عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GMAT GMAT or GRE

صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
GMAT or GRE
آفلاین Unbroken
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-10-2013, 07:15 PM
(03-10-2013, 07:04 PM)'Charming' نوشته:
دوست عزیز ببینید شما بهتره رشتتون که مشخص هست نسبت به اونحرکت کنید
یعنی چی؟
یعنی ببینید رشته شما و دانشگاههای مربوطه کدوم رو میخوان؟این مثل تافل و یا ایلتس نیست ها ببینین کدوم راحته یا سخته و کدوم رو بخونین
اکثر business school ها gmat میخوان ولی gre اکثرا سایر رشته ها اونم تازه امریکا
مواظب باشین راه رو اشتباه نرین

مرسی از جوابتون...
راستش من برای حسابداری میخوام اقدام کنم...
منتها من سایت دانشگاه ها رو میبینم هردو رو قبول دارن ولی نمیدونم تا چه حد درسته این قضیه، هرچند بعضی هاشون به صراحت میگن فقط جی-مت...
مشکل اینجاست که خوب جی-مت هزینه بره، و نمیشه خیلی ریسک کرد از اون طرف GRE ریسک پذیرش اون ور رو داره!
نمیدونم واقعاً تصمیم گیری سخته...
در مورد آیلتس که فکر نکنم مشکلی باشه درسته؟ چون من میخوام اگه اونجا(آمریکا یا کانادا) نشد برای استرالیا اقدام کنم...
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-10-2013, 07:22 PM
(03-10-2013, 07:15 PM)'mohabat' نوشته:
مرسی از جوابتون...
منتها من سایت دانشگاه ها رو میبینم هردو رو قبول دارن ولی نمیدونم تا چه حد درسته این قضیه، هرچند بعضی هاشون به صراحت میگن فقط جی-مت...
مشکل اینجاست که خوب جی-مت هزینه بره، و نمیشه خیلی ریسک کرد از اون طرف GRE ریسک پذیرش اون ور رو داره!
در مورد آیلتس که فکر نکنم مشکلی باشه درسته؟ چون من میخوام اگه اونجا(آمریکا یا کانادا) نشد برای استرالیا اقدام کنم...

پس اون وقت ایمیل بزنید و دقیق از خود دانشکده بپرسید و راحت بشید از اون نظر
بله مشکلی نیس
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-10-2013, 11:43 PM
(03-10-2013, 07:15 PM)'mohabat' نوشته:
مرسی از جوابتون...

دوست من 
برای رشته های حسابداری و مدیریت و اقتصاد جی مت یا جی ار ای جنرال میخواد. 
و هر 2 تا شو هم قبول میکنن. 
تا اونجا که شنیدم جی مت آسون تر از جی ار ای هست و راحت تر میشه نمره خوب آورد، اما به قول خودت هزینه بره. 
اگه واسه تون هزینه مهم نیست جی مت رو شرکت کنین. اما اگه مهمه تنها گزینه میشه  جی ار ای جنرال.

نقل قول  

آفلاین Unbroken
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-10-2013, 11:50 PM
(03-10-2013, 11:43 PM)'eliroz' نوشته:
دوست من 
تا اونجا که شنیدم جی مت آسون تر از جی ار ای هست و راحت تر میشه نمره خوب آورد، اما به قول خودت هزینه بره. 
اگه واسه تون هزینه مهم نیست جی مت رو شرکت کنین. اما اگه مهمه تنها گزینه میشه  جی ار ای جنرال.

ممنون از راهنماییتون،
راستش هزینه ش مهم نیست، فقط زمانش برام مهمه، حالا با این اوصاف جی-مت رو شروع میکنم.
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
05-10-2013, 09:24 AM
GMAT اصلا از GRE ساده تر نیست! علی الخصوص بعد از تغییرات اعمال شده!!!
برای Business School دادن GMAT خیلی بهتره. به خاطر اینکه وقتی می خوان مبنای مقایسه اپلیکنت ها رو داشته باشن، نمرات بالای GRE رو، هم تراز نمرات بالا در GMAT نمی گیرن! و این خیلی به ضرر متقاضی هست. 
GMAT امتحان پرهزینه و پر استرسیه اما خوب دیگه چاره ای نداره.
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
05-10-2013, 02:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-10-2013, 02:58 PM توسط M1KE.)
من چند سال پیش در هر دوی این امتحان ها (GRE و GMAT) شرکت کردم (هر دو از نوع کامپیوتری) و همانطور که Nasim67 اشاره کردند، امتحان GMAT به نسبت سخت تر از GRE هست هم در بخش های ریاضی (Quantitative) و هم در بخش های مربوط به درک مطلب (Verbal). قسمت های مربوط به مهارت نوشتاری این دو امتحان برای من خیلی با هم فرقی نداشتند.

برای نمونه نیمی از سوال های بخش ریاضی که در GMAT وجود دارد و به Data Sufficiency معروف هستند، خیلی گمراه کننده هستند و نیازمند تمرکز بالایی هستند. در این نوع سوال ها ابتدا یک مساله ای را بیان می کند و سپس دو گزاره می دهد و بعد از شما 3 سوال می پرسد:

(1) آیا مساله موردنظر را می توان تنها با اطلاعات گزاره اول حل کرد؟
(2) آیا مساله موردنظر را می توان تنها با اطلاعات گزاره دوم حل کرد؟
(3) آیا هر دو گزاره با هم برای حل مساله کافی هستند؟

اینجا 5 جایگشت ایجاد می شود (!)، اگر فقط (1) درست باشد می بایست گزینه A را بزنید. اگر فقط (2) درست باشد می بایست گزینه B را بزنید. اگر فقط (3) درست باشد باید C را بزنید. اگر هم (1) و هم (2) درست باشند آنگاه باید D را بزنید. اگر هم که هیچ کدام از این 3 تا درست نباشد باید گزینه E را انتخاب کنید.

همانطور که می بینید حتی اگر مساله ریاضی که داده باشد خیلی هم ساده باشد آنقدر این جایگشت ها و شماره ها زیاد هستند که احتمال خطا خیلی بالا می رود و به همین دلیل در مقایسه با GRE در این امتحان می بایست خیلی تمرکز بیشتری داشت.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

غایب eliroz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-10-2013, 07:08 PM
(03-10-2013, 11:43 PM)'eliroz' نوشته:
دوست من 

دوستان عزیز 
من باید این پست رو تصحیح کنم Smile
یکی از دوستان که جی مت امتحان داده بود، گفته بودن بهم که در مقایسه با جی ار ای، با صرف زمانی یکسان، تو جی مت میتونی نتیجه بهتری بگیری. من خودم جی مت تا حالا امتحان ندادم. فقط نظر دوستم رو منتقل کردم . 
بازم از دوستای گلمون Nasim67 و M1ke  ممنون ام به خاطر توضیحاتشون
سپاس
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (2): « قبلی 1 2

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 01-04-2023، 12:08 PM powered by: MyBB, © 2002-2023 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی