![]() |
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه - نسخه قابل چاپ +- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf) +-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- انجمن: راهنمای دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%B1%D8%A7%D9%87%D9%86%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4) +--- موضوع: مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه (/Thread-%D9%85%D8%B4%D8%A7%D9%88%D8%B1%D9%87-%D8%AF%D8%B1-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D8%A7%D9%86%D8%AA%D8%AE%D8%A7%D8%A8-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1-%D9%88-%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B4%DA%AF%D8%A7%D9%87) |
RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - shahrokh_m - 02-03-2013 سلام.میشه یکی هم منو راهنمایی کنه؟ رشته م برق-الکترونیک هست. معدل کاردانی15.34(آموزشکده فنی تبریز) و معدل کارشناسی15.75(آزاد تبریز) وضعیت زبانم فعلا خیلی جالب نیست.دارم روش کار میکنم.مقاله ندارم اما حتما براش برنامه دارم که حداقل یه مقاله بدم.تو کار عملی(طراحی دستگاههای الکترونیکی) هم وضعم مناسبه(به نسبت همین لیسانسی که دارم!) کل تاپیک رو هم خوندم و اینطور فهمیدم که با توجه به جایی که میخوایم بریم، معدل و محل اخذ مدرک میتونه تاثیر قابل توجه یا نه چندان مهمی داشته باشه. با این وضعیتم پیشنهاد دوستان چی هست؟(کشور و شانس پذیرش) RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - m.ost - 02-03-2013 (02-03-2013, 02:07 AM)'shahrokh_m' نوشته: سلام.میشه یکی هم منو راهنمایی کنه؟سلام دوست عزیز شما میخواید در مقطع ارشد پذیرش بگیرید؟ من بهتون پیشنهاد میکنم که این تاپیک رو مطالعه بفرمایید. شما معدلتون بالا نیست و دانشگاهتون هم شناخته شده نیست. بدون دانستن نمره زبان و اینکه مشخص نیست مقاله خواهید داد یا خیر هم نمیشه نظر داد. مناسب بودن وضعیتتون در کار علمی هم باید به صورتی نشون داده بشه که معمولا همون مقاله هست. شما اول باید یک رزومه مناسب برای خودتون درست کنید بعد اقدام کنید. من بهتون پیشنهاد میدم که با توجه به اینکه برای مستر فاند زیادی هم وجود نداره ارشد رو در ایران بخونید با معدل بالا و مقاله و همچنین نمره زبان و بعد برای دکترا اقدام کنید. در اینصورت شانس خیلی بیشتری خواهید داشت. ولی با شرایط فعلی برای کانادا و آمریکا حتی اگر پذیرش هم بگیرید برای فاند شانس بسیار بسیار کمی دارید (کلا فاند برای مستر زیاد نیست و شرایط بسیار خوبی نیاز هست که یک نفر بتونه فاند بگیره) مگر اینکه برای دانشگاه های اروپا اقدام کنید که برای اون هم باز نیاز به نمره زبان خواهید داشت. [جداشده] سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - aliakbari - 10-03-2013 سلام من معدل لیسانسم بسیار پایین (12.12) ولی معدل فوقم 17.2 هستش.به نظر شما شانسی برای گرفتن فاند برای دکترا دارم؟ کشور یا دانشگاه هم مهم نیست برام. رشتم مکاترونیک. ممنون RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - Babak - 11-03-2013 یکی از دوستان من با شرایطی مشابه شرایط شما موفق شد که چند سال پیش در رشته عمران از امریکا فاند بگیره. نکته قوت ایشون این بود که لیسانس رو از شریف و فوق رو از تهران گرفته بود و مهمتر از اینها نمرات بسیار عالیای در TOEFL و GRE آورد. بر اساس این تجربه، به نظر من شما شانس گرفتن پذیرش دارید، اما باید نمرات امتحاناتتون خیلی خوب بشه. همچنین باید بدونید که احتمال این که از دانشگاههای خیلی خوب پذیرش بگیرید بسیار بسیار پایینه و باید دانشگاههای مناسبی رو برای پذیرش انتخاب کنید. RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - y.azizi - 17-03-2013 سلام...راهنمایی میخام ازتون... من لیسانس مهندسی برق دانشگاه تبریز بودم با معدل 16.12 (معدل میانگین 200 نفر هم ورودی های من 14.3 بود.... ![]() ![]() حالا از شما بزرگواران چندتا سوال دارم. اگه لطف کنید راهنماییم کنید. 1- با توجه به اینکه من یه بار فوق لیسانس خوندم تو ایران آیا این اجازه رو دارم که برای Direct PhD اقدام کنم؟ (بیشتر انرژی م رو قصد دارم روی ایالات متحده متمرکز کنم) (آیا ممنوع نیست؟) 2- با توجه به اینکه فعالیت هایی که من انجام دادم (که در بالا اختصارا بیان شد) آیا میتونم به گرفتن پذیرش با فاند برای دکتری مستقیم اقدام کرده و امیدوار باشم؟ 3- اینکه من معدلم کم بوده با توضیحاتی که گفتم، شرایط من رو خوب ارزیابی میکنید یا نه؟ 4- من حتما باید فاند بگیرم در غیر اینصورت به دلایل مالی نمیتونم برای ادامه تحصیل از کشور خارج بشم. 5- تو این یه سال باقی مونده تا Fall2014 میخام به شدت روی تافل و GRE و مقاله کار کنم. نظرتون راجع به این موضوع چیه؟ 6- به نظرتون اینکه یک فوق لیسانس دیگه بگیرم با توجه به شرایط من تا چه اندازه کار درستیه؟ (من عاشق درسم و این دو سال اضافی سرمایه گذاری واسه آینده س) 7- چه جوری میشه به یه استاد دانشگاه در آمریکا ثابت کرد که قصد داریم با جون و دل براش وقت و انرژی بزاریم؟ هم در مقطع فوق لیسانس و هم در مقطع دکتری؟ 8- با توجه به جمیع توضیحاتی که دادم اگر راهنمایی یا توصیه ای دارید در رابطه با موضوع پذیرش با کمال میل استقبال میکنم. پوزش بنده رو بپذیرید به دلیل طولانی شدن متن. با تشکر RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - m.ost - 17-03-2013 (17-03-2013, 08:23 PM)'y.azizi' نوشته: سلام...راهنمایی میخام ازتون...سلام دوست عزیز شما اگر رزومه خودتون رو به صورت خلاصه مطرح میکردید خیلی بهتر بود ![]() شما در کل شرایط خوبی دارین. معدلهاتون درسته بالا نیست ولی با همین معدل ها اگر نمره خوبی در آزمون GRE بیارید برای پذیرش با فاند شانس دارین، به خصوص با توجه به کارهای تحقیقاتی که انجام دادین. در ضمن سیاست دانشگاه های مختلف ممکنه متفاوت باشه ولی چیزی که من دیدم و شنیدم استادها دانشجویی که یک فوق داره رو ترجیح میدن تا کسی که از کارشناسی مستقیم میاد چون این فرد تجربه تحقیق داره. با توجه به رزومتون هم شما شانس دارین. من آمریکا رو بیشتر توصیه میکنم تا کانادا به دلیل اینکه نمره بالایی اگر در GRE بیارید معدل رو پوشش میده. در مورد نحوه تماس با استادان به تاپیک های این انجمن مراجعه کنید. RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - Faramarz - 22-03-2013 با سلام خدمت همه دوستان نوروز مبارک، امیدوارم سال خوبی داشته باشین من دانشجوی ترم آخر کارشناسی دانشگاه آزاد نجف آبادم به نظرتون با شرایط زیر میتونم از دانشگاه ETHZ یا EPFL تو رشته مکانیک برای ارشد فاند بگیرم 6 تا اختراع ثبت شده تو حوزه مکانیک و مکاترونیک دارم 5 تا مدال از جشنواره های اختراعات جهانی سوییس ، آلمان و لهستان به اضافه ی 2 تا special prizes تو همون جشنواره ها از فدراسیون مخترعین تایوان و وزارت علوم رومانی دارم الانم 3 تا اختراع دارم که تا چند وقت دیگه ثبت میشه و 4 سال سابقه کاری خوبی هم دارم البته هنوز هیچ امتحان زبانی ندادم و انگلیسیمم زیاد خوب نیست ممنون میشم اگر کسی راهنمایی کنه RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - Shihan - 22-03-2013 (22-03-2013, 03:36 AM)'Faramarz' نوشته: با سلام خدمت همه دوستاندروود. دوست عزیز، در کل رزومه خوبی در اختیار دارید اما نه از معدلتون صحبتی کردید و نه از نمره زبان. ضمناً اگر اطلاع داشته باشید سوئیس و علی الخصوص دو دانشگاه معروفی که نام برده اید بسیار رقابتیه و باید رزومه خیلی خوب داشته باشید (شامل معدل و نمره زبان بالا) از طرفی حدوداً یک سالیه که نمره GRE هم ازتون می خواهند. به نظرم با یه معدل مناسب و نمره زبان برای المان اقدام کنید هم در زمینه رشته شما قویه و هم شهریه رایگان دارد. البته بهتره برای اطلاعات بیشتر اینجا رو ملاحظه نمایید. RE: با شرایط من شانسی برای گرفتن پذیرش وجود دارد(صرف نظر از کشور مقصد) - amin27 - 25-03-2013 دوستان سلام لطفا یکی بزرگواری کنه و من رو راهنمایی کنه خسته شدم 8ماه به این درو اون در زدم من کارشناس شیمی کاربردی از آزاد گرگان با معدا 12.12 هستم.ارشد علوم دارویی تهران قبول شدم.مدرک زبان ندارم 2 ثبت اختراع دارم 3 تا مقاله isi دارم 3ماه ددر پتروشیمی خراسان کار کردم در بنیاد نخبگان خراسان شمالی کار کردم در پژوهشگاه خراسان شمالی هم شیمی تدریس کردم.4سال به عنوان نخبه در علمی و فن آوری سپاه مشغول به کار هستم.3 پروژه هم در سپاه دارم آیا با این شرایط و معدل پایین میتونم برای ارشد در یکی از دانشگاها پذیرش بگیرم؟؟آیا کمک هزینه میتونم بگیرم؟؟؟الهی خیر ببینید.یکی منو راهنمایی کنه.ممنون میشم [جداشده] سوالهای اولیه در مورد گرفتن پذیرش دکترا - rvx2008 - 25-03-2013 سلام به دوستان عزیز من دانشجوی ارشد مهندسی گاز دانشگاه سراسری شیراز هستم متاسفانه ترم 1 درس ریاضیموافتادمو معدلم زیر 14 اومد برنامم این بود که واسه ادامه تحصیل دکترا واسه پذیرش یکی از دانشگاههای اروپا ترجیها هلند اقدام کنم اما حالا میخوام ببینم با این شرایط امیدی هست یا نه؟ و اینکه اگر بتونم مقاله ی خوبی چاپ کنم چطور ؟ |