عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا

صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا
آفلاین iman7
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
19-03-2016, 01:36 PM
(18-03-2016, 09:44 PM)visitorscholar نوشته: سلام . من برای ویزای j1  درخواست کردم. Bs رو 3 ماه پیش همون موقع که دانشگاه ازم خواست گرفتم. می خواستم ببینم مشکلی پیش نمیاد؟ با توجه به اینکه 3 روز دیگه وقت سفارت دارم

تا اونجایی که من می دونم تا سه ماه مشکلی نیست.
نقل قول  

آفلاین Abyss
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
24-04-2016, 01:50 PM
برای تمکن مالی میشه از دوتا حساب روی دو برگه جدا نامه از بانک ببریم ؟ مثلا در یکی 70 میلیون و در یکی دیگه 15 میلیون به حساب یکنفر؟ آیا این قضیه شک بر انگیزه ؟
... گمان میکنم که از نظر دیگران، و حتی از نظر خودم، کسی که راهی برای خودش انتخاب کرد، بد یا خوب، حتی حق گله جلو آیینه را نیز ندارد. کسی را مجبور نکردند که بیاید. خانه ات را رها کن، خانوادهات را رها کن. عالئقات را ببر. اگر چنین کاری صورت گرفت، اجبار و احتیاج درونی بود ... 

بریده ای از نامه ی بهمن محصص به سهراب سپهری
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
24-04-2016, 01:58 PM
(24-04-2016, 01:50 PM)Abyss نوشته: برای تمکن مالی میشه از دوتا حساب روی دو برگه جدا نامه از بانک ببریم ؟ مثلا در یکی 70 میلیون و در یکی دیگه 15 میلیون به حساب یکنفر؟ آیا این قضیه شک بر انگیزه ؟

درود
خیر اصلا مشکلی نیست.اونجا هم توضیح میدین. بعضیها حساب مشترک هم نشون میدن.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین light20
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-04-2016, 12:06 AM
سلام دوستان. اگر کسی پذیرش فول فاند داشته باشه ، برای محض احتیاط بخواد Bs ببره سفارت، حدودا چه مقدار کافیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
30-04-2016, 04:15 AM
(30-04-2016, 12:06 AM)light20 نوشته: سلام دوستان. اگر کسی پذیرش فول فاند داشته باشه ، برای محض احتیاط بخواد Bs ببره سفارت، حدودا چه مقدار کافیه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

درود
لازم نیست bs ببرید و احتمالش خیلی کمه از شما چیزی بخوان ولی شما میتوانید مقداری پول مثلا 5000 هزار دلار در حساب اسپانسر که پدر یا مادر باشه به عنوان گواهی بانکی بگیرید.

بااحترام،
ترکان
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین Alireza_1991
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-05-2016, 03:39 PM
سلا دوستان

واقعن مدیون کسی هستم که بتونه کمک کنه چون دارم دیوانه میشم!

من May 19th دبی برای ویزا F-1 وقت سفارت دارم. مشکل من نامه تمکنه:

اسپانسر من صاحب شرکت عمرانیه که پدرم واسش 11 سال کار کرده(صاحب شرکت و پدرم رفیقن). خودم و خانواده م بضاعت ساپورت مالی رو نداریم و وقتی صاحب شرکت دید که فوق قبول شدم داوطلبانه اعلام کرد کرد ساپورت مالیم میکنه. نامه تمکن به اسمه منه(هزینه سالانه: 30000 و من 400000 تو نامه تمکن دارم.)

من دلیل ساپورت مالی رو میخوام بگم: میگم صاحب کار پدرم ساپورتم میکنه و در عوض، بعد از فارغ التحصیلی برای حداقل 5 سال واسه ایشون کار خواهم کرد. من مدیریت پروژه خواهم خوند و این آقا کار ساختمانی، کشاورزی، پرورش ماهی، خاکبرداری و خاکریزی انجام میده که این همه تنوع برای یک مدیر پروژه فوق العاده ست!(یک تابستون پیشش کمک نقشه بردار بودم. جاب افر هم ازش دارم)

یک نکته: از دانشگاهم برای  ترم اول 2500 دلار و یک assistantship برای ترم دوم که شامل tuition fee waiver and 475$ monthly stipend هست دارم. اینها توی  I-20 نیستن و استاد یک نامه واسشون بهم داده.

سوالاتم:
1. ریجکت خواهم شد با این اوصاف؟(چون خانواده نیست و پولش تو حساب منه؟)
2. چون کمک مالی دانشگاه تو i-20 نوشته نشده همون 40000 دلار رو ببرم سفارت درسته؟
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-05-2016, 04:40 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-05-2016, 04:42 PM توسط Torkan.)
(04-05-2016, 03:39 PM)Alireza_1991 نوشته: سلا دوستان

واقعن مدیون کسی هستم که بتونه کمک کنه چون دارم دیوانه میشم!

من May 19th دبی برای ویزا F-1 وقت سفارت دارم. مشکل من نامه تمکنه:

اسپانسر من صاحب شرکت عمرانیه که پدرم واسش 11 سال کار کرده(صاحب شرکت و پدرم رفیقن). خودم و خانواده م بضاعت ساپورت مالی رو نداریم و وقتی صاحب شرکت دید که فوق قبول شدم داوطلبانه اعلام کرد کرد ساپورت مالیم میکنه. نامه تمکن به اسمه منه(هزینه سالانه: 30000 و من 400000 تو نامه تمکن دارم.)

من دلیل ساپورت مالی رو میخوام بگم: میگم صاحب کار پدرم ساپورتم میکنه و در عوض، بعد از فارغ التحصیلی برای حداقل 5 سال واسه ایشون کار خواهم کرد. من مدیریت پروژه خواهم خوند و این آقا کار ساختمانی، کشاورزی، پرورش ماهی، خاکبرداری و خاکریزی انجام میده که این همه تنوع برای یک مدیر پروژه فوق العاده ست!(یک تابستون پیشش کمک نقشه بردار بودم. جاب افر هم ازش دارم)

یک نکته: از دانشگاهم برای  ترم اول 2500 دلار و یک assistantship برای ترم دوم که شامل tuition fee waiver and 475$ monthly stipend هست دارم. اینها توی  I-20 نیستن و استاد یک نامه واسشون بهم داده.

سوالاتم:
1. ریجکت خواهم شد با این اوصاف؟(چون خانواده نیست و پولش تو حساب منه؟)
2. چون کمک مالی دانشگاه تو i-20 نوشته نشده همون 40000 دلار رو ببرم سفارت درسته؟

درود
دوست عزیز توصیه میکنم اون پول به حساب پدرتون ریخته بشه.نمیخواستم استرس وارد کنم ولی شما حدود 2 هفته فرصت دارید برای چند روزی باباتون یه چک بده دست رفیقشون و ایشون هم به مدت چند روز پول بیزه به حساب باباتون تا بتونید bs بگیرید.
بله 40000 تا منظورتون هست دیگه نه؟؟ اولش نوشتید 400000 تا!!!
به اسم خود بودن میتونه بهانه رد شدن با بند 214 اونم از دبی باشه.
نامه یا ایمیل استاد پیشتون باشه.
پ.ن: اینها توصیه برای محکم کاری هست وگرنه بنده افسر سفارت نیستم!

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین Alireza_1991
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-05-2016, 04:52 PM
(04-05-2016, 04:40 PM)Torkan نوشته: درود
دوست عزیز توصیه میکنم اون پول به حساب پدرتون ریخته بشه.نمیخواستم استرس وارد کنم ولی شما حدود 2 هفته فرصت دارید برای چند روزی باباتون یه چک بده دست رفیقشون و ایشون هم به مدت چند روز پول بیزه به حساب باباتون تا بتونید bs بگیرید.
بله 40000 تا منظورتون هست دیگه نه؟؟ اولش نوشتید 400000 تا!!!
به اسم خود بودن میتونه بهانه رد شدن با بند 214 اونم از دبی باشه.
نامه یا ایمیل استاد پیشتون باشه.
پ.ن: اینها توصیه برای محکم کاری هست وگرنه بنده افسر سفارت نیستم!

بااحترام،
ترکان
 مرسی
منظورم 40000 تا بود. 
نامه رسمی امضا شده به صورت پی دی اف از استاد واسم ایمیل شده.
چک نیاز نیست راحت میتونم هر جا بخوام واریز کنه که بگیرم.

فقط چون bs دانشگاه برای  i-20 به اسم خودم بود، مشکلی پیش نمیاد؟

2. اگه bs به اسم پدرم باشه، نیازه که توش ذکر بشه برای ساپورت مالیه منه(چون بانک این بند رو اضافه نمیکنه) یا پاسپورت پدرم رو ببرم کفایت میکنه؟

thanks a LOT
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-05-2016, 05:14 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-05-2016, 05:16 PM توسط Torkan.)
(04-05-2016, 04:52 PM)Alireza_1991 نوشته:  مرسی
منظورم 40000 تا بود. 
نامه رسمی امضا شده به صورت پی دی اف از استاد واسم ایمیل شده.
چک نیاز نیست راحت میتونم هر جا بخوام واریز کنه که بگیرم.

فقط چون bs دانشگاه برای  i-20 به اسم خودم بود، مشکلی پیش نمیاد؟

2. اگه bs به اسم پدرم باشه، نیازه که توش ذکر بشه برای ساپورت مالیه منه(چون بانک این بند رو اضافه نمیکنه) یا پاسپورت پدرم رو ببرم کفایت میکنه؟

thanks a LOT

یعنی چی i-20 به اسم شماست!!؟ منظورتون تو i-20 نوشته اسپانسر خودتونید در قسمت نوع اسپانسر؟
بنده روال قانونیش رو گفتم اگر مشکلی نباشه اصلا چکی لازم نیست چون مقدار پول بالا باشه شاید گفتم قبول نکنه وگرنه چه بهتر.
نمونش اینجا هست. پاسپورت پدر هم لازم نیست چون اسمشون در پاسپورت شما هست و فامیل هم یکیه و در bs هم ذکر میشه دیگهSmile

بااحترام،
ترکان
نقل قول  

آفلاین Alireza_1991
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-05-2016, 05:28 PM
(04-05-2016, 05:14 PM)Torkan نوشته: یعنی چی i-20 به اسم شماست!!؟ منظورتون تو i-20 نوشته اسپانسر خودتونید در قسمت نوع اسپانسر؟
بنده روال قانونیش رو گفتم اگر مشکلی نباشه اصلا چکی لازم نیست چون مقدار پول بالا باشه شاید گفتم قبول نکنه وگرنه چه بهتر.
نمونش اینجا هست. پاسپورت پدر هم لازم نیست چون اسمشون در پاسپورت شما هست و فامیل هم یکیه و در bs هم ذکر میشه دیگهSmile

بااحترام،
ترکان

مرسی

ببخشید منظورم این بود که bs که به دانشگاه دادم که واسم I-20 صادر کنن به اسم خودم بود. BSی که به اسم منه مربوط به 32 روز پیشه. پس با این اوصاف یک bs دیگه به اسم پدرم میگیرم. 

یک سوال دیگه: برای فرم D-160 گزینه self-finance رو انتخاب کردم چون موقع پر کردن، bs به نام من بود و تصمیم داشتم همونو ببرم سفارت. الان به نام پدرم بگیرم مشکلی پیش نمیاد؟

ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 17 18 19 20 21 22 23 24 25 بعدی »