عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت مشاوره‌های گذشته amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
amin_mb:مجرب در پوزیشن های دکتری و پذیرش دکتری و کسر خدمت
آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-12-2013, 07:15 PM
(08-12-2013, 04:05 PM)'elec-star' نوشته: سلام اقا امین
من ترم 3 ارشد الکترونیک سمنان هستم, معدلم تا الان 17.00 هست، زبانم سطحش متوسط رو به خوبه ولی برای مدرک زبان تا حالا چیزی نخوندم، خیلی دارم سعی میکنم مقاله بنویسم ولی تا الان رزومم مقاله ای ندارم یعنی نوشتم ولی هنوز اکسپت نشده، با یکی از استادام هم دارم کتاب تالیف میکنم....
هدفم رفتن به کاناداست برای دکتری اونم با گرفتن فاند، اینجور که روی پایان نامم کار میکنم مطمئنم که چندتا مقاله رو ازش درمیارم، یکی از اساتید دانشگاه واترلو استاد راهنمای استاد بنده بوده، و استاد راهنمام قول داده منو بهش معرفی بکنه...به نظرتون از الان چیکار باید بیشتر بکنم که سریعترین وقت ممکن بتونم برم؟ زبانم رو از کی بیشتر و سنگین مطالعه کنم میتونم تافل بگیرم و کلا باید از الان بیشتر به فکر چه چیزی باشم؟ خیلی ممنون میشم اگه راهنماییم کنین

درود دوست خوبم
زبان را هر چه زودتر شروع کنید بهتر خواهد بود. مستمر خوانده شود خیلی نتیجه مثبت تری خواهید گرفت.
استاد راهنمای شما می تونه رفرنس خیلی خوبی برای شما برای اساتید دانشگاه واترلو باشه. در روند پذیرش ما مطمئناً تاثیر مثبتی خواهد گذاشت.
پیشنهاد می کنم بقیه سوالاتتان را با جزئیات بیشتر در تاپیک های مرتبط مطرح بفرمایید تا دوستان بیشتری بتونند کمکتان کنند.

ارادت 
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

13-12-2013, 07:17 PM
(10-12-2013, 11:11 AM)'fahime92' نوشته: سلام از دوست عزیز  لطفا مرا راهنمایی کنید
کارشناسی ارشد طراحی شهری معدل 17 و لیسانس 16.76 ، 1 مقاله دارم زبانم هم بد نیست دارم تافل می خونم. همسرم دکترای دامپزشکی ، 5تا مقاله آی اس آی داره زبانش هم مثله من.
شانس پذیرش با فاند برای ما چقدره ؟ با توجه به تحقیقاتی که انجام دادیم امریکا، هلند و آلمان را در نظر گرفتیم.البته برای همسرم کار سختره چون انتخاب بین اینکه در رشته خودش ادامه بده یا رشته های علوم پایه را بخونه سخته در صورت امکان ما را راهنمایی کنید .ممنون

دوست خوبم، پیشنهاد می کنم سوالاتتان را به تفکیک و با جزئیات بیشتر در تایپک های مرتبط مطرح بفرمایید. اونجا دوستان مطمئناً کمکتان خواهند نمود.

ارادت
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.

آفلاین samira67
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-01-2014, 10:55 AM
امين جان سلام.ميخواستم ببينم در مورد ادامه تحصيل داروسازي تو امريكا هم ميتوني كمكم كني؟

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

29-01-2014, 08:02 PM
(22-01-2014, 10:55 AM)'samira67' نوشته: امين جان سلام.ميخواستم ببينم در مورد ادامه تحصيل داروسازي تو امريكا هم ميتوني كمكم كني؟

سلام دوست خوبم
متاسفانه اطلاعاتی در مورد رشته داروسازی ندارم ولی مطمئناً دوستان بیشتری در انجمن آمریکا هستند که بتونند کمکتان کنند.
زحمت بکشید سوالتان را با ذکر جزئیات بیشتر در تاپیک های مرتبط آمریکا مطرح بفرمایید.

ارادت

آفلاین hossein98
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-02-2014, 07:49 PM
من کارشناسی ارشد مدیریت اجرایی دارم از دانشگاه علوم تحقیقات ، برای دکتری می خوام از بین دانشگاههای آنلاین خارج از کشور که در گروه خوب و عالی هستن در دسته بندی وزارت علوم  dba بخوانم. شما اصلا دوه دکتری مجازی رو در خارج از کشور پیشنهاد می کنید؟ دانشگاه خاصی رو می تونین بهم معرفی کنید؟

آفلاین armince
**
نقل قول

01-02-2014, 08:50 PM
سلام، امین جان با توجه به اشرافت به برق و کنترل و اینکه الان قدرت میخونم چه پیشنهادی داری واسه درسهای حاشیه ای ک خودم بخونم؟ ارشد کنترل میزنم...
مرسی

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-02-2014, 11:07 PM
درود

منظورتو کامل نفهمیدم ولی اگه می خواهی پایه کنترلیت قوی بشه:

1- جبر خطی
2- ریاضیات مهندسی مخصوص کنترل (جزوش در اینترنت قابل دریافت است)
3- تقویت کنترل خطی 
4- تقویت سیگنال و سیستم
5- کنترل مدرن
6- الگوریتم های بهینه سازی

ولی اگه منظورت برای آزمون کنترل ارشد کنترل هست، نمی دونم والا.

آفلاین armince
**
نقل قول

01-02-2014, 11:44 PM
ممنون، امین جان منم مثل خودت کارشناسی قدرت و ارشد کنترل خواهم بود، میخواستم یه دروسی رو بخونم که فردا تو ارشد ضعف نداشته باشم... لیستی که گفتی کنترل مدرنش رو گذروندم

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

02-02-2014, 12:41 AM
قربانت آرمین جان

چه بهتر. پس ریاضیاتو قوی کن.

ارادت

آفلاین armince
**
نقل قول

02-02-2014, 07:23 PM
(02-02-2014, 12:41 AM)'amin_mb' نوشته: قربانت آرمین جان
چه بهتر. پس ریاضیاتو قوی کن.
ارادت

فدای تو
پس ریاضی و ریاضی مهندسی و معادلات وآمار...

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »