عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری ژورنال‌ها Impact Factor چیست و چه تاثیری در گرفتن پذیرش دارد؟

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
Impact Factor چیست و چه تاثیری در گرفتن پذیرش دارد؟
آفلاین Paradise4
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-07-2012, 11:14 PM
(21-07-2012, 10:56 PM)Nasim67 نوشته: سلام
اینکه مقالتونو برای چه ایمپکت فکتوری بفرستید، سوالیه که فقط خودتون میتونید پاسخ بدید.چون به محتوای مقالتون ارتباط داره و اینکه چقدر قوی کار کردید.
شما میتونید چندین ژورنال مرتبط با موضوع مقالتون (با ایمپکت های مختلف) رو چک کنید و بررسی کنید که احتمال اکسپت شدن مقالتون در کدوم یک از این رنج های ایمپکتی بالاتر است.
البته همونطور که زری جان در اولین پست همین تاپیک توضیح دادند: " ... هرچند IF يك ژورنال ميتواند به عنوان معياري جهت تخمين ارزش متوسط مقالات آن ژورنال به كار رود ولي بايستي در نظر داشت تعداد ارجاعات به مقالات مختلف يك ژورنال مي تواند بسيار متفاوت باشد. به عبارت ديگر توزيع فراواني ارجاع به هر مقاله در يك ژورنال به هيچ عنوان يك توزيع نرمال نميباشد. به طور مثال بيش از 90 درصد IF ژورنال بسيار معتبر Nature در سال 2004 به 25 درصد مقالات منتشر شده در اين ژورنال بازمي گشت."

موفق باشید

البته من یک نکته ای رو بگم و اون اینکه impact factor مقالات با یک فرمول که در واقع میزان cited شدن مقالات ژورنال هست بدست میاد.
توصیه میکنم در مورد رشته خودتون یک مشورت با اساتید رشته بکنید یا اینکه ببینید مقالات اونها بیشتر در چه مجلاتی چاپ شده. اگر از نظر زمانی عجله دارید حتما به فاصله زمانی submission و accept مقاله توجه کنید چون من خودم در مجله با IF=4 فرستادم و دو ماه طول کشید تا جواب دادند. حالا اگر reject کنند که زمان از دست میره. اگر هم عجله ندارید که مشکلی نخواهید داشت.
نقل قول  

آفلاین mehdi adeli
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-07-2012, 10:16 AM
ممنون از پاسخ دوستان خوبم

من چون فارغ التحصیل لیسانسم ، دسترسی به اساتیدم ندارم، به همین دلیل دارم تلاش می کنم رزوممو بهتر کنم .

دوست عزیز ، من هم زمان پذیرش مقاله برام مهمه که کوتاه باشه ، و دیگر اینکه مقالم اکسپت شود . موضوع اصلی اینه که ، بر اساس این دو جریان ، نمیدونم دقیقا چه IF را انتخاب نماییم ، این شد که به شما بزرگواران زحمت دادم ، رشته خودم و موضوع مقالاتم را گذاشتم که عزیزان فروم و مهندسین صنایع مرا راهنمایی نمایند.

حالا اگه میبینید ، سوالاتم کمی آماتوره به حرفه ای بودن خودتون عفو بفرمایید ، چون این اولین مقا لمه .

ارادت

مهدی
Albert Einstein(1879_1955) : Imagination is more important than knowledge
نقل قول  

آفلاین Paradise4
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-07-2012, 10:59 AM
(25-07-2012, 10:16 AM)mehdi adeli نوشته: ممنون از پاسخ دوستان خوبم

من چون فارغ التحصیل لیسانسم ، دسترسی به اساتیدم ندارم، به همین دلیل دارم تلاش می کنم رزوممو بهتر کنم .

دوست عزیز ، من هم زمان پذیرش مقاله برام مهمه که کوتاه باشه ، و دیگر اینکه مقالم اکسپت شود . موضوع اصلی اینه که ، بر اساس این دو جریان ، نمیدونم دقیقا چه IF را انتخاب نماییم ، این شد که به شما بزرگواران زحمت دادم ، رشته خودم و موضوع مقالاتم را گذاشتم که عزیزان فروم و مهندسین صنایع مرا راهنمایی نمایند.

حالا اگه میبینید ، سوالاتم کمی آماتوره به حرفه ای بودن خودتون عفو بفرمایید ، چون این اولین مقا لمه .

ارادت

مهدی

دوست عزیز من در مورد رشته شما اطلاعی ندارم ولی تجربه ای که خودم داشتم رو براتون میگم. من برای اینکه مقاله داشته باشم با یک استاد از دانشگاه که کم و بیش من رو در زمان دانشجویی می شناخت صحبت کردم و اون به من موضوع داد و من بدون هیچ چشمداشتی شروع به تحقیق کردم و نتیجش این شد که به چندین استاد در مراکز تحقیقاتی دیگه دانشگاه منو معرفی کرد و دیگر استادها هم وقتی فهمیدند که هدفم چیه خیلی کمکم کردند و الان چندین مقاله تمام شده و در حال انجام در کمتر از یکسال دارم. خیلی زحمت کشیدم و توانایی هام رو نشون دادم. حتی اگر استاد شما رو نمی شناسه، برید و صحبت کنید، فقط هواستون باشه، اسمتون زیر مقاله بیاد حتما !!!

در مورد ژورنال در زمینه رشته ای که می خوایم شاید این سایت کمک کنه که ژورنال مناسب رو پیدا کنید. معمولا در این سایت یا سایت خود مجله یک accept rate آورده میشه که نشونن دهنده میزان پذیرفتن مقالات ارسالیه. هرچه بالاتر باشه، احتمال accept هم بیشتره قاعدتا.در نهایت خوتون باید تصمیم بگیرید، پس وقت رو تلف نکنید. موفق باشید.
http://www.journalseek.net/
نقل قول  

آفلاین Emir
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-07-2013, 01:57 AM
با سلام

میخواستم بدونم اگه مثلا یه مجله ای  ای اس ای باشه و ایمپکت 1 داشته باشه ولی تو اکثریت رشته ها مقاله بپذیره
ارزش اون چقدره ؟

و این جور مجلات که چند رشته ای هستند چطور مقایسه میشوند ؟

فرض کنیم این مجله 3 تا رشته را می پذیره : علوم طبیعی . اقتصاد و مهندسی ....
ایا ایمپکت فکتور شامل کل این 3 رشته میشه یا میشه گفت که ایمپکت تک تک این رشته ها 1 هست .؟

ایا ارزش این مجله با این شرایط بهتره ، یا یه مجله ای که فقط مال یه رشته باشه و ای اس ای نباشه (مثلا اسکوپوس باشه )

با تشکر

نقل قول  

آفلاین wood
**
نقل قول

امتیاز این پست: 9
12-07-2013, 02:11 AM
Impact factor یا ضریب تاثیر به صورت دو ساله یا پنچ ساله سنجیده میشه
نحوه ی محاسبه:تعداد کل citation به کل مقالات در این مدت تقسیم بر تعداد کل مقالات چاپ شده در این مدت
IFدر هر مجله برای کل مقالات اون مجله هست و با هر عنوان و رشته ای
طبیعتا هرچی IF بالاتر باشه اعتبار مقاله هم بیشتره و مقاله شما قطعا باید در اسکوپ مجله باشه 
در ضمن یادتون باشه مجله ای که IF داشته باشه قطعا ISI هست[img]images/smilies/smile.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین deadxxxqueen
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-02-2014, 02:59 PM
(25-02-2011, 12:32 AM)'Violet' نوشته: در رشته هایی هم رقابت و نوع رشته طوریه که می طلبه حتی برای ارشد هم مقاله داشت

مثلا چه رشته هايي؟
پرنده اي كه به كوچ مي انديشد از ويراني لانه اش نمي هراسد
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
06-02-2014, 03:08 PM
در مورد اقدام برای ارشد مسلما وقتی متقاضی دنبال فاند هست زیاد نمی گفت رشته ی خاصی رو نام برد ولی رشته های کامپیوتر علوم طبیعی و مهندسی اکثرا شامل میشه چون مقاله در کنار سایر پارامترهای رزومه ی شما باعث برتری تان نسبت به دیگران می شود
(06-02-2014, 02:59 PM)'deadxxxqueen' نوشته:
مثلا چه رشته هايي؟

نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 13
06-01-2015, 03:47 AM
فایل پیوست، حاوی Impact Factor مقالات از سال 2007 تا سال 2014 است. تا جایی که من نگاه کردم، این فایل شامل تقریبا همه مجلاتی که توسط موسسه Thomson Reuters اصطلاحا Index میشه، هست.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین automotive
Consultant
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-04-2015, 08:45 PM
با سلام
دوستان میتوانید از سایت http://www.bioxbio.com ضریب تاثیر مقاله ISI و کنفرانس ها را مشاهده کنید. این ضریب سالیانه میتواند تغییر کند.

ضریب تاثیر قابل قبول نسبت به رشته متفاوت است، در یک گرایش مهندسی ضریب تاثیر 4 بسیار خوب بوده در صورتی که در رشته ی دیگری ممکن است این ضریب ناچیز باشد. بیشترین ضریب تاثیر هم مربوط به رشته پزشکی است، که به شخصه ضریب تاثیر 50 هم در این زمینه مشاهده کرده ام.

پ ن : لطفا این سایت را به دیگران هم معرفی کنید تا از مزایای آن بهره مند گردند
It is not only for what we do that we are held responsible, but for what we not do - Moliere
T.P.O | NoteFull Video | GRE Magoosh Video
لطفا پیش از پرسیدن سوال جزوه را مطالعه کنید
محک
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
07-07-2015, 11:03 PM
فایل پیوست حاوی جدیدترین Impact Factor (ضریب تاثیر) ژورنال ها (JCR 2014) است که ماه پیش (June 2015) توسط Thomson Reuters منتشر شده است.

فایل‌های پیوست
.xlsx   JCR_2014_Impact_Factor.xlsx (اندازه 833.7 KB / تعداد دانلود: 10)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 19-05-2025، 06:29 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی