آکادمیا کافه
سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - نسخه قابل چاپ

+- آکادمیا کافه (https://www.academiacafe.com/pf)
+-- انجمن: دریافت پذیرش (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D8%AF%D8%B1%DB%8C%D8%A7%D9%81%D8%AA-%D9%BE%D8%B0%DB%8C%D8%B1%D8%B4)
+--- انجمن: مدارک مورد نیاز (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D9%85%D9%88%D8%B1%D8%AF-%D9%86%DB%8C%D8%A7%D8%B2)
+---- انجمن: کارنامه و مدارک تحصیلی (https://www.academiacafe.com/pf/Forum-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%86%D8%A7%D9%85%D9%87-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)
+---- موضوع: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی (/Thread-%D8%B3%D9%88%D8%A7%D9%84%D8%A7%D8%AA-%D9%BE%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%85%D9%88%D9%86-%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7%D9%84-%D8%B1%DB%8C%D8%B2%D9%86%D9%85%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D9%88-%D9%85%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DA%A9-%D8%AA%D8%AD%D8%B5%DB%8C%D9%84%DB%8C)

صفحات 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - M1KE - 13-07-2014

زمان ما روال به این شکل بود که دانشنامه و ریزنمرات هر مقطع رو با هم ترجمه و پانچ می کردن (چون به این شکل فقط یک بار هزینه تایید دادگستری و امورخارجه برای هر دوشون داده میشد). به همین دلیل من خودم هر جا قرار بوده مدرک تحصیلی رو ارائه بدم هر دو رو با هم دادم و دیگه ریز نشدم که ببینم فقط دانشنامه مدنظرشون بوده یا ریزنمرات رو هم می خواستن. اگر همچنان این امکان وجود داره به نظرم شما هم همین کار رو کنید و هر دو رو در قالب یک ترجمه انجام بدین. برای اطمینان می تونید بخش نیازمندی های سایت دانشگاه موردنظرتون رو هم نگاه کنید ببینید دانشنامه رو هم می خوان یا خیر.
معمولا ریزنمرات رو Transcripts of Records و دانشنامه رو هم Degree می نویسند.
(13-07-2014, 09:53 AM)'siahsefid' نوشته:
ممنون دوست عزیز،در مورد دانشنامه هم همینطوره؟ینی برای دکترا هم دانشنامه ی ارشدو باید بفرستیم و هم لیسانس؟

RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - rulany - 13-07-2014

(13-07-2014, 11:47 AM)'M1KE' نوشته: زمان ما روال به این شکل بود که دانشنامه و ریزنمرات هر مقطع رو با هم ترجمه و پانچ می کردن (چون به این شکل فقط یک بار هزینه تایید دادگستری و امورخارجه برای هر دوشون داده میشد). به همین دلیل من خودم هر جا قرار بوده مدرک تحصیلی رو ارائه بدم هر دو رو با هم دادم و دیگه ریز نشدم که ببینم فقط دانشنامه مدنظرشون بوده یا ریزنمرات رو هم می خواستن. اگر همچنان این امکان وجود داره به نظرم شما هم همین کار رو کنید و هر دو رو در قالب یک ترجمه انجام بدین. برای اطمینان می تونید بخش نیازمندی های سایت دانشگاه موردنظرتون رو هم نگاه کنید ببینید دانشنامه رو هم می خوان یا خیر.
معمولا ریزنمرات رو Transcripts of Records و دانشنامه رو هم Degree می نویسند.

خواستم يه مطلبي رو اضافه كنم اين كه در راستاي پول گرفتن از قشر مرفه و بي درد جامعه يعني دانشجوهايي  كه قصد تحصيل در خارج از ايران رو دارند ديگه چه شما دانشنامه و ريزنمراتتون رو با هم پانچ كنيد و چه جدا پانچ كنيد هزينه ها يكي خواهد بود.يعني هم دانشنامه مهر جدا ميخوره و هم ريز نمرات مهر جدا گانه ميخوره .در واضع اين طوري بگم كه هفته ي قبل من 1 سري ريزنمرات و دانشناممو ترجمه كردم با مهر وزارت خارجه و دادگستر حدود 110 تومان افتاد! در حالي كه زمستان قبل من 6 سري ترجمه كرده بودم كه سه تاش مهر وزارت خارجه داشت شد 145 تومان!!

[برش] هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - elec-star - 23-07-2014

سلام دوستان من میخام برای ترم زمستون سال اینده اپلای کنم،یعنی تا حدود اوایل ابان باید مدارک بفرستم،مدارکمو هنوز ازاد نکردم،شهریور ارشدمو دفاع میکنم،توی نظرات خوندم که با ریزنمرات غیر رسمی هم مبشه اپلای کرد،ممنون میشم اگه راهنماییم کنین دقیقا چیکار کنم که نخام تا افان هزینه پردازم برای ازاد کردن

[برش] هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - sepinaz - 27-08-2014

سلام دوستان
یکی از دوستان من که به تازگی آمریکا اپلای کرده میگه آمریکا اصن مدرک رسمی نمیخواد ازت بره شروع تحصیل و فقط ریز نمرات رو میخواد
بنابراین تو میتونی بری و سال بعدش 2000 دلار بفرستی و اینجا مدرکت رو آزاد کنن ( وکیل ) بفرستن واست
تازه این آدم مشکل نظام وظیفه هم داشته ولی الان ویزای آمریکا دستش هس؟
میخواستم ببینم واقعا بدون آزاد کردن مدرک هم میشه بره ویزا و شروع تحصیلات اقدام کرد؟

RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - mahnaz103 - 27-08-2014

سلام 
منظورتون ریزنمرات غیررسمیه؟؟؟
اگه اینطور باشه که خیلی خوبه! Big Grin مخصوصا برای من!

منم شنیده بودم بعضا پیش میاد که استاد مدرک رسمی رو نمیخواد، دقیق یادم نیست تو کدوم پست دوستان نوشته بودن. برای اپلای انگار ریزنمرات غیررسمی رو استفاده کرده بودن و برای ارائه اصل مدرک، فرصت خواسته بودن ! 

RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - ahmadpashaei - 27-08-2014

(27-08-2014, 06:42 PM)'sepinaz' نوشته: سلام دوستان
یکی از دوستان من که به تازگی آمریکا اپلای کرده میگه آمریکا اصن مدرک رسمی نمیخواد ازت بره شروع تحصیل و فقط ریز نمرات رو میخواد
بنابراین تو میتونی بری و سال بعدش 2000 دلار بفرستی و اینجا مدرکت رو آزاد کنن ( وکیل ) بفرستن واست
تازه این آدم مشکل نظام وظیفه هم داشته ولی الان ویزای آمریکا دستش هس؟
میخواستم ببینم واقعا بدون آزاد کردن مدرک هم میشه بره ویزا و شروع تحصیلات اقدام کرد؟

سلام. والا من فکر می کنم یک اشتباهی رخ داده این وسط[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]آخه تو خود سایت دانشگاه هام تذکر داده و تقریبا در تمام دانشگاه ده ها دانشگاه آمریکا-کانادا-ایتالیا-سوئد،سوییس،آلمان،فنلاند-سنگاپور-استرالیا-نیوزلندی که من دیدم مدرک دانشنامه رو می خوان و چون هیچ دانشنامه ای معدل نداره طبعا کارنامه که همون ریزنمرات هست رو هم می خوان. یعنی شما با مدرک موقت یا حتی گواهی اشتغال به تحصیل اپلای می کنید،ویزا می گیرید،.... ولی وقتی میرید خارج روز ثبت نام باید حتما با اصل دانشنامه و ترجمه انگلیسیش ثبت نام کنید وگرنه یا اصلا ثبت نام نمیشید یا اجازه انتخاب واحد براتون باز نمیشه.

RE: هزینه آزاد کردن ریزنمرات و دانشنامه - sepinaz - 27-08-2014

(27-08-2014, 07:26 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام. والا من فکر می کنم یک اشتباهی رخ داده این وسط[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]آخه تو خود سایت دانشگاه هام تذکر داده و تقریبا در تمام دانشگاه ده ها دانشگاه آمریکا-کانادا-ایتالیا-سوئد،سوییس،آلمان،فنلاند-سنگاپور-استرالیا-نیوزلندی که من دیدم مدرک دانشنامه رو می خوان و چون هیچ دانشنامه ای معدل نداره طبعا کارنامه که همون ریزنمرات هست رو هم می خوان. یعنی شما با مدرک موقت یا حتی گواهی اشتغال به تحصیل اپلای می کنید،ویزا می گیرید،.... ولی وقتی میرید خارج روز ثبت نام باید حتما با اصل دانشنامه و ترجمه انگلیسیش ثبت نام کنید وگرنه یا اصلا ثبت نام نمیشید یا اجازه انتخاب واحد براتون باز نمیشه.

منم همین فکر رو میکردم
یعنی بهش گفتم ببین تو ایران هم همین طوره
شما وقتی کنکور یه رشته ای رو قبول میشی مدرک ازت نمیهواد
ولی وقتی میری ثبت نام باید حداقل گواهی موقت مدرک قبلی رو بدی ( گواهی موقت هم ارزش ترجمه نداره ) و حتی اگه ترم اول ازت نخوان ترم دوم میخوان و حالا این newyork university چطور قراره ثبت نام کنه تو رو واسه دکتری در حالی که ایران بهت مدرک ارشد نداده؟
ولی میگه اینطوریا نیس و تو قانون نمیدونی
ولی اینم بگم چند ماه پیش با یکی از فارغ التحصیل های خانم دانشکده مون تماس گرفتم که چقدر بره آزاد کردن مدرک ارشد پرداخت کردن؟
ولی ایشون گفتن که فعلا آزاد نکردن
من اون موقع فکر کردم چون این خانم با همسرشون رفتن در واقع همسرشون اپلای کرده و بره همین نیازی به آزاد کردن مدرک نداشته ( یعنی فک کردم مشغول به تحصیل نیستن فعلن ) ولی ازشون نپرسیدم؟
ولی اگه اینطور باشه که خیلی خوش به حال ملت میشه؟؟؟؟

RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - armani - 30-10-2014

با سلام

من برای اپلای در یکی از دانشگاهای آلمان از طریق uni-assist به مشکل خوردم
به من میگه باید مدارک کاغذی که می فرستی certified copy باشه
بعضیا گفتن که واسه ترجمه باید برم سفارت آلمان، اما اونا یه درخواست ایمیلی از دانشگاه می خوان که به certified copy نیاز دارن، به دانشگاه زنگ زدم و گفت ما نمی تونیم این کارو کنیم و جاهای دیگه هم میتونی کپی مدرک انگلیسی رو برابر اصل کنی،
خواستم ببینم دوستان درباره ارسال کپی مدارک کاغذی و تایید آن تجربه ای اگه دارید به منم بگید.

​مرسی

RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - armani - 07-11-2014

سلام

دوستان می خوام ببینم الان تو ایران کجا کپی مدارک رو برابر با اصل می کنند ؟
بعضیا گفتن دادگستری، وزارت امور خارجه، یا ؟
اینو می دونم که خود دانشگاه و دارالترجمه گفتن نمی کنیم این کارو

لطفا راهنمایی کنید
ممنون

RE: سوالات پیرامون ارسال ریزنمرات و مدارک تحصیلی - Andre - 07-11-2014

معمولاً همین مواردی هست که شما اشاره کردید. در هر صورت، در خود سایت دانشگاه توضیح داده شده. اگر توضیحات قانع کننده نیست ازشون بپرسین.