عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا راهنمای دانشگاه‌های آمریکا دانشگاه‌های ایالت‌های جنوب شرقی Florida International University

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
Florida International University
آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-12-2011, 07:44 PM
در این تاپیک مسایل مربوط به دانشگاه Florida International University بحث خواهد شد
از دانشجویان این دانشگاه و کسانی که اطلاعات موثق دارند درخواست میشود در ارتباط با وضعیت فاند, ارتباط با اساتید و ....در این تاپیک مشارکت داشته باشند
نقل قول  

آفلاین Paradise4
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

28-08-2012, 08:40 PM
برای application در این دانشگاه یکی از مدارک لازم نوشته Official Proof of Degree منظور چیه ؟ ممنون
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-08-2012, 10:19 PM
(28-08-2012, 08:40 PM)Paradise4 نوشته: برای application در این دانشگاه یکی از مدارک لازم نوشته Official Proof of Degree منظور چیه ؟ ممنون
یعنی مدرک پایان دوره تحصیل رسمی شما. مثلا مدرک دوره کارشناسی ارشد که به تایید وزارت علوم رسیده به همراه ترجمه رسمی اون. حالا اگر کسی مدرک موقت داشته باشه باید با دانشگاه در این مورد مکاتبه کنه و ببینه که آیا قبول میکنند یا خیر.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین Paradise4
نقل قول

28-08-2012, 11:11 PM
یک سوال دیگه اینکه این جا ددلاین اول سپتامبر هست که چند روز دیگست، که در مورد این تاریخ گفته
Last day for international applicants to submit applications to master's, doctoral and certificate programs, as well as for readmission.

بعدش در مورد اول اکتبر گفته

Last day for international applicants to submit all supporting academic credentials, appropriate test scores, and Declaration and Certification of Finances.

من الان اگر apply کنم و تا اول اکتبر مدارک رو بفرستم، دیر نمیشه ؟

ممنون میشم بهم جواب بدین تا همین فردا ثبت نام کنم. ممنون
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
28-08-2012, 11:30 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-08-2012, 11:33 PM توسط Pejman.)
اون ددلاین اولی معمولاً برای پر کردن فرم های آنلاین و پرداخت application fee هست. بقیه مدارک رو تا ددلاین دومی باید فرستاده باشین و به دستشون رسیده باشه.

نقل قول  

آفلاین Paradise4
نقل قول

28-08-2012, 11:38 PM
مرسی از جوابتون. اتفاقا الان دیدم در صفحه application نوشته زمان برای ریختن پول تا 30 روز بعد از پر کردن فرم درخواست هست !
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

28-08-2012, 11:41 PM
(28-08-2012, 11:38 PM)Paradise4 نوشته: مرسی از جوابتون. اتفاقا الان دیدم در صفحه application نوشته زمان برای ریختن پول تا 30 روز بعد از پر کردن فرم درخواست هست !
خب چه بهتر. ولی اون فرم آنلاین رو حتماً باید تا تاریخ 1 سپتامبر submit کنید.

نقل قول  

آفلاین koorosh14
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

26-12-2014, 02:49 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز
من میخواستم شرایط کلی راجب پذیرش رشته ارشد معماری منظر این دانشگاه بدونم چیه یه سری اطلاعات بدست اوردم منتها با شرایط و برنامه ای که دارم برای این دانشگاه اطلاعاتم ناقصه و کلا گیج شدم که چیکار کنم و از کجا شروع کنم تا موفق بشم از دوستان عزیزی که بتونن منو راهنمایی کنن و راهی رو نشونم بدن بسیار ممنون میشم
سوالاتم راجب شرایط پذیرش ارشد معماری منظر, هزینه و کمک هزینه تحصیلی این رشته, ایا GRE یا GMAT لازمه, توصیه نامه و... الزامات مورد نیاز این دانشگاه جهت پذیرش در این رشته چی هست؟!
با تشکر از دوستان
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
26-12-2014, 03:12 AM
(26-12-2014, 02:49 AM)'koorosh14' نوشته: با سلام خدمت دوستان عزیز
من میخواستم شرایط کلی راجب پذیرش رشته ارشد معماری منظر این دانشگاه بدونم چیه یه سری اطلاعات بدست اوردم منتها با شرایط و برنامه ای که دارم برای این دانشگاه اطلاعاتم ناقصه و کلا گیج شدم که چیکار کنم و از کجا شروع کنم تا موفق بشم از دوستان عزیزی که بتونن منو راهنمایی کنن و راهی رو نشونم بدن بسیار ممنون میشم
سوالاتم راجب شرایط پذیرش ارشد معماری منظر, هزینه و کمک هزینه تحصیلی این رشته, ایا GRE یا GMAT لازمه, توصیه نامه و... الزامات مورد نیاز این دانشگاه جهت پذیرش در این رشته چی هست؟!
با تشکر از دوستان

شما باید اطلاعات مورد نظرتون رو از سایت دانشگاه و دپارتمان موردنظرتون بگیرید. مثلا این لینک و اینجا و این رو برای Requirement ها و طریقه اپلای و اسکلارشیپ ها مطالعه کنید. ضمنا پیشنهاد می کنم میل هم به اساتید بزنید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر