عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا

صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 25 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا
آفلاین mt.parsa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-09-2015, 05:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-09-2015, 05:27 PM توسط mt.parsa.)
سلام و عرض خسته نباشید.
خواستم بپرسم که افتتاح حساب بانکی که BS میخواهم بگیرم مال چند سال پیش باشه خوبه ؟ و اینکه ترجیحا چه نوع حسابی باشه یا کدام بانک باشه بهتر هست؟
اگر BS تاریخش حدود 2-3 ماه قبل از اینکه برم سفارت باشه خوبه ؟
واقعا هم ممنون از جواب های خوبتون.
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-09-2015, 07:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-09-2015, 07:18 PM توسط فرید.)
(18-09-2015, 05:27 PM)mt.parsa نوشته: سلام و عرض خسته نباشید.
خواستم بپرسم که افتتاح حساب بانکی که BS میخواهم بگیرم مال چند سال پیش باشه خوبه ؟ و اینکه ترجیحا چه نوع حسابی باشه یا کدام بانک باشه بهتر هست؟

سلام
چون از من خواستید جواب بدهم در حدی که اطلاع دارم می گم. بعضی از بانکها گردش مالی را هم می اورند که اگر فقط برای اینکار یکبار پول را ریخته باشید و گردش مالی نداشته باشید جالب نباشه. البته من فکر می کنم افیسرها زیاد کاری به اینکه کی حساب باز کردید یا چقدر گردش دارید نداشته باشند. ولی منطقی اینه که باز هم جنبه احتیاط را رعایت کنید و حسابتون قدیمی باشه و گردش مالی هم داشته باشه. تجربه نفرات قبلی این بوده که وقتی افیسر به حساب شما گیر داده قصد پیدا کردن بهانه داشته برای ریجکت. گواهی بانک معمولا شش ماه اعتبار دارد.
نقل قول  

آنلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 7
19-09-2015, 12:36 AM
نامه هایی که صرفا مانده حساب رو اشاره کرده باشند هم برای سفارت قابل قبول هستند و کفایت می کنند. بانک پارسیان و خیلی از بانک های دیگه به درخواست مشتری نوع گواهی رو از نوع مانده حساب یا به صورت گردش مالی ارائه میدن. از اونجاییکه گرفتن گواهی مانده حساب یک روز بیشتر وقت نمیبره به نظرم عجله ای نیست که دو سه ماه قبل از زمان سفارت بگیرید و بگذارید حدود 3-2 هفته قبل از رفتن به سفارت اون رو تهیه کنید. می تونید پولتون رو به یکی از حساب های قدیمی تون انتقال بدین و ازش گواهی مانده حساب بگیرید. فرض سفارت بر اینه که خود شما یا خانواده شما توانایی تامین پول موردنظر برای تحصیل و زندگی رو داشه باشید بنابراین خیلی براشون مهم نیست که این پول لزوما توسط خود شما و از طریق شغل خاصی به دست اومده باشه و به همین دلیل گردش مالی برای دانشجویان تقریبا منتفی هست و بیشتر برای مهاجران کاربرد پیدا میکنه.

(18-09-2015, 05:27 PM)mt.parsa نوشته: سلام و عرض خسته نباشید.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

آفلاین Abyss
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

12-12-2015, 08:28 PM
می خواستم ببینم اگر اسپانسر من زن داداشم در ایران باشه
 ممکنه ازم قبول نکنند ؟ 
و سوال دیگم اینکه آیا نوع حساب مثل سپرده ی سوددار که در بانک خ
وابیده یا در گردش مهمه ؟
اگر مبلغ زیادی باشه
 باعث شک میشه مقلا خرج دانشگاه 20هزار باشه و ما 50هزار دلار داشته باشیم ؟
ممنون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 7
18-12-2015, 10:11 AM
(12-12-2015, 08:28 PM)Abyss نوشته: می خواستم ببینم اگر اسپانسر من زن داداشم در ایران باشه
 ممکنه ازم قبول نکنند ؟ 
و سوال دیگم اینکه آیا نوع حساب مثل سپرده ی سوددار که در بانک خ
وابیده یا در گردش مهمه ؟
اگر مبلغ زیادی باشه
 باعث شک میشه مقلا خرج دانشگاه 20هزار باشه و ما 50هزار دلار داشته باشیم ؟
ممنون

۱. در مورد اسپانسر، ترجیحا اگر فامیل درجه یک (پدر، مادر، خواهر، برادر) باشه خیلی بهتره. گاهی ممکنه این شک‌برانگیز بشه. ضمن این که معمولا در کشورهای غربی مرسوم اینه که حساب‌های بانکی زن و شوهر مشترکه و معمولا برادر شما هم باید بتونه شما رو اسپانسر کنه و حتما نیازی نیست که زن برادر شما این کار رو بکنه.
۲. حساب‌های سپرده هم قابل قبولند.
۳. در این مورد قبلا هم بحث شده. بهتره که مبلغ خیلی زیاد و شک برانگیز نباشه. به نظر من ۵۰ هزار دلار رقم شک برانگیزی نیست و اگر خرج دانشگاه ۲۰ هزار دلاره، نشون دادن ۵۰ هزار دلار خوبه و نباید مشکلی داشته باشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Abyss
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

20-12-2015, 10:59 AM
(18-12-2015, 10:11 AM)Babak نوشته: ۱. در مورد اسپانسر، ترجیحا اگر فامیل درجه یک (پدر، مادر، خواهر، برادر) باشه خیلی بهتره. گاهی ممکنه این شک‌برانگیز بشه. ضمن این که معمولا در کشورهای غربی مرسوم اینه که حساب‌های بانکی زن و شوهر مشترکه و معمولا برادر شما هم باید بتونه شما رو اسپانسر کنه و حتما نیازی نیست که زن برادر شما این کار رو بکنه.
۲. حساب‌های سپرده هم قابل قبولند.
۳. در این مورد قبلا هم بحث شده. بهتره که مبلغ خیلی زیاد و شک برانگیز نباشه. به نظر من ۵۰ هزار دلار رقم شک برانگیزی نیست و 5جاگر خرج دانشگاه ۲۰ هزار دلاره، نشون دادن ۵۰ هزار دلار خوبه و نباید مشکلی داشته باشه.

ممنون از پاسختون، متاسفانه حساب های پدر و برادرم به دلیل بدهی بلوکه شدند، اگر به حساب خودم بریزم هم شک برانگیزه ؟
... گمان میکنم که از نظر دیگران، و حتی از نظر خودم، کسی که راهی برای خودش انتخاب کرد، بد یا خوب، حتی حق گله جلو آیینه را نیز ندارد. کسی را مجبور نکردند که بیاید. خانه ات را رها کن، خانوادهات را رها کن. عالئقات را ببر. اگر چنین کاری صورت گرفت، اجبار و احتیاج درونی بود ... 

بریده ای از نامه ی بهمن محصص به سهراب سپهری
نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

20-12-2015, 01:05 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-12-2015, 01:07 PM توسط Matinking.)
(20-12-2015, 10:59 AM)Abyss نوشته: ممنون از پاسختون، متاسفانه حساب های پدر و برادرم به دلیل بدهی بلوکه شدند، اگر به حساب خودم بریزم هم شک برانگیزه ؟

سلام

در کل حسابی برای معرفی bank statement مناسب هست که چند مشخصه داشته باشه...
یکی از این مشخصه ها این هست که حساب گردش خوبی داشته باشه و به علاوه source اون پول مشخص باشه...
در غیراینصورت بعید نیست که officer به case شما شک کنه...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
20-12-2015, 01:18 PM
(20-12-2015, 10:59 AM)Abyss نوشته: ممنون از پاسختون، متاسفانه حساب های پدر و برادرم به دلیل بدهی بلوکه شدند، اگر به حساب خودم بریزم هم شک برانگیزه ؟

معمولا اگر دانشجویی میرید حساب به اسم خودتون باشه ریجکت میشید. این یک قاعده کلی هست که دانشجویان بهتر است حساب پدر و مادرشون رو نشون بدن.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
20-12-2015, 11:51 PM
(20-12-2015, 01:05 PM)Matinking نوشته: سلام

در کل حسابی برای معرفی bank statement مناسب هست که چند مشخصه داشته باشه...
یکی از این مشخصه ها این هست که حساب گردش خوبی داشته باشه و به علاوه source اون پول مشخص باشه...
در غیراینصورت بعید نیست که officer به case شما شک کنه...

براتون آرزوی موفقیت دارم

در مورد سفارت امریکا میدونم که نیازی به نشون دادن "گردش مالی" نیست و اینکه فقط همون مقدار ذکر شده در I20 داخل حساب باشه، کفایت میکنه. در مورد منبع اون پول هم، معمولا سوال میکنند که این پول رو از کجا آورده یا شغل شون چیه.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

11-02-2016, 12:01 AM
دوستان من یه سوالی دارم!
تو i-20 من هزینه ها (مجموع هزینه زندگی و شهریه) برای نه ماه زده ۴۲۵۰۰ و فاند هم برای نه ماه زده ۴۸۵۰۰ 
با توجه به فاند منم باید نامه بانک ببرم؟ یا لازم نیست؟
ممنون Smile

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (25): « قبلی 1 ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... 25 بعدی »