عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز سایر مدارک گواهی تمکن مالی برای پذیرش (Bank Statement)

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گواهی تمکن مالی برای پذیرش (Bank Statement)
آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-02-2012, 08:05 PM
(05-02-2012, 08:00 PM)Pejman نوشته: دوستان من بانک پارسیان و تجارت رفتم امروز. پارسیان که می گه باید بره تهران و یه یک هفته ای کار داره. تجارت هم همین رو می گه.

فکر کنم هیچ راهی نداره که بدون تهران رفتن کارم راه بیفته... حالا من از بانک خودم فارسی رو بگیرم و بدم دارالترجمه چه مشکلی پیش میاد؟ چون مهر بین الملل نداره قبول نیست؟ یا مشکل دیگه ای ممکنه پیش بیاد؟
Sad
بانک اگه فارسی هم بخاد بهتون می ده ولی اگه ببرید دارالترجمه که باید پول ترجمه بدید که..تازه ممکنه چند روز طول بکشه...برای چی میخاد ترجمه بدید؟
می تونید برگه انگلیسی بانک رو ببرید دادگستری اونجا مهر وزارت خونه ها بخوره...اینجوری کارتون سریع تر راه میفته چون خودتون دنبال کارید...

نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

05-02-2012, 08:22 PM
(05-02-2012, 08:05 PM)soilman نوشته: Sad
بانک اگه فارسی هم بخاد بهتون می ده ولی اگه ببرید دارالترجمه که باید پول ترجمه بدید که..تازه ممکنه چند روز طول بکشه...برای چی میخاد ترجمه بدید؟
می تونید برگه انگلیسی بانک رو ببرید دادگستری اونجا مهر وزارت خونه ها بخوره...اینجوری کارتون سریع تر راه میفته چون خودتون دنبال کارید...
تو این وضعیت واقعاً این هم شده قوز بالا قوز....

پول ترجمه اش مهم نیست، چون از هزینه رفت و آمد تهران کمتر می شه. Smile کمتر هم نمی شد باز مهم نبود، چون مشکل کمبود وقت دارم. دارالترجمه آشناست و می تونم بگم زود بهم بده. یه برگه است دیگه، کاری نداره. اگر انگلیسی بدند که خب مشکل حله.

ولی سوال اصلی من اینه که چه به فارسی یا انگلیسی اگر مال خود بانک رو بفرستم، (یعنی بدون ارسال به بخش بین الملل) مشکلی پیش میاد؟ اگر مشکلی پیش نمیاد پس بقیه چرا مراحل اضافه تا گرفتن مهر بخش بین الملل رو طی می کنند؟

ممنون.

نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-02-2012, 09:08 PM
شاید هم مشکلی واقعا پیش نیاد...
ولی شاید دانشگاه گیر بده که فکر نکنم تو این مرحله گیر بده...یه نامه انگلیسی که خود بانک بزنه و یه مهر انگلیسی هم روش باشه به نظرم کفایت می کنه...
البته مطمئن نیستم ولی فکر نمی کنم دانشگاه ها اینقدر حساس باشن...
گواهی بانکی انگلیسی بودنش،به نام فرد بودنش و مقدارش مهمه و اینکه تاریخش جدید باشه...فکر کنم برای سفارت و دانشگاه ها این فاکتورها مهم تر باشه...
(05-02-2012, 08:22 PM)Pejman نوشته: تو این وضعیت واقعاً این هم شده قوز بالا قوز....

پول ترجمه اش مهم نیست، چون از هزینه رفت و آمد تهران کمتر می شه. Smile کمتر هم نمی شد باز مهم نبود، چون مشکل کمبود وقت دارم. دارالترجمه آشناست و می تونم بگم زود بهم بده. یه برگه است دیگه، کاری نداره. اگر انگلیسی بدند که خب مشکل حله.

ولی سوال اصلی من اینه که چه به فارسی یا انگلیسی اگر مال خود بانک رو بفرستم، (یعنی بدون ارسال به بخش بین الملل) مشکلی پیش میاد؟ اگر مشکلی پیش نمیاد پس بقیه چرا مراحل اضافه تا گرفتن مهر بخش بین الملل رو طی می کنند؟

ممنون.
نقل قول  

آفلاین PAR!SA
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-02-2012, 03:18 AM (آخرین تغییر در ارسال: 06-02-2012, 03:20 AM توسط PAR!SA.)

من دارالترجمه سفیر میدان انقلاب رفته بودم چند ماه پیش یک نفر اومد و برگه بانک رو آورده بود که زودتر کارش تموم بشه، خانوم بهش گفت
ترجمه میکنیم ولی اعتبار نداره، یعنی حتی مهر مترجم هم نمیزدن....
حالا باز بپرسید اینا قوانینشون هر روز عوض میشه
نقل قول  

آفلاین civil2015
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

21-02-2012, 08:06 PM
دوستان Financial Statement با Bank Statement چه فرقی‌ داره؟

توی Financial Statement یه قسمت هست که نوشته Section C. Official Bank
Verification (Section C is not required for scholarship, Section C can
be fulfilled by attaching a separate letter from the bank in English

کلا فرق این دوتا در چیست؟
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

21-02-2012, 09:27 PM
(21-02-2012, 08:06 PM)civil2015 نوشته: دوستان Financial Statement با Bank Statement چه فرقی‌ داره؟

توی Financial Statement یه قسمت هست که نوشته Section C. Official Bank
Verification (Section C is not required for scholarship, Section C can
be fulfilled by attaching a separate letter from the bank in English

کلا فرق این دوتا در چیست؟
تو سایت توضیح یا فرمی برای اینها نذاشتند؟ اگر هست که بذارید تا بهتر بتونیم نظر بدیم.

تا جایی که من می دونم Bank Statement می شه گواهی تمکن یا گواهی موجودی که بانک به شما می ده، می تونه هیچ ربطی هم به دانشگاه و اپلای نداشته باشه. اما Financial Statement فرم یا گواهی هست که خودتون باید پر کنید. ممکنه یه قسمتیش رو هم نیاز باشه بانک پر بکنه. معمولاً BS ضمیمه FS می شه.

نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
22-02-2012, 07:30 PM
من گواهی تمکنی که از بانک به فارسی گرفته بودم رو بردم دارالترجمه، برام ترجمه رسمی کرد و مهر دادگستری هم زد. بعد فرستادمش برای دانشگاهی که ازم خواسته بود (Kansas State) و اونها هم قبول کردند. به هر حال این رو گفتم که دوستان بدونن این کار رو هم می شه کرد و اگر وقت تهران رفتن و نسخه انگلیسی گرفتن رو ندارند، این راه هم هست و مشکلی نداره.

نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

24-02-2012, 10:52 PM
دوستان دانشگاهی در مورد Bank Statement گفته باید این ویژگی رو داشته باشه:

:A bank statement is valid for one year from the date of issue and should indicate the following
The name of the account holder; please indicate the relationship if the account holder is someone other than yourself
من ایمیل زدم که من Bank Statement دارم و برای حساب پدرم هست. آیا ترجمه رسمی شناسنامه رو بفرستم قبوله که نشون بده پدرم هست؟ که گفتن نه، باید اون فرد رسماً اعلام کنه می خواد حمایت مالی شما رو در طول دوره تحصیل به عهده بگیره.
حالا من باید برم دفترخانه رسمی و نامه بگیرم؟ کسی تجربه داره که تو نامه چی باید نوشته بشه؟

نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
24-02-2012, 11:19 PM
(24-02-2012, 10:52 PM)Pejman نوشته: دوستان دانشگاهی در مورد Bank Statement گفته باید این ویژگی رو داشته باشه:

:A bank statement is valid for one year from the date of issue and should indicate the following
The name of the account holder; please indicate the relationship if the account holder is someone other than yourself
من ایمیل زدم که من Bank Statement دارم و برای حساب پدرم هست. آیا ترجمه رسمی شناسنامه رو بفرستم قبوله که نشون بده پدرم هست؟ که گفتن نه، باید اون فرد رسماً اعلام کنه می خواد حمایت مالی شما رو در طول دوره تحصیل به عهده بگیره.
حالا من باید برم دفترخانه رسمی و نامه بگیرم؟ کسی تجربه داره که تو نامه چی باید نوشته بشه؟
اون طور که من شنیدم فردی که میخواد ضمانت کنه باید بره محضر و یک فرم تعهد (محضرها فرم مخصوص دارن) پر بکنه به این مضمون که ضمانت میده اون فرد رو پشتیبانی مالی بکنه، بعد هم باید این فرم ترجمه بشه.

نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
25-02-2012, 06:56 PM
(22-02-2012, 07:30 PM)Pejman نوشته: من گواهی تمکنی که از بانک به فارسی گرفته بودم رو بردم دارالترجمه، برام ترجمه رسمی کرد و مهر دادگستری هم زد. بعد فرستادمش برای دانشگاهی که ازم خواسته بود (Kansas State) و اونها هم قبول کردند. به هر حال این رو گفتم که دوستان بدونن این کار رو هم می شه کرد و اگر وقت تهران رفتن و نسخه انگلیسی گرفتن رو ندارند، این راه هم هست و مشکلی نداره.
من یه نکته مهم رو اضافه کنم و اون اینکه برای سفارت و به طور کلی هر جا که مهر وزارت خارجه رو بخوان، شما ناگزیر هستید به واحد بین الملل بانک مربوطه مراجعه کنید و باید اونها گواهی تمکن مالی شما رو تایید کنند. اما در حد ترجمه رسمی و مهر دادگستری نیازی به واحد بین الملل نیست.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 21-05-2025، 10:16 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی