عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا

صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 25 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا
آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
10-04-2015, 08:43 PM
(08-04-2015, 08:28 PM)'mt.parsa' نوشته: مرسی 
یعنی در کل هیچوقت گردش حساب یا پرینت لازم نیست فقط موجودی حساب ؟ چه سفارت چه داشگاه ؟
اگر آفیسر گفت کو گردش حساب و این چیزا چی باید بگم ؟

سلام

بهتره نامه ایی که به دانشگاه میدین با سفارت یکی باشه. البته موردی نداره اگر نبود. نمیپرسند. تا این هفته چنین چیزی از طرف دوستان  گزارش نشده. 
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین mina_kh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-04-2015, 04:24 PM
سلام
چند جا دوستان نوشتند برای ویزای دانشجویی باید BS به اسم والدین باشه. ایا اگه به اسم خود دانشجو باشه مشکلی پیش میاد؟
دلیل خاصی داره؟
سپاس
تو از این دشت خشک تشنه روزی کوچ خواهی کردو اشک من ترا بدرود خواهد گفت.نگاهت تلخ و افسرده است.دلت را خار خار نا امیدی سخت آزرده است.غم این نابسامانی همه توش وتوانت را زتن برده است...
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-04-2015, 08:44 PM
(12-04-2015, 04:24 PM)'mina_kh' نوشته: سلام
چند جا دوستان نوشتند برای ویزای دانشجویی باید BS به اسم والدین باشه. ایا اگه به اسم خود دانشجو باشه مشکلی پیش میاد؟
دلیل خاصی داره؟
سپاس

سلام

BS یک قانون مشخص داره که باعث ریجکت میشه و اونم کم بودنش از مبلغ I20 هست. مابقیه اطلاعات ترجیبات دوستانه. من همه حالتش رو دیدم کسانی که به اسم خودشون یا پرد مادرشون بوده و باز آفیسر بهانه گرفته و ردشون کرده. اگر کار کردید به نظر من موردی نداره به اسم خودتون باشه کما اینکه دوستان زیادی با این وضعیت داشتم. 

موفق باشید
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین srmh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-04-2015, 10:39 PM
دوستان کسی جایی میشناسه برای تأمین سرمایه به مدت یک روز جهت پرینت صورتحساب بانکی؟ (با چک کارمندی و شرایط دیگه)
نقل قول  

آفلاین mt.parsa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-04-2015, 12:54 AM
اگر راهی هست برای تامیین سرمایه من هم بدردم می خوره Smile
نقل قول  

آفلاین ubignor
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

23-07-2015, 04:56 AM
سلام 
سوالی داشتم در مورد Bank statement. 
نامه ای که از بانک تهیه کردم برای 4 ماه و 20 روز پیش از زمان interview هست. آیا این موضوع مشکل ساز میشه؟ من کل سایت سفارت آنکارا رو گشتم اما چیزی پیدا نکردم در مورد زمان انتشار نامه با این حال شنیدم که باید 3 ماه باشه حد اکثر. (گرفتن نامه مجدد برام مشکله)
در صورتی که فاند نداشته باشیم و آفیسر سوال کنه که به چه طریقی می خواهی پول و از ایران به آمریکا منتقل کنی، چه جوابی بهتره؟ بعضی میگن اینکه بگیم با صرافی مشگل ساز میشه چون کار غیر قانونی و تحریم دور زده؟!
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
23-07-2015, 05:30 AM
(23-07-2015, 04:56 AM)ubignor نوشته: سلام 
نامه ای که از بانک تهیه کردم برای 4 ماه و 20 روز پیش از زمان interview هست. آیا این موضوع مشکل ساز میشه؟ من کل سایت سفارت آنکارا رو گشتم اما چیزی پیدا نکردم در مورد زمان انتشار نامه با این حال شنیدم که باید 3 ماه باشه حد اکثر. (گرفتن نامه مجدد برام مشکله)
در صورتی که فاند نداشته باشیم و آفیسر سوال کنه که به چه طریقی می خواهی پول و از ایران به آمریکا منتقل کنی، چه جوابی بهتره؟ بعضی میگن اینکه بگیم با صرافی مشگل ساز میشه چون کار غیر قانونی و تحریم دور زده؟!

در جواب سوال اولتون باید بگم که بهتره تاریخ BSتون به روز باشه و به نظر من 4 5 ماه یه کم زیاده! اگه میتونین یه دونه دیگه به روز بگیرید(هیچ کسی نمیتونه بگه BSالانتون مشکل ساز میشه چون به افسر مصاحبه کننده بستگی داره ولی توصیه میشه که نامه بانکتون به روز باشه)
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
23-07-2015, 07:52 AM
(23-07-2015, 04:56 AM)ubignor نوشته: سلام 

درود

در مورد سوال دومتون، اصلا چنین سوالی پرسیده نخواهد شد نگران نباشید. شما هم تحریم رو دور نمیزنید. دور زدن تحریم یعنی بانکی در آمریکا پول رو از بانکی در ایران مستقیما دریافت کنه!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین benji
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

24-07-2015, 11:52 AM
دوستان عزیز سلام
مقدار پولی که برای گرفتن BS تو بانک میزاریم حداقل چقدر باید باشه؟ و تو چه بانکی؟ و به نام کی؟ و حداکثر چه مدت قبل از وقت مصاحبه؟

ممنون
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 6
24-07-2015, 12:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-07-2015, 12:06 PM توسط Torkan.)
(24-07-2015, 11:52 AM)benji نوشته: دوستان عزیز سلام
مقدار پولی که برای گرفتن BS تو بانک میزاریم حداقل چقدر باید باشه؟ و تو چه بانکی؟ و به نام کی؟ و حداکثر چه مدت قبل از وقت مصاحبه؟

ممنون

درود

مقدار پول اگر دانشجو هستید بستگی به مقداری داره که روی i-20 نوشته شده و مقدار فاندی که گرفتید. مثلا اگر در یک ایالت معمولی بخواید درس بخونید و فاند نداشته باشید در i-20 مینویسه 30000 دلار که شما باید این رو در مقدار قیمت بازار (3260) حدودا ضرب و در بانک این مقدار رو داشته باشید. دقت کنید بهتره پدر یا مادر صاحب حساب باشن نه خخودتون یا فامیلای دیگه.
هرقدر تاریخ تازه باشه بهتره ولی خوب افرادی هستن سرمایه گذاری بلند مدت دارن و همون رو میبرن. مثلا قرار داد 2 ساله دارن و از تاریخش 1 سال گذشته و میبرن. مشکلی نیست.

پ.ن: بهتره بانک باشه نه موسسه و بانکهای معروف باشه چه بهتر!

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... 25 بعدی »