![]() |
تحصیل در کره جنوبی - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: سایر کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%B1-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +---- انجمن: کره جنوبی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C) +----- انجمن: تحصیل در کره جنوبی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C) +----- موضوع: تحصیل در کره جنوبی (/Thread-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%DA%A9%D8%B1%D9%87-%D8%AC%D9%86%D9%88%D8%A8%DB%8C) |
RE: تحصیل در کره جنوبی - Shihan - 25-05-2014 (25-05-2014, 08:33 PM)'essikorea' نوشته: با سلام.یه سوالی داشتم راجع به برقراری ارتباط با اساتید دانشگاه های کره.من هرچی تو وبسایت دانشگاه سعول دنبال ایمیل استادا گشتم نتونستم پیداشون کنم.تو دپارتمان مخصوص رشتشونم که نگاه کردم بازم نتونستم پیدا کنم.از تو کدوم قسمت میتونم بهشون دسترسی پیدا کنم؟؟و اینکه از کجا بفهمم زمینه ی کاری و علایقشون تو چه زمینه ای هستش؟؟من میخوام واسه ارشد اگه بشه از یکی از استاداشون اوکی بگیرم.ممنون میشم اگه هرکدومتون اطلاع دارین جواب بدین. دروود بر شما.
خیلی سخت نیست، شما ابتدا باید دپارتمان مربوطه رو پیدا کنی و بعد بدنبال گزینهای بنام staff, faculty academic staff بگردی. اونجا هم به زمینه استاد اشنا میشی هم ایمیل که باهاشون ارتباط بگیری. RE: تحصیل در کره جنوبی - essikorea - 25-05-2014 مرسی از راهنماییت.به نظرت ما که الان حدود 10ماه وقت داریم تا واسه اپلای از الان باهاشون ارتباط بگیریم یا نه؟؟چون من در حال نوشتن یه مقاله هستم که فعلا حالا کار داره تا تموم بشه.به نظرت با چند تاشون درمیون بذارم که دوس دارم تو فیلد اونها کار کنم و اینکه دارم مقاله مینویسم یا نه؟؟و اینکه به یکیشون ایمیل بزنم یا به چند نفرشون ایمیل بدم؟؟ RE: تحصیل در کره جنوبی - Shihan - 25-05-2014 (25-05-2014, 09:17 PM)'essikorea' نوشته: مرسی از راهنماییت.به نظرت ما که الان حدود 10ماه وقت داریم تا واسه اپلای از الان باهاشون ارتباط بگیریم یا نه؟؟چون من در حال نوشتن یه مقاله هستم که فعلا حالا کار داره تا تموم بشه.به نظرت با چند تاشون درمیون بذارم که دوس دارم تو فیلد اونها کار کنم و اینکه دارم مقاله مینویسم یا نه؟؟و اینکه به یکیشون ایمیل بزنم یا به چند نفرشون ایمیل بدم؟؟ بهتره از همون 4-5 ماه مانده به اقدام اینکار رو انجام بدی، به هر حال فیلد و زمینه علاقمندی استاد مهمه!
