آکادمیا کافه
Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: ارتباط با کاربران (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B1%D8%AA%D8%A8%D8%A7%D8%B7-%D8%A8%D8%A7-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%D9%86)
+--- انجمن: مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B9%D8%B6%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA)
+--- موضوع: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا (/Thread-Babak-%D9%85%D8%AC%D8%B1%D8%A8-%D8%AF%D8%B1-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D9%88-%D9%81%D8%A7%D9%86%D8%AF-%D8%AF%D8%B1-%D8%B1%D8%B4%D8%AA%D9%87%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%81%D9%86%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 21-01-2012

۱. بله درست شنیدید. برای اطلاعات تکمیلی لطفا به انجمن «کمک هزینه و تماس با استادان» مراجعه کنید.

۲. سعی کنید برای کارشناسی به دانشگاه خوبی برید و معدل‌تون رو در کل دوره بالا نگه دارید. روی زبان‌تون خیلی کار کنید. خودتون رو به تدریج با امتحان GRE و منابع مطالعاتی GRE آشنا کنید.

۳. بستگی به دانشگاه داره، ولی رشته نرم‌افزار از رشته‌هایی هست که دانشگاه‌های ایران و امریکا از نظر تجهیزات فرق خیلی زیادی با هم ندارند، اما پروژه‌ها و سواد استادها در امریکا معمولا خیلی بالاتره و معمولا پروژه‌های درسی مشکل‌تره، اما اگر بتونید پذیرش بگیرید، به احتمال خیلی زیاد از پس درس‌ها برخواهید اومد. به همین خاطر فعلا در این مقطع نگران این مساله نباشید.

۴. راستش جواب این سوال رو نمی‌دونم و کسی رو نمی‌شناسم که کاردانی و کارشناسی رو جدا خونده باشه و برای پذیرش اقدام کرده باشه، ولی این شرایط رو که شما نمی‌تونید تغییر بدید، در نتیجه سعی کنید که بقیه شرایط‌تون رو بهتر کنید. معدل هم کارشناسی و هم کاردانی رو بالا نگه دارید و TOEFL و GRE رو خیلی جدی بگیرید تا شانس‌تون رو زیاد کنید.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - M0TRIX - 22-01-2012

با سلام.

مرسی که کامل جواب دادین !

چند تا سوال خیلی ذهنمو مشغول کرده.

1_توی رشته ما چه پروژی میدن واسه RA ؟

2_ایا پروژه ای که میدن رو حتما باید تموم کنیم ؟یعنی امکانش هست تموم نشه ولی ترم های دانشگاه ما تموم بشه ؟اون موقه باید چیکار کرد ؟

3_ایا پروژه هایی که میدن سخته ؟ در موردش میشه از اینترنت مطلب دراورد ؟

4_ایا امکان داره وسط های کار(وسط های درس و پروژه) بیاد RA رو ازت بگیره و بگه نمیتونی انجور که من میخوام کار کنی ؟ اگه این اتفاق بیوفته واسه بقیه تحصیل باید چیکار کرد ؟

با تشکر.لطفا با دقت و کامل جواب بدین !

یه دنیا ممنون

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 22-01-2012

پروژه که از الان مشخص نیست و دامنه خیلی وسیعی داره، ولی اونچه که مسلمه اینه که پروژه‌ی ارشد یا دکترا در دانشگاه‌های معتبر امریکا چیزی نیست که قبلا انجام شده باشه و یک پروژه جدید خواهد بود و برای اتمامش نیاز به تحقیق هست و مثل پروژه‌های پایانی درس‌ها نیست که شما با استفاده از اینترنت و ظرف چند روز بتونید پروژه رو انجام بدید. برای انجام پروژه‌های دکترا شما معمولا لازمه که تعداد زیادی مقاله بخونید و تحقیق کنید. برای پروژه ارشد معمولا به همین صورته، اما پروژه کوچکتره و طوری تنظیم شده که شما ظرف کمتر از یک سال بتونید به انجام برسونید. برای قسمت‌های کوچکتری از پروژه از اینترنت مطلب می‌شه در آورد و این هم قسمتی از کارهای تحقیقاتی شما خواهد بود.

فارغ‌التحصیل شدن از دوران ارشد مبتنی بر تحقیق یا دوران دکترا منوط به پایان رسوندن پروژه است و شما اگر پروژه به اتمام نرسه معمولا شما باید مدت بیشتری در دانشگاه بمونید تا پروژه رو انجام بدید. طبیعتا اگر این مدت زیادی طولانی بشه یا فاند استاد برای پروژه تموم بشه ممکنه RA رو از شما بگیرند و شما باید یا یک استاد دیگه پیدا کنید که حاضر بشه به شما RA بده، یا مخارج تحصیل رو خودتون بپردازید.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - M0TRIX - 22-01-2012

سلام

خیلی ممنون !

منظور من این نبود که پروژه ای بدن که بشه یه روزه از اینترنت در اورد ! منظورم این بود که بلاخره باید از یه جایی یه سری اطلاعات کوچیک در اورد !

شما گفتین در یک سال باید تموم بشه ؟ مگه هر مقطح تحصیلی 2 سال نیست ؟

شما اماری دارین که بشه فهمید چند درصد دانشجو ها تونستن توی یک سال پروژه شون رو تحویل بدن؟ و یا کلا نتونستن پروژه رو بدن و استاده دیگی پیدا کنن و مجبور بشن انصراف بدن ؟

ایا دوستی اشنایی دارین که ra گرفته باشه ؟ موضوع پروژه اش رو میشه اعلام کنید ؟

در کل ممنون.اطلاعات زیادی بهم دادین !

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 22-01-2012

همون طور که گفتم یک سری اطلاعات کوچک‌تر و قسمت‌های کوچک کار رو می‌شه با جستجو روی اینترنت پیدا کرد و با خوندن مقالات برای انجامش ایده گرفت.

دوره فوق لیسانس دو ساله است، ولی حداقل یک سالش به درس گذروندن سپری می‌شه و پروژه فوق معمولا حدود یک سال طول می‌کشه.

در مورد آمار متاسفانه من آمار خاصی سراغ ندارم، ولی فکر نمی‌کنم تعداد افرادی که می‌خواستن پروژه رو انجام بدن و نتونستن زیاد باشه. منظورم از این که خواستن و نتونستن یعنی این که اولویت اولشون درس خوندن بوده ولی با این حال نتونستن از عهده پروژه بربیان. بعضی از بچه‌ها بعد از شروع تحصیل اولویت‌هاشون تغییر می‌کنه و به دنبال کار و غیره می‌رن و ممکنه نتونند درس‌شون رو تمام کنند.

خود من و دوستان من که در امریکا تحصیل کردند تقریبا همه در دوران دکترا RA داشته‌اند، اما در مورد RA در دوران فوق کسی رو سراغ ندارم. به هر حال عنوان پروژه به تنهایی کمکی نمی‌کنه و فکر نمی‌کنم عنوان پروژه جواب سوالی که در ذهن شما هست رو بده.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - M0TRIX - 23-01-2012

سلام.

اشالله که دیگه سوالی برم پیش نمیاد.چون زیاد پرسیدم Big Grin

کار کردن روی پروژه در این مقطح به درس لطمه نمیزنه یا به تفریح و ... ؟

چون یه کشور غریب هست ادم برای اینکه زیاد روش فشار نیاد و دلتنگی خانواد و ... زیاد احساس نکنه باید یه سری تفریح هایی هم به برنامه خودش اضافه کنه.در کل به نظر شما میشه انجا هم درس خوند هم تحقیق RA کرد و هم تفریح ؟

یعنی این موارد به همدیگه لطمه نمیزنن ؟

با تشکر

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 23-01-2012

انجام پروژه که نمی‌شه گفت به درس خوندن لطمه می‌زنه، چون پروژه قسمتی از درس خوندن هست و دانشجوها معمولا قسمت اصلی پروژه رو زمانی پیش می‌برن که درس‌هاشون رو گذروندند و تقریبا فقط پروژه باقی مونده و در طول ترم ممکنه فقط یک درس یا اصلا هیچ درسی نداشته باشند.

در مورد تفریح، به هر حال هم از نظر مالی و هم از نظر زمانی در محدودیت خواهید بود. دانشجویی که هدفش گرفتن کارشناسی ارشد یا دکترا از یک دانشگاه معتبر بین‌المللی هست نباید خیلی نگران کم شدن تفریحاتش باشه. البته تفریح در حد محدود لازمه و مشکلی نداره، ولی طبیعتا اگر دانشجویی هر شب بخواد بره بیرون به احتمال زیاد به مشکل برمی‌خوره. این رو هم اضافه کنم که افراد با هم فرق دارند و ممکنه بعضی‌ها بیشتر بخوان روی درس‌ها وقت بذارن و کمتر تفریح کنند و بعضی‌ها روش متفاوتی داشته باشند. این دیگه به خود شما بستگی داره و بعد از یکی دو ماه از شروع تحصیل دست‌تون خواهد اومد که زمان رو چطور تنظیم کنید.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - M0TRIX - 23-01-2012

سلام.

من شنیدیم که مستقیم از لیسانس میتونی واسهPHd پذیرش گرفت !(با داشتن مدرک لیسانس)

1_حالا سوال من اینه که RA ای که میدن واسه هر دو مقطح هست یا فقط یکی ؟ و اینکه اگه پروژه رو زودتر بدیم ساپورت مالی قطع میشه یا تا خود PHd ادامه میدن ؟

2_برای یک RA مقدار حقوقی که میدن بین 1000$-1900$ میباشد.و شهریه دانشگاه حذف میشود.با این اوصاف با این پول میشه هزینه های دیگه مثل مسکن-لباس-کتاب و ... رو پوشش داد یا باید خودمون پشتیبانی مالی داشته باشیم؟

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - Babak - 23-01-2012

۱. وقتی شما پذیرش مستقیم برای دکترا می‌گیرید، معمولا از ابتدا دانشجوی دکترا تلقی می‌شید و وقتی پروژه رو به انجام برسونید و استاد تایید کنه که پروژه در حد رضایت بخش انجام شده، شما فارغ‌التحصیل خواهید شد و دکترا رو خواهید گرفت. البته اغلب RA ها به صورت ترمی یا سالیانه تمدید می‌شه و این طور نیست که تضمینی باشه که شما تا پایان انجام پروژه RA خواهید داشت.

۲. بله، معمولا حقوقی که به شما داده می‌شه برای یک زندگی دانشجویی کافیه. برای توضیحات بیشتر این موضوع رو ببینید.

RE: Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند، امور کشور امریکا، و رشته کامپیوتر - M0TRIX - 24-01-2012

سلام.

ببخشید RA رو همون اول ماه میدن یا سر برج ؟

اگه سر برج بدن بیاد ماه اول رو خودمون از جیب خودمون هزینه کنیم دیگه ؟

با احتساب اینکه ra رو استاد در بدو ورود ما میده.