آکادمیا کافه
کمک هزینه تحصیلی در ایتالیا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: کشورهای اروپایی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D8%B1%D9%88%D9%BE%D8%A7%DB%8C%DB%8C)
+---- انجمن: ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)
+----- انجمن: تحصیل در ایتالیا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)
+----- موضوع: کمک هزینه تحصیلی در ایتالیا (/Thread-%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%DB%8C%D8%AA%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

RE: کمک هزینه تحصیلی در ایتالیا - Iman.S - 10-07-2015

(10-07-2015, 09:02 AM)Mr-Voltage نوشته: اگر ایشون وابستگی به سفارت ندارن خب سوال پرسیدن اشکالی نداره ضمن اینکه اگر مناسب و دقیق پاسخ بدن که خودش کمک بزرگیه . ضمن اینکه اگر بشه شما و سایر دوستان مطالب جدید رو هم پس از دریافت از ایشون به بخش بورس DSU در صورت تغییرات جدید بروزرسانی کنند.

البته ایشون وابستگی خاصی به سفارت ندارند جز اینکه کارمند دولت ایتالیا هستند، و وقتی که من در مورد ریجکت شدن به علت مطرح کردن DSU سوال کردم، ایشون ضمن تایید این مطلب یک لبخند خاصی رو چهره شون ظاهر شد که کمی نگرانم کرد، چون نفهمیدم که معنی این لبخند دقیقا چی بود.

به اطلاع دوستانی که به دنبال این بورس هستند هم برسانم که اگر قصد تحصیل در رم یا فلورانس(من این دو تا رو میدونم) را دارید، به احتمال زیاد در رابطه با DSU در این شهرها به مشکل میخورید و شاید اصلا بهتون نرسه.بهتره به شهرهای کوچکتر فکر کنید. 
 توجه: من متقاضی مقطع کارشناسی هستم. در ضمن من بخش بورس DSU رو پیدا نکردم برای همین اطلاعاتم رو همینجا گذاشتم.

RE: کمک هزینه تحصیلی در ایتالیا - Iman.S - 11-07-2015

ببخشید دوستان من به موضوعی که توی دو سه تا تاپیک اخیر مطرح کردم بیشتر فکر کردم و به این نتیجه رسیدم

ریجکت کردن در خواست های DSU در ایران توسط سفارت ایتالیا یک اعمال سلیقه ی شخصی است و ربطی به دولت لیتالیا ندارد وگرنه از داخل خاک ایتالیا هم نمیشد پیگیری کردش.ولی همونطوری که میدونید و شنیدم،اداره ی مالیات و CAAF و کنسول میلان بدون هیچ مشکلی کارهای DSU رو انجام میدن.
بنده هم در مشاوره با آقای ااحمدی خودم این بحث را پیش کشیدم وگرنه ایشون با متانت تمام در مورد DSU توضیح دادن و راهنمایی کردن.
پس به نظر من،اگر جهت مشاوره با ایشون تشریف بردید با خیال راحت سوال کنید و اطلاعات جدید را هم با ما در اینجا به اشتراک بذارید لطفا.

این هم امری طبیعی است چون بسیاری از کشورها دست وزیر را در اعمال سلیقه های شخصی باز گذاشته اند مثل کشور امریکا که تا جایی من میدونم احتمال صدور ویزا در سفارتهای مختلفش خیلی متفاوت هست.مثلا میگن کنسول ارمنستان سخت میگیره.

RE: کمک هزینه تحصیلی در ایتالیا - Reza.S-R - 06-08-2015

سلام.
برخی میگن ایتالیا اوضاع اقتصادیش بده!!!
ولی دوستم که دانشگاه هامبورگ آلمان هست، دیروز ایمیل زد و گفت از نطر اقتصادی، بچه هایی که دانشگاه ها معتبر ایتالیا میخونن اوضاع بورسه اشون خیلی خوبه!!!
برای مقطع P.hD در رشته حقوق معمولا فاند چه میزانه؟

RE: کمک هزینه تحصیلی در ایتالیا - Shihan - 06-08-2015

(06-08-2015, 02:58 PM)Reza.S-R نوشته: سلام.
برخی میگن ایتالیا اوضاع اقتصادیش بده!!!
ولی دوستم که دانشگاه هامبورگ آلمان هست، دیروز ایمیل زد و گفت از نطر اقتصادی، بچه هایی که دانشگاه ها معتبر ایتالیا میخونن اوضاع بورسه اشون خیلی خوبه!!!
برای مقطع P.hD در رشته حقوق معمولا فاند چه میزانه؟

مسلماً وضعیت اقتصادی ایتالیا که مانند گذشته نیست، ضمن اینکه دانشگاهها همواره در بدترین شرایط مالی برخی کمکهای تحقیقاتی رو همواره در اختیار دارن که به دانشجویان ممتاز بعنوان کمک تحصیل ارائه کنن. باتوجه به اینکه در ایتالیا غیر از بورس های اینچنینی مواردی از بورسهای  که به کشورهای جهان سوم هم قرار میگیره هم در دسترسه. اما خب اینها دلییل کافی نیست که ایتالیا حتماً جای خوبی است!
وضعیت فاند تقریباً بعد از کسر مالیات برای دانشجویان دکتری ماهیانه 1220-1400 یورو در ماهه. البته ممکنه برای رشته های مختلف کمی متفاوته.

RE: کمک هزینه تحصیلی در ایتالیا - dr.moslemnoori - 06-08-2015

(06-08-2015, 08:42 PM)Shihan نوشته: مسلماً وضعیت اقتصادی ایتالیا که مانند گذشته نیست، ضمن اینکه دانشگاهها همواره در بدترین شرایط مالی برخی کمکهای تحقیقاتی رو همواره در اختیار دارن که به دانشجویان ممتاز بعنوان کمک تحصیل ارائه کنن. باتوجه به اینکه در ایتالیا غیر از بورس های اینچنینی مواردی از بورسهای  که به کشورهای جهان سوم هم قرار میگیره هم در دسترسه. اما خب اینها دلییل کافی نیست که ایتالیا حتماً جای خوبی است!
وضعیت فاند تقریباً بعد از کسر مالیات برای دانشجویان دکتری ماهیانه 1220-1400 یورو در ماهه. البته ممکنه برای رشته های مختلف کمی متفاوته.
هزینه های ماهانه چه قدره؟یعنی با 1200 یورو میشه از پس مخارج بر اومد ؟

RE: کمک هزینه تحصیلی در ایتالیا - Shihan - 07-08-2015

(06-08-2015, 09:10 PM)dr.moslemnoori نوشته: هزینه های ماهانه چه قدره؟یعنی با 1200 یورو میشه از پس مخارج بر اومد ؟

تاپیک جای مناسبی نیست. اینجا در خصوص زندگی در ایتالیا کاملاً توضیح داده شده. با این مقدار برای دو نفر هم کفایت میکنه.

RE: کمک هزینه تحصیلی در ایتالیا - Iman.S - 17-09-2015

ترجمه ی انگلیسی یک اطلاعیه از دانشگاه ساپینزای رم در مورد کمک هزینه ی تحصیلی که به ایمیلم اومده:

Dear student,   

As you know this year la Sapienza has established a fixed amount for students with foreign citizenship who do not reside permanently in Italy. The amount is equal to 600 Euros (plus regional tax) for those coming from a developing country , while those coming from a country in the developing world will pay 1,200 Euros (plus regional tax). The amounts provided will be paid in a lump sum.

Please note that you can print the bulletin of enrollment in the years after first starting from Thursday, September 17, using the new interface INFOSTUDIO, to which you can access with the usual credentials (freshman and password).
 Read information   

If you declare the income in Italy and have an ISEE statement issued by Caf, you can request the newsletter at your administrative office, bringing to your door ISEE statement.

cordially

The Director of Academic and Right to Education

Rosalba Christmas

RE: کمک هزینه تحصیلی در ایتالیا - مهمان - 07-10-2015

سلام و وقت بخير
اگر فقط گواهي يورويي رو از قسمت دبيرخانه بگيريم و به بخش بين الملل نبريم ايراد ميگيرن؟؟؟

RE: کمک هزینه تحصیلی در ایتالیا - Shihan - 08-10-2015

(07-10-2015, 07:05 PM)مهمان نوشته: سلام و وقت بخير
اگر فقط گواهي يورويي رو از قسمت دبيرخانه بگيريم و به بخش بين الملل نبريم ايراد ميگيرن؟؟؟

نیاز به مهر بین الملل و دارالترجمه داره.

RE: کمک هزینه تحصیلی در ایتالیا - مهمان - 10-12-2015

سلام خسته نباشید
واسه بورسیه گرفتن رشته پزشکی و داروسازی با اینشرایط بنظرتون بهم تعلق میگیره؟

پدرم فوت شده اما از بیمه تامین اجتماعیش ماهیانه700 بهمون میدم بقیمون درآمدی نداریم

خونمون به نام خودمون نیست اما ماهیانه قسط میدیم
سرپرستمونم مادرم هستش که درآمدی نداره