![]() |
شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- انجمن: تحصیل در آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- موضوع: شانس پذیرش کارشناسی ارشد از دانشگاه های آلمان (/Thread-%D8%B4%D8%A7%D9%86%D8%B3-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D9%86%D8%A7%D8%B3%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D8%B4%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) |
RE: رشته ها و دانشگاه ها در آلمان - spt - 25-11-2013 (22-11-2013, 09:41 PM)'Pouyan.B' نوشته: سلام - خواهشا یکی جواب سوال منو بده! خیلی مهم و حیاتیه واسم! (سوال زیاد مربوط به این تاپیک نیست اما چون توی تاپیک خودش کسی جواب نداد اینجا پرسیدم) دوست عزیز...
تاپیک های مختلف خیلی فرقی نداره برای افرادی که جواب شما رو میدونن و پرسیدن سوالتون چند جا کمکی بهتون نمیکنه در جواب... مطمئن باشید اگه کسی بدونه جوابتون رو با همون یه بار پرسیدن جواب میده و دریغ نمیکنه.... این نگرش درستی نیست و لطفا رعایت کنید فک نمیکنم نیازی به کالج داشته باشید، مخصوصا اگه نمره ی زبان مناسب آورده باشید و تمام پیش نیاز های لازمه رو برای پذیرش داشته باشید.. به نظر من که مشکلی نیست که اسمی نیارید... راهی نداره بخان بفهمن و اگه هم بفهمن خیلی بد نیست، اگه من جای شما بودم حتما میگفتم بهشون اینجا دانشگاه رفتن رو چون به نظر من مفیده براتون گفتنش... اینا همه نظرات شخصی من بود و ممکنه اشتباه باشه... موفق باشید و امیدوارم کمک کرده باشم... سوالاتتون واقعا جزئی و دقیقه و ما معمولا تا از یه چیزی مطمئن نباشیم جواب نمیدیم... برای همون شما به جوابتون نمیرسیدید.... موفق باشید ![]() RE: رشته ها و دانشگاه ها در آلمان - espid - 25-11-2013 سلام من لیسانسم نرم افزار و فوق مدیریت فناوری اطلاعات خوندم، برای رشته (MIT(Management Information technology برای پذیرش دکترا هرچی جستجو می کنم چیزی پیدا نمی کنم میشه راهنمایی کنید لطفا RE: رشته ها و دانشگاه ها در آلمان - Shihan - 25-11-2013 (25-11-2013, 04:32 PM)'espid' نوشته: سلام در المان برخی رشته ها دقیق اون موردی که ما دنبالش هستیم وجود نداره و بین رشته ای است و باید در دپارتمانهای مختلف مدیریت جستجو نمایید. به نظرم لینک رو ببنید و جستجو دانشگاه به دانشگاه انجام دهید.
RE: رشته ها و دانشگاه ها در آلمان - fahime92 - 06-12-2013 سلام لطفا مرا راهنمایی کنید من ارشد طراحی شهری دارم با زبان خوب همسرم دکترای دامپزشکی است ، به نظر شما برای ادامه تحصیل شرایط ما برای کشور آلمان خوب است یا دننبال کشور دیگه ای باشیم. RE: رشته ها و دانشگاه ها در آلمان - Shihan - 06-12-2013 (06-12-2013, 06:00 PM)'fahime92' نوشته: سلام لطفا مرا راهنمایی کنید دروود بر شما.
من رشته طراحی شهری رو زیاد در المان ندیدم اما دامپزشکی مشکلی نداره. البته اگر بتونید خودت رو به المانی مسلط کنی مشکلی نیست احتمالاً پیدا کنید. از وب سایت www.daad.de/en برای جستجو رشته کمک بگیرید. ضمناً این نکته رو هم در نظر بگیر که تنها یک کشور را در نظر گرفتن کاری است سخت بهتره چندین کشور رو در نظر بگیرید که زمان و هزینه شما به هدر نرود. RE: رشته ها و دانشگاه ها در آلمان - fahime92 - 06-12-2013 ممنون از راهنماییتون.بعد از تحقیقاتی که کردم گرفتن فاند برای من برای دکترا آسان تر از همسرم است.ممکنه برای ادامه تحصیل دامپزشکی بیشتر راهنماییمون کنید.اینکه هم فاند استاد را می خواد و هم پذیرش دانشگاه و اینکه آیا ادامه این سرچ ها بهتر است یا ادامه تحصیل در رشته های علوم پایه. ممنون می شم اگر سایت یا فردی را به ما در زمینه دامپزشکی معرفی کنید. RE: رشته ها و دانشگاه ها در آلمان - farhang1372 - 09-12-2013 سلام من کارشناسی برق قدرت دارم.میخوایستم ببینم شما بین دانشگاههای TU Darmstadt. University of Munich .Paderborn .RWTH Aachen . Magdeburg کدومو برای masterپیشنهاد میکنین؟
RE: رشته ها و دانشگاه ها در آلمان - rulany - 09-12-2013 (09-12-2013, 01:42 PM)'farhang1372' نوشته: سلامبستگي به شرايط رزومه شما داره.اما بصورت كلي مونيخ و. آخن عالي هستند و بعدش دارمشتاد.در نهايت هم دانشگاه پادربورن و ماگدنبورگ RE: رشته ها و دانشگاه ها در آلمان - morsal - 13-12-2013 سلام دوستان من پرایش های رسته کامپیوتر رو میخوام.من فارغ التحصیل مهندسی کام-نرم هستم میخوام ببینم گرایش هایی که اجازه انتخاب دارم واسه کامپیوتر چیا هستن.لطططططفا سایت داد رو بهم معرفی نکنید:| اینا فیلدهای کامپیوتر هستن درسته؟ Computer Aided Conception and Production in Mechanical Engineering Computer Aided Engineering Computer Aided Process Engineering Computer Controlled Systems Computer Engineering Computer Engineering, ISE Computer Networking Computer Science Computer Science and Communications Engineering, ISE Computer Science and Media Computer Simulation in Science درضمن سوال دیگه اینکه این دو تا مخفف چی هستن؟ uce uas RE: رشته ها و دانشگاه ها در آلمان - spt - 16-12-2013 (13-12-2013, 05:40 PM)'morsal' نوشته: سلام دوستان من کامپیوتر نخوندم و خیلی تخصصی نمیتونم کمکتون کنم اما در نظر داشته باشید که دقیقا قانون خاصی برای اینکه چه رشته ای میتونید بخونید وجود نداره... لیسانس خیلی کلی هست و هر چی جلوتر میره جزئی تر میشه... احتمالا شما همه ی اون رشته های بالا رو میتونید بخونید چون کامپیوتر کلی تر هست از اون رشته ها....
امیدوارم کمک کرده باشم ![]() |