![]() |
سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%E2%80%8C%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A7%D9%88%D9%84%DB%8C%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4-%D8%AF%DA%A9%D8%AA%D8%B1%D8%A7) |
RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - saaaaam - 24-07-2014 (24-07-2014, 02:51 AM)'helia.m' نوشته: سلام سلام دوست خوبم
در مورد نیوزلند من چند نکته عرض کنم: 1- کلا 5 دانشگاه مورد تایید وزارت علوم دارد 2- برای گرفتن پذیرش شما فقط به نمره ایلتس 6.5 به بالا یا تافل 90 به بالا احتیاج دارید 3- شانس گرفتن پذیرش شما به پیدا کردن استاد بستگی دارد 4- طبیعتا با توجه به معدل پایین لیسانس شما دانشگاه های لینکلن - ویکتوریا شانس دارید 5- شهریه تحصیل در مقطع دکتری در نیوزلند از بسیاری از کشورها کمتر هست 6-داشتن یک یا چند مقاله ای اس ای اخیرا برای پذیرش گرفتن هم الزامی هست تا استاد و دانشگاه بتوانند توان علمی شما را ارزیابی کنند. شاد باشید RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - bazimi - 24-07-2014 با سلام ممنون میسم با توجه به موارد ذیل راهنمایی بفرمایید که آیا در کشور اتریش میتوانم در مقطع دکتری رشته تربیت بدنی( مدیریت ورزشی و یا بیومکانیک ورزشی) ادامه تحصیل دهم و چنانچه شرایط بورس نیز امکان پذیر است ذکر فرمایید. - رتبه ممتاز دوره کارشناسی ارشد - دانشجوی دکتری مدیریت ورزشی - معدل کارشناسی 16 - معدل کارشناسی ارشد 18/70 - 1 مقاله ISI - 2 مقاله ISC - 1 مقاله علمی پژوهشی - 1 مقاله علمی ترویجی - 8 مقاله در کنفرانس های بین المللی و ملی - 1 ثبت اختراع رسمی - سابقه تدریس در دانشگاه دولتی و آزاد - سابقه کار - چندین کارت مربیگری و داوری و.... اما متاسفانه مدرک زبان ندارم. RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - pepsinardiola - 28-07-2014 بازم سلام. منظورم ارزیابی شما از شانسم برای پذیرش دکترای مستقیم (direct phd) با فول فاند بوده. چون کارشناسیمو که اینجا دارم میخونم ![]() RE: بررسی تاثیر فاکتورهای مختلف بر پذیرش و فاند - ahmadpashaei - 28-07-2014 (28-07-2014, 04:48 AM)'pepsinardiola' نوشته: بازم سلام. منظورم ارزیابی شما از شانسم برای پذیرش دکترای مستقیم (direct phd) با فول فاند بوده. چون کارشناسیمو که اینجا دارم میخونم سلام.منظور من ارشد یا دکترای مستقیم بوده نه کارشناسی! اون سال بالایی های شما و کلا دانشجوهای شریف بسیار توانمندن از نظر ذهنی و علمی و این باعث میشه به اشتباه بیفتن بعضی وقتها. احتمالا توقع اونها خیلی خیلی بالا بوده که نتونستن فول فاند بگیرن.این یادتون باشه که دانشجوهای شریف خیلی توانمندن ولی دانشگاه شریف اینطور نیست! اینایی که میگم نظر و تجربه من هست پس کلی نیستن: شریف بخاطر شهرتش و اینکه همه اونها میدونن اینها بهترینهای کشوری مثل ایران هستن براشون قابل اعتماده. ولی فارغ التحصیل دانشگاهی با رنک مثلا 150 در آمریکای شمالی رو به لحاظ استانداردها و برنامه های خود دانشگاه قبول دارند و اون پیش فرض رو داره براشون. ولی شریف رو بخاطر شناخت ورودی هاشون قبول دارند. شما با همین مدرک شریف برید لیختن اشتاین اپلای کنید بهتون پذیرشم نمیده احتمالا.
RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - arash.at - 30-07-2014 (24-07-2014, 02:51 AM)'helia.m' نوشته: سلام سلام
برای گرفتن پذیرش دکترا حتما باید مدرک زبان داشته باشید ، به نظرم دنبال کشور های باشید که تحصیل به زبان انگلیسی دارند و دانشجوی دکترا اونجا شغل به حساب بیاد ، اینجوری ماهیانه حقوق هم دریافت میکنید. به نظر من راجع به کشور های فنلاند و نروژ تحقیق کنین ، این دو کشور شرایط تقریبا مشابهی دارند و ماهیانه هم حدود 3000 یورو حقوق دریافت میکنید . از الان سعی کنید کشور هدف رو پیدا منید و مدارکش رو سریعتر تکمیل کنید . RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - faren374 - 07-08-2014 سلام..من دانشجوی انصرافی دوره دکتری شیمی از یک دانشگاه دولتی هستم..در دوره ارشد سه مقاله چاپ شده دارم..اکنون میخواهم برای دکتری اپلای کنم...معدل لیسانس 13...معدل ارشد 17.57... میخواستم ببینمایا شانسی دارم و حدودا" چه دانشگاههایی؟ RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - saaaaam - 08-08-2014 'faren374 dateline='' نوشته: سلام..من دانشجوی انصرافی دوره دکتری شیمی از یک دانشگاه دولتی هستم..در دوره ارشد سه مقاله چاپ شده دارم..اکنون میخواهم برای دکتری اپلای کنم...معدل لیسانس 13...معدل ارشد 17.57... میخواستم ببینمایا شانسی دارم و حدودا" چه دانشگاههایی؟ سلام دوست عزیز
شامس شما به چند عامل بستگی دارد اول دوره لیسانس و فوق لیسانس دانشگاه شناخته شده ای بودید؟ مثل تهران شریف؟! دوم مقالات شما ای اس ای هستند؟ ایمپکت فاکتور انها چند است سوم نمره زبان مثلا ایلتس حداقل ۶.۵ می توانید بگیرید؟ چهارم باید اول مشخص کنید دنبال بورس در اروپا هستید یا اقیانوسیه و یا امریکا و کانادا هر کدام روش خاصی دارد بطور کلی شما با فرض دانشگاه دولتی بودن و داشتن مقالات ای اس ای می توانید در استرالیا و اروپا و برخی از دانشگاه های کانادا شانس داشته باشید پیشنهاد می کنم نتایج پذیرش فروم را چکً کنید RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - zare.360 - 09-08-2014 سلا به اعضای محترم من دارای مدرک کارشناسی ارشد شیمی معدنی از دانشگاه آزاد هستم معدلم 17/45 هست و یک مقاله isi دارم که البته اسمم پنجم هست مقاله مرتبط با پایان نامم فغلا submit هست دوتا طرح پژوهشی دارم و یک سمینار بین المللی..آیلتس 7 آکادمیک دارم...و همچنین 9 سال سابقه تدریس در مقطع دبیرستان و پیش دانشگاهی رو دارم..آیا شانسی برا گرفتن فاند از دانشگاههای آمریکا دارم؟ ممنون از توجه شما...با آرزوی بهترینها RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - saaaaam - 09-08-2014 'zare.360 dateline='' نوشته: سلا به اعضای محترم سلام دوست خوبم
دوستان در بخشی دیگر در مورد امریکا به شما راهنمایی کردند و فرمودند بدون جی ار ای نمی توانید امریکا فاند بگیرید من پیشنهاد می کنم اگر معدل لیسانس بالای ۱۴ دارید با دانشگاه های استرالیا و نیوزلند مکاتبه کنید خصوصا در استرالیا نمره جی ار ای احتیاجی نیست و با پیدا کردن استاد بنظرم دانشگاه های موناش - کرتین - مک کوری - ولونگونگ شانس دارید RE: سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - kami_shah65 - 11-08-2014 سلام دوستان من ميخوام براي دكترا اقدام كنم لطفا راهنماييم كنين 1-ليسانس عمران امير كبير معدل 14.32 2-ارشد علم و صنعت مهندسي خطوط راه آهن معدل 16.45 3-زبانم خوبه ولي امتحان ندادم هنوز ولي حداقل 90 تافل رو ميگيرم 3-4 مقاله علمي پژوهشي داخلي و 3 مقاله كنفرانس داخلي دارم 5-ريكام خوب دارم و 3 سال سابقه كار مفيد و مرتبط چقدر شانس دريافت فاند دارم با توجه به شرايطم و براي كدوم دانشگاهها اقدام كنم ؟ ممنون |