عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا

صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 25 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا
آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
08-08-2015, 09:53 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-08-2015, 09:55 PM توسط Torkan.)
(08-08-2015, 08:48 PM)JEFJEF نوشته: بله برای fall میرم و تا 3 سپتامبر وقت دارم ، امیدوارم که مشکلی پیش نیاد و برسم .
آمریکا آشنایی ندارم ، فقط خواهرم کانادا زندگی میکنه 
واقعا ممنونم خیلی خیالم را راحت کردید 
تنها نکته‌ای که ممکنه جا انداخته باشم اینکه آفیسر دوم ازم پرسید این پول را از کجا آوردی ؟ گفتم 30000 اولیه را پدرم بهم داده و بقیه اش با سرمایه گذاری در real estate  با دایی ام و اینکه خونه ام را اجاره دادم و saving خودم از درآمد سالیانه ام به دست آوردم ، بعد از 10 دقیقه پرسید چقدر پول رو پدرت داده بود گفتم 30000 تا ، گفت تو چند دقیقه پیش گفتی 100000 تا ! و من بهش گفتم من همچین چیزی نگفتم! ,ولی نپذیرفت . گفتم شاید miss understanding شده باشه یا من سوال شما رو متوجه نشدم  . ولی گفت من متقاعد نشدم که تو پول داری و ریجکتم کرد. من نگرانیم اینکه اینا رو ثبت کرده باشه واز دید خودش نوشته باشه که من دروغ گفتم بهش. کاملا ترسیده شدم  Confused

با تشکر و احترام

درود

دوست من نگرانیتون جایز نیست! بلاخره شما بهونه دادید دست ایشون، و آفیسر هم رد کرده. حالا کمی هم بی انصافی کرده در مورد حرفهای شما. همانطور که گفتم حدود 40000 تا به حساب پدر یا مادر BS بگیرید از یک بانک معتبر به قیمت دلار آزاد، با خیال آسوده برید سفارت آنکارا. آنکارا سختگیر هست ولی نامرد نیست!
نظر شخصی بود البته این مورد آخر.

پ.ن: نگرانی من احتمال طولانی شدن کلیرنس شما و نرسیدن به ترم هست که البته بازم مهم نیست نهایتش دیفر میکنید. منظورم اینه خودتون رو امیدوار نکنید که درجا ویزا بدن، مهم همون ویزا دادنه حالا دیر یا زود داره ولی سوخت و سوز نداره!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
08-08-2015, 11:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-08-2015, 11:06 PM توسط M1KE.)
به نظرم اینبار که به آنکارا می رفتین یک Bank Statement برای حساب خودتون و به مبلغ همون 37000 دلار که مقدارش معقول هست داشته باشید و حدود 150-100 هزار دلار هم به حساب یکی از والدین تون داشته باشید. در ابتدا فقط Bank Statement مربوط به خودتون رو تحویل بدین و در صورتی که پرسیدن برای سال های بعد چه کار می کنید یا فلان 100 هزار دلار از کجا اومده بود و اینها، Bank Statement والدین تون رو بدین و بگین که خانواده توانایی Support شما رو برای مبالغ بیشتر دارند و می تونند به میزان لازم به حساب شما انتقال بدن.

نیازی به اشاره به دایی و محضر و دفترخونه و سند و real state و بنگاه و موارد مشابه نیست.

(08-08-2015, 06:25 PM)JEFJEF نوشته: سلام دوستان من واقعا گیج شدم ممنون میشم اگر راهنماییم کنید 
 من 21 جولای وقت مصاحبه داشتم در ارمنستان، 
تووی I-20 هزینه 1 سال تحصیلم 30000 دلار بود و چون من همه جا خونده بودم که باید هزینه 1 سال رو داشته باشم به همراه مدارکی که نشون بده هزینه سال دوم را هم میتونم پرداخت کنم ، 37000 دلار در حساب بانکی ام داشتم به همراه bank statement دایی ام (چون با هم بیزینس داریم )، و دایی ام را به عنوان اسپانسر معرفی کردم و تازه سند خونه هم داشتم، آفیسر بهم گفت من نمی تونم اعتماد کنم که دایی ات هزینه را پرداخت میکنه و پول باید تووی حساب خودت باشه (نه تنها 2 سال تحصیل حتی بیشتر مثلا 3 سال ) برو reapply کن و حتی سند خونه ام رو نگاه هم نکرد. 
من همه پول هام رو پس گرفتم و جمع و جور کردم ریختم تووی یه حساب و bank statement جدید گرفتم حدود 140000 دلار و هفته بعدش دوباره از ارمنستان وقت گرفتم و رفتم اینبار یک آفیسر دیگه بود، گفت این پول زیاده Sad
البته خب حق هم داشت من نباید به یکباره انقدر موجودیم را افزایش میدادم
الان دوباره این هفته برای آنکارا وقت گرفتم ،شما ایده‌ای دارید که چی کار کنم ؟
اگر bank statement رو تغییر بدم و مبلغش را کم کنم که خیلی خوشایند نیست 
آیا راهی هست که من بگم مثلا 60000 دلار از اون 140000 را دایی ام بهم داده به عنوان ساپورت تا بعدا بهش برگردونم ؟ میشه از دفترخونه ها همچین برگه ای گرفت  ؟
ممنون میشم کمکم کنید Sad
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین JEFJEF
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-08-2015, 10:59 AM
خیلی ممنونم از راهنماییتون ،‌بسیار عالی بود
اینکه مثلا هزینه دو سال تحصیلم رو در حساب خودم بریزم و 40 هزار دلار هم از حساب مادرم ببرم گزینه خوبی نیست ؟ یعنی معتقدید همه پول نباید در حساب خودم باشه؟حتی با اینکه اولین آفیسر به من گفت کل هرینه تحصیلت و حتی بیشتر باید در حساب بانکی خودت باشه
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-08-2015, 04:36 PM
(09-08-2015, 10:59 AM)JEFJEF نوشته: خیلی ممنونم از راهنماییتون ،‌بسیار عالی بود
اینکه مثلا هزینه دو سال تحصیلم رو در حساب خودم بریزم و 40 هزار دلار هم از حساب مادرم ببرم گزینه خوبی نیست ؟ یعنی معتقدید همه پول نباید در حساب خودم باشه؟حتی با اینکه اولین آفیسر به من گفت کل هرینه تحصیلت و حتی بیشتر باید در حساب بانکی خودت باشه

خواهش میکنم.

اگر مقدور هست براتون (رسم کلی بر این است) کاری که خیلی از دوستانم انجام دادن و مشکلی هم نبوده:

37 یا 40 هزار تا به حساب پدر یا مادر بریزین و BS بگیرین و تمام. به چیزهای دیگر گیر نخواهند داد. حالا که شما کمی نگرانید میتونید یه BS هم به حساب خودتون داشته باشید ولی نشون ندید. فقط برای احتیاط که مثلا هزینه سال بعدی رو پرسید مشکلی نباشه.
هر چند دوستان زیادی بودن همونجا گفتن که "تمام تلاشمون رو میکنیم تا TA , RA بگیریم و دانشگاه قول داده کمک هزینه رو فراهم کنه"
از خیلی ها هم اصلا نپرسیدن که سال بعد چی میشه. همون BS پدر یا مادر رو دادن و تمام.
مدارکتون رو کامل چک کنید و یکبار هم این قسمت سفارت آنکارا رو بخونید تا چیزی از قلم نیفته.

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین JEFJEF
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

10-08-2015, 01:50 PM
سلام یه سوال فوری بپرسم
وقتی مادر من اسپانسر مالی ام میشه باید ترجمه شناسنامه اش همراهم باشه ؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-08-2015, 03:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-08-2015, 03:53 PM توسط Torkan.)
(10-08-2015, 01:50 PM)JEFJEF نوشته: سلام یه سوال فوری بپرسم
وقتی مادر من اسپانسر مالی ام میشه باید ترجمه شناسنامه اش همراهم باشه ؟

درود

اگر ترجمش باشه خیلی خوبه وگرنه همون فارسیش رو ببرید همراه با شناسنامه خودتون و پدرتون. خلاصه به نحوی اثبات کنید مادرتون هستن کافیه.Smile

پ.ن:میدونم فردا میخواید برید ولی اگر تونستید بدید ترجمه وگرنه اصلا جای نگرانی نیست.

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-08-2015, 07:48 PM
(10-08-2015, 06:03 PM)JEFJEF نوشته: سلام 
بله رفتم خیلی سریع ترجمه کردم 
ممنون از کمک های فوق العادتون  در این مدت Smile

درود

خواهش دارم فردا تجربیاتتون رو هر وقت وقت کردید بنویسید اینجا.
امیدوارم اینبار ویزاتون حل بشه.

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین ابرام
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-09-2015, 08:44 AM
سلام دوستان بسرم با ارسال مدارك لازم از يه دانشكاه معتبر امريكايي بذيرش كرفته و از بانك ملي نامه تمكن مالي بزبان انكليسي داره. اكه نامه رو اسكن كنم و به دانشكاه بفرستم فرم i20 ميفرستن يا نه?
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

01-09-2015, 09:55 AM
(01-09-2015, 08:44 AM)ابرام نوشته: سلام دوستان بسرم  با ارسال مدارك لازم از يه دانشكاه معتبر امريكايي بذيرش كرفته و از بانك ملي نامه تمكن مالي بزبان انكليسي داره. اكه نامه رو اسكن كنم و به دانشكاه بفرستم فرم i20 ميفرستن يا نه?

درود

همین سوال رو از خودشون بپرسید! بله قبول میکنن 99 درصد

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 5
01-09-2015, 10:20 AM
(01-09-2015, 08:44 AM)ابرام نوشته: سلام دوستان بسرم  با ارسال مدارك لازم از يه دانشكاه معتبر امريكايي بذيرش كرفته و از بانك ملي نامه تمكن مالي بزبان انكليسي داره. اكه نامه رو اسكن كنم و به دانشكاه بفرستم فرم i20 ميفرستن يا نه?

سلام
برای صدور فرم چند مرحله کار باید انجام بشه. اگه گفتن فقط نیاز به تمکن مالی هست که همون بفرسته. اگر مورد قبولشون نباشه می گویند چه نوع مدرکی می خواهند. فقط باید میزان ان برابر هزینه یک سال در اون دانشگاه باشه. فقط برای ویزا بهتره که گواهی به اسم پسرتون نباشه
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 25 بعدی »