آکادمیا کافه
انتخاب بین IELTS و TOEFL - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+--- موضوع: انتخاب بین IELTS و TOEFL (/Thread-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%D8%A8%DB%8C%D9%86-IELTS-%D9%88-TOEFL)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30

RE: انتخاب بین IELTS و TOEFL - Shahrouz - 25-06-2013

درود 
همون طور که دوستان گفتند نمره اسپیکینگ شما بلافاصله پس از اتمام آزمون توسط اگزمینر، مشخص می شه ولی همزمان ضبط هم میشه که اگر خواستید می تونید درخواست ارزیابی مجدد کنید.

نکته دوم، احتمال تفاوت در نمره آیلتس شما در کشورهای مختلف هست. به این مفهوم که ممکنه شما آزمون آیلتس رو به یک نحوه در کشورهای مختلف بگذرونید ولی نمرات متفاوتی در اسکیلهای رایتینگ و اسپیکینگ به شما اعطا بشه. به طورمثال دوستانی که در استرالیا  هستنند گله مند هستند که نمره اونها علی رغم پیشرفت قابل توجه در نحوه اسپیکینگ و رایتینگ به میزان خیره کننده ای (حتی تا 1-1.5 نمره) پایینتر از نمره پیشین اونها در ایران بوده. البته این بازه وسیعی رو شامل می شه ولی معمولا نمره آیلتس شما در کشورهای انگلیسی زبان احتمالا پایینتر از کشورهایی مثل ایران می شه. این امر هم در انتخاب آزمون مورد نظرتون دخیل بدونید.

RE: انتخاب بین IELTS و TOEFL - spt - 26-06-2013

یه نکته در مورد تافل اینه که خیلی خیلی سیستم زمانیش شدید تره تا آیلتس!
اونایی که با مدیریت زمانی یا همچین چیزایی مشکل دارن این نکته ی منفی ای هست براشون توی تافل،
مثلا یه سری سوالاش رو دقیقا 60 ثانیه یا مثلا 90 ثانیه زمان میده که جواب بدید و اون چیزِ ساعت مانند! (اصطلاح بهتری براش پیدا نکردم!!) همینطور جلوی چش آدم مثل اجل معلق هست و هر لحظه استرس میده!!
من که خیلی مشکلی نداشتم چون خیلی استرسی نمیشم اما شنیدم که برای بعضیا خیلی اون آزار دهنده بوده...
البته توی اسپیکینگ تافل هم این مشکل بود...   شما 45 ثانیه وقت دارید که مطلبی رو بگید!!  حالا فک کنید به هر دلیلی از خشکی گلو تا شلوغی سالن (که خیلی بده) شما 15 ثانیه دیر شروع کنید! هیچی دیگه...  به همین راحتی سوال میپره...

[برش] مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT - alirezazz - 13-07-2013

سلام و درود خدمت تمامي دوستان
مي خواستم بدونم براي تحصيل در مقطع دكترا در امريكا ايا تنها مدرك نافل مورد قبول هست يا اينكه ايلتس هم مي پذيرد، البته لازم به ذكر هست كه محدودي از دانشگاه هاي امريكا در سايتشون بيان كردند كه نمره ايلتس هم قبوله اما سوال من كلي هست و راجب اون سري دانشگاه هايي هست كه توي سايت از اياتس نامي نبرده اند

RE: انتخاب بین IELTS و TOEFL - blur - 13-07-2013

(13-07-2013, 02:45 PM)'alirezazz' نوشته: سلام و درود خدمت تمامي دوستان
مي خواستم بدونم براي تحصيل در مقطع دكترا در امريكا ايا تنها مدرك نافل مورد قبول هست يا اينكه ايلتس هم مي پذيرد، البته لازم به ذكر هست كه محدودي از دانشگاه هاي امريكا در سايتشون بيان كردند كه نمره ايلتس هم قبوله اما سوال من كلي هست و راجب اون سري دانشگاه هايي هست كه توي سايت از اياتس نامي نبرده اند

اکثرشون معمولا معادل آیلتس هم میدن و اکثریت آیلتس رو هم قبول دارن. معدودی ذکر میکنن که تنها تافل رو قبول میکنن. در مورد اونایی که معادل آیلتس رو تو requirement هاشون ذکر نمی کنن بهتره میل بزنین و از admission office بپرسین. این طوری مطمئن تره

ویرایش توسط MaMi به دلیل درخواست کاربر جهت به روز آوری ارسال

RE: انتخاب بین IELTS و TOEFL - roshanak25 - 26-08-2013

سلام دوستان. 2تا سوال داشتم. ممنون میشم جواب بدید:
1) بنظرتون کسی که سطح زبانش در حد elementary هست و یکسال فرصت داره برای آزمون (البته در این یکسال روی رزومشم باید وقت بذاره) بهتر هست چه آزمونی رو انتخاب کنه؟
2) الان در سایت دانشگاه McGill دیدم مینیمم تافل 86 و آیلتس 6.5 نوشته. حالا باتوجه به وضعیتی که در سوال 1 گفتم، گرفتن تافل 86 راحت تر هست یا آیلتس 6.5؟

RE: انتخاب بین IELTS و TOEFL - yousi - 26-08-2013

سلام خانم روشنک اگر در حد elementary  هستید بهتره وقتتون رو فقط رو  IELTS بگذارید چرا که TOEFL امتحان سنگین تر از IELTS هست و شاید بعد از گذشت 1 سال هم تو TOEFL  اون نتیجه مطلوب رو نگیرید. IELTS رو همه جا حتی آمریکا قبول داره. موفق باشید

RE: انتخاب بین IELTS و TOEFL - ARNAVAZ - 26-08-2013

نقل قول:'roshanak25' pid='41975' dateline='1377523508'
سلام دوستان. 2تا سوال داشتم. ممنون میشم جواب بدید:
1) بنظرتون کسی که سطح زبانش در حد elementary هست و یکسال فرصت داره برای آزمون (البته در این یکسال روی رزومشم باید وقت بذاره) بهتر هست چه آزمونی رو انتخاب کنه؟
2) الان در سایت دانشگاه McGill دیدم مینیمم تافل 86 و آیلتس 6.5 نوشته. حالا باتوجه به وضعیتی که در سوال 1 گفتم، گرفتن تافل 86 راحت تر هست یا آیلتس 6.5؟

درود روشنک جان Smile
اینو مطمئن باش تافل یه امتحان استاندارتری هستش در مقایسه با آیلتس :
1) در اسپکینگ و رایتینگ آیلتس خیلی بحث سلیقه وجود داره و نمره این دو اسکیل کاملا به ممتحن بستگی داره
یعنی ممکن یه ممتحن سختگیر بهت بیفته در هر دو اسکیل و دیگه.... رایتینگ هم که کلا تو آیلتس خیلی نمره پایین میدن ...
>> من رایتینگ یکی از دوستام که تافل داده بود دیدم و نسبتا خوب بود ولی اگه تو آیلتس همینو مینوشت
مطمئنا نمره تافل رو بهش نمیدادن بــــــــــــــــــــــــدون شکـــــــــــــــــــــــــــــــــــ. 
2) ممکن بعضی از دوستان بگن خب تو تافل هم ریدینگ و لسنینگش سخت تره ...
شاید دلیلشون اینکه:
الف) در ریدینگ برای جواب هرچندتا سال یه تایم میدن و دیگه نمیتونین برگردین و ادیت کنید...
خب به نظر من این اصلا چیز بدی نیست اتفاقا با سوالات کمتری روبرو میشی بنابراین زودتر جوابارو پیدا میکنی و گیج نمیشی 
ب) در لسنینگ یه مکالمه پخش میکنن و شما باید مطالبی مهمو یاداشت بردارین.. که این نتبرداری هم بعد از چندتا تست زدن و مطالعه اسکیلهای تست زدنش متوجه میشین که چه چیزایی بیشتر مورد سوال هست و ...
>> قبلا در آیلتس جواب سوالا پشت هم بود ولی الان روز به روز دارن سخترش میکنن و دیگه مثل قبل نیست، خیلی وقتا بعد از نوشتن مثلا سوال 6 یهو گوینده یه موردی رو اشاره میکنه که جواب درست سوال 3 هستش
نتیجه :  تافل یه امتحان استخون دارتر و مطمئن تری هستش.
چون کامپیوتر صحیح میکنه و بحث سلیقه ممتحن توش هیچ جایی نداره که خدای نکرده در نمره تون اجحاف بشه...
ایشالله نمره دلخواه تو بگیری Smile

RE: انتخاب بین IELTS و TOEFL - فرید - 26-08-2013

(26-08-2013, 05:55 PM)'roshanak25' نوشته: سلام دوستان. 2تا سوال داشتم. ممنون میشم جواب بدید:

سلام
قبلا این دانشگاه ایلتس 7 می خواست یا تافل 86. براساس یک دانشگاه نمیشه تصمیم گرفت کلی باید دید. یک تحقیقی خود ETS کرده و براساس اون یک رنج نمره معادل سازی کرده که مثلا 80-93 معادل ایلتس 6.5 میدونه. تقریبا این مقایسه با واقعیت همخوانی داره.

RE: انتخاب بین IELTS و TOEFL - فرید - 26-08-2013

(26-08-2013, 09:41 PM)'ARNAVAZ' نوشته:
درود روشنک جان Smile
اینو مطمئن باش تافل یه امتحان استاندارتری هستش در مقایسه با آیلتس :
1) در اسپکینگ و رایتینگ آیلتس خیلی بحث سلیقه وجود داره و نمره این دو اسکیل کاملا به ممتحن بستگی داره
یعنی ممکن یه ممتحن سختگیر بهت بیفته در هر دو اسکیل و دیگه.... رایتینگ هم که کلا تو آیلتس خیلی نمره پایین میدن ...
>> من رایتینگ یکی از دوستام که تافل داده بود دیدم و نسبتا خوب بود ولی اگه تو آیلتس همینو مینوشت
مطمئنا نمره تافل رو بهش نمیدادن بــــــــــــــــــــــــدون شکـــــــــــــــــــــــــــــــــــ. 
2) ممکن بعضی از دوستان بگن خب تو تافل هم ریدینگ و لسنینگش سخت تره ...
شاید دلیلشون اینکه:
الف) در ریدینگ برای جواب هرچندتا سال یه تایم میدن و دیگه نمیتونین برگردین و ادیت کنید...
خب به نظر من این اصلا چیز بدی نیست اتفاقا با سوالات کمتری روبرو میشی بنابراین زودتر جوابارو پیدا میکنی و گیج نمیشی 
ب) در لسنینگ یه مکالمه پخش میکنن و شما باید مطالبی مهمو یاداشت بردارین.. که این نتبرداری هم بعد از چندتا تست زدن و مطالعه اسکیلهای تست زدنش متوجه میشین که چه چیزایی بیشتر مورد سوال هست و ...
>> قبلا در آیلتس جواب سوالا پشت هم بود ولی الان روز به روز دارن سخترش میکنن و دیگه مثل قبل نیست، خیلی وقتا بعد از نوشتن مثلا سوال 6 یهو گوینده یه موردی رو اشاره میکنه که جواب درست سوال 3 هستش
نتیجه : ضرر نمیکنی تافل یه امتحانا استخون دارتر و مطمئن تری هستش.
چون کامپیوتر صحیح میکنه و بحث سلیقه ممتحن توش هیچ جایی نداره که خدای نکرده در نمرهتون اجحاف بشه...
ایشالله نمره دلخواه تو بگیری Smile

دوست عزیز من در موارد زیر با شما هم نظر نیستم
1 اتفاقا اسپیکینگ تافل خیلی سلیقه ای دلیلش هم همین تفاوت در ری اسکورهای صورت گرفته است. مشکل هم بخاطر اینه که صدا ضبط میشه و داور با ازمون دهنده در یک محیط قرار ندارند.
2 الف در ریدینگ 60 دقیقه برای تمام سوال ها وقت دارید و اگر وقت اضافه داشته باشید می توانید از سوال اول تا آخر دوباره مرور کنید و در این مورد محدودیتی نیست.
ب یادداشت برداری سخت ترین کار در تافل ولی چون مشکل اکسنتهای مختلف وجود نداره تمرکز فقط بر نوشتن هست این مقداری کار راحت تر میکنه  

RE: انتخاب بین IELTS و TOEFL - ARNAVAZ - 26-08-2013

نقل قول:'فرید' pid='41995' dateline='1377540658' 
دوست عزیز من در موارد زیر با شما هم نظر نیستم
1 اتفاقا اسپیکینگ تافل خیلی سلیقه ای دلیلش هم همین تفاوت در ری اسکورهای صورت گرفته است. مشکل هم بخاطر اینه که صدا ضبط میشه و داور با ازمون دهنده در یک محیط قرار ندارند.
2 الف در ریدینگ 60 دقیقه برای تمام سوال ها وقت دارید و اگر وقت اضافه داشته باشید می توانید از سوال اول تا آخر دوباره مرور کنید و در این مورد محدودیتی نیست.
ب یادداشت برداری سخت ترین کار در تافل ولی چون مشکل اکسنتهای مختلف وجود نداره تمرکز فقط بر نوشتن هست این مقداری کار راحت تر میکنه  

درود

باز این موردهایی رو که گفتین با تمرین درست میشه و کاره سختی هم نیست>>
در هر دو امتحان هر اسکیلش نیاز به تمرین بالا و تسلط در تست زنی داره

ولی اگر منصفانه بشینینم حساب کتاب کنیم می بینیم :

+ که تافل امتحان استاندارتری هست از همه نظر فقط باید تمرین داشت،
ولی آیلتس با تمرین بالا هم شانس اینکه یه ممتحن منصفب بهت بیفته کمتر هست واقعا.

موفق باشید