آکادمیا کافه
سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: GRE General (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-GRE-General)
+---- موضوع: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%B1%D8%A8%D9%88%D8%B7-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-report-%D9%86%D9%85%D8%B1%D9%87-GRE-General)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21

RE: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - Solaris - 31-10-2013

(25-10-2013, 01:20 AM)'eliroz' نوشته: دوستان عزیزی که موقع ثبت نام  کد 4 دانشگاه رو واسه ریپورت رایگان وارد نکردن یا مشخصات شون رو اشتباه وارد کردن 
میتونن به قسمت Admission Ticket  پروفایل وارد بشن و در قسمت Correction stub اصلاحات رو انجام بدن یا کد دانشگاه ها رو وارد کنن و تصویر اون رو به ایمیل یا فاکس ETS  ارسال کنید و تا روز جمعه قبل از آزمون وقت دارید تا Correction Stub رو برای ETS بفرستین.
لازم هست بدونید به Correction stub هائی که بعد از تاریخ امتحان فرستاده میشه، ترتیب اثر داده نمیشه. 
کسانی که به موقع اصلاحات رو برای ای تی اس میفرستن، بعد از گذشت یک یا دو هفته بعد از آزمون ، پروفایلشون به روز میشه و میتونن تغییرات رو مشاهده کنند.
When you register, you will be asked to designate which score recipients you want to receive your General Test scores. If a score recipient is not listed, contact ETS before your test date. You can also designate score recipients on your admission ticket correction stub. In either case, you will have the option to select the  Score Select Most Recent option or Score Select All option for up to four institutions for free. You also can choose not to send any scores at that time.
ایمیل ای تی اس : gre-info@ets.org
 در ایمیل ارسالی، اطلاعات زیر مورد نیاز است.
Name 
Test date
Test name
Registration Number
Test Center Number

با سلام. من میخوام کد دانشگاه هارو در بخش correction stub پروفایلم وارد کنم اما تو این صفحه هیچی تایپ نمیشه، مشکل چیه؟ کسی نظری، راهنمایی داره ممنون میشم.   

RE: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - فرید - 31-10-2013

(31-10-2013, 02:52 PM)'Solaris' نوشته:
با سلام. من میخوام کد دانشگاه هارو در بخش correction stub پروفایلم وارد کنم اما تو این صفحه هیچی تایپ نمیشه، مشکل چیه؟ کسی نظری، راهنمایی داره ممنون میشم.   

خودت نمی تونی درست کنس و باید درخواست ایمیل کنی به ETS

RE: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - Solaris - 31-10-2013

(31-10-2013, 06:34 PM)'فرید' نوشته:
خودت نمی تونی درست کنس و باید درخواست ایمیل کنی به ETS

نمیشه صفحه رو پرینت بگیرم، کدهارو دستی وارد کنم، بعد صفحه رو اسکن کنم و به ETS میل کنم؟
یا تو Admission Ticket  که هفته دیگه از سنجش میگیریم (اگه دقیقا شبیه همین Page) نمیشه اونجا وارد کرد، اسکن گرفت و واسشون فرستاد؟   

RE: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - فرید - 31-10-2013

(31-10-2013, 06:40 PM)'Solaris' نوشته:
نمیشه صفحه رو پرینت بگیرم، کدهارو دستی وارد کنم، بعد صفحه رو اسکن کنم و به ETS میل کنم؟
یا تو Admission Ticket  که هفته دیگه از سنجش میگیریم (اگه دقیقا شبیه همین Page) نمیشه اونجا وارد کرد، اسکن گرفت و واسشون فرستاد؟   

