![]() |
نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: شهریه، کمک هزینه و تماس با استادان (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C%D9%87%D8%8C-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D9%88-%D8%AA%D9%85%D8%A7%D8%B3-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) +--- موضوع: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان (/Thread-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D8%A7%DB%8C%D9%85%DB%8C%D9%84-%D8%A8%D9%87-%D8%A7%D8%B3%D8%AA%D8%A7%D8%AF%D8%A7%D9%86) |
RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - aryangolden - 06-12-2013 با تشکر از پاسختون من هم نگفتم که رزومه گفتم خلاصه رزومه! یعنی همون چیزهایی که به صورت نوشته هست رو لیست وار بیاریم، همون دانشگاه و رشته و چیزهای معمول که توی کاور لتر معمولا مینویسند RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - Torkan - 06-12-2013 (06-12-2013, 10:42 PM)'aryangolden' نوشته: با تشکر از پاسختون خوب بنده هم گفتم دیگه بعد اینکه گفتین شما فلانی هستین و فلان مقطع تموم کردین و به فلان رشته علاقه مندین و فلان مقاله های شما(استاد) رو خوندین....تمام
بعد میگین که به اتچ مراجعه کن لطفا و رزومم رو ببین بعد براش ارزوی موفقیت کن ![]() بعد منتظر باش همین RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - aryangolden - 10-12-2013 اینکه استاد ایمیلت رو میخونه ولی رزومت رو نگاه نمیکنه حکمش چیه؟ یعنی متنی که نوشتیم خیلی داغونه؟ یا ...؟ RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - Torkan - 10-12-2013 (10-12-2013, 08:10 PM)'aryangolden' نوشته: اینکه استاد ایمیلت رو میخونه ولی رزومت رو نگاه نمیکنه حکمش چیه؟ احتمالا میشه گفت آره ولی بازم اصلا نمیشه حکم قطعی داد...
ممکنه استاد قراره براش جایزه دربیاد و زودی ایمیل رو باز میکنه ببینه که ریختن تو حسابش یا نه که میبینه ای بابا باز یه دانشجوی دیگه و ... و.... زودی sign out رو میزنه ![]() شما متن ایمیل رو اگه قرار بدید دوستان نظرشون رو میگن... آیا قواعد کلی رو که تو این فروم گفته شده رعایت کردین؟ مثلا اختصار و ... ولی تجربه من این رو میگه که استاد اگه بخواد دانشجو برداره حتما رزومه رو نگاه میکنه فارغ از ایمیل شما چون رزومه براش مهمتره تا متن ایمیل... RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - aryangolden - 10-12-2013 این یه نمونشه! البته فک کنم این برنامه yesware سر کاری باشه چون گفته چهار بار این ایمیل باز شده!!! [font]Dear Professor XX,[/font] [font]I am a holder of Master’s degree in XXX., XXX Eng., from XXXX Univ. of Tech. and Bachelor’s degree in XXX from the same university. Since I am going to apply for a PhD degree in XXX program at university of XXX, I am going to get sure about my prospective advisor pertaining to my field of study. Fortunately, I have considered your research areas the nearest to those of my interests, so I would be very grateful if you could assess my abilities and background through the resume which I have attached to this e-mail and see if you could accept me as a PhD student.[/font] [font]I would be pleased if you could consider my case. Should you need any additional information, I will provide all in detail. Thank you for your time and consideration. I am looking forward to hearing from you at your earliest convenience[/font] RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - فرید - 10-12-2013 (10-12-2013, 08:49 PM)'aryangolden' نوشته: این یه نمونشه! متن ایمیلت خوب نیست خیلی آی بکار بردی و ساختارهای تکراری داری جمله های اضافه، حالت اسپمم داره
RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - Emir - 23-12-2013 با سلام دوستان نظرتون در مورد متن ایمیل من چی هستش ؟ Dear Professor, I am graduate in Financial Management (M.A). I want to continue my studying in Ph.D course . I am a active student in research and am interested in financial researches. I have practiced many articles with subjects : 1. Banking 2. Stock Market and Stock Returns 3.Investment and Decision Making 4.Corporate Governance and at last Neural Networks. Also I have taught some courses at university. Dear professor I want to be your student and perform my researches Under your guidance and I have prepared myself to do all tasks such as: researches and etc... that I have to perform them. May you please accept me as your student in the future . I promise you that I will be one of your best student. I ask you please give me a chance to show my abilities to you.
RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - aryangolden - 23-12-2013 (23-12-2013, 03:41 AM)'artash' نوشته: اینا چیزاییه که به ذهن من میرسه
اول اینکه جمله هاتون خیلی کوتاه هست بهتره با کلماتی مثل and, also, moreover, since, although و غیره جمله های کوتاه رو با هم یکی کنید دوم اینکه توی نوشته های رسمی از کلماتی مثل etc. , e. g. و امثالهم معمولا استفاده نمیشه سوم هم که لحن نوشته تون خصوصا چند خط آخرش اصلا جالب نیست، باید خیلی رسمی و سر و سنگین باشه و در عین حال با احترام، اما نه با التماس و غیره...، همیشه باید خودتون رو محترم و خیلی خفن[img]images/smilies/cool.gif[/img] نشون بدید توی لحن نوشتتون، اینطوری میتونه روی خواننده تاثیر بزاره RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - M1KE - 23-12-2013 به نظرم جمله های پایانی رو حذف کنید خیلی حالت التماس و خواهش دارند. پذیرش دادن بر اساس شایستگی صورت می گیره و نه بر اساس دلسوزی و ترحم و مانند اینها. به جای سه جمله آخر می تونید مثلا با یک جمله با I was wondering شروع میشه بگویید که می خواهید بدونید که امکانش هست برای اون ترم و در اون رشته تحصیلی که مدنظرتون هست در اون دانشگاه پذیرش بگیرید یا خیر و به نظرم دیگه نیازی به اینکه اشاره کنید که من قول می دهم خوب باشم و اینها نیست.همین طور، همین که یک بار Dear professor در ابتدای ایمیل بیارین کافی هست و اینکه در وسط متن دوباره این رو تکرار کردید مثل نامه پادشاهان قدیم به همدیگه شده که ابتدای هر پاراگراف اسم طرف مقابل رو می آوردند و ایشون رو مورد خطاب قرار می دادند! در کل متن ایمیل هم تا حد زیادی عامیانه هست و دارای غلط های گرامری هست. I am graduate in Financial Management I am a active student به نظرم ایمیل های مشابهی رو که دیگران گذاشتند رو نگاه کنید تا ایده بگیرید. موفق باشید ویرایش کننده: amin_mb دلیل ویرایش: درخواست خود مایک عزیز RE: نظرخواهی در مورد متن ایمیل به استادان - Emir - 23-12-2013 (23-12-2013, 05:49 AM)'M1KE' نوشته: با تشکر
دوستان من باید هر چه زودتر اینو بفرستم , لطف میکنین اگه زحمت نباشه واسم ویرایش کنین . خیلی ممنون مبشم با تشکر |