آکادمیا کافه
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87)

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - mahdigh13 - 07-06-2013

سلام

من مقطع ارشد رو تو رشته کامپیوتر، 9 ترمه تموم کردم، به دلیل کار پاره وقت که داشتم. متاسفانه بیمه هم نبودم که بشه ترجمه کرد. تو این مدت زمان تاخیر دو تا مقاله نسبتا خوب دادم. میخوام بر پذیرش اقدام کنم. به نظرتون اصلاً شانسی دارم؟؟؟ یا کلاً باید بیخیال پذیرش بشم؟؟؟؟

لطفا ً منو راهنمایی کنید.

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - Pejman - 08-06-2013

(07-06-2013, 09:17 PM)'mahdigh13' نوشته:
سلام
من مقطع ارشد رو تو رشته کامپیوتر، 9 ترمه تموم کردم، به دلیل کار پاره وقت که داشتم. متاسفانه بیمه هم نبودم که بشه ترجمه کرد. تو این مدت زمان تاخیر دو تا مقاله نسبتا خوب دادم. میخوام بر پذیرش اقدام کنم. به نظرتون اصلاً شانسی دارم؟؟؟ یا کلاً باید بیخیال پذیرش بشم؟؟؟؟
لطفا ً منو راهنمایی کنید.

سلام دوست عزیز،

اگر در مورد شرایط تون از قبیل دانشگاه های محل تحصیل، معدل های لیسانس و فوق، نمرات زبان و غیره بیشتر توضیح بدید بهتر می شه نظر داد. شما فقط ذکر کردید که فوق تون 9 ترمه بوده و این نمی تونه تعیین کننده چیزی باشه.

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - Pejman - 08-06-2013

(31-05-2013, 11:45 AM)'atefeh_J' نوشته: با سلام
من کارشناسی فیزیک با معدل 14.69 و ارشدم در رشته فوتونیک با معدل 16.71 تمام کردم 5 مقاله داخلی 2کنفرانس بین المللی و 1 ژورنال دارم که ژورنال هنوز اکسپتش نیامده. زبان هم کانون  5 سال پیش تمام کردم و دیگه سراغش نرفتم.
تو کنفرانسی که رفته بودم رنیس هیئت مدیره کنفرانس یک پروفسور کانادایی بود که خیلی از کار من خوشش امده بود و به من گفت هر وسیله ای بخوای برات تهیه می کنم و میفرستم!!! من براشون ایمیل زدم که می خوام پذیرش بگیرم و ایشون گفتن شرایط دانشگاهشون چیه بعد از ان هم ایمیل زدم که استاد راهنمای من میشید و پاسخی ندادند. تا چند روز پییش که من برایشان ایمیل زدم که وسیله لازم دارم برای تستهام ایشان هم در پاسخ گفتن برات میفرستم مشخصات وسایلت را بگو..
ببخشید طولانی شد من چند تا سوال دارم
1-با شرایط من امکانی که بتونم بورس بگیرم چقدر است؟؟کلاس زبان آیلتس تازه شروع کردم بروم(برای آزمون آزمایش که رفتم 5 بودم)
2-به نظرتان می تونم روی این استادی که توضیحش را دادم فکر کنم و دانشگاه ایشون اقدام کنم؟؟خودم احساس می کنم از کاره من خوشش آمده که وسیله رایگان می خواد برام بفرسته- یا کلا بیخیال ایشون بشم و جاهای دیگه اقدام کنم؟؟
3-برای  گرفتن نمره 7 آیلتس چند ماه باید سرمایه گذاری کنم؟؟
ممنون از لطفتان

سلام دوست عزیز،

1- بله شانس دارید به نظرم. باید نمره زبان قابل قبول و نمره GRE بالا (برای آمریکا) بیارید.
2- می تونید روی استادی که اسم بردید فکر کنید و می تونه این شانس شما رو زیاد کنه، ولی خودتون رو محدود به یه دانشگاه هیچ وقت نکنید و به جاهای دیگه هم فکر کنید و برای اونها هم اقدام کنید.
3- این سوال رو باید در این تاپیک پیگیری کنید. به هر حال با سطح شما به نظرم حداقل 3 ماه لازم هست.

موفق باشید.

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - mahdigh13 - 08-06-2013

سلام . این اطلاعات منه ولی فوق رو 9 ترمه تموم کردم. البته استاد راهنمای فوق لیسانسم، استاد تمام هستن و تو زمینه کاری خودشون نسبتاً شناخته شده ان. تز ارشدم، 2 تا ایده قوی داشت که کاملاً Novelty درش بود. مقالات بین المللی و ژورنالام مربوط به همون دوره سنوات هستن که چاپ شدن.
لیسانس علوم کامپیوتر از دانشگاه سراسری با معدل 15.5
فوق لیسانس شبکه کامپیوتری از دانشگاه آزاد با معدل 16.4
زبان IELTS 6.5
مقالات: 8 تا کنفرانس داخلی - 2 تا کنفرانس بین المللی IEEE - یه کنفرانس بین المللی ISI Proceeding - یه ژورنال ISC - یه ژورنال بین المللی
1 سال سابقه دستیار استاد در دوره لیسانس
3 سال سابقه تدریس در دانشگاه آزاد (هنوز ادامه داره)
1 سال و 2 ماه سابقه کار مرتبط (هنوز ادامه داره)
(08-06-2013, 01:25 AM)'Pejman' نوشته:
سلام دوست عزیز،
اگر در مورد شرایط تون از قبیل دانشگاه های محل تحصیل، معدل های لیسانس و فوق، نمرات زبان و غیره بیشتر توضیح بدید بهتر می شه نظر داد. شما فقط ذکر کردید که فوق تون 9 ترمه بوده و این نمی تونه تعیین کننده چیزی باشه.

(08-06-2013, 05:33 PM)'mahdigh13' نوشته: سلام . این اطلاعات منه ولی فوق رو 9 ترمه تموم کردم. البته استاد راهنمای فوق لیسانسم، استاد تمام هستن و تو زمینه کاری خودشون نسبتاً شناخته شده ان. تز ارشدم، 2 تا ایده قوی داشت که کاملاً Novelty درش بود. مقالات بین المللی و ژورنالام مربوط به همون دوره سنوات هستن که چاپ شدن.
لیسانس علوم کامپیوتر از دانشگاه سراسری با معدل 15.5
فوق لیسانس شبکه کامپیوتری از دانشگاه آزاد با معدل 16.4
زبان IELTS 6.5
مقالات: 8 تا کنفرانس داخلی - 2 تا کنفرانس بین المللی IEEE - یه کنفرانس بین المللی ISI Proceeding - یه ژورنال ISC - یه ژورنال بین المللی
1 سال سابقه دستیار استاد در دوره لیسانس
3 سال سابقه تدریس در دانشگاه آزاد (هنوز ادامه داره)
1 سال و 2 ماه سابقه کار مرتبط (هنوز ادامه داره)

دوست عزیز، رزومه شما در زمینه سابقه کار، تحقیق و مقالات خوب هست و در زمینه معدل ها، و نمره زبان معمولی هست. نمره زبان تون برای بعضی جاها ممکنه کافی نباشه، ولی برای اکثر جاها کافی است. معدل هاتون هم فکر می کنم مینیمم اکثر دانشگاه ها رو بیاره، ولی خب معدل های بالایی به حساب نمیاد. بنابراین شما باید بیشتر روی سابقه کار خوب و مقالات تون تکیه کنید. اگر بتونید نمره بالایی در GRE بیارید فکر می کنم شانس تون برای آمریکا بالا باشه. برای بقیه کشورها هم تقریباً برای همه شون می تونید شانس تون رو امتحان کنید، ولی چون معدل هاتون خیلی بالا نیست، فکر کنم برای کانادا شانس تون کمتر باشه. با استادا در کشورهای مختلف تماس بگیرید و ببینید وضعیت تون چطوره. در ضمن بهتره یه دلیل قانع کننده برای استادایی که ممکنه از شما دلیل طولانی شدن درس تون رو بپرسند داشته باشید... در کل فکر نمی کنم این طولانی شدن درس بتونه برای کمیته پذیرش به خودی خود مشکل ساز باشه. اونها بیشتر به معدل، نمرات آزمون ها و مقالات و غیره توجه می کنند. موفق باشید.

[برش] نکات مهم برای پذیرش و انتخاب دانشگاه در رشته مدیریت - suinitad - 16-06-2013

سلام ..من لیسانسم مهندسی کشاورزی هست و ارشدم مدیریت اجرایی .میخام برای دکتری مدیریت اجرایی اپلای بفرستم...معدل ارشدم در حدود 17 یا 17/5 میشه و تحقیقات و پایان نامه ام راجع به بانکداری الکترونیک هست.برای ادامه تحصیل در این رشته باید GRE بدم یا GMAT ؟ ...و اینکه آیا احتمال گرفتن پذیرش با فاند برای من هست یا خیر ؟؟ ممنونم .

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - Nasim67 - 17-06-2013

(16-06-2013, 05:17 PM)'suinitad' نوشته: سلام ..من لیسانسم مهندسی کشاورزی هست و ارشدم مدیریت اجرایی .میخام برای دکتری مدیریت اجرایی اپلای بفرستم...معدل ارشدم در حدود 17 یا 17/5 میشه و تحقیقات و پایان نامه ام راجع به بانکداری الکترونیک هست.برای ادامه تحصیل در این رشته باید GRE بدم یا GMAT ؟ ...و اینکه آیا احتمال گرفتن پذیرش با فاند برای من هست یا خیر ؟؟ ممنونم .

سلام
دانشگاه ها سیاست های مختلفی دارند، تعدادی فقط GMAT رو می پذیرند و تعداد دیگه ای هر دو امتحان رو قبول دارند. 
معدل ارشدتون خوبه اما برای نظر دادن درباره احتمال گرفتن پذیرش، شما باید نمره TOEFL/IELTS، و GRE/GMAT ، مقالات و دانشگاه محل تحصیل رو هم بفرمایید. 
اگر به درستی دانشگاه انتخاب کنید یعنی منطبق بودن فیلد کاری و علاقه تحقیقاتیتون با اساتید رو در کنار سایر فاکتورها، در نظر بگیرید، هر کسی می تونه پذیرش همراه با فاند بگیرهSmile

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - suinitad - 17-06-2013

ممنونم از راهنماییتون..من ارشدم رو از دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات گرفتم......

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - bmehdizadeh - 17-06-2013

سلام
من فارع التحصیل کارشناسی ارشد خاکشناسی هستم معدل کارشناسی 16 و معل ارشد 15.75 بوده آیلتس 6.5 دارم یه مقاله ISI دارم که تابستان 2013 چاپ میشه واسه چند کشور تقاضای بورس دادم ولی تا بحال نتیجه نگرفتم فکر میکنید کدوم کشور شرایط خوبی برای فاند متناسب با شرایط من داره؟

[برش] هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - amir.sanaat - 18-06-2013

سلام  با تشکر از زحماتتون من دانشجوی سال آخر فیزیک هسته ای دانشگاه آزاد هستم معدلم 17 هست یک کتاب تالیف کردم و نمره آیلتس 7 دارم آیا واسه دانشگاه های خوب کانادا یا آمریکا مثل مک گیل مونترال وکلمبیا میتونم پذیرش به همراه فاند بگیرم