هر دو کار میشه انجام داد و فقط قبل از اتمام زمان باید انجام بدی

RE: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - nox - 04-11-2013

من امتحانم 19 نوامبر و می خوام برای دانشگاههایی اپلای کنم که ددلاینشون تو دسامبر هست. برای دپارتمان خاصی که می خوام اپلای کنم و یا به ایمیل مربوط به سوالات اپلای هم که ایمیل می فرستم، فقط ایمیل های اتومات واسم فرستاده می شه و هیچ جواب واضحی نگرفتم. باید ایمیلم رو به بخش خاص دیگه ای بفرستم؟؟

سوال دیگه ام اینه که .. می خوام کد دانشگاه ها رو تو Addmition Ticket  وارد کنم و اسکن و ایمیل کنم.. به کد دانشگاه و دپارتمانی که تو خود سایت  ETS هست می شه اکتفا کرد؟؟/ یا باید از سایت دانشگاه مستقیما چک بشه؟
ممنون از راهنماییتون.

RE: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - Torkan - 04-11-2013

(04-11-2013, 12:50 PM)'nox' نوشته: سوال دیگه ام اینه که .. می خوام کد دانشگاه ها رو تو Addmition Ticket  وارد کنم و اسکن و ایمیل کنم.. به کد دانشگاه و دپارتمانی که تو خود سایت  ETS هست می شه اکتفا کرد؟؟/ یا باید از سایت دانشگاه مستقیما چک بشه؟
ممنون از راهنماییتون.

دوست عزیز خود ets فایلی داره که کد دپارتمان ها توش ثابته واسه جی ار ای منظورمه 4 رقمی هستش
ولی کد دانشگاهها با همدیگه متفاوته و در حالی که واسه تافل و جی ار ای یکسانه...یعنی یک کد دانشگاه واسه تافل و جی ار ای داریم واسه هر دانشگاه
برای احتیاط اگه زمان دارین بپرسین و تو خود وبسایتشون هم هستش(بپرسین لازمه کد دانشکده باشه یا نه تا مطمین شین.
بااحترام

RE: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - Dr.Roya - 05-11-2013

درود به همگی،
من با اینکه دفعه اولمه که می خوام GRE بدم،اشتباها تو قسمت correction stub ، کنار کد دانشگاه مقصد به جای most recent گزینه all رو تیک زدم و فرستادم!
حالا هم خود ETS ، تاییدش کرده و وارد correction stub م شده.
به نظرتون همچین چیزی ممکن مشکل ساز بشه؟

RE: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - reza_1st - 05-11-2013

(05-11-2013, 04:08 AM)'Dr.Roya' نوشته: درود به همگی،
من با اینکه دفعه اولمه که می خوام GRE بدم،اشتباها تو قسمت correction stub ، کنار کد دانشگاه مقصد به جای most recent گزینه all رو تیک زدم و فرستادم!
حالا هم خود ETS ، تاییدش کرده و وارد correction stub م شده.
به نظرتون همچین چیزی ممکن مشکل ساز بشه؟

نه، مشکلی نخواهید داشت. شما یه نمره دارین که همون فرستاده می‌شه به دانشگاه‌هایی که مشخص کردین. اصلاً مسئله‌ای نیست.

RE: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - Torkan - 05-11-2013

(08-09-2013, 02:21 PM)'eliroz' نوشته:
خواهش میکنم
این هم بگم هنوز کارنامه های سال 89-90 رو داشتن Smile
 تا اونجا که میدونم اصلش باید باشه.  اصل کارت رو به دوستون بدین، به ایشون کارنامه میدن. ولی با کپی شک دارم.

دوست عزیز ممنون
بنده اصل کپی کارت ملی رو دادم به دوستم و بعد 8 ماه از تاریخ صدور کارنامه اون رو گرفت
ولی 2500 تومن هم پیاده شدیم در حالی که از طرف سنجش ثبت نام کرده بودم...

RE: سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General - nox - 05-11-2013

من می خوام کد دانشگاه رو اضافه کنم تو پروفایلم.  واسه ثبت نام جدید که پیش میرم... چرا کد دانشگاه رو واسه undergraduate  واسم میاره؟؟؟