آکادمیا کافه
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- موضوع: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87)

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - m.ost - 06-05-2013

(25-04-2013, 10:10 PM)'hiva65' نوشته: سلام من مجازی علم و صنعتم صنایع! با معدل کل 15 و دو سال آخر 17 و تافل 90 جی آر ای هم قراره بدم و حسابی می خوونم براش به نظرتوون شانس پذیرش از آمریکا یا کانادا دارم؟ فاند چطور ؟ حتی از رنک پایین هاشون

سلام دوست عزیز
شانس پذیرش ارشد مدنظرتون هست؟ برای ارشد به طور کلی فاند زیاد نیست. واقعا هم صد در صد نمیشه گفت شما فاند و پذیرش میگیری یا خیر، شرایط دانشگاه ها در زمان های مختلف متفاوته. برای کانادا که نیازی به GRE ندارین ولی برای آمریکا سعی کنین نمره خوبی بیارین. برای دانشگاه های غیر تاپ اقدام کنید شانس خواهید داشت. 

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - edram - 06-05-2013

(06-05-2013, 12:00 AM)m.ost نوشته:
سلام دوست عزیز
شانس پذیرش ارشد مدنظرتون هست؟ برای ارشد به طور کلی فاند زیاد نیست. واقعا هم صد در صد نمیشه گفت شما فاند و پذیرش میگیری یا خیر، شرایط دانشگاه ها در زمان های مختلف متفاوته. برای کانادا که نیازی به GRE ندارین ولی برای آمریکا سعی کنین نمره خوبی بیارین. برای دانشگاه های غیر تاپ اقدام کنید شانس خواهید داشت. 

دوست عزیز منظورتون از دانشگاه های غیر تاپ مثلا رنکینگ حدود چنده؟

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - arshade90 - 09-05-2013

سلام به همه دوستان. من تازه با اینجا اشنا شدم. چنتا سوال داشتم.ممنون میشم جواب بدین.

بنده کارشناسی علوم ازمایشگاهی دارم با معدل 18 و کاارشناسی ارشد ایمونولوژی پزشکی با معدل 17 دارم. یک مقاله دارم. مدرک زبان msrt دارم. 
می خواستم برای کشور های استرالیا یا نروژ تو مقطع دکترای ایمونولوژی پزشکی پذیرش بگیرم. باید چیکار کنم. اصلا امکانش هست؟ چیز دیگه ای میخواد؟ هزینه ترجمه مدارکم چقد میشه؟ دانشگاه پول می خواد یا نه؟ خوابگاه داره؟
سوالاتم زیاد شد.شرمنده.[img]images/smilies/tongue.gif[/img]

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - caspereashegh2 - 10-05-2013

سلام
من دانشجوی ارشد برق قدرتم.
معدل لیسانسم متاسفانه 13 Sad ولی تو ارشد جبران کردمو معدلم به 17.80 رسید. دو تا مقاله کنفرانس داخلی دارم. سه توصیه نامه. شانس پذیرش دکترا کجا و چطور دارم؟

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - Babak - 10-05-2013

(09-05-2013, 09:54 PM)'arshade90' نوشته: سلام به همه دوستان. من تازه با اینجا اشنا شدم. چنتا سوال داشتم.ممنون میشم جواب بدین.
بنده کارشناسی علوم ازمایشگاهی دارم با معدل 18 و کاارشناسی ارشد ایمونولوژی پزشکی با معدل 17 دارم. یک مقاله دارم. مدرک زبان msrt دارم. 
می خواستم برای کشور های استرالیا یا نروژ تو مقطع دکترای ایمونولوژی پزشکی پذیرش بگیرم. باید چیکار کنم. اصلا امکانش هست؟ چیز دیگه ای میخواد؟ هزینه ترجمه مدارکم چقد میشه؟ دانشگاه پول می خواد یا نه؟ خوابگاه داره؟
سوالاتم زیاد شد.شرمنده.[img]images/smilies/tongue.gif[/img]

به طور خاص در مورد این رشته در کشورهای استرالیا یا نروژ خبر ندارم، اما شما معدل‌تون خوبه و شانس پذیرش برای دکترا در دانشگاه‌های اروپا یا امریکای شمالی رو دارید. مدرک زبان msrt برای پذیرش مفید نیست و شما باید ترجیحا IELTS امتحان بدید. اگر هدف‌تون امریکا باشه به جای IELTS می‌تونید TOEFL هم بدید.
از سوال‌هاتون مشخصه که اطلاعات‌تون در زمینه گرفتن پذیرش زیاد نیست. به همین خاطر بهتون توصیه می‌کنم که جزوه راهنمای گرفتن پذیرش رو نگاهی بیاندازید. به خصوص فصل اول که برنامه‌ریزی هست رو حتما نگاهی بیاندازید تا دید کلی‌ای نسبت به کل جریان گرفتن پذیرش پیدا کنید. جزوه همچنین بهتون کمک می‌کنه که پاسخ خیلی از سوال‌هاتون رو در فروم پیدا کنید.

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - Babak - 10-05-2013

(10-05-2013, 12:24 AM)'caspereashegh2' نوشته: سلام
من دانشجوی ارشد برق قدرتم.
معدل لیسانسم متاسفانه 13 Sad ولی تو ارشد جبران کردمو معدلم به 17.80 رسید. دو تا مقاله کنفرانس داخلی دارم. سه توصیه نامه. شانس پذیرش دکترا کجا و چطور دارم؟

شما مدارک‌تون رو از چه دانشگاه‌هایی در ایران گرفته‌اید؟ آیا دانشگاه‌های خیلی خوب ایران بوده‌اند یا متوسط؟ آیا امتحان زبان داده‌اید؟ اگر داده‌اید نمره‌اش چند شده؟ اگر برای امریکا اقدام می‌کنید GRE هم خیلی مهمه.
به طور کلی معدل لیسانس متاسفانه خیلی تاثیر زیادی در گرفتن پذیرش داره و معدل شما کار رو برای شما مشکل می‌کنه. راه‌هایی که می‌تونه تا حدی جبران کنه این معدل رو داشتن معدل بالای کارشناسی ارشد (که شما دارید)، داشتن مقاله‌های خوب بین‌المللی، و اگر برای امریکا می‌خواهید اقدام کنید داشتن نمره بالای GRE هست.

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - ariana - 14-05-2013

سلام دوستان
لیسانس حسابداری معدل 14.28 
فوق مدیریت اجرایی معدل 17.83
مقاله و مدرک زبان ندارم.
دکترای اروپا بصورت بورس چقدر شانس دارم..؟

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - spt - 15-05-2013

(14-05-2013, 11:41 PM)'ariana' نوشته: سلام دوستان
لیسانس حسابداری معدل 14.28 
فوق مدیریت اجرایی معدل 17.83
مقاله و مدرک زبان ندارم.
دکترای اروپا بصورت بورس چقدر شانس دارم..؟

سلام   Smile
اگه منظورتون از مدیریت اجرایی ام بی ای هست والا شانستون برای دکترا کم میشه...  
اگه اگه ارشد هست (یعنی به جای mba هست ms توی رشته ی مدیریت اجرایی) اون موقع به نظر من شانس دارید...   اگرچه برای اینجور رشته ها یه مقدار مشکل هست بورس گرفتن اما اگه یه پروپوزال خوب بنویسید و در ضمن نمره ی خوب زبان داشته باشید شانس کمی دارید...    سعی کنید حداقل یه مقاله بین المللی از روی تزتون هم که شده چاپ کنید...  کمک بزرگیه...
موفق باشید   Smile

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - ariana - 15-05-2013

سلام
مدیریت اجرایی یعنی  " emba"
دوست دارم دکترا مدیریت جهانگردی بخونم.. یعنی امکانش هست..؟

RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - spt - 15-05-2013

(15-05-2013, 03:14 PM)'ariana' نوشته: سلام
مدیریت اجرایی یعنی  " emba"
دوست دارم دکترا مدیریت جهانگردی بخونم.. یعنی امکانش هست..؟

سلام!!
نمیخام نا امیدتون کنم ولی امکانش کمه...
اولا که خیلی پیدا نمیشه این رشته تو مقطع دکترا... 
دوما ارشدتون رو خیلی قبول ندارن به عنوان ارشد...
اما هیچ چیزی غیر ممکن نیست، حتما تلاشتون رو بکنید و مطمئن باشید که با تلاش زیاد نتیجه میگیرید..
موفق باشید   Smile