آکادمیا کافه
اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: زندگی و کار در آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B2%D9%86%D8%AF%DA%AF%DB%8C-%D9%88-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: اوضاع واقعی کار و روش های سرمایه گذاری در آمریکا (/Thread-%D8%A7%D9%88%D8%B6%D8%A7%D8%B9-%D9%88%D8%A7%D9%82%D8%B9%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D8%B1-%D9%88-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D9%85%D8%A7%DB%8C%D9%87-%DA%AF%D8%B0%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D8%AF%D8%B1-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26

RE: اوضاع واقعی بازار کار در آمریکا - elec59 - 28-01-2014

سلام دوستان
در رشته ی برق کدوم ایالت ها تو آمریکا از نظر بازار کار بهتره
سپاس

RE: اوضاع واقعی بازار کار در آمریکا - Babak - 29-01-2014

(28-01-2014, 02:09 PM)'elec59' نوشته: سلام دوستان
در رشته ی برق کدوم ایالت ها تو آمریکا از نظر بازار کار بهتره
سپاس

رشته برق از رشته‌هایی هست که کار براش در خیلی از ایالت‌ها پیدا می‌شه، اما تا اونجا که می‌دونم ایالت‌های کالیفورنیا، نیویورک، DC، تکزاس، و واشنگتن از ایالت‌هایی هستند که بازار کار خوبی برای مهندسین برق دارند. 

RE: اوضاع واقعی بازار کار در آمریکا - lavender - 13-02-2014

دوستان به نظرتون co-op  بهت هست یا internship ؟  الان یه جورایی بین این دوتا موندم[img]images/smilies/confused.gif[/img]

RE: اوضاع واقعی بازار کار در آمریکا - Babak - 14-02-2014

(13-02-2014, 09:54 AM)'lavender' نوشته: دوستان به نظرتون co-op  بهت هست یا internship ؟  الان یه جورایی بین این دوتا موندم[img]images/smilies/confused.gif[/img]

می‌شه گفت که تنها فرق عمده بین این دو اینه که co-op طولانی‌تره و ممکنه چند ترم طول بکشه، اما internship معمولا یک ترمه. طبیعتا اگر که شما چند ترم co-op برید، در طول این مدت در دانشگاه درسی نمی‌گیرید و در نتیجه دیرتر فارغ‌التحصیل خواهید شد، اما در عوض تجربه کاری خوبی کسب خواهید کرد که بعد از فارغ‌التحصیلی احتمالا بیشتر از internship در پیدا کردن کار بهتون کمک خواهد کرد.
حالا این که زودتر فارغ‌التحصیل بشید یا قبل از فارغ‌التحصیلی تجربه کاری بیشتری کسب کنید سوالی هست که فقط خود شما می‌تونید بهش پاسخ بدید و بستگی به ترجیحات و برنامه آینده شما داره.

RE: اوضاع واقعی بازار کار در آمریکا - mjdj1981 - 12-03-2014

سلام
رشته مواد چطور؟بازار کارش چطوره؟
مواد بهتره یا بیومواد؟

RE: اوضاع واقعی بازار کار در آمریکا - Babak - 14-03-2014

(12-03-2014, 03:02 PM)'mjdj1981' نوشته: سلام
رشته مواد چطور؟بازار کارش چطوره؟
مواد بهتره یا بیومواد؟

رشته مواد به طور سنتیش که در ایران تدریس می‌شد و بیشتر حول محور متالورژی بود در امریکا خیلی پرکاربرد نیست، اما گرایش‌های بیومواد و لایه‌های نازک و به طور کلی رشته‌های مرتبط با نانو در امریکا بازار کار خوبی دارند.

