عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز سایر مدارک گواهی تمکن مالی برای پذیرش (Bank Statement)

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گواهی تمکن مالی برای پذیرش (Bank Statement)
آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-10-2015, 12:11 AM
(27-10-2015, 01:38 PM)مهمان نوشته: دوستان، برای نامه ی تمکن مالی اگر من بخوام کسی رو به عنوان ساپورتر مالی معرفی کنم، کسی میدونه مسوولیت این شخص چیه؟ چون میخوام عواقبی براش نداشته باشه ولی شنیدم باید تعهد محضری بده و این یکمی نگران کننده میشه.

سلام

گواهی های financial support ی که به کنسولگری کشورهایی ارائه میشن که با ایران مراوات رسمی ندارند، "عملا" مسئولیتی رو متوجه فرد گواهی دهنده نمی کنند...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

آفلاین delbina
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
25-12-2015, 01:18 AM
سلام
آیا دانشجویانی هم که فاند گرفتن باید این نامه تمکن مالی را ارائه کنند؟؟ چقدر پول باید تو حساب باشه؟؟ الان برای یکی از دانشگاهها رو نگاه میکنم نوشته 33600 دلار، این خیلی زیاده.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
25-12-2015, 04:38 AM
(25-12-2015, 01:18 AM)delbina نوشته: سلام
آیا دانشجویانی هم که فاند گرفتن باید این نامه تمکن مالی را ارائه کنند؟؟ چقدر پول باید تو حساب باشه؟؟ الان برای یکی از دانشگاهها رو نگاه میکنم نوشته 33600 دلار، این خیلی زیاده.

سلام. من اطلاعاتم در مورد دانشگاه های امریکا ست؛
شما اگر فول فاند داشته باشید، یعنی دانشگاه تمامی هزینه تحصیل شما رو تقبل کنه و مبلغی رو به عنوان حقوق به شما بده، نیازی به ارائه نامه تمکن مالی نخواهید داشت.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین delbina
نقل قول

25-12-2015, 09:03 AM
(25-12-2015, 04:38 AM)MaMi نوشته:
سلام. من اطلاعاتم در مورد دانشگاه های امریکا ست؛
شما اگر فول فاند داشته باشید، یعنی دانشگاه تمامی هزینه تحصیل شما رو تقبل کنه و مبلغی رو به عنوان حقوق به شما بده، نیازی به ارائه نامه تمکن مالی نخواهید داشت.

خوبRA شدن فول فاند محسوب میشه؟؟
نقل قول  

آفلاین iman7
نقل قول

25-12-2015, 01:32 PM
(25-12-2015, 09:03 AM)delbina نوشته: خوبRA شدن  فول فاند محسوب میشه؟؟

سلام
ببینید RA یا TA یا GA نوع فاند است و ربطی به مقدار ندارد. مثلا فرض کنید دانشگاهی برای 1 سال 25000 دلار شهریه می خواهد، در وبسایت دانشگاه معمولا هزینه های زندگی و متفرقه را هم "تخمین" زده اند - فرض کنید 12000 تا. یعنی مجموع مورد نیاز 1 سال 37000 تا است. حالا در نامه فاند مبلغ 40000 تا درج شده (و یا به صورت متداول تر Tuition Waiver به اضافه 15000 دلار در سال فلان درج شده.) در این صورت فاند شما از هزینه ها بیشتر است پس فول فاند هستید.
د رآمریکا نامه پذیرش شما یعنی I20 کاملا مشخص می کند که فول فاند هستید یا نه. توی بخش financial مقدار هزینه ها در یک ستون و مقدار فاند شما در ستون دیگر ذکر میشه. اگر فول فاند نباشید در قسمت Personal Fund عدد مورد نیاز که باید براش گواهی بانکی بدید نوشته شده و اگر این قسمت 0 باشه یعنی فول فاند هستید.
ضمنا مقدار کسر فاند هم مهمه مثلا برای من توی یه دانشگاه فاندم 1200 دلار کمتر بود . باید گواهی بانک می بردم اما این مقدار اونقدر کمه که تقریبا فرقی با فول نداره.
نقل قول  

آفلاین Abyss
نقل قول

03-02-2016, 10:48 AM
می خواستم بدونم از بانک ملی چطور میشه bank statement  گرفت ؟ قسمت خاصی در بانک هست ؟ آخرین باری که پرس و جو کردیم از شعبه ی اصلی گفت بهمون ما همچین چیزی نداریم :-l
... گمان میکنم که از نظر دیگران، و حتی از نظر خودم، کسی که راهی برای خودش انتخاب کرد، بد یا خوب، حتی حق گله جلو آیینه را نیز ندارد. کسی را مجبور نکردند که بیاید. خانه ات را رها کن، خانوادهات را رها کن. عالئقات را ببر. اگر چنین کاری صورت گرفت، اجبار و احتیاج درونی بود ... 

بریده ای از نامه ی بهمن محصص به سهراب سپهری
نقل قول  

آفلاین Torkan
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
03-02-2016, 10:51 AM
(03-02-2016, 10:48 AM)Abyss نوشته: می خواستم بدونم از بانک ملی چطور میشه bank statement  گرفت ؟ قسمت خاصی در بانک هست ؟ آخرین باری که پرس و جو کردیم از شعبه ی اصلی گفت بهمون ما همچین چیزی نداریم :-l

درود

قسمت خاصی ندار. فقط معمولا بانکی این رو میده که شعبه ارزی داشته باشه. پرس و جو بکنین و ببینید در شهرتون بانک ملی که شعبه ارزی-ریالی باشه کجاست بری اونجا. چیز خاصی هم نیست فرم مخصوصی دارن که فقط در قسمت اسم و مقدار گردش مالی پولی که در بانک هست رو مینویسن. نمونش هم فت و فراوونه تو این سایت بگردید پیدا میکنید.

بااحترام،
ترکان
ناخواناترین نوشته ها از قوی ترین حافظه ها ماندگارترند...
دوستان گرامی لطفا سوالتون رو در مرتبط ترین انجمن و فقط یکبار بپرسید. از پاسخ دادن به سوالات خصوصی و عمومی در پیام خصوصی معذورم.
نقل قول  

آفلاین fanoos
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-03-2016, 01:13 AM
سلام 
یک سوال فوری

آیا در پروسه اپلیکیشن اولیه برای یک دانشگاه آمریکایی که پر کردن financial form اجباری هست (اون هم قبل از مشخص شدن مقدار فاند!!!)، گواهی تمکن مالی از بانک هم ضرورت داره؟ آخه با توجه به مقدار شهریه منطقی بنظر نمیرسه!!
نقل قول  

آفلاین nasim1234
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-03-2016, 04:51 AM
(05-03-2016, 01:13 AM)fanoos نوشته: سلام 
یک سوال فوری

آیا در پروسه اپلیکیشن اولیه برای یک دانشگاه آمریکایی که پر کردن financial form اجباری هست (اون هم قبل از مشخص شدن مقدار فاند!!!)، گواهی تمکن مالی از بانک هم ضرورت داره؟ آخه با توجه به مقدار شهریه منطقی بنظر نمیرسه!!

بعیده لازم باشه. بهترین جواب رو coordinator‌دانشکده میتونه بهتون بده. ایمیل بزنید بپرسید.

نقل قول  

آفلاین Matinking
AcademiaCafe PhD Graduate
نقل قول

05-03-2016, 08:42 PM
(05-03-2016, 01:13 AM)fanoos نوشته: سلام 
یک سوال فوری

سلام

بهتر هست این کار رو نکنید...
ممکن هست دانشگاه مدنظرتون اون BS رو دال بر تمکن مالی شما ببینه و در رقابت احتمالی fund، شما رو exclude کنه... این اتفاق قبلا برای بعضی ها افتاده...
اگر فعلا از ناحیه برای ارائه BS فشاری وجود نداره، این کار رو تا زمان admission و مشخص شدن وضعیت financial support به تاخیر بندازید...

براتون آرزوی موفقیت دارم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 16-05-2025، 09:23 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی