عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا v
1 2 بعدی »
Defer کردن به چه چیزهایی بستگی داره؟

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
Defer کردن به چه چیزهایی بستگی داره؟
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
15-04-2014, 01:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-04-2014, 01:50 PM توسط Torkan.)
(15-04-2014, 11:32 AM)'rud' نوشته: سلام، من از یه دانشگاه تو آمریکا حدود 10-12 روز پیش  پذیرش گرفتم، و اونا چند تا فرم Admission Documents; Confirmation Reply Form; Financial Certification Form رو برام تو همون  ایمیل اول فرستادند.1- حالا اگه من بخوام Defer  کنم برای ترم بهار باید چی کار کنم. فقط یه ایمیل خشک و خالی باید بزنم؟ بینم اونا چی می گن. آخه من در به در دارم دنبال اون  42000$ ی می گردم (BS) که باید بخوابونم تو حساب و هنوز نتونستم کاری کنم.
2- اصل مدارک لیسانس و فوق رو کی باید بفرستم
3- می تونم برای ویزا اقدام کنم بعد اونا I-20 بفرستند بعد من بهشون بگم می خوام دیفر کنم؟ اینطوری برای visa تا آخر ماه آذر یا وسطای دی که دیگه باید برم مشکلی پیش نمی آد.
3- به چیزی هم به نام 300$=deposit tuition هستش که من نمیدونم اینو تو فرم ها برای چی می خواد.  

با اجازه MIKE عزیز یک نکته بگم که سال پیش من سه تا از دانشگاهها رو بدون اینکه بحثی از I-20 بشه به ترم بعدی دیفر کردم و موافقت کردن حتی یکیش دوباره نامه پذیرش فرستاد! مرامو باش خدایی!.(البته یکیش گفت باید 30 دلار بدی ولی بقیه خیر گفتن روال اداریتون انجام شد و فقط گفتن به دانشکده ایمیل بزن و بگو که موافقت کردن.)
البته به قول MIKE گرامی ممکنه بعضی از دانشگاهها موافقت نکنن.
بدون I-20 هم که اصلا نمیشه رفت واسه مصاحبه و بحث ویزا و اول باید BS رو بدید و مدارک لازم تا I-20 بیاد. اصلا همون BS رو باز سفارت میخواد ازتون حتی اگه دانشگاه نخواد که محاله!

بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین rud
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-04-2014, 08:17 PM
1-اگه من I-20 رو گرفتم بعد برم برای ویزا و بعدش بخوام دیفر کنم
دانشگاه I-20 برای ترم بهار دوباره باید بفرسته و من دوباره باید برم دنبال BS و دوباره درخواست ویزا بدم؟ (از گفته هایMike اینطوری برداشت می شه)این یعنی من دوبار باید  BS  رو براورده کنم که کلا هنر کنم یه بار می تونم.
charming عزیز فرایند خاصی داره برای دیفر یعنی من برای دیفر باید بهانه خاصی داشته باشم برای دانشگاه و باید فرم های خاصی رو پر کنم؟
2- حالا از زمانی که ایمیل پذیرش اومد من تا کی وقت دارم برای BS و I-20. یه 45 روز هستش ولی نمی دونم تا 45 روز وقت دارم برای BS و تو این 45 روز باید I-20 هم بیاد؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
15-04-2014, 08:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-04-2014, 08:43 PM توسط Torkan.)
(15-04-2014, 08:17 PM)'rud' نوشته: 1-اگه من I-20 رو گرفتم بعد برم برای ویزا و بعدش بخوام دیفر کنم
دانشگاه I-20 برای ترم بهار دوباره باید بفرسته و من دوباره باید برم دنبال BS و دوباره درخواست ویزا بدم؟ (از گفته هایMike اینطوری برداشت می شه)این یعنی من دوبار باید  BS  رو براورده کنم که کلا هنر کنم یه بار می تونم.
charming عزیز فرایند خاصی داره برای دیفر یعنی من برای دیفر باید بهانه خاصی داشته باشم برای دانشگاه و باید فرم های خاصی رو پر کنم؟
2- حالا از زمانی که ایمیل پذیرش اومد من تا کی وقت دارم برای BS و I-20. یه 45 روز هستش ولی نمی دونم تا 45 روز وقت دارم برای BS و تو این 45 روز باید I-20 هم بیاد؟

