آکادمیا کافه
دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: کشورها (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1%D9%87%D8%A7)
+--- انجمن: ایالات متحده آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%A7%DB%8C%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%85%D8%AA%D8%AD%D8%AF%D9%87-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- انجمن: گرین کارت و اقامت دائم آمریکا (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D9%88-%D8%A7%D9%82%D8%A7%D9%85%D8%AA-%D8%AF%D8%A7%D8%A6%D9%85-%D8%A2%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)
+---- موضوع: دریافت گرین کارت از طریق ازدواج با سیتیزن امریکا (/Thread-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%AA-%D8%A7%D8%B2-%D8%B7%D8%B1%DB%8C%D9%82-%D8%A7%D8%B2%D8%AF%D9%88%D8%A7%D8%AC-%D8%A8%D8%A7-%D8%B3%DB%8C%D8%AA%DB%8C%D8%B2%D9%86-%D8%A7%D9%85%D8%B1%DB%8C%DA%A9%D8%A7)

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - nasim1234 - 02-09-2015

(02-09-2015, 02:44 AM)hamid2424 نوشته: سلام تشکر از پاسخگویی عالیتون!!

من 20 سالمه دانشجو و خدمت نرفتم.
دخترعموی من ک حدود 15 ساله امریکا ساکن هستن به تازگی طلاق گرفتن.
ما باهم خیلی خوبیم مثل خواهر برادر
خودش بهم پیشنهاد داد ک با یه ازدواج سوری باهاش میتونم گرین کارت بگیرم و اونجا زندگی کنم من هم خیلی دوست دارم برم و هر کاری حاضرم انجام بدم برای رفتن

میخواستم بدونم با توجه ب اینکه از من 15 سال بزرگتر هست و اینکه دختر عموی من هست امکانش هست ک ویزای نامزدی بگیرم و باهم اردواج کنیم؟

از کجا باید شروع کنم باتوجه ب وضعیت تحصیل و علل خصوص خدمت سربازی!

تشکر وسپاس فراوان

همون طور که دوست دیگری هم گفتن کیس شما یه مقدار مشکوک حساب میشه برای آفیسر. همون اختلاف سن و اینکه ایشون مدت هاست که آمریکاست باعث میشه آفیسر شک کنه. حتی در مواردی که دو نفر هم سن هستند و در ایران دوران نامزدی رو گذروندن با نشون دادن عکس های مختلف از زمان های مختلف سعی می کنن آفیسر رو قانع کنند که ازدواج واقعی بوده. بدون داشتن مدرکی دال بر اینکه ازدواج واقعیه به احتمال بسیار زیاد رد میشه درخواستتون. 
ضمنا حتی برای ویزای دانشجویی درباره سربازی سوال میکنن از آقایون. از شما هم حتما می پرسن و این خودش یه مشکله.
با این حال اگر بخواین میتونین شانستون رو امتحان کنین ریسکش با خودتونه در هر حال.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - مهمان - 04-09-2015

راسیتش من بهش گفتم که اهی در بساط ندارم
و حتی خودش گفته که خرج زندگی و غیره رو پرداخت میکنه
اون یه دختر بیستو دوسالس و تا اینجاهم تا تونستم ازش فیلمهای خانوادگی و عکس هم گرفتم تو شرایط مختلف هم ازش خواستم اسم منو تو فیلمهاش تو جاهای مختلف گفته که مطمئن باشم خودشه و تلفنی هم تماس داشتیم
ولی باز اگر میفرمایید یکسال باید از رابطمون بگذره پس باید فعلا منتظر بمونم؟؟
راستی اون میگفت به ما ویزای ایران نمیدن ایا راست میگه یانه
میشه کاری کنم که بیاد ایران؟؟
خیلی ممنون از راهنماییاتون

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - nasim1234 - 04-09-2015

(04-09-2015, 07:44 AM)مهمان نوشته: راسیتش من بهش گفتم که اهی در بساط ندارم
و حتی خودش گفته که خرج زندگی و غیره رو پرداخت میکنه
اون یه دختر بیستو دوسالس و تا اینجاهم تا تونستم ازش فیلمهای خانوادگی و عکس هم گرفتم تو شرایط مختلف هم ازش خواستم  اسم منو تو فیلمهاش تو جاهای مختلف گفته که مطمئن باشم خودشه و تلفنی هم تماس داشتیم
ولی باز اگر میفرمایید یکسال باید از رابطمون بگذره پس باید فعلا منتظر بمونم؟؟
راستی اون میگفت به ما ویزای ایران نمیدن ایا راست میگه یانه
میشه کاری کنم که بیاد ایران؟؟
خیلی ممنون از راهنماییاتون

بله یه مدت باید بگذره که تو سفارت فکر نکنن ازدواج سوری هستش.
در مورد ایران اومدن فکر کنم بتونه چون این طور نیست که هیچ آمریکایی نتونه بره ایران! به عنوان توریست مثلا چرا نتونه؟ اگر از نظر مالی مشکل نداره خیلی راحت میتونه بگه میخوام ایران و چند کشور آسیایی دیگه رو به عنوان توریست ببینم (برای مثال).

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - bmmw - 07-09-2015

با عرض سلام و خسته نباشید

من ساکن برلین هستم و با دختری از آمریکا آشنا شدم و قرار شده او به برلین بیاد و ما با هم ازدواج کنیم....من در برلین دوره مستر رو میگذرونم و بیشتر متمایلم حدود دو سال دیگه در اینجا بمونم....حال سوال من اینه که آیا میشه ایشون بره و بعد از ازدواج برای من درخواست بده و تا دو سال که درس من تموم میشه من بتونم در آلمان بمونم و درنهایت بعد از دو سال با گرین 10 ساله به آمریکا برم
با تشکر فراوان

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 08-09-2015

شما هر زمان که ازدواج کنید می تونند برای شما درخواست گرین کارت کنند منتهی اگر می خواهید یکی دو سالی در آلمان بمونید شاید بهتر باشه زمان اقدام برای گرین کارت رو طوری تنظیم کنید که وقتی ویزا رو گرفتین درس شما هم تموم شده باشه. با توجه به اینکه ازدواج شما قدمت زیادی نداره به احتمال زیاد به شما گرین کارت مشروط دو ساله داده میشه تا بعدا اون رو تمدید کنید.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - bmmw - 08-09-2015

با تشکر فراوان
یعنی حتی اگر دو سال از ازدواج ما هم گدشته باشه و من در آمریکا نباشم باز هم گرین کارت موقت دو ساله میدن؟
سپاس از پاسخ دادن شما

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 09-09-2015

دو تا نکته وجود داره یکی اینکه شما می بایست دست کم یک تا یک سال و نیم رو برای بررسی پرونده و گرفتن ویزا در نظر بگیرید و با این حساب اگر بگذارید دو سال دیگه اقدام کنید ممکنه مجبور بشین کمی بیشتر در آلمان منتظر بمونید. از نظر زمانی شاید مثلا بهتر باشه شش ماه تا یک سال دیگه اقدام کنید که تقریبا دو سال دیگه به نتیجه رسیده باشه. در این صورت در زمان تشکیل پرونده قدمت ازدواج شما چندماه بیشتر نخواهد بود. همین طور از اونجاییکه در این مدت شما در انتظار ورود به آمریکا هستین و به صورت فیزیکی و زیر یک سقف قبلا زندگی مشترک نداشتین باز هم شاید نشه اسم اون رو ازدواج قدیمی گذاشت به همین دلیل به نظرم به ریسک اون نمی ارزه که دو سال صبر کنید با این ذهنیت که حتما بهتون گرین کارت دائمی خواهند داد، در عوض بهتره زودتر و سر وقت اقدام کنید که این دو سال رو در خود آمریکا سپری کنید و بعد برای گرین کارت دائمی اقدام کنید.

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - bmmw - 10-09-2015

با عرض سلام مجدد
من یه پرس و پو کردم انگار این گرین کارت موقت رو برداشتند و این شرط رو گداشتند که فرد دو سال فیکس باید در آمریکا باشد و در نهایت گرین کارت دایمی میگیرد گفتم بگم شاید مفید باشه.....یعنی اگر ازدواج کرده باشید و دو سال فیکس در آمریکا نباشید پون وابستگی به کشوری غیر از آمریکا وجود داره گرین صادر نمیشه

با تشکر از مهربانیتون که با قلبی پاک به تمام سوال ها پاسخ میدید...ممنون

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - tamoko89 - 11-09-2015

با سلام
اول باید تشکر کنم از بعضی از دوستان در این فروم که واقعا بدون هیچ توقعی راهنممایی میکنند به خصوص کاربر M1KE که واقعا بیشتر جواب ها از ایشون بوده Heart
اگه دوستان بتونند یه راهنمایی به من بکنند ممنون میشم Blush , من طاها حدود 27 سالمه و سربازی هم رفتم تا حالا ازدواج نکردم, با یه خانومی آشنا شدم, ایشون حدود 38 سال و یه بار ازدواج کرده و ایشون شهروند آمریکا هستن و حدود 10 سالی هست که طلاق گرفته, بیشتر از 5 ماهه که با هم از طریق ایمیل و اسکایپ در تماسیم, کاملا همدیگرو شناختیم و قصد ازدواج داریمو حدود 3 ماهه دیگه قراره بیاد ارمنستان و با هم اونجا ازدواج کنیم و بعدش ایشونبعد از 10 روز برگردن آمریکا, من کاملا مبحث های این فروم رو خوندم و سوالی درباره نحوه انجام پروسه ندارم, اما با توجه به این که سن ایشون حدود 12 سال از من بیشتره, ممکنه مشکلاتی فراهم بشه, خب به نظر شما اول ازدواج کنیم یا نامزد؟ اگه ازدواج کنم به صورت رسمی بعد از اون با توجه به این که ایشون باید برگردن آمریکا اونوقت مشکلی پیش نمیاد؟ یعنی چه مدرکی بادی به افسر نشون بدیم به غیر از عقد نامه رسمی؟برای ویزای من؟ من مطمئنم که در نهیات به آمریکا میرم چون ما وقعا عشق همیم بنابر این تنها چیزی که من ندارم زمانه, سوال دوم من اینه کجا میتونیم عقد بین المللی کنیم؟ ترکیه یا ارمنستان؟ اگه بتونین یک جایی هم معرفی کنید, ممنون میشم Shy

RE: گرفتن گرین کارت از طریق ازدواج با شهروندان امریکا - M1KE - 11-09-2015

طبیعتا وقتی ازدواج باشه از شما مدارک کمتری برای اثبات رابطه می گیرند و نمی تونند به راحتی پرونده رو رد کنند. در پست پنجم این صفحه مراحل ازدواج در ترکیه رو اشاره کردم. احتمالا در ارمنستان هم می بایست روند مشابهی وجود داشته باشه که در حال حاضر از جزییاتش اطلاعی ندارم.