![]() |
نظرخواهي در مورد متن توصيه نامه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2) +---- انجمن: توصیه نامه (Recommendation Letter) (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AA%D9%88%D8%B5%DB%8C%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-Recommendation-Letter) +---- موضوع: نظرخواهي در مورد متن توصيه نامه (/Thread-%D9%86%D8%B8%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D9%87%D9%8A-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%85%D8%AA%D9%86-%D8%AA%D9%88%D8%B5%D9%8A%D9%87-%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87) |
RE: نظرخواهي در مورد متن توصيه نامه - M1KE - 11-12-2014 این یکی از سوالات کلیشه ای هست که در مصاحبه ها هم گاهی پرسیده میشه و نمیشه به اون پاسخ مناسبی داد. یه راهکار اینه که شما هم بگین مورد خاصی به ذهنتون نمی رسه. یکی اینکه به ضعفی اشاره کنید که درش یک قوتی نهفته باشه! و دیگری اینکه ضعفی باشه که به اون کار نامرتبط باشه و تاثیری در اون نداشته باشه. (11-12-2014, 11:10 AM)'xavier' نوشته: سلام، RE: نظرخواهي در مورد متن توصيه نامه - atefeh_J - 01-01-2015 با سلام دوستان من می خواستم تجربه شخصیم را در باره توصیه نامه اینجا بذارم 1-دوستانی که در حال دفاع هستند حتما حتما یک توصیه نامه از استاد راهنمای خودتان بتو سر برگ و امضا ازش یگیرید حتی فارسی! حتی اگر قصد پذیرش ندارید. چون بعدها ممکنه استادتون یادش بره که شما چجور دانشجویی بودید. 2-برای گرفتن توصیه نامه چه آن لاین چه کاغذی ، حتما حتما نمونه توصیه نامه ای که خودتان آماده کرده اید همراهتان باشه، چون شاید استادان گرامی فارسی یلد باشند بنویسند ولی با انگلیسی قضیه مشکل حاد داشته باشند. 3- اگر استادتان گفت خودم می نویسم و شما دسترسی به متن توصیه نامه ای که نوشته داشتید، قبل از ارائه حتما جمله اول را توی گوگل سرچ کنید! ممکنه استاد از نمونه های تمپلیت اینترنت استفاده کرده باشه! RE: نظرخواهي در مورد متن توصيه نامه - atefeh_J - 01-01-2015 ببخشید در پاسخ به سوال اینکه این دانشجو با چه تعداد از افراد کلاس مقایسه شده است ، استاد من نوشته ایشان جزو 10 درصد تاپ کلاس بوده است! یا برای بخش title , occupation، ایشان اسم رشته شان را نوشته! باید بدم دوباره این دو مورد را ادیت کنند یا مشکل حادی نیست؟ RE: نظرخواهي در مورد متن توصيه نامه - Andre - 01-01-2015 (01-01-2015, 11:54 AM)'atefeh_J' نوشته: ببخشید در پاسخ به سوال اینکه این دانشجو با چه تعداد از افراد کلاس مقایسه شده است ، استاد من نوشته ایشان جزو 10 درصد تاپ کلاس بوده است! در مورد مسأله مقایسه باید یک آمار از وضعیت آمار کلاس بدهند. تعداد افرادی که بین اونا 10% تاپ بودید. هرچند این مسأله کاملاً نظر استاده و میتونند هر چیزی رو عنوان کنند. اگر واقعاً جزء برترین های کلاس هستید برید دانشکده تون و گواهی رتبه دریافت کنید. دیگر اینکه انتهای توصیه نامه به این صورت امضا میشه. Kind Regards (یا معادل آن)اسم استاد Assistant, Associate Professor or Professor آدرس دانشکده مثلاً School of X University of Tehran Tehran, Iran یا میتونید هر متنی که معادل متن بالا هست رو جایگزین کنید. نمونه های بسیاری از توصیه نامه در اینترنت موجود است که دستکم برای آگاه شده از شکل کلی آن میشه ازش استفاده کرد. RE: نظرخواهي در مورد متن توصيه نامه - atefeh_J - 01-01-2015 سوال من راجع به ریکامندیشنی است که تو سایت دانشگاه موجود و استاد باید آن را پر کنه. الان ایشان 2 تا سوال را اشتباهی پاسخ دادند . سوالم اینه که باید بگم دوباره بنویسند یا نه بفرستم همین را. RE: نظرخواهي در مورد متن توصيه نامه - Andre - 01-01-2015 (01-01-2015, 12:18 PM)'atefeh_J' نوشته: سوال من راجع به ریکامندیشنی است که تو سایت دانشگاه موجود و استاد باید آن را پر کنه. اگر اشتباه نکنم. شما دارید واسه دانشگاههای کانادایی اپلای می کنید. اینطور که یادمه، دو نوع وجود داره. نوع اول فرمی هست که با استفاده از Adobe Reader فیلدهای آنرا پر می کنید و پس از پرینت و امضا به صورت آنلاین و یا پستی ارسال می کنید. که سوالات واضع هستند و اغلب چند گزینه ای و در بعضی از موارد توضیح کوتاه و یا بلندی داده میشه. نوع دوم به صورت اپلیکشن هستند که لینک ورود اونا از طریق ایمیل به اطلاعشون میرسه و با همان قضیه برقراره. یعنی نوشتن مشخصاتشون، مثل همانی که در پست قبل اشاره کردم فقط اینجا باید در فیلد ها پر کرد و دیگر اینکه همان وسولات چند گزینهای و توضیحات برقراره. در مورد مواردی که با استفاده از Adobe Reader استفاده میشه همان اسم و آدرس استاد هم باید نوشته بشه. به نظر من بعیده که اشتباه بشه. نگران نباشید. مطمئن نیستم که بتونید اونایی که آنلاین پر میشند رو بتونید دوباره تغییر بدید. RE: نظرخواهي در مورد متن توصيه نامه - atefeh_J - 01-01-2015 من راجع به مورد اول سوال پرسیدم اینی که دستی پر می کنند و فایل پی دی اف ان روی سایته. به من دادند برگه را و باید پست کنم راستش سوالمم فارسی نوشتم به خدا ![]() واقعا ایشان اشتباه پر کرده!! RE: نظرخواهي در مورد متن توصيه نامه - Andre - 01-01-2015 (01-01-2015, 12:37 PM)'atefeh_J' نوشته: من راجع به مورد اول سوال پرسیدم اینی که دستی پر می کنند و فایل پی دی اف ان روی سایته. به من دادند برگه را و باید پست کنم منم جوابتون رو فارسی دادم فقط محدودیتها نمیذاره که بعضی حرفها رو زد. دوباره جواب قبلی رو بخونید جواب در همان پیدا می کنید. کسی که نمیتونه یک فرم رو درست تکمیل کنه لایق توصیه نامه گرفتن نیست. اگر PDF هست (که نگفته بودید). برید دوباره ازشون بگیرید و تا زمانی که مطمئن نشدید که ایشون اونطور ی که مد نظر شما هست پر کردند میتونید تغییرات رو ازشون بخواهین که اعمال کنند.
تمام RE: نظرخواهي در مورد متن توصيه نامه - atefeh_J - 01-01-2015 شما درست میگید و حق با شماست. من نمیدانم چرا پس اینجوری هیچ کدام از اساتیدم لایق توصیه نامه گرفتن نیستند؟ متاسفانه راهشان دوره به من و دسترسی هم فعلا به ایشان ندارم. گفتم اکه خیلی موضوع حاد نیست همین مدلی بفرستم RE: نظرخواهي در مورد متن توصيه نامه - فرید - 01-01-2015 (01-01-2015, 11:54 AM)'atefeh_J' نوشته: ببخشید در پاسخ به سوال اینکه این دانشجو با چه تعداد از افراد کلاس مقایسه شده است ، استاد من نوشته ایشان جزو 10 درصد تاپ کلاس بوده است! در سوالتون بهتر بود مشخص می کردید نوع توصیه نامه که می گیرید. بعضی موارد استاد بصورت ان لاین فرم پر می کند که بعد از سابمیت کردن دیگر قابل تغییر نیست. اما اگر بصورت دستی پر کرده و قرار برای دانشگاه در پاکت بگذارید و بفرستید. در این مورد بستگی به استادتون داره که چقدر با شما همکاری بکند. بعضی استادها وقت زیادی دارند و هر تعداد هم توصیه نامه بخواهید به شما می دهند و اگر شما هم در این مورد حساس هستید؛ اینجا می تونید بدهید به استاد درست کنه. ولی اگر استادی هست خیلی به سختی فرم ها پر می کنه این مسائل خیلی عادی تو این فرایند. حتی خود استادهای امریکایی هم خیلی مواقع در پرکردن این فرم ها دچار اشتباه می شوند. من یادم تو همینجا یک بحثی در مورد In what capacity have you known the applicant بعد معلوم شد تعداد زیادی این سوال اشتباه جواب می دادند.[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
|