![]() |
درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7) +--- انجمن: کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +---- انجمن: روادید کانادا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D8%AF%DB%8C%D8%AF-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7) +---- موضوع: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین (/Thread-%D8%AF%D8%B1%D8%AE%D9%88%D8%A7%D8%B3%D8%AA-%D9%88%DB%8C%D8%B2%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%86%D8%A7%D8%AF%D8%A7-%D8%A8%D9%87-%D8%B5%D9%88%D8%B1%D8%AA-%D8%A2%D9%86%D9%84%D8%A7%DB%8C%D9%86) |
RE: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - AitUniversity - 21-10-2017 (20-10-2017, 07:52 PM)shahramcat نوشته: قربان دست شما درد نکنه . برای ترجمه مدارک بله همون دارالترجمه کافی و مهر دادگستری یا وزارت امورخارجه نیاز نیست در مورد دوم هم حتما بپرسید اما تعویض پاسپورت زیر یکسال رو مطمئن نیستم انجام بدن. RE: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - amirsaeed - 02-11-2017 سلام دوستان لطفا کمکم کنید من تا یک هفته دیگه میخوام برم ترکیه ولی میخوام انگشت نگاری هم انجام بدم به یه مشکلی بر خوردم دارم ثبت نام انلاین ویزای کاناد انجام میدم تمام مدارکم اپلود کردم ولی فرم IMM5257E هرکاری میکنم باز نمیشه اخرین ورژن Acrobat reader هم نصب کردم ولی پیغام میده که فرم باز نمیشه ممنون میشم راهماییم کنید . RE: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - automotive - 02-11-2017 (02-11-2017, 11:40 AM)amirsaeed نوشته: سلام دوستان لطفا کمکم کنید من تا یک هفته دیگه میخوام برم ترکیه ولی میخوام انگشت نگاری هم انجام بدم به یه مشکلی بر خوردم دارم ثبت نام انلاین ویزای کاناد انجام میدم تمام مدارکم اپلود کردم ولی فرم IMM5257E هرکاری میکنم باز نمیشه اخرین ورژن Acrobat reader هم نصب کردم ولی پیغام میده که فرم باز نمیشه ممنون میشم راهماییم کنید . سلام فرم از لینک زیر قابل دسترس است لینک من بررسی کردم و مشکلی نبود و فرم به راحتی باز میشود، فقط به این دلیل که این فرم قابلیت تایپ و ذخیره سازی دارد، بهتر است ابتدا فرم را دانلود کنید و سپس آن را باز کنید، اگر Acrobat reader باز نکرد از سایر نرمافزارهای مشابه برای بازکردن PDF استفاده کنید، همانند Foxit phantomPDF RE: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - mohammadjafar - 18-11-2017 با سلام خدمت تمامی دوستان بنده خواهرم اقامت کانادا داره و من میخواستم درخواست ویزا مولتی ویزیتور بدم ولی اصلا نمیدونه شرایط و راهش چیه ؟ اونلاین و حضوری فرقش چیه ? ممنون میشم از دوستان که راهنمائی کنن RE: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - bahareh zare - 27-01-2018 سلام.ببخشید میخواستم بدونم هزینه بررسی درخواست به صورت انلاین و ثبت درخواست چند هست؟ و اینکه بین مرحله 4 و 5 یعنی گرفتن چک لیست مدارک و آپلود آن چقدر زمان داریم؟خودمان این مراحل رو میریم یا شما و سایتتون ایت کار رو انجام میدید؟ RE: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - AitUniversity - 29-01-2018 (27-01-2018, 10:49 PM)bahareh zare نوشته: سلام.ببخشید میخواستم بدونم هزینه بررسی درخواست به صورت انلاین و ثبت درخواست چند هست؟ و اینکه بین مرحله 4 و 5 یعنی گرفتن چک لیست مدارک و آپلود آن چقدر زمان داریم؟خودمان این مراحل رو میریم یا شما و سایتتون ایت کار رو انجام میدید؟ سلام برای درخواست ویزای دانشجویی بعد از یکسری سوال جواب، چک لیست رو بهتون میده و شما 60 روز فرصت دارید که تکمیلش کنید و مدارک خواسته شده رو آپلود کنید هزینه برای هر نفر اگر درست خاطرم باشه 236 دلار کاناداست خودتون میتونید به راحتی انجام بدید و اگر سوال داشتید بپرسید تا جواب بدم RE: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - nicknafs - 30-03-2018 دوستان عزيز من براى خودم و همسرم و پسرم ميخواهم براى ويزاى ٥ ساله كانادا اقدام كنم و از طريق online لطفا در موارد زير من را راهنمايي بفرماييد ١- من يك اكانت mycic روى سايت مورد نظر ساختم و مراحل پر كردن اطلاعات شخصى و همچنين تشخيص صلاحيت eligiblity را هم جلو رفتم و تا اين قسمت را save كردم ٢- فرم هاى pdf مورد نظر را هم براى هر يك از سه نفرمام روى كامپيوتر save و پر كردم البته هنوز امضا نكردم الان از اين مرحله به بعد سوالات زيادى وجود داره كه واقعا جايي جوابش را پيدا نكردم و مراحل را هم جلو نرفتم گفتم شايد خرابكارى بشه اولا ) همين يك اكانت براى mycic براى submit هر سه نفرمان كافيه يا بايد براى همسر و پسرم جداگانه بسازم يعنى مراحل را جلو برم سيستم اجازه submit و upload مدارك اونا را هم با يك اكانت فراهم كرده يا نه ؟ ثانيا ) در مورد فرم ها يك دكمه validity داره كه گفته تموم شد بزنيد تا يك باركد بگيريد از اين قسمت من بايد پس از گرفتن باركد ، پرينت بگيرم و بعد امضا كنم و بعد اسكن ؟ يعنى تو مراحل جلوتر اسكن را بايد upload كرد يا همونجا مجدد بايد online پر كرد درضمن اين باركد را چجورى تو فرم اضافه كرد ثالثا ) ميشه هر مرحله كه جلو ميرى save كنى براى مرحله بعدى زمان بگيرى مثلا تا مرحله آپلود برى حالا مداركى كه ميخواد را ترجمه كنى ، بعد دوباره وارد بشى و آپلود كنى ؟ همچنين از همه مهم تر همه مدارك كه upload شد ، save كنم ايدى و پس اكانت را بدم به دوستى كه creditcatd داره كه اون بتونه پرداخت كنه ؟ يا نه بايد همه چى آماده باشه و وقفه قابل قبول نيست خيلي خيلي ممنون RE: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - M1KE - 31-03-2018 ۱- تا جایی که من دیدم همه فرم های مهاجرتی یک بخش همسر و فرزندان داره که وقتی تیک مربوط به "ندارم" رو بزنید اونها خاموش میشه. به عبارتی این فرم ها عمدتا حالت کلی دارن و نیاز نیست فرم های جداگانه ای پر بشن. بر فرض هم که در جایی نیاز بشه به طور مشخص اشاره میشه. ۲- دکمه validate رو که می زنید چک می کنه ببینه همه فیلدها رو پر کردین یا خیر. اگر فیلدی خالی باشه اون فیلد قرمز میشه و بارکد ساخته نمیشه. اگر همه فیلدها پر شده باشه یک صفحه بارکددار به صفحه انتهایی افزوده میشه که بعد از save کردن فایل به همون شکل میمونه. اواسط پر کردن فرم هم می تونید به دفعات فایل رو save کنید. نیازی به پرینت و اسکن نداره. خود فایل ذخیره شده رو در اکانت آپلود می کنید. در این نوع فرم ها معمولا در قسمت امضا میشه اسم رو تایپ و تاریخ و مکان رو انتخاب کرد. اگر نیازی به امضای شکلی باشه همون فرم در سفارت پرینت میشه که در حضور افسر امضا کنید. ۳- هم خود فایل های pdf قابلیت save در میانه کار رو دارن و هم اکانت mycc به دفعات قابل وروده و می تونید به تدریج فایل ها رو آپلود کنید. ۴- بله وقتی همه مدارک آپلود شد می بایست submit کنید که به مرحله پرداخت میره. کسی که کردیت کارت داره قاعدتا باید پسورد اکانت رو داشته باشه تا اون مرحله رو بتونه انجام بده. بنابراین قاعدتا باید فردی باشه که بهش اطمینان داشته باشین چون میتونه فایل ها رو دانلود کنه. یا هم که برعکس ایشون به شما اطمینان داشته باشه که اطلاعات کارت رو بده که غیر معمول هست. RE: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - nicknafs - 03-04-2018 ممنون و سپاس فراوان بابت پاسخ هاى مثمر ثمراتنان دوستان عزيز با سپاس فراوان از راهنمايي هاى گذشته شما كه راه گشا سوالات فراوان من در رجيستر و پركردن فرم هاى آنلاين ويزاى كانادا بود. جسارتا با يك مشكل مواجه شدم كه نتوانستم راه حل و پاسخى براى آن بيابم. مايك خانواده سه نفره ( من و همسر و پسر ١٥ ساله ) درخواست ويزاى كمتر از ٦ ماه visit را داده ايم من تمام سوالات eligible را پاسخ دادم و سپس مراحل را كامل جلو رفته سوالات فايل خودم و همچنين family member ٢ نفر يعنى همسر و پسر ١٥ ساله خودم را جواب داده و حالا سيستم براى هر كدام از ما سه نفر يكسرى فرم و documents مشخص كرده است كه مي بايست آپلود كنيم . ١-عجيب و غير طبيعيه براى پسر من نياز به پركردن فرم custodian declaration IMMm5646 تشخيص داده كه براى بچه هاى زير ١٩ سال كه ميخواهند اونجا تحصيل كنند حالا من بايد چيكار كنم اگر إپلود نكنم سيستم قبول نمي كنه اگر خالى آپلود كنم بعدا درد سر نشه سوالات را چك كردم ديدم هيچ كجا هم من نگفتم مثلا اين پسرم ميخواد اونجا بمونه يا تحصيل كنه ٢- من چون سر گروه بودم نوع ويزاى خودم را زدم family visit ( چون دعوت نامه از طرف خاله همسرم ارسال شده ) ولى در قسمت اطلاعات family member براى همسر و پسرم گزينه family visit وجود نداره مجبور شدم بزنم visit-all other kind اين كه مشكلى نيست ٣- من اگر درست متوجه شدم مدارك را دارالترجمه رسمى ترجمه و مهر كنه و اسكن اونا را آپلود كنم كافيه خيلى جاها زده notary كه نمي دانم يعنى يك نسخه از اون را هم ببرم دفتر اسناد رسمى اونجا هم كپى برابر اصل كنه يا ديگه نيازى نيست باتشكر فراوان منتظر پاسخ شما هستم RE: درخواست ویزای کانادا به صورت آنلاین - ویانا - 28-10-2018 سلام بند1 که وارد میشوم گزینه Temporary residence وجود ندارد ناچار من اول اکانت درست کردم وارد که میشوم یکسری سوال می پرسد پس از پاسخگویی تا چک لیست هم میرود وتی خارج میشوم دفعه بعد چرا چک لیست قبلی را نمی آورد. اگر ممکن است مراحل را با تصویر بگذارید . با تشکر |