عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا دانشگاه‌‌های کانادا University of Ottawa

صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
University of Ottawa
آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-04-2012, 01:23 AM
[عکس: University_of_Ottawa_Logo.png]
با سلام،

در این تاپیک اطلاعات مفید راجع به دانشگاه اوتاوا به اشتراک گذاشته خواهد شد.
موفق و موید باشید!
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-04-2012, 01:39 AM
سایت دانشگاه

دیتابیس دپارتمان های دانشگاه
  • دانشکده هنر
  • دانشکده مهندسی
  • دانشکده علوم
  • دانشکده تحصیلات تکمیلی
  • دانشکده آموزش
  • دانشکده حقوق و قضا
  • دانشکده علوم اجتماعی
  • دانشکده پزشکی
  • دانشکده بهداشت و علوم سلامت
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
05-03-2013, 02:36 PM
درود خدمت دوستان

در صورتی که برای یک پروگرام تحصیلات تکمیلی این دانشگاه قصد اپلای دارید، به این لینک بروید.
در این لینک با انتخاب مقطع تحصیلی مورد نظر و همچنین پروگرام مورد نظر، کلیه اطلاعات مورد نیاز پذیرش، اعم از مدارک مورد نیاز، نمرات زبان، فرم های اضافی اپلای، آدرس ارسال مدارک و ....... به صورت طبقه بندی و خلاصه ظاهر میشود.

این نکته را تاکید می کنم که به مدارک کاغذی مورد نیاز برای ارسال حتماً دقت کنید. مدارک مورد نیاز هر دپارتمان و یا پروگرام با بقیه فرق دارند. به عنوان مثال در این دانشگاه یک پروگرام ممکن است 2 نسخه از ریزنمرات بخواهد، پروگرام دیگری 1 نسخه.

نقل قول  

آفلاین mehrdadbala
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-01-2015, 03:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 23-01-2015, 03:30 PM توسط mehrdadbala.)
سلام دوستان
مدارک رو برای دانشگاه اوتاوا باید پستی فرستاد یا انلاین آپلود کرد؟ من جایی نمیبینم توی سایتش!!
نقل قول  

آفلاین GordAfarid
**
نقل قول

03-11-2017, 09:38 PM
دوستان

کسی در مورد این دانشگاه و هزینه ی زندگی تو شهر ottawa اطلاعاتی داره؟
من ندانم به نگاه تو چه رازی است نهان              که من آن راز توان دیدن و گفتن نتوان

نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-11-2017, 10:47 PM
دانشگاه خوبیه و جزو ۲۰-۱۰ دانشگاه معروف کاناداست (حدود ۳۰۰-۲۰۰ جهان). هزینه های زندگی در اتاوا هم متوسط هست (از جایی مثل مونترال بیشتر ولی از تورنتو کمتر). مثلا همون خونه یک خوابه ای رو که در مونترال میشه با ۷۰۰ تا اجاره کرد در اتاوا میشه با ۱۰۰۰ و در تورنتو با ۱۳۰۰ تا پیدا کرد.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

03-11-2017, 10:49 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-11-2017, 03:31 AM توسط MaMi. دلیل ویرایش: اصلاح لینک )
(03-11-2017, 09:38 PM)GordAfarid نوشته: دوستان

کسی در مورد این دانشگاه و هزینه ی زندگی تو شهر ottawa اطلاعاتی داره؟

در بیشتر دانشگاه‌های کانادا و آمریکا و حتی اروپا، هزینه زندگی در وب‌سایت دانشگاه درج شده است.

هزینه زندگی در دانشگاه اتاوا (قیاسی مابین حالات مختلف سکونت) در لینک زیر

Compare residences and fees | Housing Service | University of Ottawa
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین GordAfarid
**
نقل قول

04-11-2017, 09:37 PM
(03-11-2017, 10:49 PM)automotive نوشته: در بیشتر دانشگاه‌های کانادا و آمریکا و حتی اروپا، هزینه زندگی در وب‌سایت دانشگاه درج شده است.

هزینه زندگی در دانشگاه اتاوا (قیاسی مابین حالات مختلف سکونت) در لینک زیر

Compare residences and fees | Housing Service | University of Ottawa

ممنون از لینکی که فرستادید. مفید بود
از اینکه وب سایت دانشگاه چنین امکانی داره مطلع هستم؛ قصد داشتم اگر فردی در این شهر زندگی کرده/میکنه و بین دوستان آکادمیا کافه هست، توضیحاتی که با گشتن توی وب سایت دانشگاه ها معمولا پیدا نمیشه رو بده؛ مثلا اینکه شاید اجاره کردن خونه ای خارج از facility های دانشگاه ارزونتره و غیره
من ندانم به نگاه تو چه رازی است نهان              که من آن راز توان دیدن و گفتن نتوان

نقل قول  

آفلاین retro44
**
نقل قول

04-11-2017, 10:41 PM
(04-11-2017, 09:37 PM)GordAfarid نوشته: ممنون از لینکی که فرستادید. مفید بود
از اینکه وب سایت دانشگاه چنین امکانی داره مطلع هستم؛ قصد داشتم اگر فردی در این شهر زندگی کرده/میکنه و بین دوستان آکادمیا کافه هست، توضیحاتی که با گشتن توی وب سایت دانشگاه ها معمولا پیدا نمیشه رو بده؛ مثلا اینکه شاید اجاره کردن خونه ای خارج از facility های دانشگاه ارزونتره و غیره

اصولا تو آمریکای شمالی خونه گرفتن یا اتاق گرفتن همیشه به صرفه تره چون خوابگاه در عمل یکی از راه هایی که دانشگاه ازش پول در میاره
بعیده این قضیه در مورد اتاوا صادق نباشه
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 5
05-11-2017, 01:25 AM
@GordAfarid

خود دانشگاه‌ها معمولا اعلام می‌کنند، به من بارها گفته شده و من نیز به شما اعلام می‌کنم که گرانترین گزینه همیشه خوابگاه خود دانشگاه است، دلایل زیادی نیز وجود دارد، اما باید توجه داشته باشید که اجاره خانه در 3 صورت به نفع شما است،
1. خانه را دو نفری اجاره کنید.
2. خانه را در محل دوری نسبت به دانشگاه اجاره کنید (البته هزینه ایاب و ذهاب در این حالت زیاد است، نکته منفی اینکه شما اطلاع ندارید کدام محله آن شهر امن و کدامیک نا امن است که معمولا با جست و جوی اینترنتی یا در نهایت با کمک دانشگاه این مسئله حل خواهد شد.)
3. در موارد نادر، اساتید اطاقی از خانه خود را اجاره می‌دهند که این ایده‌آل‌ترین نوع است.

نکته: افرادی که زندگی فردی را ترجیه می‌دهند و صرفه اقتصادی برای آنها مهم است به دنبال خانه می‌‍روند و سایرین ترجیه می‌دهند در خوابگاه زندگی کنند.

نکته 2: حتما مطمئن شوید که هزینه اینترنت، آب، گاز (در صورت وجود)، برق و احیانا شارژ (در آپارتمان‌ها) بر روی کرایه حساب شده باشد، أر غیر این صورت معمولا به صرف نیست.
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): 1 2 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 22-05-2025، 08:50 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی