عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت مشاوره‌های گذشته Rulany:مجرب در اخذ پذیرش و معرفی دانشگاه های اروپای شرقی(ترجیحا برق)

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
Rulany:مجرب در اخذ پذیرش و معرفی دانشگاه های اروپای شرقی(ترجیحا برق)
آفلاین نایینی
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-09-2014, 07:56 AM
سلام
در مور رشته الکترونیک چی ؟به اون که گیر نمی دن؟

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-09-2014, 04:02 PM
'نایینی dateline='' نوشته: سلام
در مور رشته الکترونیک چی ؟به اون که گیر نمی دن؟

سلام دوست خوب
ببینید رشته الکترونیک بطور کلی مشکلی ندارد مگر گرایشی پذیرش بگیری که مباحث مرتبط با تحریم ارتباط داشته باشد
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]

آفلاین نایینی
**
نقل قول

11-09-2014, 09:05 AM
سلام
من رشته الکترونیک هستم .9 سال پیش فارغ التحصیل شدم .این 9 سال را سابقه کار دارم اما نه سابقه کار آکادمیک کارهای شرکتی مرتبط با الکترونیک
ب ه نظر شما این فاصله تحصیلی خللی در پذیرش من در مقطع ارشد از دانشگاه های فنلاند ایجاد مکی کنه ؟

آفلاین Ab0ozar
**
نقل قول

16-06-2015, 01:14 AM
سلام  تشکر از وقتی که میگذارید
من هم دیپلم و پیش دانشگاهی ریاضی (با معدل پایین ) و هم دیپلم و پیش تجربی با معدل 19 دارم . و هم کاردانی الکترونیک و کارشناسی ناپیوسته مخابرات .
دنبال یه کالج در سطح خیلی بالا  تو آلمان می گردم . هدفم تحصیل در رشته مهندسی انرژی است . شما چه توصیه ای دارید ؟ امکانش هست لیست کالج های مهندسی انرژی رو با رتبه بندیشون بگذارید؟

آفلاین kamran70
**
نقل قول

10-07-2015, 06:42 PM
درود بر دوستان ، خواهشمندم راهنمایی ام کنید

بنده دوست آلمانی دارم و از من دعوت کرده در آلمان برای ارشد تخصیل کنم (رشته برق گرایش مخابرات) ولی با بررسی هایی که از انجمن کردم متوجه شدم زبان آلمانی را باید حتما بلد بود در حالی که بنده اصلا آلمانی بلد نیستم و فرصت کافی به خاطر سربازی را برای شرکت در کلاس ها حتی فشرده ندارم . همچنین زبان انگلیسی ام خوب میباشد
چه کشوری را هم سطح آلمان یا کمی پایین تر معرفی میکنید که برای رشته بنده مدرک زبان انگلیسی تنها را قبول کند ؟ ( به غیر از آمریکا و کانادا و استرالیا)
ممنون میشم راهنمایی ام کنید

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-07-2015, 10:38 AM
(10-07-2015, 06:42 PM)kamran70 نوشته: درود بر دوستان ، خواهشمندم راهنمایی ام کنید

بنده دوست آلمانی دارم و از من دعوت کرده در آلمان برای ارشد تخصیل کنم (رشته برق گرایش مخابرات) ولی با بررسی هایی که از انجمن کردم متوجه شدم زبان آلمانی را باید حتما بلد بود در حالی که بنده اصلا آلمانی بلد نیستم و فرصت کافی به خاطر سربازی را برای شرکت در کلاس ها حتی فشرده ندارم . همچنین زبان انگلیسی ام خوب میباشد
چه کشوری را هم سطح آلمان یا کمی پایین تر معرفی میکنید که برای رشته بنده مدرک زبان انگلیسی تنها را قبول کند ؟ ( به غیر از آمریکا و کانادا و استرالیا)
ممنون میشم راهنمایی ام کنید

شما برای تحصیل در آلمان نیاز به دانستن زبان آلمانی ندارید. اگر دانشگاه هایی که رشته ی مورد نظر شما را به انگلیسی ارائه دهند، نه برای دانشگاه و نه برای سفارت نیاز به مدرک زبان آلمانی ندارید

آفلاین kamran70
**
نقل قول

11-07-2015, 06:03 PM
بسیار ممنونم .

برای آلمان تافل ملاک هست یا آیلتس ؟

بنده لیسانس را در دانشگاه ازاد نجف اباد در رشته برق گرایش مخابرات با معدل 15.5 گرفتم . شانس پذیرش بنده را چگونه میبینید ؟

آفلاین nader
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
11-07-2015, 06:38 PM
(11-07-2015, 06:03 PM)kamran70 نوشته: بسیار ممنونم .

بنده لیسانس را در دانشگاه ازاد نجف اباد در رشته برق گرایش مخابرات با معدل 15.5 گرفتم . شانس پذیرش بنده را چگونه میبینید ؟

هر دوش قبوله

شانس پذیرش دارید

با یه نمره زبان خوب و یه رزومه قوی حتی میتونی از دانشگاه آخن پذیرش بشی

موفق باشید
ما سقط شدیم از مادران تختی ... ما نسل روشنی که تا عمق خیابان سوخت...ما ها را از عمق کتاب تا کوچه را گاز بگیرید

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-07-2015, 09:54 AM
(11-07-2015, 06:03 PM)kamran70 نوشته: بسیار ممنونم .

از نظر مدرک زبان فرقی نداره .

شرایطتون نسبتا خوب هست و به نظرم برای پذیرش از دانشگاه های متوسط مشکل آنچنانی نخواهید داشت.

آفلاین kamran70
**
نقل قول

12-07-2015, 02:24 PM
خیلی ممنونم
امیدواری بزرگی به من دادید
سطح دانشگاه برای بنده مهم نیست
در حال حاضر ترم آخر دانشگاه هستم . به نظرتون با توجه به این معدل لیسانس اگر تافل را تا چند وقت دیگر بگیرم در کدام دانشگاه ها میتوانم پذیرش بگیرم ؟ (لطفا چند تا دانشگاه متوسط در زمینه رشته برق معرفی کنید ) زبان آلمانی هم فعلا به صورت آماتور ادامه میدهم
سوال مهم دیگر این که آیا اکنون که هنوز فارغ التحصیل نشدم میتوانم در صبت نام دانشگاه ها شرکت کنم ؟ (کارنامه لیسانس و آزمون تافل فعلا مهیا نیست)
بسیار ممنونم

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »