![]() |
مهر خروج - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: اطلاعات جانبی دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%D8%B7%D9%84%D8%A7%D8%B9%D8%A7%D8%AA-%D8%AC%D8%A7%D9%86%D8%A8%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%D9%81%D8%AA%D9%86-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87%D8%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A8%D8%A7%D8%B2%DB%8C-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1) +---- انجمن: گذرنامه و خروج از کشور (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B0%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1) +---- موضوع: مهر خروج (/Thread-%D9%85%D9%87%D8%B1-%D8%AE%D8%B1%D9%88%D8%AC) |
RE: مهر خروج - مهمان - 28-12-2018 سلام عزیزان ، من قبل عید یه بار وثیقه ۱۵ تومنی رو گذاشتم و رفتم ترکیه برگشتم ، موقع عبور از گیت بازرسی گذرنامه ، از من بلیط نخواست فقط پاسپورت و پرینت هزینه خروج رو گرفت ، حالا سوالم اینه که من الان دوباره میخام برم ترکیه و میخام تا یه مدت یکساله برنگردم ، من اگر خروج زیارتی ثبت کنم و سه میلیون وثیقه بزارم ، ویزای عراق هم بگیرم ، خروجی زیارتی هم واریز کنم ، فقط بلیط ترکیه بگیرم ، متوجه میشه پلیس گذرنامه ؟ چون بلیط رو که میگم دفعه قبل اصلا نخواست ، با اون سرعتی هم که برای من مهر زد ، نمیتونسته قطعا هم ممنوع الخروج بودن رو چک کنه هم کارت پروازم رو سیستمی چک کنه که بلیطم رو ببینه کجاس ، حالا امکان پذیر هست ؟ مرسی RE: مهر خروج - automotive - 28-12-2018 (28-12-2018, 02:22 PM) نوشته: سلام عزیزان ، من قبل عید یه بار وثیقه ۱۵ تومنی رو گذاشتم و رفتم ترکیه برگشتم ، موقع عبور از گیت بازرسی گذرنامه ، از من بلیط نخواست فقط پاسپورت و پرینت هزینه خروج رو گرفت ، حالا سوالم اینه که من الان دوباره میخام برم ترکیه و میخام تا یه مدت یکساله برنگردم ، من اگر خروج زیارتی ثبت کنم و سه میلیون وثیقه بزارم ، ویزای عراق هم بگیرم ، خروجی زیارتی هم واریز کنم ، فقط بلیط ترکیه بگیرم ، متوجه میشه پلیس گذرنامه ؟ چون بلیط رو که میگم دفعه قبل اصلا نخواست ، با اون سرعتی هم که برای من مهر زد ، نمیتونسته قطعا هم ممنوع الخروج بودن رو چک کنه هم کارت پروازم رو سیستمی چک کنه که بلیطم رو ببینه کجاس ، حالا امکان پذیر هست ؟ مرسی سلام اگر ویزای عراق دریافت کنید و به عراق سفر کنید و از آنجا به ترکیه سفر کنید که تقریبا غیر ممکن هستش که بتوانند از این موضوع اطلاع پیدا کنند. اما اینکه ویزای عراق داشته باشید و از گیت خارج شوید و سوار هواپیمای ترکیه شوید فکر نمیکنم این کار عملی باشد. البته این نظر من هستش، بحث ممنوع الخروجی و نوع خروج شما از گذرنامه الکترونیکی شما کاملا قابل مشاهده است و در مانیتور افسر گذرنامه مشخص خواهد شد، افرادی که ممنوع الخروج هستند را همینطوری در فرودگاه دستگیر میکنند. برای بلیط هم باید راهکاری داشته باشند اگر اینگونه باشد که ویزای عراق و عوارض زمینی آن کمتر از سایر موارد است و همه از این راه قانون را دور خواهند زد. در نهایت هم فکر نمیکنم جرم باشد، نهایتا اگر متوجه بشوند از خروج شما جلوگیری میکنند (که البته من کامل مطلع نیستم، شاید این کار از مصادیق جرم باشد) RE: مهر خروج - Torkan - 28-12-2018 (28-12-2018, 02:22 PM) نوشته: سلام عزیزان ، من قبل عید یه بار وثیقه ۱۵ تومنی رو گذاشتم و رفتم ترکیه برگشتم ، موقع عبور از گیت بازرسی گذرنامه ، از من بلیط نخواست فقط پاسپورت و پرینت هزینه خروج رو گرفت ، حالا سوالم اینه که من الان دوباره میخام برم ترکیه و میخام تا یه مدت یکساله برنگردم ، من اگر خروج زیارتی ثبت کنم و سه میلیون وثیقه بزارم ، ویزای عراق هم بگیرم ، خروجی زیارتی هم واریز کنم ، فقط بلیط ترکیه بگیرم ، متوجه میشه پلیس گذرنامه ؟ چون بلیط رو که میگم دفعه قبل اصلا نخواست ، با اون سرعتی هم که برای من مهر زد ، نمیتونسته قطعا هم ممنوع الخروج بودن رو چک کنه هم کارت پروازم رو سیستمی چک کنه که بلیطم رو ببینه کجاس ، حالا امکان پذیر هست ؟ مرسی کسی غیر از مامور بلیط با بلیط شما کاری ندارد دوست عزیز. پاسپورت و عوارض خروج رو میدین و اگر ممنوع الخروج نباشین حالا به هر دلیلی میتونین رد بشین. به خصوص ترکیه که ویزا نمیخواد عملا حتی مامور بررسی بلیط هم براش مهم نیس. ولی اگر شما میخواستین کشوری برین که ویزا دارین اون موقع مامور بلیط (نه دیگر ماموران) اصولا چک میکنند ببینند که شما ویزا دارید چون وظیفه اونها هست که چک کنند تا بعدا شرکت هوایی جریمه نشه. RE: مهر خروج - مهمان - 29-12-2018 از هردو عزیز برای توضیحات که دادن سپاسگزارم ، از نظر من تنها حالتی که میتونه مأمور گذرنامه متوجه بشه اینه که یا بگه کارت پرواز رو بدید که من ندیدم تاحالا کارت پرواز بخوان ، یا داخل کامپیوتر خودش بخواد بلیط یا کارت پرواز من رو چک کنه که اینم بعید میدونم ، در هر صورت حتی اگر بفهمن هم ، من میگم بلیط رو شرکت برام اشتباه خریده و همونجا بلیط نجف میخرم و میرم نجف و از اونجا به ترکیه ، البته احتمال ۹۹٪ میدم که بشه عبور کرد RE: مهر خروج - akramjoon - 03-08-2019 سلام به همه من پاسپورتم دانشچویی هست و از امریکا گرفتم محل اقامت ایران خورده. کسی میدونه که ایا مهر اجازه خروج رو میتونم در پلیس 10 شهرستان بزنم؟ شهر من اداره گذرنامه نداره ممنونم RE: مهر خروج - butterfly - 04-08-2019 (03-08-2019, 10:19 PM)akramjoon نوشته: سلام به همه من پاسپورتم دانشچویی هست و از امریکا گرفتم محل اقامت ایران خورده. کسی میدونه که ایا مهر اجازه خروج رو میتونم در پلیس 10 شهرستان بزنم؟ شهر من اداره گذرنامه نداره فکر می کنم بهترین راه تماس گرفتن با خود اداره گذرنامه باشه تا درست ترین جواب رو بگیرید. RE: مهر خروج - مهمان - 07-09-2019 سلام یکی از دوستان قبلا اینو پرسیده البته ناقص نوشته بود و کامل تر می پرسم: برای مثال یک نفر وثیقه میذاره برای خروج کشور به کشور عراق، بلیط کشور عراق رو میگیره و یک کشور مثلا ترکیه رو . هنگام خروج از کشور میتونه مدارک کشور عراق رو ارائه کنه ولی با بلیط سوار هواپیمای ترکیه بشه البته با این فرض که یک سالن و تقریبا یک زمان هست پرواز؟ عوارض خروج از کشور چی میشه؟ چون برای زیارتی ها مبلغش کمتره و سیاحتی ها بیشتر؟ البته این وضعیتی که ترسیم کردم بیشتر برای خل وضعاست تا آدمای عادی؟ ![]() ![]() ![]() RE: مهر خروج - ForeverBlue - 11-09-2019 (07-09-2019, 01:57 PM) نوشته: سلام یکی از دوستان قبلا اینو پرسیده البته ناقص نوشته بود و کامل تر می پرسم:زمانی که مجوز خروج برای کشور عراق میگیرید، فقط اجازه دارید به مقصد عراق به صورت مستقیم خارج شوید. این را افسر گذرنامه با دیدن بلیط شما چک میکند. حالا اینکه دو بلیط بخرید و هر دو پرواز تقریباً همزمان باشند و... هرچند روی کاغذ شدنی به نظر میرسد ولی بهرحال غیرقانونی است. RE: مهر خروج - Torkan - 11-09-2019 (07-09-2019, 01:57 PM) نوشته: سلام یکی از دوستان قبلا اینو پرسیده البته ناقص نوشته بود و کامل تر می پرسم: دوستون راهنمایی کردن ولی افسر خودش میدونه شما میتونی بلیط جعلی ارایه بدی یا دو تا بلیط داشته باشه. در حالت نرمال موقع سوار شدن مامور تایید کاتتر هوایی خروج از ایران به ترکیه نگاه میکنه که اونم معمولا صفحه اول رو چک میکنه که شما خودتون باشید و کاری با ویزای عراق نداره. نمیدونم چقدر مبلغ سیاحتی بیشتره ولی من جای شما باشم همون سیاحتی میگیرم اگه واقعا میخوام برم ترکیه. و یا اگر میخواد برید برگردید میتونید به راحتی از عراق برید ترکیه.موقف برگشت چون مهر ورود و خروج ترکیه رو مامور میبینه تا جایی که میدونم وثیقه ضبط میشه و حتی ممکنه چند سال ممنوع الخروج بشید RE: مهر خروج - مهمان - 14-09-2019 آیا میتوان از کشور خارج شدبدون پاسپورت و پاسپورت مهرخروج نداشته باشد دوباره برگشت با پاسپورت .آیا خلاف است؟ |