![]() |
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) +---- موضوع: دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا (/Thread-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D8%B2%D9%86-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7) |
RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - مهمان - 10-11-2015 سلام دوستان. من از طرف یه سیتیزن پیشنهاد ازدواج دارم. مساله ی اصلی اختلاف سنی خیلی زیاده (حدود 25 سال). برای خودم خیلی مهم نیست و بنظرم انقدر جالبه که میتونم واقعا باهاش زندگی کنم. توریستی ایران اومده و همدیگه رو دیدیم. براحتی ترکیه هم میتونه بیاد تا ببینمش. شرایط ویزای کاری گرفتن از طریقش رو هم دارم. نمیدونم با کدوم یکی پیش برم! از طرفی کوتاه بودن پروسه ی ویزای نامزدی هم حسابی وسوسه ام میکنه. RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 10-11-2015 اشاره نکردین که شما آقا هستین یا خانم و اینکه کدوم بزرگتر از اون یکی هست و سنتون هم در چه حدودی هست ولی در هر حال اختلاف سنی زیاد به شکلی که در عرف به هم نخورین میتونه شک افسر رو به همراه داشته باشه و مثلا برای ویزای نامزدی ازتون مدارک و شواهدی بخوان که نشون بده در دو سال اخیر با هم ارتباط پیوسته داشتین و اینطور نیست که تا دعوت نامه دادن یا براتون درخواست ویزای نامزدی دادن باهاش موافقت بشه. ویزای کاری رو هم تا جایی که من اطلاع دارم عمدتا شرکت ها و شخصیت های حقوقی می تونند براتون درخواست بدن و نه افراد حقیقی. مگر اینکه شرایط خاصی باشه که من از اونها بی خبرم. RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - مهمان - 10-11-2015 (10-11-2015, 04:37 AM)M1KE نوشته: اشاره نکردین که شما آقا هستین یا خانم و اینکه کدوم بزرگتر از اون یکی هست و سنتون هم در چه حدودی هست ولی در هر حال اختلاف سنی زیاد به شکلی که در عرف به هم نخورین میتونه شک افسر رو به همراه داشته باشه و مثلا برای ویزای نامزدی ازتون مدارک و شواهدی بخوان که نشون بده در دو سال اخیر با هم ارتباط پیوسته داشتین و اینطور نیست که تا دعوت نامه دادن یا براتون درخواست ویزای نامزدی دادن باهاش موافقت بشه. ویزای کاری رو هم تا جایی که من اطلاع دارم عمدتا شرکت ها و شخصیت های حقوقی می تونند براتون درخواست بدن و نه افراد حقیقی. مگر اینکه شرایط خاصی باشه که من از اونها بی خبرم. عذر میخوام اطلاعات ناقص بود. ممنون از جوابتون. خانم هستم. من 26 سالمه و ایشون 52. دقیقا مساله اینه که تفاوت سن بنظر زیادی عجیبه! من مطالب توی سایت http://travel.state.gov/content/visas/en/immigrate/family/fiance-k-1.html رو خوندم. چیزی راجع به رابطه ی مستمر تو دو سال ندیدم. منظور شما این جمله است؟In general, the foreign-citizen fiancé(e) and U.S. citizen sponsor must have met in person within the past two years. در مورد ویزای کاری شخص حقوقیه و صاحب یه شرکت ولی ثابت کردن اینکه من مورد نیازم و تخصصم پیدا نمیشه اصلا آسون نیست. چون فیلد کاری من کلا متفاوت از شرکت اونه. حتی پیشنهاد داد که سفر توریستی برم اونجا برای اینکه یه مدت بتونم همراهش باشم ولی خب 26ساله فارغ التحصیل بدون کار پردرآمد و صرفا پول و سند و بدون شنگن اصلا فکرشم نکردم که اقدام کنم! کلا گیر کردم که چه راهی بهتره! RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - مهمان - 10-11-2015 سلام من برای دکتری میخام برم امریکا. سوالم اینه که ظرف 5سالی که اونجام می تونم از طریق ازدواج گرین کارد بگیرم؟ RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 11-11-2015 اختلاف سنی منع و محدودیت قانونی نداره ولی در پرونده های نامزدی بسته به مورد مدارکی مثل ریزمکالمات تلفنی یکی دو سال اخیر، عکس مشترک و مسائلی از این دست خواسته میشه که نشون بده ارتباط موردنظر و درخواست برای ازدواج بر اساس یک آشنایی بلندمدت و شناخت نسبی بوده و نه صرفا به قصد رفتن به آمریکا و گرفتن گرین کارت. وقتی از نظر فرهنگی، سنی و یا هر چیز دیگری که در عرف اینطور برداشت میشه که اون دو طرف به هم نمی خورند افسر سفارت هم سعی می کنه که سخت گیری بیشتری در شواهد و مدارک به خرج بده و بوده اند افرادی که مثلا با پرینت شش ماه ریزمکالمات هم بهشون ویزا ندادند و دو سال اخیر رو خواستن. حتی بعد از گرفتن ویزای نامزدی و گرین کارت هم باز اگر اداره مهاجرت به شکلی متوجه ساختگی بودن ازدواج بشه میتونه مشکلاتی رو ایجاد کنه که به برخی از اونها در اینجا اشاره کردم. اگر ازدواج موردنظر بیشتر از دو سال دوام نیازه باز در تمدید اقامت به مشکل می خورید و این موضوع وقتی ارتباط حالت ماشینی و تجاری داشته باشه گاهی باعث سوءاستفاده ها و کلاهبرداری هایی میشه. بنابراین انتخاب تون می بایست طوری باشه که بلندمدت رو در نظر گرفته باشید. در مورد شرایط ویزای کار می تونید تاپیک های مربوط به انواع ویزاهای کار رو نگاه کنید. (10-11-2015, 05:38 AM)مهمان نوشته: عذر میخوام اطلاعات ناقص بود. ممنون از جوابتون. خانم هستم. من 26 سالمه و ایشون 52. دقیقا مساله اینه که تفاوت سن بنظر زیادی عجیبه! من مطالب توی سایت http://travel.state.gov/content/visas/en/immigrate/family/fiance-k-1.html رو خوندم. چیزی راجع به رابطه ی مستمر تو دو سال ندیدم. منظور شما این جمله است؟In general, the foreign-citizen fiancé(e) and U.S. citizen sponsor must have met in person within the past two years. در مورد ویزای کاری شخص حقوقیه و صاحب یه شرکت ولی ثابت کردن اینکه من مورد نیازم و تخصصم پیدا نمیشه اصلا آسون نیست. چون فیلد کاری من کلا متفاوت از شرکت اونه. حتی پیشنهاد داد که سفر توریستی برم اونجا برای اینکه یه مدت بتونم همراهش باشم ولی خب 26ساله فارغ التحصیل بدون کار پردرآمد و صرفا پول و سند و بدون شنگن اصلا فکرشم نکردم که اقدام کنم! کلا گیر کردم که چه راهی بهتره! بله مشکلی نداره. (10-11-2015, 01:15 PM)مهمان نوشته: سلام RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - s68 - 13-11-2015 سلام. ببخشید میخواستم بپرسم که من میتونم با یک آقای ایرانی که شهروند آمریکا هست و حدود 25 سال از من بزرگتر هست ازدواج کنم؟ برای گرفتن گرین کارت مشکلی پیش نمیاد؟ و اینکه کل هزینه هایی که باید پرداخت بشه طی این دوره چقدر هست؟ RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - مهمان - 21-11-2015 سلام دوستان می خواستم مطمین شم که ویزای نامزدی فقط به مقیم ها تعلق می گیره نامزد من تازه گرین کارد گرفته من می تونم با ویزای نامزدی برم؟ RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 21-11-2015 اگر تازه گرین کارت گرفتن نمی تونند درخواست ویزای نامزدی برای شما بکنند و فقط می تونید از راه ازدواج اقدام کنید. RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - مهمان - 25-11-2015 سلام دوستان اگر کسی از طریق اینترنت با خانومی در آمریکا آشنا شده و قصد ازدواج حقیقی با یکدیگر رو پیدا کردند. سریعترین راه ممکن برای رفتن به آمریکا برای پسر ایرانی چیه؟ 1- اقدام برای ویزای توریستی، سفر به آمریکا، ازدواج در آمریکا 2- قرار ملاقات حضوری در یک کشور ثالث(مثلا ترکیه-دبی) و ملاقات دختر و پسر و تهیه عکس و بعد اقدام برای ویزای نامزدی لطفا شرایط رو هم برای خانومی که سیتیزن آمریکا باشه و هم برای خانومی که اقامت دائم داشته باشه بفرمایید. ممنون میشم RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - مهمان - 25-11-2015 اگر فرد با ویزای توریستی که گویا 3 ماهه است، و تا 6 ماه هم قابل تمدید هست؟ بره آمریکا و اونجا ازدواج رسمی رو توی این مدت صورت بده، آیا باید بعد تمام شدن مهلت ویزای توریستی برگرده به کشور خودش تا مراحل ازدواج طی بشه؟ یا نه همونجا میمونه و دیگه لازم نیست از آمریکا خارج بشه؟ راستی گرفتن ویزای توریستی آیا کار سختیه؟ یا راحت میشه گرفت؟ همچنین حدودا چقدر وقت و هزینه میبره گرفتنش؟ |