![]() |
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87) |
RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - Babak - 26-03-2013 (25-03-2013, 10:53 PM)'amin27' نوشته: دوستان سلامدرود بر شما راستش معدل لیسانس شما کار رو خیلی سخت میکنه. کاری که به نظرم باید بکنید اینه که معدل ارشدتون رو خیلی بالا ببرید و نمره زبان خوبی بیارید. در این صورت با توجه به این که مقالاتی دارید و سابقه تحقیقاتی دارید، احتمال داره بتونید برای دکترا پذیرش با فاند بگیرید. اگر هدفتون امریکا باشه، باید GRE هم امتحان بدید و نمره این امتحان در گرفتن پذیرش خیلی تاثیر داره. بنابراین روی این امتحان هم باید زیاد وقت بذارید. ضمنا اگر در نهایت تصمیمتون امریکا شد، در مورد پروژههای سپاه و سابقه کارتون در اونجا اگر در رزومه و غیره نوشته بشه، احتمالا برای ویزا دردسرساز خواهد شد. RE: [جداشده] سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - Babak - 26-03-2013 (25-03-2013, 11:43 PM)'rvx2008' نوشته: سلام به دوستان عزیز من دانشجوی ارشد مهندسی گاز دانشگاه سراسری شیراز هستم متاسفانه ترم 1 درس ریاضیموافتادمو معدلم زیر 14 اومد برنامم این بود که واسه ادامه تحصیل دکترا واسه پذیرش یکی از دانشگاههای اروپا ترجیها هلند اقدام کنم اما حالا میخوام ببینم با این شرایط امیدی هست یا نه؟شما هیچ توضیحی ندادید که وضعیت لیسانستون به چه صورت بوده؟ معدلتون، دانشگاه محل تحصیل؟ امتحان زبان دادید؟ اگر این شرایط رو بگید، بهتر میشه راهنمایی کرد. RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - corona - 27-03-2013 با سلام به دوستان گلم من میخوام ببینم با این مشخصاتی که پایین مینویسم میتونم در مقطع ارشد رشته برق کنترل از دانشگاههای اروپایی (بالاخص آلمان یا دانمارک) بورسیه بگیرم؟
دست همگی درد نکنه. RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - Pejman - 27-03-2013 (27-03-2013, 12:02 AM)'corona' نوشته: با سلام به دوستان گلمسلام، به نظر من با توجه به معدل هاتون، دانشگاه هاتون، و نمره زبان تون، شانس شما برای گرفتن فاند در مقطع فوق لیسانس در اروپا بالا نیست. البته به صورت موردی ممکنه برای کشورهایی شانس برای بورس های خاصی داشته باشید، که من از جزئیات شون خبر ندارم و دوستانی که تجربه بیشتری در زمینه دانشگاه های اروپایی دارند بهتر می تونند راهنمایی تون کنند. ولی به هر حال فکر نمی کنم این بورس ها هم کل هزینه ها رو بتونن پوشش بدند. موفق باشید. RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - eliroz - 27-03-2013 سلام دوستان من کارشناسی و فوق اقتصاد رو شیراز خوندم. تو کارشناسی ارشد ۲ تا درس TA بودم و معدل فوقم ۱۷.۱۴ ، TOEFL : ۸۰، یه مقاله ISI هم دارم میدونم نمره زبانم پأیین ، دوباره میخوام تو may امتحان بدم. به نظرتون من شانسی برای دکترا فاینانس و financial Economics دارم؟ یا بهتره برای فوق اقدام کنم؟ ممنون RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - i.k - 27-03-2013 سلام من لیسانس و فوق لیسانس اقتصاد در دانشگاه اصفهان گذروندم. معدل لیسانس و فوق به ترتیب 18.31 و 19.89 است. بنظر شما برای کدام کشور اقدام کنم. کدوم کشور بورس تحصیلی یا فاند به من میده؟ با تشکر ممنون میشم اگه پاسخ من رو بدید RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - m.ost - 28-03-2013 (27-03-2013, 11:31 PM)'i.k' نوشته: سلامسلام دوست عزیز معدل های شما خیلی خوب و بالاست، ولی معدل تنها یک معیار هست. شما چیز دیگه ای از رزومتون ذکر نکردین. برای گرفتن پذیرش باید نمره امتحان زبان داشته باشین. اگر برای آمریکا میخواید اقدام کنید امتحان GRE بدین، (آزمون ها) اگر مقاله دارین باید ذکر کنین. صرفا براساس معدل نمیشه گفت. RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - Babak - 28-03-2013 (27-03-2013, 03:16 PM)'eliroz' نوشته: سلام دوستانمعدل فوق شما خوبه، دانشگاهها محل تحصیلتون هم دانشگاه خوبیه و TA بودن و داشتن مقاله هم امتیاز مثبت محسوب میشه. فقط شما نگفتید که معدل لیسانستون چقدر بوده، چون اون هم نقش زیادی در شانس پذیرش داره. ضمنا همون طور که خودتون گفتید نمره زبانتون پایینه و بهتره که نمرهاتون حداقل ۹۰ باشه. اگر هدفتون امریکاست معمولا به GRE یا GMAT هم نیاز دارید. باید سایت دانشگاهها رو چک کنید و ببینید کدوم امتحان رو لازم دارند. مثلا من الان سایت دانشگاه استنفورد رو که چک کردم دیدم برای رشته finance امتحان GRE رو ترجیح میدهند ولی GMAT هم قابل قبول خواهد بود. شما خودتون باید سایتهای دانشگاههای بیشتری رو بررسی کنید و بر اساس این که کدوم امتحان بیشتر مورد نیاز هست یکی رو انتخاب کنید. با فرض این که نمره امتحان زبان و GRE یا GMAT شما خوب بشه و معدل لیسانستون هم خیلی پایین نباشه، به نظرم شما پذیرش دارید. اگر به دنبال فاند هستید، حتما برای دکترا اقدام کنید. شانس پذیرش شما برای فوق لزوما بالاتر از دکترا نیست و شانس فاند شما قطعا برای فوق بسیار کمتر از دکترا خواهد بود. با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - Ali136789 - 02-04-2013 با سلام و خسته نباشید معدل کارشناسی:16 از دانشگاه دولتی یزد و ارشد 17.5 از شهید بهشتی رشته :شیمی شرح و تعداد مقالات:2مقاله isi و 1کنفرانس داخلی نمره زبان:فعلا امتحان ندادم RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - m.ost - 03-04-2013 (02-04-2013, 12:59 PM)'sahragardali' نوشته: با سلام و خسته نباشید سلام دوست عزیز
از لحاظ معدل و مقاله وضعیت شما خوبه. نمره امتحان زبان که حتما لازمه برای پذیرش. برای آمریکا هم نمره امتحان GRE لازم هست. شما اگر در این امتحانات نمره خوبی بیارین شانس پذیرش خوبی از آمریکا خواهید داشت. البته اگر نخواید امتحان GRE بدین برای کانادا هم میتونین اقدام کنین که البته کمی روی معدل حساسن و معمولا مینیمم معدلشون برای ایران 15 هست (دانشگاه های خوبی که من دیدم). با توجه به اینکه مقاله دارین برای استرالیا هم میتونین اقدام کنین. در مورد اروپا وضعیت کمی متفاوت هست و باید به دنبال پوزیشن های مرتبط باشین. حتما سعی کنین در امتحانات زبان نمره خوبی بیارین. |