عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز سایر مدارک گواهی دانشجوی ممتازی و تقدیرنامه

صفحه‌ها (4): 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گواهی دانشجوی ممتازی و تقدیرنامه
آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-02-2011, 07:22 PM
دوستان من در یک سال تحصیلی شاگرد دوم شدم و بهم تقدیرنامه و یه کارت ویژه دانشجویان مستعد داده شد. من این رو توی CV آوردم. حالا خواستم ببینم آیا باید از دانشگاه گواهی بگیرم براش یا همون تقدیرنامه رو بدم ترجمه؟ آیا تاثیری داره؟ نیازی به اثباتش هست یا تو همون رزومه نوشتم کفایت می کنه؟ البته بیشتر منظورم اون دانشجوی ممتاز و مستعد شناخته شدن هستش، وگرنه گواهی رتبه رو که می شه گرفت.

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-02-2011, 10:08 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-02-2011, 10:08 AM توسط Babak.)
این جور موارد رو اگر در رزومه بنویسید کفایت می‌کنه و معمولا تاثیر مثبت داره. اگر دانشگاه نیاز به مدراک اضافی داشته باشه بهتون خواهد گفت و بعد می‌تونید مدارک‌تون رو ارائه کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Soli
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 6
14-02-2011, 02:47 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-02-2011, 02:50 PM توسط Soli.)
سلام. شما گفتين تو يه سال تحصيلي شاگرد دوم شدين يعني اين امتياز مال کل سالاي تحصيلي نبوده، پس همون جوابي که بابک داده درسته.
اما من مي خوام اينجا به يه موضوعي در رابطه با گواهي دانشجوي ممتاز اشاره کنم. اگه از دوستان کسي در کل دوره تحصيلي کارشناسي يا ارشدش شاگرد اول بوده، مي تونه از دانشگاه گواهي بنام گواهي شاگرد اولي بگيره و اين گواهي هم مثل ريزنمرات و ... ترجمه مي شه و مهر مي خوره و مي شه موقع اپلاي همراه مدارک ديگه ارسال بشه. اما اينکه امتياز همچين گواهي چيه؟ وقتي شما معدلتون خيلي بالاست اين گواهي مي تونه نشون بده که حداقل معدل شما از بقيه بالاتر بوده (حتي اگه بقيه هم معدل هاي خوبي داشتن، از شما بالاتر نبودن) و وقتي معدلتون کمه اين گواهي نشون مي ده که کلا رنج نمره ها کم بوده و با همين معدل شما اول بودين.
اگه دانشگاه ها براي شاگردهاي دوم . ... يا دانشجوي ممتاز هم گواهي بدن که قابل ترجمه باشه حتما بگيريد. تو بعضي رشته ها رنج معدل فارغ التحصيلا پايينه و اينجور گواهي ها نشون مي ده که کم کاري از شما نبوده و اين معدل خوبي در مقايسه با بقيه بشمار مي ياد.
البته چون بعضي دوستان که معدل بالايي ندارن و نمره آوردن تو رشته يا دانشگاهشون سخته و ميانگين معدل ها پايينه اين مشکلو دارن، بايد بگم تا جايي که اطلاع دارم تو خيلي دانشگاه ها هم تو ريزنمرات هر ترم يا در کل، ميانگين معدل کلاس هم نوشته مي شه و گاهي به رتبه شما هم در کلاس اشاره مي شه.
تا جايي که اطلاع دارم نمي شه تقدير نامه مربوط به شاگرد ممتازي در طول تحصيلو ترجمه کرد وبايد همون گواهي نامه رسمي رو از دانشگاه تهيه کرد.
نقل قول  

آفلاین Faraz
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
14-02-2011, 03:04 PM
من تقدیر نامه هایی را که داشتم ترجمه کردم.مهر دادگستری و وزارت امور خارجه نمی خوره ولی مهر ترجمه رسمی می خوره.اتفاقا خیلی هم به دردم خورد.با یکی از استاد هایی که صحبت می کردم درباره تقدیرنامه هام باهام صحبت کرد.به پیشنهاد یکی از بچه های همین جا تو سایر مدارک ترجمه اش را گذاشته بودم.
کسی که دروغ بدخواهان را می پذیرد احمق است نه دشمن
کسی که از روی بدخواهی دروغ می گوید دشمن است نه احمق
و کسی که شهامت گفتن حرفش را رودررو ندارد دشمنی احمق است

جنگ، صلح است. آزادی، بردگی است. نادانی، توانايی است
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-02-2011, 03:27 PM
خب من همین امروز دانشگاه بودم. یه درخواست دادم به دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه. بعد برام یه گواهی صادر کردند، به این مضمون که:
این گواهی بنابر درخواست نامبرده صادر شده و گواهی می شه که ایشون در یک سال تحصیلی رتبه دوم رو کسب کرده و موفق به دریافت کارت استعدادهای درخشان به مدت یک سال شده.

جالبه همون سالی که من شاگرد دوم شدم معدلم 15.6 بود! دقیقاً هدف من هم از گرفتن این گواهی همین بود که نشون بدم بابا کلاً سطح نمرات پایینه و من اونقدرها هم درس نخون نبودم! در ضمن تو کارنامه ما هیچ اشاره ای به رتبه و میانگین کلاس نشده (البته کارنامه های جدید اینو داره، مال ما نداره) اینه که درخواست دادم دانشکده رتبه ام رو در بین همکلاسی ها اعلام کنه. اونم به زودی می گیرم.
البته همون طور که فراز هم گفت می شد همون تقدیرنامه رو بدم ترجمه، ولی این نامه ای که گرفتم رسمی تر و مفصل تر هست. خلاصه گفتم داشته باشم، بد نیست قاطی مدارک دیگه اینم بدم.
ممنون از همه.

نقل قول  

آفلاین Soli
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-02-2011, 06:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-02-2011, 06:05 PM توسط Soli.)
از ارسال هاي دوستان ممنون و بويژه از فراز که اشاره کردن مي شه تقديرنامه رو هم ترجمه کرد. البته من بيشتر منظورم ترجمه با مهر و ... بود اما همين که مي شه ترجمه کرد و بدرد هم مي خوره، خيلي خوبه. تاکيد شخصي من به همه دوستان اينه که از هر امتيازي و تقديرنامه اي که دارن (البته اميتازهاي آکادميک و مرتبط) استفاده حداکثر کنند. همين مورد پژمان هم مي تونه به کميته پذيرش يا استاد نشون بده که احتمالا سطح معدل کلاسي اونا بالا (مثلا 17) نبوده و در کل ديد مثبت تري ايجاد کنه.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
15-02-2011, 11:27 AM
یک مطلبی هم یادم افتاد که بگم. اگر شاگرد ممتازی بودید، سعی کنید از حداقل یکی از استادهایی که بهتون توصیه‌نامه می‌ده بخواهید که در متن نامه این رو بنویسه. تاثیر این جور موارد در توصیه‌نامه‌ها در گرفتن پذیرش زیاده.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

29-09-2011, 11:49 AM
امکان اینکه برای اثبات شاگرد ممتازی مدرک بخواهند چقدره؟ به این دلیل می پرسم که با وجود شاگرد ممتاز شدن اسم من به دلایلی به نفع شاگرد دیگری حذف شده و دانشگاه من رو به عنوان شاگرد ممتاز نمی شناسه. از طرفی هم توصیه نامه رو قراره از اساتید دانشگاه ارشدم بگیرم، که فکر نمی کنم بتونن نظری در رابطه با رتبه مقطع قبل بدن. چون در خود فرم application پرسیده آیا شاگرد ممتاز شدید، موندم چی جواب بدم؟
ممنون میشم اگر کسی بتونه راهنمایی کنه.

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-09-2011, 09:04 AM
راستش اگر هیچ مدرکی در این مورد ندارید و هیچ استادی هم وجود نداره که بتونه این ادعای شما رو تایید کنه، بهتره که ریسک نکنید. دانشگاه ممکنه درخواست مدرک بکنه و در اون صورت اگر مدرکی نتونید نشون بدید، قطعا بهتون پذیرش نخواهند داد و به عنوان تقلب در پرونده در نظر خواهند گرفت.

نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

29-12-2011, 06:29 PM
سلام بچه ها
مدارک تقدیرنامه کنفرانس که به فارسی نوشته شده یا حالا مسابقات علمی کشوری، به نظرتون اگه فقط بدم ترجمه غیر رسمی(یعنی فقط با مهر مترجم) کافیه؟ آخه به نظرم نمیارزه پول دادگستری و خارجه رو بدم؟
ممنون
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): 1 2 3 4 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 21-03-2023، 09:40 AM powered by: MyBB, © 2002-2023 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی