممکنه یک تا دو روزه هم تحویل بدین. تایید گواهی تجرد و تولد در فرمانداری هم چند دقیقه بیشتر وقت نمیبره. از هتل برگه اقامت می گیرین و: گرفتن گواهی تجرد و تولد از کنسولگری ایران در آنکارا یک تا دو روز بیشتر وقت نمیبره (به شرط آماده بودن همه مدارک مثل عکس و کپی کارت ملی، شناسنامه و گذرنامه). توجه داشته باشید که روزهای شنبه و یکشنبه تعطیل هستند. ترجمه گذرنامه ها در دارالترجمه و سپس تایید ترجمه اونها در دفتر اسناد رسمی هم یک ساعتی بیشتر نباید وقت ببره. نتایج آزمایش های پزشکی ممکنه یک هفته ای وقت ببره ولی اگر بهشون بگین که مسافر هستین ممکنه یک تا دو روزه هم تحویل بدین. تایید گواهی تجرد و تولد در فرمانداری هم چند دقیقه بیشتر وقت نمیبره. از هتل برگه اقامت می گیرین و در یکی از شهرداری هایی که در محدوده هتل هست وقت می گیرین برای عقد کردن. وقت گرفتن با پیگیری و به اصطلاح پارتی بازی ممکنه در همون روز هم امکان پذیر باشه ولی ممکن هم هست بیشتر طول بکشه.

بله در این پست بیشتر مراحل زمانی رو اشاره کرده بودم در پست شماره ۸۵ هم اطلاعاتی در مورد مدارک موردنیاز داده بودم. البته در متنی که کپی کردین برخی قسمت ها حذف و برخی قسمت ها هم دو بار paste شده.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - زهرا 12 - 10-12-2015

بله.شرمنده بعضی قسمتها حذف شده بود و بعضی قسمت ها تکراری.
برای من شماره پست ها نمیاد.نمیدونم دقیقا کدومو میگین.امکانش هست مدارک موردنیاز ی بار دیگه بگین؟

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 10-12-2015

مراحل کلی اش به این شکل هست که ابتدا می بایست از کنسولگری ایران در استانبول گواهی تجرد بگیرید (اگر شناسنامه تون المثنی باشه می بایست از ایران این گواهی رو تهیه کنید). نامزد شما هم می بایست از کنسولگری آمریکا وقت بگیرند و سپس به یکی از دفاتر ازدواجی که کنسولگری آمریکا معرفی می کنه مراجعه و مراحل اولیه رو انجام بدین. بعد از اون به استانداری رفته و سپس انجام آزمایش خون مطابق راهنمایی های دفتر ازدواج و برگشت به همون دفتر هست تا کار عقد نهایی بشه.

شما وقتی به این مکان هایی که اشاره کردم مراجعه کنید در مورد جزئیات توضیح خواهند داد. در مورد زمان های تقریبی برای هر مرحله هم که در همون پست قبلی که کپی کرده بودین اشاره شده.

(10-12-2015, 12:38 AM)زهرا 12 نوشته: بله.شرمنده بعضی قسمتها حذف شده بود و بعضی قسمت ها تکراری.
برای من شماره پست ها نمیاد.نمیدونم دقیقا کدومو میگین.امکانش هست مدارک موردنیاز ی بار دیگه بگین؟