RE: اوضاع واقعی بازار کار در آمریکا - ashkan065 - 26-04-2014

سلام دوستان .
بین رشته های مدیریت بازرگانی جهانگردی و Mba (در مقطع ارشد یا دکترا)کدام یک در امریکا بازار کار بهتر - درامد بیشتر  و اینده بهتری دارد؟

RE: اوضاع واقعی بازار کار در آمریکا - sanaz.m - 28-04-2014

سلام دوستان..
می خواستم بپرسم رشته هایی مثل شیمی و بیوشیمی بازار کارش بعد از دکترا تو امریکا چجوریه؟
میشه وارد صنعت شد؟ و اینکه میانگین درآمد سالانه اش مثل بقیه رشته هاست؟؟؟؟

RE: اوضاع واقعی بازار کار در آمریکا - Madridista - 03-05-2014

سلام
دوستان کلا بعد از خوندن فوق لیسانس در آمریکا چقدر احتمال داره که بشه کار پیدا کرد؟
چون تنها هدف من که می خوام 60 70 هزار دلار در عرض دو سال خرج کنم، فقط تحصیل نیست، میخوام حتما بعدش موندگار بشم. مخصوصا که اگر برگردم باید برم سربازی. اگر هدفم تحصیل خالی باشه خب می مونم و توی ایران این کارو می کنم.
در واقع اول به خاطر موندگار شدن توی اونجا و بعد به خاطر کیفیت دانشگاه های اونجاست که میخوام برم اونحا تحصیل کنم پس برگشتن به ایران برام یک عقب گرد بزرگ هست. فکر می کنم نود درصد کسایی که توی همین سایت هم دارن میرن خارج نمیخوان فقط تحصیل کنن و برگردن.
اگر کسی تجربه ای داره خواهش می کنم بگه ... گرفتن تافل و gre برای من اصلا سخت نیست. چیزی که خیلی آزارم میده همینه که نتونم کار پیدا کنم و دست از پا درازتر برگردم ... اونوقت منی که توی یکی از مثلا 300 دانشگاه برتر دنیا درس خوندم باید 2 سال برم سربازی و ... !! مثل یک کابوسه ! میدونم خیلی زوده که قبل از رفتن به اونجا فکر بعدش باشم اما همینطوری بی برنامه هم نمیشه تصمیمی گرفت. خواهش می کنم راهنماییم کنید .. تشکر

RE: اوضاع واقعی بازار کار در آمریکا - M1KE - 03-05-2014

چیزی که من در عمل بین دوستان خودم که در سالهای اخیر در آمریکا تحصیل کردن تا به حال دیدم اونهاییشون که مصر بودن بمونند در نهایت تونستن بمونند. اگر بتونید برای ارشد به آمریکا برین خوبیش اینه که شانس تون برای ادامه تحصیل در دکترای آمریکا در مقایسه با کسی که در ایران ارشد گرفته بیشتره و با کمی پیگیری می تونید در همون دانشگاه خودتون یا دانشگاه های دیگه پذیرش دکترا بگیرید. برای دکترا هم احتمال گرفتن فاند خیلی بیشتر از ارشد هست و دیگه نیازی نخواهد بود از جیب خرج کنید. اگر وقفه بین تحصیلتون در ارشد و دکترا خیلی طولانی نشه و بعد از ارشد مستقیم وارد دکترا بشین نیازی به خروج از آمریکا ندارید و ویزاتون رو می تونید تمدید کنید. 

در دوره ارشد می تونید تلاش خودتون رو بکنید که با شرکت ها لینک برقرار کنید اگر شرایط خوب بود که بعد از ارشد برای ویزای کار اقدام می کنید اگر شرایط خوب نبود که برای دکترا ادامه تحصیل میدین و دوباره یک فرصتی در آینده ایجاد میشه. در کل گرفتن مدرک از دانشگاه های خوب آمریکا خودش یک ارزش افزوده ای هست و حتی اگر برگردین و خدمت برین به نظرم اینطور نیست که بشه اسمش رو دست از پا درازتر گذاشت. شاید بشه اسمش رو با دست پر از پا درازتر گذشت!