شما اول باید چند دانشگاه پیدا کنی بعدش که تماس گرفتی با هر دانشگاه از یک استاد در دپارتمان ارتباط بگیری اگر بعد از 1 هفته یا 2 هفته جواب ندادن نفر بعدی! تا اینکه ان شاء الله نفر بعدی. RE: تحصیل در کره جنوبی - psohrabi - 15-06-2014 یه سؤال از عزیزانی که مشغول به تحصیل تو کره جنوبی هستند ؛ اونجا به چه مشکلاتی برخوردین ؟ اگه باز هم حق انتخاب داشته باشید کره جنوبیو انتخاب میکنین ؟ RE: تحصیل در کره جنوبی - engin.z - 06-07-2014 سلام ، من کارشناسی و کارشناسی ارشدم هر دوتا کامپیوتر بوده ، الان اگر قصد داشته باشم رشته دیگه ای برای دکترا بخونم ، باید از اول شروع کنم ؟ ( مثلا یکی کارشناسی کامپیوتر خونده ، بعد میاد ارشد معماری می خونه ).... RE: تحصیل در کره جنوبی - saaaaam - 06-07-2014 (06-07-2014, 03:45 PM)'engin.z' نوشته: سلام ، من کارشناسی و کارشناسی ارشدم هر دوتا کامپیوتر بوده ، الان اگر قصد داشته باشم رشته دیگه ای برای دکترا بخونم ، باید از اول شروع کنم ؟ ( مثلا یکی کارشناسی کامپیوتر خونده ، بعد میاد ارشد معماری می خونه ).... سلام بر شما دوست عزیز
بنظر من دکتری میتونی رشته های نزدیک به لیسانس و فوق لیسانست مثلا ای تی - شبکه - هوش مصنوعی و ... بخونی ولی اگه بخوای یک دفعه به کل دور بشی مثلا ادبیات انگلیسی بخونی متاسفانه چون بیس شما فرق دارد هیچ دانشگاهی قبول نمی کند و فایده ای هم برای شما ندارد. ارشد میشه دوباره اپلای کنی رشته دیگه ای بخونی ولی باید بدونی که برای دکتری قطعا مشکل عدم تطابق واحدهای پیشنیاز بر خواهی خورد پیشنهاد می کنم تغییر ندی خصوصا اگه معدلات بالا هست RE: تحصیل در کره جنوبی - Shihan - 07-07-2014 (15-06-2014, 08:21 PM)'psohrabi' نوشته: یه سؤال از عزیزانی که مشغول به تحصیل تو کره جنوبی هستند ؛ اونجا به چه مشکلاتی برخوردین ؟ اگه باز هم حق انتخاب داشته باشید کره جنوبیو انتخاب میکنین ؟ از نظر من بزرگترین مشکل در شرق اسیا عدم تطبیق مناسب فرهنگ ایرانی و اسیای شرق و کمبود غذاست. والا دانشگاهها و امکانات خیلی هم عالی هست. اما اگر واست اینکه تحویل بگیرن یا نگیرنت و همچنین غذا واست حاضر باشه یا نباشه مهم نباشه جای مناسبی است برای یه دوره از زندگی.
RE: تحصیل در کره جنوبی - zara s1 - 04-08-2014 سلام من دانشجوی کاردانی حرفه ای تدوین فیلم در دانشگاه علمی کاربردی هستم و تا حالا معدلم بالا بوده میخوام بدونم بعد از دریافت مدرک فوق دیپلم یا لیسانس برای ادامه تحصیل در کشور کره در همین رشته برای پذیرش یا بورسیه ازکدوم دانشگاه ها باید درخواست بدم؟ ممنون میشم راهنمایی کنید RE: تحصیل در کره جنوبی - Shihan - 04-08-2014 (04-08-2014, 09:12 PM)'zara s1' نوشته: سلام من دانشجوی کاردانی حرفه ای تدوین فیلم در دانشگاه علمی کاربردی هستم و تا حالا معدلم بالا بوده میخوام بدونم بعد از دریافت مدرک فوق دیپلم یا لیسانس برای ادامه تحصیل در کشور کره در همین رشته برای پذیرش یا بورسیه ازکدوم دانشگاه ها باید درخواست بدم؟ دروود بر شما.
بورس تحصیلی در دوره فوق به شما زمانی تعلق میگیره که معدل بالا و نمره زبان انگلیسی خوبی داشته باشی این 2 شرط مهمه. ضمن اینکه برای لیسانس شانس فاند زیر 5% است. پس بهتره لیسانس هم ایران بخونی و رزومه خوبی جمع کنی. شما میتونی در همین رشته برای اکثر دانشگاهها اقدام کنی. RE: تحصیل در کره جنوبی - mahmod - 02-09-2014 سلام از عزیزانی کع اطلاعاتی دارن یا مثل اقا امیر حسین تو کره اند سوال دارم کسانی که مثل من هنوز دبیرستانی هستن چه کار هایی میتونن بکنن که به کره راحت تر دست پیدا کنن و نزدیک تر شوند |