دوست عزیز شرایط من عین شما بود!
اول مدارک رو میفرستید دانشگاه تا i-20 تون رو صادر کنن. بعد از اون میرین واسه مصاحبه با همون bs اگر جدید بوده باشه و یا یه i-20 تازه رو میگیرین(منظورم فاصله زمانی بین فرستادنi-20 از دانشگاه و زمان مصاحبه هستش اگه زیاد شده باشه که با توجه به شرایط شما بعیده و میتونین با همون bs برین) در ضمن با دانشگاه هماهنگ کن بگو اسکن بفرست نامه bs رو و پست نکن اگه قبول کردن)
بعد میرین مصاحبه ویزا که اصلا معلوم نیست چقدر طول میکشه( نمیدونم رشتتون چیه ولی اگه رشتتون حساس باشه مطمین باش که درجانمیدن و میرین کلیرنس...

خیر . اصلا دنبال bs و ...نمیرین.مراحل قانونیش رو میگم براتون:
فقط به دانشکده میگین من این ترم نمیتونم بیام لطفا به graduate office بگین که موافقت شده با درخواست دیفر من. بعد اونا ایمیل میزنن نامه جدید پذیرش رو و به international office (که i-20 ها رو میفرسته) اطلاع میدن. این اداره دوباره براتون i-20 جدید اماده میکنه و احتمالا هزینه پست بخواد دوباره بفرسته(که واسه خودش جریانی داره این پست اصلا یه وضعییهههه!!)...فقط sevis code تون باید اپدیت بشه که یک هفته طول میکشه تقریبا.
هیچ بهانه خاصی لازم نیست همه چیز برمبنای قانون هست( البته دانشگاهها سیاستهای متفاوتی دارن ولی 99 درصدش همینه روشش)
2- معمولا تحت فشار نمیذارن شما رو...شما هر موقع اماده شد اون موقع بفرست بره...اگر 45 روز گفتن منظورشون اینه که تا 45 رروز تکلیفتون رو تعیین کنین که میخواین یا نه بفرستیم...مشکل خاصی نیست...
اما یک نکته بسیار مهم:
شما اگر ویزاتون اماده شد 90 روز وقت دارید برید بگیرید ویزا رو و وقتی گرفتید 120 روز وقت دارید برید امریکا (از 30 روز زودتر از تاریخ شروع کلاس هم نمیتونین وارد امریکا بشین)...اینا رو حساب کتاب کنین دقیقا و ببینین کی باید برین مصاحبه...مثلا شما امروز برین مصاحب و بر فرض ویزاتون درجا اماده بشه و شما برین بگیرینش و بخواین دیفر کنین اون موقع 120 روز که گذشت و قطعا به ترم بهار نمیرسین و دوباره باید برین مصاحبه...البته احتما درجا گرفتن ضعیفه
بهتره کاملا مطالب مربوط به ویزا رو بخونین که مشکلی ایجاد نشه. صد در صد این کار رو بکنین ....مساله سفارت و ویزا خودش یه پا پذیرشه!

بااحترام
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین rud
**
نقل قول

15-04-2014, 10:54 PM
با تشکر بسیار از Charming عزیز، 1- پس با این اوصاف من فقط باید ایمیل بزنم و بگم فعلا نمیام و نرم دنبال BS و موکول کنم به 4-3 ماه بعد قضیه رو؟(رشته: ارشد عمرانم نمیدونم به این رشته چطور ویزا می دند)
2- واقعیتش اینه که من می خوام دوباره امتحان TOEFL و GRE بدم تو این فاصله- البته می دونم باید یه جا دیگه تو سایت اینو مطرح کنم- و اگه نمره هام  خوب بود برای دانشگاههای دیگه apply کنم. هر چند این دانشگاه بد بد نیست!.  حالا نمی دونم این کار درستیه یا نه(دادن امتحان تافل و جی آر ای)؟ و این BS هم یه جورایی این بهانه رو تشدید می کنه که دیفر کنم. به نظر شما دیفر نکنم و امتحان تافل و فقط بدم و بیام دو ترم بخونم و سال دیگه تابستون وقت بذارم- تو usa البته اگه وقت باشه- و امتحان gre بدم و بعد apply کنم؛ یا نه دیفر کنم و همینجا یه بار دیگه gre بدم.- با توجه به تجربه ای که الان دارید تو این یه سال- چی کار کنم خیلی الان سر در گمم ؟

نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
15-04-2014, 11:10 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-04-2014, 12:15 AM توسط Torkan.)
(15-04-2014, 10:54 PM)'rud' نوشته: با تشکر بسیار از Charming عزیز، 1- پس با این اوصاف من فقط باید ایمیل بزنم و بگم فعلا نمیام و نرم دنبال BS و موکول کنم به 4-3 ماه بعد قضیه رو؟(رشته: ارشد عمرانم نمیدونم به این رشته چطور ویزا می دند)
2- واقعیتش اینه که من می خوام دوباره امتحان TOEFL و GRE بدم تو این فاصله- البته می دونم باید یه جا دیگه تو سایت اینو مطرح کنم- و اگه نمره هام  خوب بود برای دانشگاههای دیگه apply کنم. هر چند این دانشگاه بد بد نیست!.  حالا نمی دونم این کار درستیه یا نه(دادن امتحان تافل و جی آر ای)؟ و این BS هم یه جورایی این بهانه رو تشدید می کنه که دیفر کنم. به نظر شما دیفر نکنم و امتحان تافل و فقط بدم و بیام دو ترم بخونم و سال دیگه تابستون وقت بذارم- تو usa البته اگه وقت باشه- و امتحان gre بدم و بعد apply کنم؛ یا نه دیفر کنم و همینجا یه بار دیگه gre بدم.- با توجه به تجربه ای که الان دارید تو این یه سال- چی کار کنم خیلی الان سر در گمم ؟

خواهش میکنم
 1- اگر واقعا قصد رفتن واسه پاییز رو ندارید بله (ولی حتما دیفر کنید ضرر که نداره و حتما مطمین شید از دیفر کردنشون) یعنی به هر سه دانشکده و grad office و international office اطلاع بدید.(احتمال زیاد راحت ویزا بدن اگه سربازی خطری! و سابقه کار خطری! نداشته باشی( سوشیال تای احتمالش کمه رد کنن اگه 3 سفارت معروف بری)
2- ببینید ممکنه من نظری بدم و مسیر زندگی شما رو دگرگون کنه به سمت مثبت و یا یه چیزی بگم باز شما رو به شک بندازه. پس بیاین موشکافی کنیم:
1- مساله مالیتون واقعا خوب نیست و نیاز به فاند دارین و نمیتونین برین واسه این ترم. در واقع بدون فاند نمیتونین خوب در این صورت باید دوباره تلاش کنید تافل و به خصوص جی ار ای و اگه شد مقاله و فاند از دانشگاه دیگه بگیرید. البته در نظر بگیرید که برای فاند گرفتن بهتره مستقیم دکترا اپلای کنید چون نهایت فاندی که واسه ارشدها میدن کاهش شهریه هستش! این از این
2- مساله مالیتون تقریبا مشکلی نداره و یه جورایی ترم یک رو میتونین سر کنین. این خیلی مهمه. ..در این صورت من جای شما باشم یک لحظه هم به موندن فکر نمیکنم...هر چه زودتر بهتر! این نظر همیشگی من هستش و واقعا نمیدونیم فردا چی میشه واقعا نیمشه حدس زد.به خصوص اونایی که ته فکرشون ایالات متحده هستش!
دقت کنید به نظر من به فکر تعویض دانشگاه تو آمریکا اونم بعد 2 ترم نیفتید چون ضرر میکنید واقعا! اونم 2 ترمممممم!!این کار عقب گرد هستش...
ببینید من دقیقا نمیتونم شرایط شما رو درک کنم ولی میتونم تصور کنم!
در ضمن مشکل شما فقط گرفتن bs اگه هست خوب میتونین مقدار پول رو یک یا دو روز بریزین به حساب پدر یا مادر بعد برش گردونین به صاحبش اگه واقعا اون مقدار رو ندارید( خیلی ها این کار رو کردن خیلی ها!) ولی خوب آدم خودش رو گول نمیتونه بزنه که بلاخره نه حالا همه این پول چون شما فاند از ترمهای بعد به نحوی میگیرین البته با تلاش ولی یه مقداریش باید خرج بشه.
پ.ن : شما اگر فکر میکنی میتونی 1 یا نهایت دو ترم رو بگذرونی به نظر من از دستش نده اگه دانشگاه متوسط یا خوبی هست وگرنه اگر واقعا فکر میکنی میتونی جاهای بهتر و یا فاندهای بهتری بری اون دیگه مسالش جداست و بهتره دوباره تلاش کنی...
بااحترام

نقل قول  

آفلاین rud
**
نقل قول

16-04-2014, 01:22 PM
 می خواهید اسم دانشگاه رو می گم ؛ شاید بتونید تو باارزش بودن این دانشگاه و با توجه به رشته ام نظر بدید،Florida Institute of Technology برای PhD( تو سایت وزارت علوم جزو دانشگاههای خوب زدنش- دیگه نمی دونم)

- الان والا به هر کی رو زدم بهم نتونست کمک کنه- هیچ کدوم 110 تومن ندارند-  یا باید خورد خورد قرض کنم یا برم دنبال نزول! که فکر نکنم نزول گیرنده نزول کمتر از یک ماه بخواد این طور که من شنیدم حتی اگه بخوای 1 ی 2 روز قرض کنی. (حالا اونم با خداست). 
حالا تا 10-12 روز دیگه صبر می کنم باز ازتون می تونم راهنمایی بگیرم اگه تصمیمی دارم؟

- چون باید تو کلاسهای زبان دانشکده شرکت کنم واسه یکی دو نمره که راه نیومدند حالا می خوام یه امتحان دیگه تافل هم بدم  چون پول کلاس زبان رو باید خودم بدم اینطوری شاید امتحان تافل مجدد بدم و نمره رو بیارم و تو کلاس شرکت نکنم. نمیدونم از نظر مالی چقدر به صرفه هستش؟( یه vocher رایگان تافل دارم) نظر شما چیه؟

از اینکه مثل یه برادر دلسوز راهنمایی ام کرده اید باز هم متشکرم.

نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-04-2014, 01:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-04-2014, 02:11 PM توسط Leopold.)
به نظرم شما بدون اینکه BS واسه دانشگاه بفرستید تقاضای دیفر بدید. اگه دانشکده دیفر داشته باشه این کار واسه شما انجام میده اگر هم دیفر نداشته باشه حتی اگه BS هم بفرستید و بعدش تصمیمتون بر نرفتن باشه بازم با درخواست دیفر شما موافقت نمیکنه. معمولا به این صورت هست که دانشگاه اول نامه پذیرش میفرسته و شما آفر قبول یا رد میکنید. بنابراین ابتدا آفر قبول کنید و بعد درخواست دیفر بدید. بحث I20 مربوط به بخش اینترنشنال دانشگاه میشه و ربطی به دانشکده نداره. اگر با دیفر شما موافقت نکردند نگران نباشید کافی هست که دوباره واسه این دانشگاه برای ترم بهار اپلای کنید در این صورت فکر نمیکنم بیشتر از 100$ هزینش باشه. دانشگاه های آمریکا منجمله FIT که رنک متوسطی داره واسه متقضیان بدون فاند همینجوری I20 خیرات میکنن.
شما به هیچ وجه چنین ریسکی نکنید که با I20 این دانشگاه واسه ویزا اقدام کنید و بعد به فکر دیفر باشید. چون مشخص نیست که ویزای شما کی آماده میشه. اگر ویزاتون در زمان مطلوبی که مدنظر شماست آماده نشه حداقل حدود 800$ ضرر خواهید کرد (ممکنه وارد کلیرنس نشید و یا زودتر بیاد که دیگه ویزا واسه ترم اسپرینگ شما قابل استفاده نباشه). در این صورت باید با I20 جدید واسه ترم بهار مجددا برید مصاحبه. من تا به حال کسی سراغ ندارم که چنین کاری بخواد انجام بده.
واسه تافل هم بهتره سوالتون در تاپیک مربوطه بپرسید.
(16-04-2014, 01:22 PM)'rud' نوشته:  می خواهید اسم دانشگاه رو می گم ؛ شاید بتونید تو باارزش بودن این دانشگاه و با توجه به رشته ام نظر بدید،Florida Institute of Technology برای PhD( تو سایت وزارت علوم جزو دانشگاههای خوب زدنش- دیگه نمی دونم)
- الان والا به هر کی رو زدم بهم نتونست کمک کنه- هیچ کدوم 110 تومن ندارند-  یا باید خورد خورد قرض کنم یا برم دنبال نزول! که فکر نکنم نزول گیرنده نزول کمتر از یک ماه بخواد این طور که من شنیدم حتی اگه بخوای 1 ی 2 روز قرض کنی. (حالا اونم با خداست). 
حالا تا 10-12 روز دیگه صبر می کنم باز ازتون می تونم راهنمایی بگیرم اگه تصمیمی دارم؟
- چون باید تو کلاسهای زبان دانشکده شرکت کنم واسه یکی دو نمره که راه نیومدند حالا می خوام یه امتحان دیگه تافل هم بدم  چون پول کلاس زبان رو باید خودم بدم اینطوری شاید امتحان تافل مجدد بدم و نمره رو بیارم و تو کلاس شرکت نکنم. نمیدونم از نظر مالی چقدر به صرفه هستش؟( یه vocher رایگان تافل دارم) نظر شما چیه؟

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
16-04-2014, 02:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-04-2014, 03:08 PM توسط Torkan.)
(16-04-2014, 01:22 PM)'rud' نوشته:  می خواهید اسم دانشگاه رو می گم ؛ شاید بتونید تو باارزش بودن این دانشگاه و با توجه به رشته ام نظر بدید،Florida Institute of Technology برای PhD( تو سایت وزارت علوم جزو دانشگاههای خوب زدنش- دیگه نمی دونم)

خواهش میکنم.
راستش در مورد زبان و راهنمایی های کلی بهتره تو تاپیک مربوطه بپرسید (شرایتطون یکم پیچیده هستش ولی ووچر رایگان دارید خوب شانستون رو یک بار دیگه امتحان کنید)
اگر کامل خونده باشید پست قبلی بنده رو متوجه میشید که مساله ویزا حساس هستش به خصوص اینکه نمیدونید کی میاد ویزاتون و اصلا  اون انقضا هایی که عرض کردم (90 روز و 120 روز) رو میپوشونه یا نه؟
در ضمن توجه کنید اگر حتی بگن ویزا اماده هستش بعد یه هو از یه دانشگاه خوب پذیرش بگیرید و با اون i-20 برید مصاحبه احتمالا باز ریکلیرنس میخورید (هر چند رشته عمران به نظرم زیاد خطری نیست)
توصیه نهایی من اینه که اگر واقعا این ترم نمیخواید برید بذارید اپلای رو واسه ترم بعد که واسه بهار 2015 ددلایناش از اواخر تیر دیدم تا حتی مهر...پس اگر این ترم رو بی خیال شدید مساله ویزا هم فعلا منتفی کنید.ولی توضیح دادم دیفر رو باروشی که گفتم بکنید .بلاخره ضرر که نکردید. دقت کنید دانشکده باید با دیفر موافقت کنه و کاملا مربوط به اون بخش هست تایید دیفر. بعد بحث i-20 میره به اینترنشنال آفیس.
اینطور که شما میگید به نظرم پذیرش بدون فاند فایده نداره براتون و به خصوصphd هستین به نظرم تلاش کنید و عجله نکنید. مگر اینکه حداقل واسه یک یا دو ترم بتونید پول جور کنید که اونم با توجه به شرایطی که گفتین...
بله من و یا دوستان دیگه باز سوالی بود هستیم.

بااحترام
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-04-2014, 04:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-04-2014, 04:53 PM توسط Simon2007.)
(15-04-2014, 11:32 AM)'rud' نوشته: سلام، من از یه دانشگاه تو آمریکا حدود 10-12 روز پیش  پذیرش گرفتم، و اونا چند تا فرم Admission Documents; Confirmation Reply Form; Financial Certification Form رو برام تو همون  ایمیل اول فرستادند.1- حالا اگه من بخوام Defer  کنم برای ترم بهار باید چی کار کنم. فقط یه ایمیل خشک و خالی باید بزنم؟ بینم اونا چی می گن. آخه من در به در دارم دنبال اون  42000$ ی می گردم (BS) که باید بخوابونم تو حساب و هنوز نتونستم کاری کنم.
2- اصل مدارک لیسانس و فوق رو کی باید بفرستم
3- می تونم برای ویزا اقدام کنم بعد اونا I-20 بفرستند بعد من بهشون بگم می خوام دیفر کنم؟ اینطوری برای visa تا آخر ماه آذر یا وسطای دی که دیگه باید برم مشکلی پیش نمی آد.
3- به چیزی هم به نام 300$=deposit tuition هستش که من نمیدونم اینو تو فرم ها برای چی می خواد.  

سلام 
دوستان گفتني ها رو گفتند. شما بايد ابتدا از دانشگاه بپرسيد كه ديفر براي دكتري دارند يا خير. اگر پاسخ مثبت  بود برگه ايي كه به شما تبريك گفته قبوليتون رو احتمالا داخلش نوشته كه بايد امضا شه و تا فلان تاريخ به دانشگاه ايميل شه. اون رو امضا كنيد اسكن كنيد بفرستيد. بعد از كردينيتور بخواهيد ( با ايميل) كه ترم شما رو به مدتي كه لازم داريد ديفر كنند. مثلا 2 ترم 1 ترم و نهايتا 1 سال. 
معمولا به صرفه تره كه قبل دريافت I-20 ديفر كنيد. اگر دانشگاه تا 1 سال ديفر رو قبول داره و شما مثلا يك ترم ديفر كرديد و باز كارتون درست نشد ميتونيد تمديد كنيد. تا جاييكه 1 سال پر شه. شما ديفر كنيد نمره زبانتون رو افزايش بديد و بعد كه تصميمتون قطعي شد درخواست I-20 بديد و كارهاي ويزا و ...
شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
16-04-2014, 07:00 PM
بحث گرفتن I-20 و پیگیری برای ویزا برای کسی هست که پذیرش خوبی گرفته (رتبه خوب + فاند) و میخواد اون رو حتمن حفظ کنه. دانشگاهی که شما درش قبول شدین رتبه اش حدود 750 هست و با توجه به اینکه شما هم شرایط مالی خوبی ندارین ارزش اون رو نداره که برای پست I20 و گرفتن ویزا و خوندن یک سال در اون از جیب خودتون هزینه کنید دست آخر هم معلوم نیست برای سال بعد به شما فاند بدهند یا نه. چون دانشگاه هایی که در این رتبه ها هستند زیاد منابع مالی خوبی ندارند. با این اوصاف اگر همین الان هم درخواست دیفر بدین چیز خاصی رو از دست ندادین چون در هر حال به نظرم این دانشگاه تا زمانی که به شما فاند نده ارزش هزینه کردن نداره به ویژه برای شما که حتی هزینه یک سال اون رو هم با سختی می تونید تامین کنید.

همونطور که دوستان هم گفتند در رتبه های حدود 700 به بالا اگر حداقل های آکادمیک اونها رو برآورده کنید گرفتن پذیرش بدون فاند کار سختی نیست و همین 100 دلارهایی که برای بررسی پرونده داده میشه خودش یک منبع درآمدی براشون هست! دانشگاه های این تیپی که منابع مالی محدودی دارند دارای دو نوع ظرفیت پذیرش هستند: دسته اول برای کسانی که وضع مالی خوب ولی علمی متوسط دارند و با پذیرش بدون فاند خودشون هزینه های دانشگاه رو تامین می کنند و دسته دوم کسانی که وضع مالی بد ولی علمی خوب دارند و دانشگاه با دادن فاند به این دسته سعی می کنه وجهه علمی و رتبه خودش رو حفظ کنه. اگر سطخ غلمی شما روی حداقل هاشون باشه و خیلی تعریفی نداشته باشه که به شما فاند نمی دهند و اگر سطح علمی تون خوب باشه که شما می تونید از دانشگاه های معروف تر و با رتبه زیر 500 هم پذیرش بدون فاند بگیرید و دوباره در همین نقطه قرار بگیرید.

با این توصیفات به نظرم همین الان درخواست بدین که پذیرش تون رو عقب بیاندازند و اگر هم قبول نکردن چیز خاصی رو از دست ندادین. ولی در هر حال با شرایط مالی که شما دارید به نظرم تا زمانی که به شما فاند ندادند برای این دانشگاه هزینه نکنید. در سال پیش رو نمره های زبان تون رو بهبود بدین در این صورت هم شانس فاندتون برای این رتبه ها بیشتر میشه (چون وارد دسته دوم میشین) و هم شانس گرفتن پذیرش در رتبه های بهتر براتون فراهم میشه.

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 12-05-2025، 09:40 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی