عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا گرفتن وقت سفارت امریکا v
1 2 بعدی »
0 تا 100 گرفتن وقت سفارت آمریکا (شامل همه موارد مهم مثل تعویض SEVIS ID, DS-160, Post)

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
0 تا 100 گرفتن وقت سفارت آمریکا (شامل همه موارد مهم مثل تعویض SEVIS ID, DS-160, Post)
آفلاین heisenberg7
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-05-2014, 10:57 PM
بزن بگو من اشتباه زدم nationality رو! برات درست می کنند اعلام میکنند... 

مگه تو DS-160 اشتباده زدی؟! 

بگو تو سیستم USvisa-info.com اشتباه زدم nationality رو!
نقل قول  

آفلاین Dr.Roya
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-05-2014, 10:04 AM
Finally was corrected!!!!!
بعد از 6 ایمیل!
نه اشتباهم تو DS-160 نبود.primary applicant data entry : country of birth and residence بود که بلاخره  ok شد.
این ایمیل جواب داد:
contactus_fa_ae@visops.com

نقل قول  

آفلاین kiana1991
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
16-06-2014, 12:53 PM
(05-04-2014, 11:03 PM)'heisenberg7' نوشته: نکات Basic برای گرفتن وقت سفارت آمریکا
به خاطر وجود سفارت های مختلف در اطراف ایران، به همون تعداد سفارت، روش های وقت گرفتن وجود داره که هر کدوم ریزه کاری های خودش رو داره! من بیشتر صحبتم اینجا در مورد سه سفارت اصلی آنکارا، ایروان و دبی هست... در صورتی که سفارت دیگه ای روند خاص خودش رو داشته باشه من ذکر می کنم. به طوری کلی شما اگر از سه سفارت اصلی نام برده شده وقت میگیرید مشکل خاصی ندارید و هیچ چیزی جا نمیافته... در مورد سفارت های دیگه هم تمام سعی شده تا چیزی جا نمونه!
برای گرفتن وقت از آمریکا اصولاً به چند چیز شدیداً احتیاج هست:
1. داشتن پاسپورت
2. داشتن I-20 یا DS-2019 برای متقاضیان ویزای F و J (دانشجویی یا دانشجوی تبادلی)
3. DS-160 پر شده و سابمیت شده
حالا به نکات زیر دقت کنید!
داشتن پاسپورت: برای ساختن اکانت تو سایت USVISA-INFO.com شما احتیاج به داشت پاسپورت دارید! زیرا username شما برای Login کردن به این سایت ها همون شماره پاسپورتتون هستش! اگر ندارید به تاپیک گرفتن وقت سفارت آمریکا بدون داشتن پاسپورت رجوع کنید!
داشتن I-20 یا DS-2019: این فرم مهم ترین مدرک شما برای داشتن پذیرش تحصیلی از آمریکا هستش! اگر توریستی هستید نیازی بهش ندارید! در پر کردن فرم DS-160 در مراحل انتهایی نیاز دارید شماره SEVIS خودتون که تو این فرم اومده رو وارد کنی! همچنین تو سیستم وقت گیری سفارت هم جایی وجود داره که باید این کد رو وارد کنید. اگر ندارید بهتره اولین کاری که می کنید به دانشگاه مقصد ایمیل بزنید که کد SEVIS خودتون و همسرتون (در صورت وجود) رو براتون بفرسته! معمولاً این کار رو می کنند و اگر نکنند میتونید راجع به مشکل ایرانی ها برای وقت گرفتن توضیح بدید و رایزنی کنید تا بدن... اگر استاد دارید از ایشون کمک بگیرید و ننه من غریبم بازی در بیارید استاد عزیز حتماً خیلی سریع اون ها رو قانع می کنند تا برای شما بفرستند! اگر هم ندارید کلاً ادام تاپیک رو بخونید تا بفهمید چه کار می تونید بکنید (به مسئولیت خودتون)
برای آشنایی با فرم I-20 به این تاپیک جامع رجوع کنید و همه سوالات اونجا جواب داده شده: تاپیک جامع آشنایی با I-20 (کاربرد هر بند، نکات مهم، توصیه ها، مقدمات گرفتن وقت...)
نکته: در زمان نوشتن این تاپیک... تاپیک آشنایی با I-20 هنوز ناقصه و در اولین فرصت تکمیل میشه... کلاً نکات خیلی مهمش اومده
برای آشنایی با فرم DS-2019 به این تاپیک جامع رجوع کنید و همه سوالات اونجا جواب داده شده: در حال حاضر موجود نیست و تو اولویت کارها نیست ولی ایشالا به زودی درست می کنم. 
DS-160: عرف هست که شما باید DS-160 رو کامل سابمیت کرده باشید. ولی عموماً به خاطر نداشتن SEVIS Number نمیتونند DS-160 رو کامل پر کنند و سابمیت کنند! یا عجله دارند و می خوان وقت رو بگیرند و سر فرصت DS-160 رو سابمیت کنند که خیلی پیش اومده به مشکل بخورند! در ادامه تاپیک نحوه حل مشکلات رو میگم! ولی بهترین کار، امن ترین کار و بی دردسر ترین کار پر کردن و سابمیت کردن DS-160 در ابتدا و بعد گرفتن وقت هست! به هر حال من نکات وقت گرفتن بدون داشتن DS-160 رو میگم... دیگه ریسکش با خودتون!
همه نکات در یک خط: شما برای گرفتن وقت سفارت های آنکارا، ایروان، دبی (و همچنین باکو) به شماره پاسپورت، شماره SEVIS و بارکد نامبر DS-160 نیاز دارید! اگر ندارید هم میشه ولی توصیه نمیشه ولی آموزش داده میشه!

سلام
من بره اینکه بتونم وقت سفارت بگیرم چون هنوز آی-20م صادر نشده بود، با یه شماره سویس همینجوری DS-160 رو پر کردم و  وقت سفارت هم گرفتم. حالا الان نمیدونم چیکار کنم!! یه بار دیگه DS-160رو پر کنم یا بهشون میل بزنم که شماره سویس رو اصلاح کنن؟
خیلــــــی استرس دارم الان Sad((
نقل قول  

آفلاین fairy
**
نقل قول

16-10-2014, 09:45 PM
سلام ببخشید یک سوال داشتم ممنون میشم اگر بتونید جواب بدید.من الان میخوام خودم از سفارت دبی وقت بگیرم و فرمDS160را پر کنم.الان تمام مراحل وقت گرفتن را خوندم.همان اکانتی که می سازیم فرمDS160هست؟چون در فسمتی که برای گرفتن وقت گفته DS CONFIRMATION NUMBERولی من دیگه قبلش جایی ندیدم به این شماره اشاره کند!
هم چنین میتوانیم برای انتخاب دفتر پستی ادرس منزل یکی از اشنایان را بدیم.ویزا را می توانیم به شخص ثالث بسپریم که بگیرد یا خیر؟
خیلی لطف می کنید  
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

17-10-2014, 03:33 AM
(16-10-2014, 09:45 PM)'fairy' نوشته: سلام ببخشید یک سوال داشتم ممنون میشم اگر بتونید جواب بدید.من الان میخوام خودم از سفارت دبی وقت بگیرم و فرمDS160را پر کنم.الان تمام مراحل وقت گرفتن را خوندم.همان اکانتی که می سازیم فرمDS160هست؟چون در فسمتی که برای گرفتن وقت گفته DS CONFIRMATION NUMBERولی من دیگه قبلش جایی ندیدم به این شماره اشاره کند!
هم چنین میتوانیم برای انتخاب دفتر پستی ادرس منزل یکی از اشنایان را بدیم.ویزا را می توانیم به شخص ثالث بسپریم که بگیرد یا خیر؟
خیلی لطف می کنید  

کدوم اکانت منظورتون هست؟
شما یه اکانت DS160 دارین که تمامی اطلاعاتتون رو وارد میکنین. این اکانت یک شماره داره. درضمن وقتیکه میخواین فرم DS160 رو سابمیت کنین شماره اکانت رو دوباره مینویسه و Confirmation number در اون صفحه میاد.
بعد از پر کردن و سابمیت این فروم شما معمولا به سایت usavisainfo میرین تا اکانت حدایی برای گرفتن وقت بسازید که اونجا شماره confirm فرم DS رو میخواد.
در مورد آدرس پستی فکر میکنم برای دبی مشکلی نباشه. معمولا شخص (میتونه شخص ثالث باشه) پاسپورت رو تحویل میده بعد چند روز به آدرسی که شما قبلا معین کردید(در دبی) پاسپورت و ویزا فرستاده میشه.
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین fairy
**
نقل قول

17-10-2014, 11:40 AM
(17-10-2014, 03:33 AM)'mahyarelc' نوشته:
کدوم اکانت منظورتون هست؟
شما یه اکانت DS160 دارین که تمامی اطلاعاتتون رو وارد میکنین. این اکانت یک شماره داره. درضمن وقتیکه میخواین فرم DS160 رو سابمیت کنین شماره اکانت رو دوباره مینویسه و Confirmation number در اون صفحه میاد.
بعد از پر کردن و سابمیت این فروم شما معمولا به سایت usavisainfo میرین تا اکانت حدایی برای گرفتن وقت بسازید که اونجا شماره confirm فرم DS رو میخواد.
در مورد آدرس پستی فکر میکنم برای دبی مشکلی نباشه. معمولا شخص (میتونه شخص ثالث باشه) پاسپورت رو تحویل میده بعد چند روز به آدرسی که شما قبلا معین کردید(در دبی) پاسپورت و ویزا فرستاده میشه.

خیلی ممنون از پاسخ شما.منظورم همین اکانتی بود که در صفحه ی اول همین جا با تصویر توضیح داده شده بود که با توجه به توضیحات شما چون نوشته اکانتUSVISA-INFO.com پس این فرم DS160نیست.درسته؟ پیجی را سراغ ندارید که توضیح داده باشه؟فرمش سخته؟ چون بچه ها در پیج های متفاوت خیلی به مشکل برخورد کردن.
لطف می کنید اگر پاسخ بدید

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
17-10-2014, 12:25 PM
(17-10-2014, 11:40 AM)'fairy' نوشته:
خیلی ممنون از پاسخ شما.منظورم همین اکانتی بود که در صفحه ی اول همین جا با تصویر توضیح داده شده بود که با توجه به توضیحات شما چون نوشته اکانتUSVISA-INFO.com پس این فرم DS160نیست.درسته؟ پیجی را سراغ ندارید که توضیح داده باشه؟فرمش سخته؟ چون بچه ها در پیج های متفاوت خیلی به مشکل برخورد کردن.
لطف می کنید اگر پاسخ بدید

فرم در آدرس زیر قابل دسترسیه:
Consular Electronic Application Center website
در موضوع سوالات متداول درباره فرم DS-160 می‌تونید سوالات متداول در مورد پر کردن فرم رو ببینید. همچنین در انجمن روادید امریکا تعدادی موضوع وجود داره که عنوان‌شون با DS-160 شروع می‌شه و در مورد قسمت‌های مختلف این فرم و پرکردن فرم بحث می‌کنند و موضوع فرم DS-160 هم در همون انجمن وجود داره که حاوی پرسش و پاسخ‌های متعددی در مورد این فرمه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین aminjvd
**
نقل قول

24-10-2014, 12:09 AM
سلام به دوستان گرانقدر.
یه سئوال پایه ای:
الان که 23 اکتبر هست به فرض اینکه فرم I-20 تا اواسط نوامبر دستم باشه میتونم ویزا برای ورود در ژانویه بگیرم؟
یا اینکه یه ترم بندازم عقب که حدود 7 ماه تا شروع ترم وقت داشته باشم بهتره؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین n akhavan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-11-2014, 12:13 PM
سلام
من برای یکی از اساتید دانشگاهی در امریکا درخواست فرصت مطالعاتی فرستادم. و اونم قبول کرد و ادامه کارها رو برای grad school فرستاد. آیا من میتونم زمان گرفتن ویزا رو به تعویق بندازم. چون میخوام برای بعد از عید اقدام کنم. و این عقب انداختن ماکسیمم تا چه زمانی می شود؟
ممنونم
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
23-11-2014, 04:18 PM
هر سفارتی ممکنه تا یک زمانی وقت آزاد داشته باشه. برای نمونه ممکنه برای سفارت دوبی بتونید برای 2 هفته بعد وقت بگیرید ولی برای سفارت آنکارا برای 2 ماه بعد. همین طور لزوما در روز مصاحبه به شما ویزا داده نمیشه و به احتمال زیاد پرونده شما به کلیرنس میزه تا بررسی بشه که در حالت عادی ممکنه 3-2 ماه طول بکشه. هر چند مواردی بوده که چندین برابر این زمان هم طول کشیده.

با در نظر گرفتن این موضوع باید نگاه کنید ببینید تاریخی که دانشگاه به شما به طور رسمی اعلام می کنه که دوره تون رو شروع کنید کی هست و حدود 4-3 ماه قبل از اون برای گرفتن وقت اقدام کنید که خیلی به مشکلی نخورید.

(23-11-2014, 12:13 PM)'n akhavan' نوشته: سلام
من برای یکی از اساتید دانشگاهی در امریکا درخواست فرصت مطالعاتی فرستادم. و اونم قبول کرد و ادامه کارها رو برای grad school فرستاد. آیا من میتونم زمان گرفتن ویزا رو به تعویق بندازم. چون میخوام برای بعد از عید اقدام کنم. و این عقب انداختن ماکسیمم تا چه زمانی می شود؟
ممنونم

ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »