عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا

صفحه‌ها (113): « قبلی 1 ... 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... 113 بعدی »

Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا
آفلاین darkboy
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-09-2014, 11:38 AM
سلام آقا بابک خسته نباشید
این اولین پستیه که تو این سایت میزارم میخاستم اگه میشه یه راهنمایی کوچیک ازتون بگیرم
من دانشجوی ترم سه سخت افزار ( سراسری شهرستان-دو ترم خوندم) هستم
دنبال اینم که به امید خدا واسه ارشد اپلای کنم
کشورش مهم نیست واسم بیشتر رنکش مهمه
متاسفانه تا اینجای کار معدلم  تو این دو ترم13/11 (حالا بگیریم 13) شده
زبانم هم متوسط رو به پایینه
به نظر شما با این معدل شاهکار تو این مدت باقیمونده به غیر تلاش برای جبران معدلم چیکار میتونم بکنم؟
ممنون از راهنماییتون 

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-09-2014, 10:11 PM
(23-09-2014, 11:38 AM)'darkboy' نوشته: سلام آقا بابک خسته نباشید
این اولین پستیه که تو این سایت میزارم میخاستم اگه میشه یه راهنمایی کوچیک ازتون بگیرم
من دانشجوی ترم سه سخت افزار ( سراسری شهرستان-دو ترم خوندم) هستم
دنبال اینم که به امید خدا واسه ارشد اپلای کنم
کشورش مهم نیست واسم بیشتر رنکش مهمه
متاسفانه تا اینجای کار معدلم  تو این دو ترم13/11 (حالا بگیریم 13) شده
زبانم هم متوسط رو به پایینه
به نظر شما با این معدل شاهکار تو این مدت باقیمونده به غیر تلاش برای جبران معدلم چیکار میتونم بکنم؟
ممنون از راهنماییتون 

شما فقط دو ترم خوندید و جا برای جبران معدل‌تون زیاده و امکانش کاملا وجود داره که با معدل بهتر بتونید در آینده پذیرش بگیرید. من برای افرادی مثل شما توصیه‌هایی رو در این لینک نوشته‌ام که می‌تونید بخونید. اگر باز هم سوالی بود، بپرسید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین gabriel2311
**
نقل قول

27-09-2014, 09:07 AM
سلام من ترم 7 مکانیکم ازاد کرج معدلم 16 دارم برای یه فاند که شهریه رو لغو کنه میخوام بدونم ایا مدارک دوره های دیگه رو داشته باشم  مثل نرم افزارای web و نرم افزا های رشته ی خودم و شبکه و که همه ی اینها رو  میتونم با  ICS معادل سازی کنم و مدارک اونا رو بدم و همینطور مدارک شرکت FESTO  تاثیر داره در گرفتن فاند؟و اینکه تو بعضی سایتا خوندم باید طول تحصیل 4 سال باشه در کارشناسی تا بشه فاند گرفت تا چه حد درسته؟

آفلاین atefeh_J
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

27-09-2014, 03:37 PM
با سلام
اقای بابک ببخشید میشه من را برای جواب به این ایمیل راهنمایی کنید

Unfortunately I do not have research found to cover oversea student tuition fee in the form of RA.
شانس گرفتن فاند از خود دانشگاه یا همان TA برای من وجود داره؟
بعد از پذیرش با این جواب استاد احتمال فاند گرفتن هست؟

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-09-2014, 05:21 AM
(27-09-2014, 09:07 AM)'gabriel2311' نوشته: سلام من ترم 7 مکانیکم ازاد کرج معدلم 16 دارم برای یه فاند که شهریه رو لغو کنه میخوام بدونم ایا مدارک دوره های دیگه رو داشته باشم  مثل نرم افزارای web و نرم افزا های رشته ی خودم و شبکه و که همه ی اینها رو  میتونم با  ICS معادل سازی کنم و مدارک اونا رو بدم و همینطور مدارک شرکت FESTO  تاثیر داره در گرفتن فاند؟و اینکه تو بعضی سایتا خوندم باید طول تحصیل 4 سال باشه در کارشناسی تا بشه فاند گرفت تا چه حد درسته؟

منظورتون اینه که مدرک لیسانس رو نگیرید و بدون مدرک لیسانس اقدام کنید؟ اگر این طوره، خیلی بعیده که بتونید بدون مدرک لیسانس پذیرش بگیرید. مدارک غیردانشگاهی هم جایگزین مدرک دانشگاهی نمی‌شن، اما تغییر رشته موقع گرفتن پذیرش غیرممکن نیست و گرفتن این مدارک می‌تونه کمک کنه که نشون بده شما به رشته کامپیوتر علاقه‌مندید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
28-09-2014, 05:24 AM
(27-09-2014, 03:37 PM)'atefeh_J' نوشته: با سلام
اقای بابک ببخشید میشه من را برای جواب به این ایمیل راهنمایی کنید
Unfortunately I do not have research found to cover oversea student tuition fee in the form of RA.
شانس گرفتن فاند از خود دانشگاه یا همان TA برای من وجود داره؟
بعد از پذیرش با این جواب استاد احتمال فاند گرفتن هست؟

جواب این استاد که مشخصه و گفته که فاند کافی نداره که به دانشجویان خارجی RA بده. از این جواب نمی‌شه در مورد شانس فاند از دانشکده یا TA نظر خاصی داد و نمی‌شه گفت که شانسش هست یا خیر.

آفلاین gabriel2311
**
نقل قول

28-09-2014, 07:23 PM
(28-09-2014, 05:21 AM)'Babak' نوشته:
منظورتون اینه که مدرک لیسانس رو نگیرید و بدون مدرک لیسانس اقدام کنید؟ اگر این طوره، خیلی بعیده که بتونید بدون مدرک لیسانس پذیرش بگیرید. مدارک غیردانشگاهی هم جایگزین مدرک دانشگاهی نمی‌شن، اما تغییر رشته موقع گرفتن پذیرش غیرممکن نیست و گرفتن این مدارک می‌تونه کمک کنه که نشون بده شما به رشته کامپیوتر علاقه‌مندید.

نه من لیسانسمو میگیرم منظور من اینه علاوه بر لیسانس و تافل و GRE من مدارک دوره های دیگه ای رو هم دارم مثل نرم افزار ها و گواهی نامه شرکت FESTo میخواستم بدونم برای فاند دادن ایا به اینها هم توجه می کنن یا نه فقط به معدل و تافل و GRE نگاه می کنن؟

آفلاین azarnoor
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-09-2014, 06:44 AM
سلام.
من دو سال در مالزی اقامت داشتم برای تحصیل در مقطع فوق لبسانس رشنه مدیریت پروزه.میخوام برای  مستردوم  برای المان اقدام کنم.ممنون میشم منوراهنمایی کنید برای دانشگاه
من میتونم همسرم رو هم با خودم بیارم المان زیر ویزا خودم.محدودیتی نداره ,شرایط چیه?[img]images/smilies/smile.gif[/img]

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

29-09-2014, 10:18 AM
(28-09-2014, 07:23 PM)'gabriel2311' نوشته:
نه من لیسانسمو میگیرم منظور من اینه علاوه بر لیسانس و تافل و GRE من مدارک دوره های دیگه ای رو هم دارم مثل نرم افزار ها و گواهی نامه شرکت FESTo میخواستم بدونم برای فاند دادن ایا به اینها هم توجه می کنن یا نه فقط به معدل و تافل و GRE نگاه می کنن؟
تا اونجا که من می‌دونم، این جور دوره‌ها ممکنه تاثیر مثبت داشته باشه، اما تاثیرش واقعا قابل توجه نیست و مهمترین عوامل همون معدل و تافل و GRE هست.

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

29-09-2014, 10:19 AM
(29-09-2014, 06:44 AM)'azarnoor' نوشته: سلام.
من دو سال در مالزی اقامت داشتم برای تحصیل در مقطع فوق لبسانس رشنه مدیریت پروزه.میخوام برای  مستردوم  برای المان اقدام کنم.ممنون میشم منوراهنمایی کنید برای دانشگاه
من میتونم همسرم رو هم با خودم بیارم المان زیر ویزا خودم.محدودیتی نداره ,شرایط چیه?[img]images/smilies/smile.gif[/img]

متاسفانه من نه در مورد مالزی و نه در مورد آلمان اطلاعات چندانی ندارم. لطفا سوال‌هاتون رو در انجمن آلمان بپرسید تا دوستان دیگه بتونند راهنمایی کنند.

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (113): « قبلی 1 ... 84 85 86 87 88 89 90 91 92 ... 113 بعدی »

Topic locked