عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا

صفحه‌ها (113): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 113 بعدی »

Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا
آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-01-2012, 08:46 PM

ممنونم دوست عزیز. شما و دوستان به من خیلی لطف دارید.
راستش شرایط شما در کل نسبتا خوبه. معدل لیسانس شما البته پایینه، ولی خوب داشتن مقاله در ژورنال‌های خوب تا حدودی این مساله رو جبران می‌:کنه. اگر نمره verbal رو بهتر می‌شدید دیگه خیلی عالی می‌شد و شانس‌تون بیشتر هم می‌شد. با فرض این که شما از یکی از دانشگاه‌های درجه یک تهران مدرک گرفته‌اید، فکر می‌کنم شما برای دانشگاه‌های ۱ تا ۵۰ شانس پذیرش داشته باشید و احتمالا فاند هم بتونید بگیرید، هر چند که من در مورد فاند در رشته‌های پایه اطلاعاتم کمه و نمی‌دونم دقیقا وضعیت فاند چطور هست.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین splendidvenus
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-01-2012, 08:32 AM
من الان 3 هفته اس به تامپا در فلوریدا اومدم و یه مشکل بزرگ دارم: ماشیییین! اینجا بدون ماشین هیچ جا نمیشه رفت و من همش باید از بچه های ایرانی خواهش کنم تا کمکم کنن و این برام خوشایند نیست. میخوام بدونم آیا میشه با حدود 4000 دلار یه ماشین مناسب خرید؟ منظورم از مناسب اینه که به خرج نیفتاده باشه و اذیت نکنه! میشه سایتهایی رو معرفی کنید که بتونم از اونا برای خرید استفاده کنم؟

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

10-01-2012, 10:41 AM
با حدود ۴۰۰۰ الی ۵۰۰۰ دلار می‌شه اتومبیل نسبتا خوبی خرید که تا مدتی به خرج نیافته و اذیت نکنه. سعی کنید که Toyota یا Honda بخرید و حتما carfax رو چک کنید. مدل‌های کوچیک Toyota و Honda رو اگر حدود ۱۰۰ هزار مایل راه رفته باشند باید بشه حدود ۵ هزار دلار خرید و معمولا این اتومبیل‌ها تا ۱۵۰ هزار مایل بدون مشکل اساسی کار می‌کنند و برای دوران دانشجویی می‌تونند مناسب باشند.

در تاپیک زیر اطلاعات بیشتری در مورد خرید اتومبیل وجود داره:
http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...A%A9%D8%A7
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

11-01-2012, 01:43 AM
بابک جان

می خواستم بدونم کسی که در مورد یه دانشگاهی زیاد مطمئن نیست(حالا رنکش،محیطش،رشته اش) آیا در صورتی که مستر داره در نهایت در سیستم آمریکا براش فرقی می کنه اگه:
1-از دوباره برای مستر اپلای کنه و مستر بخونه
2-برای دکترا اپلای کنه و بعد در پایان سال 2 ترک تحصیل کنه و بگه یه مدرک معادل(مثه همین فوفق)بهش بدن؟

در نهایت انتخاب هر دوی اینها فرد دارای دو مستر خواهد بود ولی می خواهم بدونم ایا از نظر ادامه ی تحصیل و یا کار در سیستم آمریکا بین این دو فرد به نظر شما تفاوتی قائل میشن؟!

با سپاس

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

11-01-2012, 11:05 AM
فکر نمی‌کنم از نظر ادامه تحصیل یا کار تفاوت زیادی بین این دو حالت باشه، ولی از نظر گرفتن پذیرش و فاند احتمالا حالت دوم ساده‌تر خواهد بود، هر چند که اگر از ابتدا هدف شما اینه که فوق لیسانس بخونید درست نیست که بخواهید پذیرش دکترا بگیرید و انصراف بدید.

آفلاین bzz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

20-01-2012, 01:44 PM
سلام بابک جان
میدونم سوالم هیچ ربطی به مسائل سایت شما نداره
اما گفتم به پرسم شاید شما اطلاعی داشته باشید
بابک عزیز آیا شما وکیلی معتبر و قابل اطمینان برای مهاجرت سراغ دارید که به من معرفی کنید؟

هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است

آفلاین نوشا
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-01-2012, 11:53 PM
سلام
من 31 سالمه دارم فوق لیسانس مکاترونیک می خونم در مالزی
معدل لیسانسم13.63 هست
لطفابفرماییدمی تونم برا فاند اقدام کنم؟وبرای کدوم دانشگاهها؟واز کی اقدام کنم بهتره ؟
باتشکر

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

21-01-2012, 11:35 AM
(20-01-2012, 01:44 PM)bzz نوشته: سلام بابک جان
میدونم سوالم هیچ ربطی به مسائل سایت شما نداره
اما گفتم به پرسم شاید شما اطلاعی داشته باشید
بابک عزیز آیا شما وکیلی معتبر و قابل اطمینان برای مهاجرت سراغ دارید که به من معرفی کنید؟
نه متاسفانه.

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

21-01-2012, 11:43 AM
(20-01-2012, 11:53 PM)نوشا نوشته: سلام
من 31 سالمه دارم فوق لیسانس مکاترونیک می خونم در مالزی
معدل لیسانسم13.63 هست
لطفابفرماییدمی تونم برا فاند اقدام کنم؟وبرای کدوم دانشگاهها؟واز کی اقدام کنم بهتره ؟
باتشکر
راستش با معدل لیسانس و رشته به تنهایی اصلا نمی‌شه اظهار نظر کرد. نمره زبان و به خصوص نمره GRE شما خیلی مهمه. دانشگاهی که ازش مدرک گرفتید و داشتن مقاله مهمه.
با توجه به این که معدل لیسانس شما پایینه، باید نمره GRE خیلی خوبی بیارید، معدل فوق‌تون رو هم خیلی بالا نگه دارید و ترجیحا در دوران فوق مقاله بدید. در اون صورت می‌تونید به گرفتن پذیرش و فاند از امریکا امیدوار باشید.
در مورد این که کی اقدام کنید، با توجه به این که فعلا دانشجوی فوق هستید و فاند هم می‌خواهید بهتره که برای ترم‌های پاییز اقدام کنید و پاییز سال ۲۰۱۳ نزدیک‌تر زمانی هست که عملی به نظر می‌رسه، چون ددلاین اکثر دانشگاه‌ها برای پاییز ۲۰۱۲ دیگه گذشته و شما باید امتحانات TOEFL و GRE رو هم بگذرونید. سعی کنید امتحانات رو حداکثر تا نوامبر ۲۰۱۲ بگذرونید و مدارک‌تون برای اواخر ۲۰۱۲ آماده باشه که بتونید مدارک‌تون رو قبل از ددلاین‌ها ارسال کنید.

آفلاین M0TRIX
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

21-01-2012, 07:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-01-2012, 07:44 PM توسط M0TRIX.)
سلام.

من ترم سه کاردانی هستم ! نرم افزار

میخوام از الان واسه ارشد کار کنم تا حتما فول فاند بگیرم و برم انجا.

1_شنیدم اگه کسی RA بگیره دیگه نیازی نداره از خودش ساپورت مالی داشته باشه ایا درسته ؟

2_من از الان دنبال چه کارهایی باشم تا واسه اپلای واسه ارشد(2-3 سال دیگه) کامل اماده باشم و به راحتی فول فاند بگیرم ؟

3_ایا رشته ما انجا خیلی سخته ؟سطح برنامه نویسی چطوره ؟چون خودتون هم انجا کامپیوتر بودین میپرسم.

4_من چون دبیرستان فنی بودم کاردانی و کارشناسی رو جدا جدا میخونیم ایا این تاثیر داره رو اپلای ؟ و اینکه فقط معدل کارشناسی میخوان یا کاردانی هم میخوان ؟
من علاقه زیادی به هوش ندارم.اگه بشه میخوام ارشد رو هم نرم افزار بخونم.

لطفا اینارو کامل جواب بدین و اگه چیزه دیگه ای هم هست بگین !

ممنون !

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (113): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 113 بعدی »

Topic locked