آکادمیا کافه
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- انجمن: تحصیل در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)
+----- موضوع: شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86)

RE: رشته ها و دانشگاه ها در آلمان - amirrubik - 17-12-2013

سلام
سوال داشتم در مورد رشته MBA
برای این رشته ارائه مدرک زبان انگلیسی یا آلمانی مورد نیاز است ؟چه نمره و سطحی از مدرک زبان؟- دانشگاهی وجود دارد که این رشته را رایگان ارائه دهد ؟
هزینه تحصیل در این رشته در دانشگاهها چقدر است ؟
سپاس

RE: رشته ها و دانشگاه ها در آلمان - spt - 17-12-2013

(17-12-2013, 08:04 PM)'amirrubik' نوشته: سلام
سوال داشتم در مورد رشته MBA
برای این رشته ارائه مدرک زبان انگلیسی یا آلمانی مورد نیاز است ؟چه نمره و سطحی از مدرک زبان؟- دانشگاهی وجود دارد که این رشته را رایگان ارائه دهد ؟
هزینه تحصیل در این رشته در دانشگاهها چقدر است ؟
سپاس

سلام
معمولا براش مدرک انگلیسی کافیه و اکثرا به انگلیسی ارائه میشه...   
اکثرا پولی هست و خیلی هم شهریه های زیادی داره و من دقیقا نمیدونم که دانشگاه هایی هستتن توی آلمان که مجانی ارائه بدن اما خیلی توصیه نمیکنم خوندنش رو اگه قصد ادامه تحصیل دارین...   
هزینه ی تحصیل هم یه چیزی بین 6000 تا 14000 یورو در سال هست حدودی برای دانشگاه های مختلف..

RE: رشته ها و دانشگاه ها در آلمان - poorman - 22-12-2013

سلام دوستان 

من تاپیکی پیدا نکردم که شرایط برای پذیرش ارشد بررسی بشه ، به همین دلیل اینجا ذکر میکنم

من ترم 5 کارشناسی IT دانشگاه آزاد مشهد معدل 18.5 هستم
زبان در سطح متوسط بدون مدرک ( اقدام میکنم )
آیا دانشگاهی هست که فول فاند پذیرش کنه تو آلمان ؟ چون نمیتونم برای هزینه زندگی ساپورت بشم 

در کل شرایط پذیرش منو چطور میبینین ؟ 

RE: رشته ها و دانشگاه ها در آلمان - Shihan - 22-12-2013

(22-12-2013, 07:26 AM)'poorman' نوشته: سلام دوستان 
من تاپیکی پیدا نکردم که شرایط برای پذیرش ارشد بررسی بشه ، به همین دلیل اینجا ذکر میکنم
من ترم 5 کارشناسی IT دانشگاه آزاد مشهد معدل 18.5 هستم
زبان در سطح متوسط بدون مدرک ( اقدام میکنم )
آیا دانشگاهی هست که فول فاند پذیرش کنه تو آلمان ؟ چون نمیتونم برای هزینه زندگی ساپورت بشم 
در کل شرایط پذیرش منو چطور میبینین ؟ 

دروود.
من خیلی برای بورس در المان حتی با معدل بالاتر هم امیدوار نیستم، اما شانس قبولی شما بسیار بالاست. اما خب چون هزینه تحصیل در المان که رایگانه !! فاند در مقاطع لیسانس و فوق خیلی بندرته !! اما شما با داشتن نمره زبان شما شانست برای گرفتن گرنت های دانشکده یا کار در دانشگاه ممکنه در صورت وجود بالا بره چون گاهی اوقات این موارد پیش اومده بطور مثال در دانشگاه اخن، صنعتی مونیخ بوده.

RE: رشته ها و دانشگاه ها در آلمان - محمد صادق - 25-12-2013

با درود و سپاس از آگاهي هايي كه در اختيار قرار مي دهيد.
من از دانشگاه آزاد علوم و تحقيقات تهران در رشته مهندسي پليمر ليسانس دارم و مي خوام براي ارشد همين رشته به آلمان برم.
خواهش دارم دانشگاه هايي از آلمان كه در مهندسي پليمر معتبر هستند را معرفي كنيد.
پيشتر از شما ممنونم

RE: رشته ها و دانشگاه ها در آلمان - Shihan - 26-12-2013

(25-12-2013, 04:16 PM)'محمد صادق' نوشته: با درود و سپاس از آگاهي هايي كه در اختيار قرار مي دهيد.
من از دانشگاه آزاد علوم و تحقيقات تهران در رشته مهندسي پليمر ليسانس دارم و مي خوام براي ارشد همين رشته به آلمان برم.
خواهش دارم دانشگاه هايي از آلمان كه در مهندسي پليمر معتبر هستند را معرفي كنيد.
پيشتر از شما ممنونم

دروود
دوست عزیز، دقت نمایید رشته مهندسی پلیمر بطور خاص یک دپارتمان یا دانشکده جدا در المان نداره و با دپارتمان مواد و شیمی حالت ترکیبی داره من لیست گرایش شما با ترکیب این دپارتمانها در دانشگاههای مختلف در اینجا قرار می دهم که نگاه بندازی.
ازاد اندیش باشی

RE: رشته ها و دانشگاه ها در آلمان - amirrubik - 31-12-2013

برای رشته MBA از بین دانشگاه های زیر کدوم را پیشنهاد میدید. از نظر اینکه بشود پذیرش گرفت منظورم هست.

Heilbronn University
University of Flensburg
Berlin School of Applied Sciences
University of Cologne
Worms University of Applied Sciences
RheinMain University, Wiesbaden University of Applied Sciences
Munich University of Applied Sciences
Pforzheim University of Applied Sciences
Georg Simon Ohm University of Applied Sciences Nuremberg

ممنون

RE: رشته ها و دانشگاه ها در آلمان - Shihan - 02-01-2014

(31-12-2013, 07:37 PM)'amirrubik' نوشته: برای رشته MBA از بین دانشگاه های زیر کدوم را پیشنهاد میدید. از نظر اینکه بشود پذیرش گرفت منظورم هست.
Heilbronn University
University of Flensburg
Berlin School of Applied Sciences
University of Cologne
Worms University of Applied Sciences
RheinMain University, Wiesbaden University of Applied Sciences
Munich University of Applied Sciences
Pforzheim University of Applied Sciences
Georg Simon Ohm University of Applied Sciences Nuremberg
ممنون

تقریباً اکثر دانشگاههای که شما نام بردی در یک سطح هستن و راه پیدا کردن بهشون خیلی سخت نیست بجز دانشگاههای کلن و هیلبرون که از دانشگاههای نسبتاً خوب در زمینه مدیریت و حقوق می باشند. که به نظرم اگر شرایطتت بخوره این 2 مناسب تر هستن.

RE: رشته ها و دانشگاه ها در آلمان - شيما - 07-01-2014

با سلام به دوستان. در مورد تحصيل در رشته ويروس شناسي ميشه اطلاعاتي در اختيار بذاريد. الان ليسانس زيست شناسي از ايران رو دارم و در در شهر دوسلدورف زندگي ميكنم. در واقع هيچ چيزي به اسم ويروس شناسي تو دانشگاه دوسلدورف پيدا نكردم. از كجا بايد شروع كنم؟تو سايت ( د ا ا د ) هم چيزي پيدا نكردم. قبلا از جواب شما سپاسگذارم

RE: رشته ها و دانشگاه ها در آلمان - شيما - 07-01-2014

احتراما سوالي در مورد تحصيل در رشته هاي كاربردي براي كشور آلمان داشتم كه كدوم رشته ها هستند. مثلا ميدونم مكانيك يكي از رشته هاي كاربردي در آلمان هست. به خصوص رشته هاي مرتبط با زيست شناسي يا پزشكي تا تو همين اطراف مد نظرم هست. لطفا راهنمايي كنيد