آکادمیا کافه
آموزشگاه های معتبر برای تافل - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: آزمون‌ها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A2%D8%B2%D9%85%D9%88%D9%86%E2%80%8C%D9%87%D8%A7)
+---- انجمن: TOEFL (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-TOEFL)
+---- موضوع: آموزشگاه های معتبر برای تافل (/Thread-%D8%A2%D9%85%D9%88%D8%B2%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%85%D8%B9%D8%AA%D8%A8%D8%B1-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AA%D8%A7%D9%81%D9%84)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

RE: آموزشگاه های معتبر برای تافل - mandanash - 02-07-2015

سلام به همگی
من کلاسای علامه سخن رو رفتم 20تیر هم آزمون دارم. درسته استاد اسپیکینگ و رایتینگش نیتیو بود.در کل راضی بودم خصوصا توی ریدینگ و رایتینگ خوب کار کردن.کلاسا خلوته ما دونفر بودیم با هزینه 690تومن .جو موسسه خیلی دوستانه س .البته یه ایرادی که هست مسئولینش خیلی خونسردن خودت باید پیگیر کارت شی.
ضمنا این یه هفته ی آخر واقعا سخته آدم گیجه نمیدونه چی کار کنه.امیدوارم همه موفق باشن.

RE: آموزشگاه های معتبر برای تافل - asdf1234 - 31-08-2015

سلام
برای شهرستانی هایی که میخوان برن کلاس تافل چه راهکاری دارید؟
من همدان هستم ولی متاسفانه اینجوری که باید جای درست و حسابی برای تافل نمیشناسم. اگه کسی میتونه کمک کنه.
ممنون

RE: آموزشگاه های معتبر برای تافل - فرید - 31-08-2015

(31-08-2015, 12:45 AM)asdf1234 نوشته: سلام
برای شهرستانی هایی که میخوان برن کلاس تافل چه راهکاری دارید؟
من همدان هستم ولی متاسفانه اینجوری که باید جای درست و حسابی برای تافل نمیشناسم. اگه کسی میتونه کمک کنه.
ممنون

سلام
اگر به اینترنت پرسرعت دسترسی دارید می توانید از کلاس های ان لاین استفاده کنید.

RE: آموزشگاه های معتبر برای تافل - asdf1234 - 31-08-2015

(31-08-2015, 09:26 AM)فرید نوشته: سلام
اگر به اینترنت پرسرعت دسترسی دارید می توانید از کلاس های ان لاین استفاده کنید.

ممنون از جوابتون
اگه ممکنه چندتا موسسه که این کلاس ها رو با کیفیت خوب ارایه میدن معرفی کنید.

RE: آموزشگاه های معتبر برای تافل - brain_learner - 05-09-2015

با سلام
دوستان من میخوام برای تافل بخونم. سطح زبانم intermediate هست و ساکن مشهد هستم.
میخواستم بدونم که کسی آموزشگاه خوب در مشهد برای کلاس های تافل میشناسه؟
برای استاد خصوصی چطور؟ کسی رو میشناسید؟

RE: آموزشگاه های معتبر برای تافل - saheleh - 03-10-2015

سلام دوستان 
من کلاسهای پری تافل دکتر برزآبادی رو رفتم. گرامر و وکب، ریدینگ و رایتینگ با خانم کارگر داشتم عالی بودن. لیسنینگ و اسپیکینگ با یه استاد دیگه داشتم که خیلی خوب نبود و فقط رو سوالهای تافل کار کردن ولی رو مهارت زبان آموزان اصلا خوب کار نکردن و فقط چند تا نکته گفتن.
من توی اسپیکینگ یکم کندم و لهجم هم خوب نیست چون از اول بریتیش کار کرده بودم. توی لیسنینگ نت نمیتونم بردارم. با اینکه همه لیسنینگ رو متوجه میشم سوالها رو نمیتونم خوب بزنم. چون توی تافل اول گوش میدیم و بعد سوالها رو میبینیم. منم چون نت نمیتونم بردارم یادم میره.
 با هزینه کلاس خصوصی هم مشکل دارم. میخوام اول این دو مشکل رو برطرف کنم و بعد کلاس تافل رو برم. یه جا رو میشناسم ولی بازم بریتیش کار میکنن. به نظر شما چیکار کنم؟
برای خود تافل کلاس اعلایی رو برم یا علی محمدی؟

RE: آموزشگاه های معتبر برای یادگیری زبان انگلیسی - amir826 - 08-10-2015

سلام
من میخواستم توی کلاسای آمادگی تافل آریانپور شرکت کنم که البته گفتن باید تو آزمون تعیین سطح اولیه که سه ساعته حداقل سطح PI5 باشید.اطلاعی از نوع آزمون تعیین سطحش دارید؟موسسه برای آمادگی تافل چطوره؟

RE: آموزشگاه های معتبر برای یادگیری زبان انگلیسی - saheleh - 11-10-2015

(08-10-2015, 11:08 PM)amir826 نوشته: سلام
من میخواستم توی کلاسای آمادگی تافل آریانپور شرکت کنم که البته گفتن باید تو آزمون تعیین سطح اولیه که سه ساعته حداقل سطح  PI5 باشید.اطلاعی از نوع آزمون تعیین سطحش دارید؟موسسه برای آمادگی تافل چطوره؟

اکثر تعیین سطحهای تافل 3-4 ساعته.
اول ریدینگ: شامل 3-4 تا متن که توی 1 ساعت باید جواب بدید.
دوم لیسنینگ: 4 الی 6 لکچر با سوالهای مجزا تایمش دقیق یادم نیست فکر کنم 1-1:30 بود.
سوم رایتینگ: یه موضوع با 20 -30 دقیقه زمان.
چهارم اسپیکینگ: زمان و سوالش بستگی به کسی داره که آزمون میگیره. معمولا از اهداف و علایق در زمینه های مختلف میپرسن.

RE: آموزشگاه های معتبر برای تافل - sharif - 13-10-2015

سلام 
من میخام به صورت جدی برای تافل مطالعه کنم با توجه به این که من تو دانشگاه در کلاسی شرکت نکردم همه کلاس هایی که رفتم مربوط به دوران دبیرستان هست 
به نظرتون برای شروع چیکار کنم در تهران هم می تونم باشم
لطفا راهنمایی کنید ممنون

RE: آموزشگاه های معتبر برای تافل - sharif - 04-12-2015

سلام دوستان 
من احتیاج دارم که هر چه زودتر مدرک  زبانم رو بگیرم حداکثر تا 6 ماه آینده فرصت دارم 
خودم آریانپور رو انتخاب کردم ولی باز از  کلاس های خوب تهران زیاد اطلاعی ندارم کل صفحات تاپیک رو خوندم ولی باز به نتیجه نرسیدم 
از طرفی آریانپور لیست انتظار داره گویا قبلش هم یک امتحان تعیین سطح 3 ساعتی هم داره 
کسی اینجا کلاس های آریانپور رو شرکت کرده؟
ساکن غرب تهران هستم  
لطفا راهنمایی کنید ، 

پیشاپیش از توجهتون ممنونم .