عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش مقاله، پایان نامه، پروپوزال و تز دکتری ژورنال‌ها Impact Factor چیست و چه تاثیری در گرفتن پذیرش دارد؟

صفحه‌ها (4): 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
Impact Factor چیست و چه تاثیری در گرفتن پذیرش دارد؟
آفلاین Zari
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
25-01-2011, 12:58 AM (آخرین تغییر در ارسال: 15-01-2012, 01:18 AM توسط Babak.)
شاخص Impact factor به شما كمك مي كند كه ارزيابي مناسبي از ژورنال بويژه هنگامي كه با ژورنالهايي در زمينه يا رشته مشابه مقايسه ميشود داشته باشيد. Impact factor يك ژورنال (به طور مثال x) از تقسيم نمودن تعداد موارد ارجاع به مقالات دو سال گذشته آن ژورنال (x) در سال جاري در تمامي ژورنالها، به تعداد مقالات منتشر شده در ژورنال (x) در بازه دو سال گذشته حاصل مي آيد. به طور مثال به روش تعيين impact factor يك ژورنال فرضي در سال 2009 ميلادي توجه كنيد:

- فرضا تعداد ارجاعات انجام شده در سال 2009 به مقالات منتشر شده از ژورنال (x) در سال 2008 برابر با 244 عدد و در سال 2007 برابر با 218 عدد بوده است كه جمعا برابر با 462 مورد است.

- تعداد مقالات منتشر شده در سالهاي 2007 و 2008 ( دو سال گذشته) در ژورنال (x) مثلا در مجموع برابر با 220 عدد بوده است.

حال با تقسيم عدد نخست (462) بر عدد دوم (220)، عدد 2.1 به دست مي آيد كه برابر با impact factor ژورنال در سال 2009 است.

چند نكته:
- Impact factor كه اختصارا (IF) نيز خوانده مي شود معيار ارزيابي ژورنالها در يك زمينه يا رشته خاص با يكديگر ميباشند. بنابراين هرگز نبايد IF يك ژورنال فني مهندسي به طور مثال رشته مهندسي كامپيوتر را با IF يك ژورنال پزشكي و يا حتي ژورنال فني مهندسي در رشته مهندسي مواد مقايسه نمود.

- برخي مجلات مقالاتي را چاپ مي كنند كه حالت Review دارند. IF اين مجلات معمولا بسيار بالاتر از مجلات ديگر در يك رشته خاص ميباشد. از جمله اين مجلات مي توان به Annual Review of Cell and Developmental Biology ‏ و Annual Review of Genetics اشاره نمود. به عنوان يك نمونه در رشته مهندسي پليمر و زمينه هاي مرتبط با آن بالاترين IF را ژورنال Progress in polymer science دارا مي باشد (IF=23.753) ولي مجلاتي مانند Biomacromolecules و Macromolecules كه معمولا به عنوان معتبرترين مجلات غير Review در اين رشته محسوب مي شوند IF در حدود 4 تا 5 دارند.

- هرچند IF يك ژورنال ميتواند به عنوان معياري جهت تخمين ارزش متوسط مقالات آن ژورنال به كار رود ولي بايستي در نظر داشت تعداد ارجاعات به مقالات مختلف يك ژورنال مي تواند بسيار متفاوت باشد. به عبارت ديگر توزيع فراواني ارجاع به هر مقاله در يك ژورنال به هيچ عنوان يك توزيع نرمال نميباشد. به طور مثال بيش از 90 درصد IF ژورنال بسيار معتبر Nature در سال 2004 به 25 درصد مقالات منتشر شده در اين ژورنال بازمي گشت.

نقل قول  

آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-02-2011, 12:04 AM
سلام دوستان:
سوالم اینه، آیا رتبه ژورنال از لحاظ ضریب تاثیر گذاری در امر پذیرش یا بهتر بگم گرفتن کمک هزینه تحصیلی تاثیر داره؟ آگر جواب مثبت هست چقدر؟
طبیعاتاً برای مقطع دکتری تاثیر زیادی داره اما سوال من برای پذیرش در مقطع ارشد هست (یعنی مقاله در دوره لیسانس ارائه شده است).و با توجه به اینکه در دوره لیسانس تقریباً غیر ممکن است که بشود مقاله ای با IF بالا چاپ کرد.. با این اوصاف طریقه قیاس مقاله برای اهدای کمک هزینه چگونه خواهد بود؟
با تشکر
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

نقل قول  

آفلاین Violet
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

25-02-2011, 12:32 AM
(25-02-2011, 12:04 AM)Omid نوشته: سلام دوستان:
سوالم اینه، آیا رتبه ژورنال از لحاظ ضریب تاثیر گذاری در امر پذیرش یا بهتر بگم گرفتن کمک هزینه تحصیلی تاثیر داره؟ آگر جواب مثبت هست چقدر؟
طبیعاتاً برای مقطع دکتری تاثیر زیادی داره اما سوال من برای پذیرش در مقطع ارشد هست (یعنی مقاله در دوره لیسانس ارائه شده است).و با توجه به اینکه در دوره لیسانس تقریباً غیر ممکن است که بشود مقاله ای با IF بالا چاپ کرد.. با این اوصاف طریقه قیاس مقاله برای اهدای کمک هزینه چگونه خواهد بود؟
با تشکر

در خیلی از رشته ها برای ارشد لازم نیست که در رزومه مقاله ارائه بشه. خصوصاً اگه ارشد شامل بورس نشه یا شامل TA بخواد بشه....

در رشته هایی هم رقابت و نوع رشته طوریه که می طلبه حتی برای ارشد هم مقاله داشت. معمولاً در این موارد صرف داشتن مقاله اقدام میشه و خیلی اپلیکنتها به دنبال IF برای ارشد نیستند.

دقت کنید که در همه جای دنیا دانشجوی لیسانس در حدی آموزش نمیبینه که شروع به نوشتن مقالات علمی کنه و دوره لیسانس در واقع برای یادگیری کلیات و پایه های یک رشته هست .

شما در ارشد هست که روی یک شاخه از رشتتون متمرکز میشد و فعالیت پژوهشی رو در کنار آموزش انجام میدید.

نقل قول  

آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

25-02-2011, 12:59 AM
(25-02-2011, 12:32 AM)Violet نوشته: در خیلی از رشته ها برای ارشد لازم نیست که در رزومه مقاله ارائه بشه. خصوصاً اگه ارشد شامل بورس نشه یا شامل TA بخواد بشه....
در رشته هایی هم رقابت و نوع رشته طوریه که می طلبه حتی برای ارشد هم مقاله داشت. معمولاً در این موارد صرف داشتن مقاله اقدام میشه و خیلی اپلیکنتها به دنبال IF برای ارشد نیستند.
دقت کنید که در همه جای دنیا دانشجوی لیسانس در حدی آموزش نمیبینه که شروع به نوشتن مقالات علمی کنه و دوره لیسانس در واقع برای یادگیری کلیات و پایه های یک رشته هست .
شما در ارشد هست که روی یک شاخه از رشتتون متمرکز میشد و فعالیت پژوهشی رو در کنار آموزش انجام میدید.
Violet عزیز:
من جواب سوالم رو نگرفتم. میشه واضح تر توضیح بدید؟
برای گرفتن فاند حتی در مقطع لیسانس هم یکی از ایتم های مهم ارائه مقاله هست... اما سوال من اینه که آیا استادی که این مقاله رو بررسی می کنه IF مقاله براش مهم هست یا فقط صرفاً اینکه ببینه شما شم تحقیقاتی داری براش کافیه؟
بهر حال ارائه مقاله امتیاز بزرگی هست برای گرفتن کمک هزینه مخصوصاً از نوع RA

"Fight Club"

نقل قول  

آفلاین Violet
**
نقل قول

امتیاز این پست: -1
25-02-2011, 01:09 AM
(25-02-2011, 12:59 AM)Omid نوشته: Violet عزیز:
من جواب سوالم رو نگرفتم. میشه واضح تر توضیح بدید؟
برای گرفتن فاند حتی در مقطع لیسانس هم یکی از ایتم های مهم ارائه مقاله هست... اما سوال من اینه که آیا استادی که این مقاله رو بررسی می کنه IF مقاله براش مهم هست یا فقط صرفاً اینکه ببینه شما شم تحقیقاتی داری براش کافیه؟
بهر حال ارائه مقاله امتیاز بزرگی هست برای گرفتن کمک هزینه مخصوصاً از نوع RA

فاند در مقطع لیسانس!!! (منظورتون لیسانس به ارشده دیگه نه؟!)

من فقط نظر خودم رو میگم که اساتید به مقاله و کاری که روی اون شده نگاه میکنن و دید اماری به قضیه نمیکنند!

حالا یکی توی AA میاد با ادعا میگه که مثلاً اسم شخص اول یا دوم باشه فلان مقدار ارزش داره و نمره داره و... چه برسه به IF !

ولی در نهایت نظرم اینه که اگه یه استاد احساس کنه در زمینه ای که خودش داره کار میکنه تونستی توی مقالت چیزی ارئه بدی اونو قبول میکنه! حالا اگه یه مقاله بی ربط با IF بالا داشته باشی واقعاً به چه دردی میخوره؟!
نقل قول  

آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

25-02-2011, 01:17 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-02-2011, 01:18 AM توسط Cortex.)
Violet عزیز:
(25-02-2011, 12:59 AM)Omid نوشته: برای گرفتن فاند ؛حتی در مقطع لیسانس هم یکی از ایتم های مهم ارائه مقاله هست.(منظور ارائه مقاله در مقطع لیسانس است)
منظور از IF بالا محتوا یا همون به قول شما کاری که روی اون شده است؛ می باشد. و دید آماری نیست.
و بحثی هم روی مقاله غیر مرتبط نیست.
ممنون
"Fight Club"

نقل قول  

آفلاین Violet
**
نقل قول

25-02-2011, 01:21 AM
(25-02-2011, 01:17 AM)Omid نوشته: Violet عزیز:
منظور از IF بالا محتوا یا همون به قول شما کاری که روی اون شده است؛ می باشد. و دید آماری نیست.
و بحثی هم روی مقاله غیر مرتبط نیست.
ممنون

البته که دید اماری هست Zari جان خیلی خوب توضیح داد. گاهی با ارسال مقاله در مجلات پر بیننده تر باعث میشید مقاله بیشتر ارجاع کننده پیدا کنه و بعضی وقتها هم ....

واقعاً این مسائل ارزشگذاری از دید یه استاد نیست! حداقل تا جایی که از اساتید دانشکده خودمون پرسیدم (پرفسورها و دانشایارها البته)

نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-02-2011, 01:40 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-02-2011, 01:43 AM توسط Nasim67.)
VIOLET جان؟؟؟؟!!!چقد خشن برخورد کردیBig Grin
با اجازه اساتید،بنده هم نظرمو بگم:انتشار مقاله کار سختیه،به خصوص وقتی به قلق های کار خوب آشنا نباشی.قطعا اینم طبیعی و قابل درک است که دانشجوی لیسانس در حال یادگیری مفاهیم پایه ای رشته است و تکنیک های ریسرچ رو آموزش نمی بینه!پس انتظار خیلی بالایی از یه دانشجوی لیسانس ندارن.همین که ببینن فرد اینقدر علاقه مند بوده که بدون فراهم بودن زمینه های آموزشی یا حتی بدون وجود الزام،برای نوشتن مقاله تلاش کرده و اونو حتی چاپ هم کرده،پوان مثبتی تلقی می شه.پس تا اینجای قضیه اینکه IF ژورنال خیلی بالا نباشه مهم نیست.بعدشم اونا اصولا انسان وار با قضایا برخورد می کنن!!!!!!!!اونا دنبای آدم هایی هستن که بتونن رگه هایی از علاقه به تحقیق و تدریس رو درشون پیدا کنن تا شکوفاش کنن که نکنه دنیای علم از نعمت یه دانشمند محروم بشه.این قضیه IF به گمون من می دونید کجا خیلی نمود پیدا می کنه؟؟!وقتی شمای نوعی داری به خودت می بالی که آره من می خوام دانشجوی PhD بشم اما مقاله هات تا حالا از پیاده روی دفتر یه ژورنال با IF بالا رد هم نشده،چه برسه به چاپ!!!!اینجاست که می آن من بی سواد رو از شما تمیز می دن و قطعا منابع مالی شون رو روی شما سرمایه گذاری می کنن.دوره ی لیسانس مقاله نوشتن که دیگه چشم و هم چشمی IF نداره که.
امید جان به نظر من شما تلاشتو بکن.همین که بتونی چاپ کنیش یعنی ارزش داره و نشون دهنده ی مزیت رقابتیه شما نسبت به سایرین است و قطعا شانس شما رو در دریافت کمک هزینه خیلی بالا می بره.
با تشکر

" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین Violet
**
نقل قول

25-02-2011, 01:49 AM
(25-02-2011, 01:40 AM)Nasim67 نوشته: VIOLET جان؟؟؟؟!!!چقد خشن برخورد کردیBig Grin
با اجازه اساتید،بنده هم نظرمو بگم:انتشار مقاله کار سختیه،به خصوص وقتی به قلق های کار خوب آشنا نباشی.قطعا اینم طبیعی و قابل درک است که دانشجوی لیسانس در حال یادگیری مفاهیم پایه ای رشته است و تکنیک های ریسرچ رو آموزش نمی بینه!پس انتظار خیلی بالایی از یه دانشجوی لیسانس ندارن.همین که ببینن فرد اینقدر علاقه مند بوده که بدون فراهم بودن زمینه های آموزشی یا حتی بدون وجود الزام،برای نوشتن مقاله تلاش کرده و اونو حتی چاپ هم کرده،پوان مثبتی تلقی می شه.پس تا اینجای قضیه اینکه IF ژورنال خیلی بالا نباشه مهم نیست.بعدشم اونا اصولا انسان وار با قضایا برخورد می کنن!!!!!!!!اونا دنبای آدم هایی هستن که بتونن رگه هایی از علاقه به تحقیق و تدریس رو درشون پیدا کنن تا شکوفاش کنن که نکنه دنیای علم از نعمت یه دانشمند محروم بشه.این قضیه IF به گمون من می دونید کجا خیلی نمود پیدا می کنه؟؟!وقتی شمای نوعی داری به خودت می بالی که آره من می خوام دانشجوی PhD بشم اما مقاله هات تا حالا از پیاده روی دفتر یه ژورنال با IF بالا رد هم نشده،چه برسه به چاپ!!!!اینجاست که می آن من بی سواد رو از شما تمیز می دن و قطعا منابع مالی شون رو روی شما سرمایه گذاری می کنن.دوره ی لیسانس مقاله نوشتن که دیگه چشم و هم چشمی IF نداره که.
امید جان به نظر من شما تلاشتو بکن.همین که بتونی چاپ کنیش یعنی ارزش داره و نشون دهنده ی مزیت رقابتیه شما نسبت به سایرین است و قطعا شانس شما رو در دریافت کمک هزینه خیلی بالا می بره.
با تشکر

من خشانت نبیدم HeartHeartHeart

البته من هم با نظر شما موافقم.
فقط برای مقطع PhD یا فاندهای چشمگیره که (که فقط در PhD میدن) همه رقمه مو رو از ماست میکشن بیرون! و اونوقته که هم باید محتوای جالب و نزدیک داشته باشه هم ضریب نفوذ !
نقل قول  

آفلاین Mehdi.Chem.Eng
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-02-2011, 02:44 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-02-2011, 02:45 AM توسط Mehdi.Chem.Eng.)
(25-02-2011, 01:09 AM)Violet نوشته: فاند در مقطع لیسانس!!! (منظورتون لیسانس به ارشده دیگه نه؟!)

من فقط نظر خودم رو میگم که اساتید به مقاله و کاری که روی اون شده نگاه میکنن و دید اماری به قضیه نمیکنند!

حالا یکی توی AA میاد با ادعا میگه که مثلاً اسم شخص اول یا دوم باشه فلان مقدار ارزش داره و نمره داره و... چه برسه به IF !

ولی در نهایت نظرم اینه که اگه یه استاد احساس کنه در زمینه ای که خودش داره کار میکنه تونستی توی مقالت چیزی ارئه بدی اونو قبول میکنه! حالا اگه یه مقاله بی ربط با IF بالا داشته باشی واقعاً به چه دردی میخوره؟!

اگه منظورت از اونی که توی AA با ادعا (البته به نظر تو) میگه که مثلا اسم اول یا دوم .... منم(چون اونجا من توی چندین تاپیک این حرفو زدم ولی نه با ادعاا)، بهتره قبلش بری تحقیق کنی بعد اینجوری بگی.
در ضمن خودت عاقلانه فکر کن. بورسا رقابتین. وقتی تو باشی که مقاله نداری ویا توی ژوزنال با ایمپکت پایین چاپ کردی و اسم آخر و یکی دیگه هم باشه که توی ژورنال توپ با ایمپکت بالا و مرتبط با زمینه کاری و اسم اول ، فکر میکنی تو رو واسه بورس انتخاب میکنن یا اون؟
متاسفانه این حرفا رو که اسم اول و آخر فرقی نمیکنه یا مثلا IF پایین و بالا خیلی فرقی نمیکنه و این حرفا رو کسایی میزنن که نتونستن چنین achievement هایی داشته باشن یا شاید نمیدون چطور به چنین کارایی بها داده میشه.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): 1 2 3 4 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 18-05-2025، 11:58 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی