آکادمیا کافه
هزینه آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: کارنامه و مدارک تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+---- موضوع: هزینه آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی (/Thread-%D9%87%D8%B2%DB%8C%D9%86%D9%87-%D8%A2%D8%B2%D8%A7%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%B9%D9%84%D9%88%D9%85-%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13

RE: هزینه آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی - ahmadpashaei - 18-12-2014

(18-12-2014, 01:23 PM)'shabsevda' نوشته: یه سوال....دوره ی ارشد به عنوان دوره تعهد برای لیسانس محسوب نمیشه؟ دوره تعهد به معنی بیمه شدن هست و کار دولتی یا کلا موندن در ایران به معنی گذروندن تعهده؟؟ بعد اگر بخوایم وثیقه بذاریم مبلغ وثیقه معادل همین مبالغ آزاد کردن مدرک هست یا بیشتره؟؟ چقدر مهلت میدن برای برگشت به ایران و آزاد کردن وثیقه؟ بعد اینکه میشه لینکی بدین که تمام اطلاعات مربوط به آزاد کردن مدرک در اون گفته شده باشه! من هر چی سرچ میکنم آینن نامه های قدیمی رو میبینم

نه تعهدها جدان ولی فکر کنم برای کسی که چند مقطعی باشه سالهایی که باید کار کنه کمی فرق داره که باید از معاونت امور دانشجویی وزارت بهداشت بپرسید دقیقا بهتون بگن. در «دستور العمل نحوه بررسی تعهدات و صدور مجوز تحویل دانشنامه وزارت بهداشت» فقط یک جمله در مورد گذاشتن وثیقه گفته ولی هیچگ.نه توضیحی نداده و نوشته که «باید برای سپردن وثیقه به مرکز امور دانشجویی وزارت متبوع رجوع کنند» و طبق مثالی که زده همون مبلغ رو وثیقه میگیرن و همچنین میتونید قسط یندی هم بکنید.

RE: هزینه آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی - hadipedia89 - 18-12-2014

دوستان خواهشا یکی توضیح بده فرق تعهد[font] طرح نیروی انسانی و تعهدات خدمت آموزش[/font] چیه؟ 

RE: هزینه آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی - Andre - 18-12-2014

(18-12-2014, 07:13 PM)'hadipedia89' نوشته: دوستان خواهشا یکی توضیح بده فرق تعهد طرح نیروی انسانی و تعهدات خدمت آموزش چیه؟ 

خیلی واضع است. طرح نیروی انسانی، طرحیه که پزشکان و رشته های مرتبط می‌گذرونند. اما تعهدات آموزش، مدتی هست که باید بابت آموزش رایگان کار کنید. در هر دو این موارد می تونید هزینه ها رو بپردازید و مدرک خودتون رو از تعهد آزاد کنید.

RE: هزینه آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی - پرستو123456 - 25-12-2014

دوستان یکی بگه واقعا هیچ راهی نیس واسه ما دانشجویان وزارت بهداشت با این قیمت نجومی؟ لاقل برای رشته هایی که طرح اختیاری دارن یه قانون نمیخوان بذارن ؟ دوستانی که تو تهران هستید اعتراضا نتیجش چی بودن؟

RE: هزینه آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی - سارا2 - 03-01-2015

سلام دوستان
کسی میدونه اگر نخواهیم طرح نیروی انسانی پزشکی عمومی را بریم چقدر باید بپردازیم؟ آیا در این صورت بازهم برای آموزش رایگان باید علاوه بر پول طرح هم پول بپردازیم؟ لطفا لینک خبر را هم بگذارید. ممنون

RE: هزینه آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی - bahiman - 07-01-2015

سلام دوستان

حتما خبر داريد كه هزينه اموزش رايكان براي فارغ التحصيلان كروه بزشكي به يكباره بين ١١ تا ٢٠ برابر زياد شده!!! يك شبه!!!
عده اي از دوستان با جديت اين اجحاف رو دنبال كردن تا وزارتخونه رو وادار به لغو اين بي عدالتي كنن. از اونجاييكه واقعا لغو اين قانون ناعادلانه كه دانشكاه سراسري رو از شعبه بين الملل هم بر هزينه تر كرده، كاملا شدنيه، انتظار ميره همه دوستان اين فرم رو امضا كنن و به كروههايي كه در سطح كشور از دانشجويان و فارغ التحصيلان كروه بزشكي مي شناسن هم ارسال كنن تا دوستانمون با دست پر بتونن از حقمون دفاع كنن. 
ممنون از همه

https://docs.google.com/forms/d/1gOSdZs8lZybAUGLqaWq9_MSBPnvlP0RDIklRLsOGN7U/viewform?c=0&w=1

RE: هزینه آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی - hadipedia89 - 07-01-2015

سلام دوستان
2 تا سوال داشتم اینکه
1. اگر سابقه بیمه برای آزاد کردن مدارک از یک آزمایشگاه خصوصی باشه هم قبوله یا فقط سابقه باید از مراکز پزشکی دولتی باشه؟
2. آیا سابقه بیمه در دوران سربازی (بیمه نیروهای مسلح) هم جزء سوابق بیمه ای برای آزاد سازی مدرک محسوب میشه؟
با تشکر

RE: هزینه آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی - bahiman - 08-01-2015

(25-12-2014, 10:15 PM)'پرستو123456' نوشته: دوستان یکی بگه واقعا هیچ راهی نیس واسه ما دانشجویان وزارت بهداشت با این قیمت نجومی؟ لاقل برای رشته هایی که طرح اختیاری دارن یه قانون نمیخوان بذارن ؟ دوستانی که تو تهران هستید اعتراضا نتیجش چی بودن؟

فعلا تعدادی امضا جمع آوری شده..من که دیگه امیدی ندارم..

RE: هزینه آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی - ahmadpashaei - 09-01-2015

(07-01-2015, 07:13 PM)'hadipedia89' نوشته: سلام دوستان
2 تا سوال داشتم اینکه
1. اگر سابقه بیمه برای آزاد کردن مدارک از یک آزمایشگاه خصوصی باشه هم قبوله یا فقط سابقه باید از مراکز پزشکی دولتی باشه؟
2. آیا سابقه بیمه در دوران سربازی (بیمه نیروهای مسلح) هم جزء سوابق بیمه ای برای آزاد سازی مدرک محسوب میشه؟
با تشکر

سلام به شما.
1-نخیر هر سابقه بیمه ای قبوله
2- خیر، مگر اینکه: 
چنانچه دانش آموخته مدت خدمت سربازی را بعد از فراغت از تحصيل و در کل مناطق کشور و مراکز خدمات بهداشتی درمانی با عنوان پيام آور بهداشت گذرانيده باشد به شرط ارائه گواهی معتبر ازمحل مورد خدمت این مدت می تواند به عنوان خدمات منطقه ای مورد محاسبه قرار گيرد.

RE: هزینه آزاد کردن مدارک دانشگاه های علوم پزشکی - turk sina - 07-03-2015

سلام به همه دوستان 
من یک سوالی داشتم که اگه جواب بدین خیلی ممنون میشم.
من دانشجوی ارشد وزارت بهداشت هستم و میخوام برای ادامه تحصیل برم خارج از کشور.نه سربازی رفتم و طرح هم نرفتم.ظمنا دانشگاه سراسری درس میخونم.
از چه طریقی من میتونم برم خارج از کشور بدون اینکه پایان خدمت و پایان طرح داشته باشم؟
اگه بشه چقد باید هزینه کنم؟
مرسی از همه دوستان