![]() |
گرفتن وقت و مصاحبه سفارت - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C) +---- انجمن: آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- انجمن: روادید آلمان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%D8%A2%D9%84%D9%85%D8%A7%D9%86) +----- موضوع: گرفتن وقت و مصاحبه سفارت (/Thread-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%88%D9%82%D8%AA-%D9%88-%D9%85%D8%B5%D8%A7%D8%AD%D8%A8%D9%87-%D8%B3%D9%81%D8%A7%D8%B1%D8%AA) |
RE: ویزای دانشجویی آلمان و مصاحبه سفارت - nixe2006 - 27-05-2014 به سلامتی اینترناسیونال افیس هم قهر کرده جواب ایمیل نمیده.میخواستم ازش بپرسم بازه زمانی که پذیرشها واسه ترم زمستون میاد کیه؟ میدونم از 31 جولای میاد ولی تا چندم آگوست؟تا ندونم که نمیتونم وقت بگیرم. یک پسری بود که هم زبانشو تو اصفهان یاد گرفته بود هم سطح زبانش در حد من نبود نمیدونست چطوری رزومه بنویسه نامه انگیزشم خیلی ساده بود.موندم الان چطوری آلمانه واقعاً؟ خدایا اینا چجوری میرن..یک نگاهی هم به ما کن RE: ویزای دانشجویی آلمان و مصاحبه سفارت - nixe2006 - 29-05-2014 بگذارین خیال همه رو راحت کنم کل پروسه اینجوریه که چون خیلی از مسائل رو نمیدونید باید الله بختکی برین جلو و بطور تجربی یاد بگیرین مشخصه که اینجوری احتمال موفقیت برای اولین بار کمه ولی برای بارهای بعدی بیشتر میشه مثل بازی قارچ خور میمونه وقتی آدم به مرحله آتیشش میرسید هیچوقت فکر نمیکرد از اون مرحله رد میشه البته بعد یک عالمه گیم اور شدن و حتی با غول آخر هم روبرو میشه و اخر سر موفق میشه البته بعد چند بار سوختن...خلاصه اینکه دیرو زود داره و سوخت و سوز نداره.روی اقدام واسه بار اول حساب نکنید..من هر کسیو دم سفارت دیدم بار دوم سومش بود که میومد..و همه دوستای خودم که الان اونورن شاید یک سال و نیم واسش زحمت کشیدن و وقت گذاشتن..بار اول فقط واسه اینه که همه چی دستتون بیاد..لازم دیدم اینارو بگم چون خودم بار اول که نشد خیلی ناراحت شدم..مهم اینه که اون دانشگاه شما رو قبول کرده و بارهای بعدی هم قبول میکنه... RE: ویزای دانشجویی آلمان و مصاحبه سفارت - azad1980 - 03-06-2014 با سلام اگر من در مقطع دكترا بتوانم پذيرش از آلمان بگيرم، 1-آيا به همسر من نيز ويزا به عنوان همراه مي دهند؟ 2- آيا همسرم با اين ويزا اجازه كار در آلمان يا ادامه تحصيل را خواهد داشت؟ 3- آيا قانوني وجود دارد كه بعد از اتمام ادامه تحصيل در آلمان، بتوان اقامت آن كشور را دريافت كرد؟ با تشكر RE: ویزای دانشجویی آلمان و مصاحبه سفارت - Shihan - 03-06-2014 (03-06-2014, 02:02 PM)'azad1980' نوشته: با سلام 1- بله
2- با داشتن مدرک زبان المانی و سابقه کار احتمالش بالاست. 3- بله. بعد از 3 سال و تمدید اقامت و پرداخت مالیات بعد از 5 سال شهروند خواهید شد. [برش] هیچ اطلاعاتی در مورد پذیرش ندارم، از کجا شروع کنم؟ - raminnimar - 07-06-2014 سلام دوستان من مدرک کارشناسیم رو تابستون 89 گرفتم و بخاطر سربازی و کار الام دارن واسه ارشد تو آلمان اقدام میکنم . میخواستم بدونم ممکنه سفارت منو بخاطر این گپ تخصیلی ریجکت کنه ؟ خیلی نگرانم ممنون میشم راهنماییم کنید دوستان درود من تازه دیروز پذیرشم اومد چند مورد سوال دارم 1- زمانی که وقت سفارت رو رزرو کردی (ویزای دانشجویی) چیزی لازم هست میل شه ؟ یا اون مدارک گذرنامه و عکس صرفا جهت ویزای شنگن هستش که بایستی میل شه ؟ 2- من نفهمیدم اون امضا بایستی کجا باشه ؟ رو تصویر گذرنامه خودمون بایستی امضا بزنیم ؟ همین که اسکن تصویر 2 صفحه اول گذرنامه رو همراه با تاریخ رزرو ویزای دانشجویی میل کنیم کافیه ؟ 3- من 1 oct کلاسم شروع میشه بنظرتون تو همین جولای وقت واسه سفرت بگیرم یا آگست ؟ 4- همون روزی که وقت مصاحبه ویزای دانشجوییت رو رزرو کردی بایستی واسه شنگن اقدام کنیم ؟ یا زمان خاضی نداره ؟ میبخشید سوالام زیادن اما ممنون میشم راهنماییم کنید RE: وقت سفارت آلمان - asemoonabi - 09-06-2014 باسلام من الان برای خودم و همسرم وقت سفارت گرفتم و ایمیل خودم رو نوشتم یک پسر 8 ساله هم دارم حالا میخوام اسکن پاسپورت هارو بفرستم هر سه تارو با یک ایمیل بفرستم مشکلی نیست یا لاید جدا جدا بفرستم؟ RE: وقت سفارت آلمان - Sara93 - 09-06-2014 سلام من وقت سفارت گرفتم ولی موقع وارد کردن فامیلم یکی از حرفا وارد نشده حالا چکار میتونم بکنم؟ ویرایش شد جهت تبدیل پینگلیش به فارسی RE: وقت سفارت آلمان - Shihan - 09-06-2014 (09-06-2014, 03:13 PM)'asemoonabi' نوشته: باسلام من الان برای خودم و همسرم وقت سفارت گرفتم و ایمیل خودم رو نوشتم یک پسر 8 ساله هم دارم حالا میخوام اسکن پاسپورت هارو بفرستم هر سه تارو با یک ایمیل بفرستم مشکلی نیست یا لاید جدا جدا بفرستم؟ شما باید مدارک رو با یک ایمیل برای سفارت اما با مشخصان جدا و تصویر مربوطه ارسال نمایید. ضمناً شماره پرونده و سایر مشخصات باید مرتب باشه که افیسر دچار مشکل نشه.
RE: ویزای دانشجویی آلمان و مصاحبه سفارت - ForeverBlue - 13-06-2014 درود بر شما 1- بله، این صفحه را بخوانید. 2- صفحه دوم گذرنامه را باید امضا کنید. قسمتی هست به نام "امضا دارنده گذرنامه" 3- وقت سفارت هر چه زودتر باشد بهتر است. از زمان مصاحبه هم 2 تا 4 هفته زمان میبرد تا ویزا دریافت کنید. 4- همان مصاحبه برای دریافت ویزای شنگن است دیگر. تاپیک فرم ویزای شنگن و مصاحبه ویزای شنگن را هم بخوانید. RE: وقت سفارت آلمان - Daashpe - 15-06-2014 سلام من پيوست به همسر اقدام كردم ، براي وقت سفارت ، ٣روز پيش نوشته بود ٦/١٥ تا ٧/٣ باز ميشه ، همين الان يكشنبه ٦/١٥ ساعت ١٢:١٠ صبح اومدم تو سايت ، ديدم پر شده ، يعني واقعا انقدر سريع ؟ يا اينكه من دير رفتم ، يعني هر روز بايد از صبح تا شب چك كنم ؟؟؟ |