عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا تحصیل در آمریکا v
1 2 بعدی »
Defer کردن به چه چیزهایی بستگی داره؟

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
Defer کردن به چه چیزهایی بستگی داره؟
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
20-09-2013, 11:53 AM
اونطور که من خوندم بعد اینکه i-20 اومد ومثلا سفارت طول کشید میشه دیفر کرد واسه ترم بعدی...
بعدش از اونجا که خوندم همینجا دیفر به خصوص واسه کسایی که فعلا فاند نگرفتن زیاد مشکلی نیست فقط باید دانشگاه قبول کنه
فقط یه سوال؟
با همون i-20 قبلی و ویزای قبلی میشه اقدام کرد دیگه؟منظورم اینه از شر سفارت خلاص شدیم دیگه و لازم نیس بریم دوباره؟
یه سوال که یکی از دوستان از من پرسید گفتم در میان بذارم؟
الان فرض کنیم یه نفر دو تا i-20 داره از دو دانشگاه مختلف بدون فاند
با یکی رفت و ویزاش رو گرفت (و همزمان با اون یکی i-20 به اون دانشگاه مربوطه گفت که مثلا میخواد دیفر کنه و نمیرسه!)
بعد یکی رفت امریکا و مثلا نتونست بعذ ترم یک تو اون دانشگاه ادامه بده و بخواد بره اون یکی دانشگاه که دیفر کرده!اصولا باید دوباره مصاحبه بشه دیگه یا نه؟!!
اصلا جریان چطوریاس؟
اینو به این خاطر دوستم پرسید که چون میخواد دانشگاه گرونی بره و یه دانشگاه ارزون هم پذیرش داده ولی رنکش زیاد خوب نیس گفت بببینه وسط راه میتونه بره اون یکی به شرط دیفر؟
بااحترام
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-09-2013, 02:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-09-2013, 02:08 PM توسط M1KE.)
اینکه گفتین با همون آی 20 و ویزای قبلی میشه اقدام کرد رو متوجه نشدم منظورتون از اقدام کردن برای کجا هست (برای سفارت، برای وارد شدن به آمریکا یا برای دانشگاه؟)

وقتی کلیرنس طولانی بشه و شما مجبور به دیفر بشین ممکن هست که در حین فرآیند کلیرنس، سفارت از شما مدارک به روز شده درخواست کنه که شامل آی 20 جدید میشه و در صورتی که در آی 20 جدید تغییراتی از نظر فاند یا اسم دانشگاه یا اسم رشته رخ داده باشه ممکن هست کلیرنس هم به شکل دیگه ای رقم بخوره (مثلن اگر رشته شما به رشته غیر حساسی تغییر کرده باشه ممکن هست کلیرنس کوتاه بشه یا مثلن اگر فاند شما کم یا زیاد شده باشه ممکن هست شما نیازمند ارائه مدارک بیشتر یا بررسی طولانی تر بشه). حتی اگر در حین کلیرنس از شما مدارکی خواسته نشه و شما کلیر بشوید به شما گفته میشه که برای گرفتن ویزا با گذرنامه و آی 20 معتبر به سفارت بروید. در نتیحه در این مقطع دوباره آی 20 جدید شما قبل از صدور ویزا بررسی می شه و اگر تغییراتی از نظر اسم دانشگاه، میزان فاند یا رشته رخ داده باشه ممکن هست که دوباره کلیرنس بخورید تا اینکه شرایط جدید شما رو بررسی کنند.

اگر ویزا را گرفته باشید و بعد دیفر کنید با توجه به محدودیت زمانی ویزا و اینکه نمی تونید زودتر از یک ماه مونده به تاریخ آی 20 وارد آمریکا بشین بعید هست که بتونید در بازه زمانی اعتبار ویزا وارد آمریکا بشین و مجبور خواهید بود دوباره با سفارت صحبت کنید. همین طور در صورتی که در آی 20 جدید شماره SEVIS عوض شده باشه می بایست با دانشگاه صحبت کنید تا مطمئن بشین که پرداخت شما به SEVIS جدید منتقل شده باشه و اطلاعات به روز شده باشه.

بعد از وارد شدن به آمریکا دیدم که افرادی دانشگاه خودشون رو تغییر دادند ولی جزئیات قانونی اون رو نمی دونم به چه شکل هست قاعدتا می بایست یک هماهنگی هایی با دانشگاه اول انجام بدین تا اطلاعات شما به روز بشه و بتونین به دانشگاه جدید منتقل بشین.
(20-09-2013, 11:53 AM)'Charming' نوشته: با همون i-20 قبلی و ویزای قبلی میشه اقدام کرد دیگه؟منظورم اینه از شر سفارت خلاص شدیم دیگه و لازم نیس بریم دوباره؟

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-09-2013, 02:10 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-09-2013, 02:15 PM توسط Torkan.)
خیلی متشکرم Mike عزیز
منظورم اینه که مثلا ویزا رو نتونستیم تو مدت معین بگیریم و طولانی شد و کلیرنس خورد و دانشگاه رو از دست دادیم...میتونیم به دانشگاه اطلاع بدیم و اجازه بخوایم که دیفر کنن؟
بعد مثلا دیفر کردن من هم ویزار اومد و i-20 هم دستمه
اگه کمتر از 6 ماه از ویزام نگذشته باشه میتونم با همون ویزا و با همون i-20 برم به دانشگاهی که دیفر کردم دیگه درسته؟ لازم نیس دوباره مصاحبه کنم چون سفارت از دیفر کردنم اطلاع نداره که؟!
امیدوارم سوالم زیاد بیراه نباشه!
فک کنم جواب سوالمو گرفتم!
بااحترام
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-09-2013, 02:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-09-2013, 02:40 PM توسط M1KE.)
در فرض سوال شما اشاره کردین که بواسطه طولانی شدن کلیرنس شما ترم موردنظر رو از دست دادین (مثلا ترم پاییز 2013 رو از دست دادین). حالا شما از دانشگاه درخواست آی 20 جدید برای ترم زمستان 2014 می کنید. در صورتی که در پاییز 2013 شما کلیر بشوید به هر حال می بایست با این آی 20 که مربوط به زمستان 2014 هست به سفارت بروید و ویزای خودتون رو بگیرین و آی 20 مربوط به پاییز 2013 دیگه معتبر نیست و با اون به شما ویزا نمی دهند. در صورتی که با آی 20 مربوط به ترم زمستان 2014 به شما ویزا داده باشند در اون صورت من دیگه مشکل خاصی نمی بینم. فقط همونطور که در بالا اشاره کردم در صورتی که این آی 20 جدید شما در مقایسه با قبلی تغییر قابل ملاحطه ای کرده باشه ممکن هست که قدری بررسی شما طولانی تر بشه و در همون روز به شما ویزا ندهند.

به عبارتی اگر شما هنوز برای ترم پاییز 2013 وقت داشته باشید و ویزا را با آی 20 همین ترم گرفته باشید که چرا اصولا می بایست دیفر کنید و اگر هم که از شروع ترم پاییز 2013 گذشته باشه و با احتساب یک تاخیر چند هفته ای و گرفتن نامه Late arrival باز هم نتونید ویزا را برای ترم پاییز 2013 بگیرید و مجبور به دیفر شوید در نهایت مجبور خواهید بود که ویزا را با آی 20 مربوط به ترم بعد (در اینجا زمستان 2014) بگیرید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

24-10-2013, 03:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-10-2013, 03:59 PM توسط Torkan.)
من بازم یه سوال پیش اومد برام.(البته یکی از دوستان این نکته رو بهم گوشزد کرد!).
این سوالی که میپرسم بیشتر برای سوپاپ اطمینان هستش و متاسفانه شرایط یه جوری شده که باید همه جوانب رو در نظر گرفت..
فرض کنید بنده از 6 تا دانشگاه پذیرش گرفتم واسه بهار 2014 و یکیش رو انتخاب کردم قطعا و i-20 هم اومده و با اون میخوام واسه ویزا اقدام کنم.حالا دو حالت داریم:
1- ویزام رو بگیرم و برم اون دانشگاه واسه بهار 2014
2- ویزام دیر بشه یا نتونم مثلا به late arrival برسم
من سوالم اینه با توجه به اینکه فعلا دانشگاهها تو نامه پذیرش حرفی از فاند نزدن به غیر یکیش (که واسه ترم بهار معمولا هم سخت فاند میدن) من اگه از همه دانشگاهها درخواست i-20 بکنم تا بفرستن واسم...بعدش واسه همشون ایمیل بزنم که من نرسیدم بیام و باید دیفر کنم اونا هم قبول کنن دیفر کنن واسه پاییز 2014.
بعد اگه به فرض ویزام رو گرفتم و تونستم برسم به دانشگاهی که خودم مد نظر قرار دادم حالا مثلا میگم بعد مدتی متوجه شدم که گرفتن فاند یه جورایی مشکل شده و یه دانشگاه دیگه ممکنه فاند رو واسم تو ترم پاییز 2014 جور کرده باشه و من از امریکا تو اون دانشگاهی که درس میخونم مجبور شم برم (ترنسفر کنم) دانشگای که فاند داده اونوقت؟
کلا میخوام ببینم آیا این یک مزیت حساب میشه دیگه حالا که پذیرش دارم از چند دانشگاه i-20 رو درخواست کنم بفرستن (حالا با پست معمولی) بعد دیفر کنم حتی با اینکه ویزام رو تونستم بگیرم و بقیه ماجرا که بالا گفتم.
این کار مشکلی ایجاد میکنه بعدا؟!
میدونم سوالم یکم ممکنه واضح نباشه ولی هدف اصلی من از اینکار یه جور ایجاد سوپاپ اطمینان هستش.
کلا بدون i-20 که نمیشه دیفر کرد؟ مثلا من به همه دانشگاهها ایمیل بزنم بگم به خاطر مسایلی دیفر کردم پذیرش رو واسه پاییز تا اگه یه دفعه مشکلی پیش اومد واسم تو اون دانشگاه که واسه بهار2014میرم بتونم ترنسفر کنم بدون اپلای دیگه...
بازم شرمنده
امیدوارم سوالم رو متوجه شده باشید!
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-10-2013, 01:38 PM
این کار تا جایی که من اطلاع دارم منع قاونی نداره و دیده ام که افرادی چند دانشگاه را هم زمان تا آخرین فرصت منتظر نگه می دارند، ولی برخی افراد ممکن است از نظر اخلاقی این کار رو نپسندند (قسمت دوم که بعد از ویزا هست و نه قسمت قبل از ویزا). به هر حال، شما وقتی برای ویزا اقدام می کنید یک I-20 بیشتر نیاز ندارید پس داشتن I-20 های دیگر مزیت خاصی در این مرحله محسوب نمی شود. قاعدتا شما می بایست در این مرحله که گرفتن وقت هست با آن  I-20 ای  اقدام کرده باشید که دارای بهترین شرایط هست (اغلب دانشگاهی که فاند می دهد بهتر در نظر گرفته می شود چون هزینه های تحصیل و زندگی بالاست مگر اینکه واقعا مشکل مالی نداشته باشید که دانشگاه رتبه خوب ولی بدون فاند را ترجیح بدهید).

اینکه برخی افراد یک یا دو I-20 را هم عقب می اندازند فکر می کنم بیشتر ترس از این است که دانشگاه اول ممکن است برایشان Defer نکند (در صورت دیر شدن زمان ویزا) و در این صورت آنها خواهند توانست با I-20 دیگر دوباره وقت بگیرند و کمتر به این فکر هستند که بعد از وارد شدن دنبال جابجا شدن بین اینها باشند چون به هر حال دردسرهای خودش را دارد و می بایست قاعدتا با دانشگاه اول هماهنگ کنید. مطمئن نیستم ولی فکر کنم در این وضعیت دانشگاه اول SEVIS شما را به I-20 دانشگاه دوم تغییر می دهد.  البته اینها را هم مثل همان بحث گرفتن مستر در اواسط دکترا نمی شود  از همین الان به طور مستقیم از مسوولان دانشگاه پرسید چون اینطور برداشت می کنند که شما از همین الان به فکر جابجا شدن هستید!
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

25-10-2013, 04:05 PM
(25-10-2013, 01:38 PM)'M1KE' نوشته: این کار تا جایی که من اطلاع دارم منع قاونی نداره و دیده ام که افرادی چند دانشگاه را هم زمان تا آخرین فرصت منتظر نگه می دارند، ولی برخی افراد ممکن است از نظر اخلاقی این کار رو نپسندند (قسمت دوم که بعد از ویزا هست و نه قسمت قبل از ویزا). به هر حال، شما وقتی برای ویزا اقدام می کنید یک I-20 بیشتر نیاز ندارید پس داشتن I-20 های دیگر مزیت خاصی در این مرحله محسوب نمی شود. قاعدتا شما می بایست در این مرحله که گرفتن وقت هست با آن  I-20 ای  اقدام کرده باشید که دارای بهترین شرایط هست (اغلب دانشگاهی که فاند می دهد بهتر در نظر گرفته می شود چون هزینه های تحصیل و زندگی بالاست مگر اینکه واقعا مشکل مالی نداشته باشید که دانشگاه رتبه خوب ولی بدون فاند را ترجیح بدهید).
اینکه برخی افراد یک یا دو I-20 را هم عقب می اندازند فکر می کنم بیشتر ترس از این است که دانشگاه اول ممکن است برایشان Defer نکند (در صورت دیر شدن زمان ویزا) و در این صورت آنها خواهند توانست با I-20 دیگر دوباره وقت بگیرند و کمتر به این فکر هستند که بعد از وارد شدن دنبال جابجا شدن بین اینها باشند چون به هر حال دردسرهای خودش را دارد و می بایست قاعدتا با دانشگاه اول هماهنگ کنید. مطمئن نیستم ولی فکر کنم در این وضعیت دانشگاه اول SEVIS شما را به I-20 دانشگاه دوم تغییر می دهد.  البته اینها را هم مثل همان بحث گرفتن مستر در اواسط دکترا نمی شود  از همین الان به طور مستقیم از مسوولان دانشگاه پرسید چون اینطور برداشت می کنند که شما از همین الان به فکر جابجا شدن هستید!

دوست عزیز از تمام توضیحات خوبتون بنده این رو متوجه شدم که بهتره برم مصاحبه ویزا و بعد اگه واقعا دیدم مشکل شد و یا کلیرنس خورد و یا ....اون وقت به دانشگاههای مربوطه بگم دیفر کنن
اگه حالا بگم الکی که خوب نیست بدون اینکه مطمین باشم ویزا میدن یا نه(منظورم دانشگاههای دیگه غیر از اونیه که پذیرش داده هستش)
به نظرتون تا چند هفته قبل شروع کلاسها وقت هست واسه دیفر؟ ظاهرا باید از همشون بپرسم...
در انتها از شما ممنون هستمSmile
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
25-10-2013, 04:25 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-10-2013, 04:52 PM توسط M1KE.)
بله روال بر این هست که شما بهترین دانشگاه را انتخاب کنید (حالا با هر معیاری که در ذهن دارید، از فاند گرفته تا رتبه، استاد، شهر موردنظر و غیره) و با همون اقدام کنید و اگر در بازه حدود دو هفته بعد از شروع کلاس ها کلیر شدید نامه Late arrival بگیرید و اگر نشد Defer  کنید. می توانید برای اطمینان یکی از دانشگاه های دیگری را هم که فکر می کنید به عنوان گزینه دوم مناسب است را Defer کنید به نظرم عقب انداختن بقیه خیلی موضوعیتی ندارد چون به هر حال برای شما قابل استفاده نخواهند بود.

استفاده از نامه Late arrival تا حدود 2 هفته از شروع کلاس ها "عملی" هست چون برای بازه های بیشتر حتی اگر بتوانید هم چنین نامه ای بگیرید آنقدر به اصطلاح کارها دقیقه نودی می شوند (مثل خرید بلیت برای تاریخ مناسب، مقدمات سفر و ثبت نام و غیره) که کار خیلی سخت خواهد شد و برای بازه های بیشتر راحت تر خواهید بود که به ترم بعد Defer کنید. بنابراین، به نظرم فقط در حالتی برای دریافت این نامه درخواست بدهید که نزدیک به تاریخ شروع کلاس ها کلیر شده باشید و اگر کلیر نشده بودید بیشتر پیگیر همان مقدمات Defer باشید.
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین mhz_ir
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-10-2013, 04:08 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-10-2013, 05:55 AM توسط mhz_ir.)
دوستان تا چند روز بعد از دریافت نامه پذیرش میتونیم جوابشون رو بدیم(احتمال زیاد دیفر کنم)؟فقط گفتن در اسرع وقت بفرستید و زمان خاصی رو تعیین نکردن!اگر دیفر بکنم سال بعد دیگه نیازی به اپلای کردن(دادن FEE وارسال مدارک) مجدد نیست؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

29-10-2013, 07:59 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-10-2013, 07:59 AM توسط Torkan.)
(29-10-2013, 04:08 AM)'mhz_ir' نوشته: دوستان تا چند روز بعد از دریافت نامه پذیرش میتونیم جوابشون رو بدیم(احتمال زیاد دیفر کنم)؟فقط گفتن در اسرع وقت بفرستید و زمان خاصی رو تعیین نکردن!اگر دیفر بکنم سال بعد دیگه نیازی به اپلای کردن(دادن FEE وارسال مدارک) مجدد نیست؟

دوست عزیز چرا از خود دانشگاه نپرسیده اید؟ بهترین منبع خود دانشگاه هستش( منظورم زمان دقیق هستش تو خود سایتشون هم میزنن)
میگن خیلی زود اعلام کنید ولی این رو به خاطر راحتی کار خودشون میگن وگرنه خوب یه نفر ممکنه تمام مسایل و در نظر بگیره یا دانشگاههای دیگه رو و نسبت به اون بره جلو و زمان ببره به تبع اون...
در ضمن بله اگه دیفر بکنی اونا لازم نیس ولی دیفر هم ضوابطی دارد و همینطوری نیست
به اینجا مراجعه کن و صد البته از لینک دانشگاه هم یه بررسی بکن
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-De...9%87%D8%9F
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 12-05-2025، 09:24 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی